horeca vacatures barista

horeca vacatures barista Horeca vacatures barista

Barista’s zijn een snel opkomende groep binnen het horeca personeel. Goede koffie aanbieden is als horeca onderneming belangrijk en we komen niet meer weg met een simpel bakkie. Barista’s zijn gespecialiseerd in het maken en decoreren van koffies en alle vormen daarvan zoals Espresso, Cappuccino, Cafe Latte, Cartado en nog vele anderen. Het woord ‘barista’ is Italiaans voor barkeeper. Er is nu ook online barista training en coaching. Je leert over verschillende vormen koffie, koffiebonen en hoe je de koffies maakt, decoreert en uitserveert. En daarbij krijg je onbeperkt persoonlijke coaching, zo is er altijd iemand die je ook in de praktijk blijft helpen het beste uit de espressomachine te halen! Kortom, Barista is een specialiteit op zich welk in opkomst is en steeds belangrijker wordt voor de horeca. 

Opzoek naar een beschikbare vacature als barista?

Ben jij een koffie liefhebber, barista en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Horeca-job.nl biedt een overzicht aan barista vacatures in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven Den Haag en alle andere steden in Nederland. Bekijk hieronder de beschikbare vacatures als barista en solliciteer heel eenvoudig of stel een vraag via de knop bij de vacature. Solliciteren is gratis en enorm eenvoudig en wij hoeven je niet uit te leggen hoe verslavend en leuk het is om in de horeca te werken!

Ben jij horecaondernemer en opzoek naar een barista?

Het zoeken van horeca personeel via Horeca-job.nl is eenvoudig en goedkoop. Jij selecteert het vacature pakket naar keuze en plaatst je vacature(s). Bekijk hier ook onze andere diensten. Sollicitaties en vragen komen vervolgens binnen op het ingevulde email adres. Vervolgens kan je zelf contact opnemen met de sollicitant en zit Horeca-job.nl hier verder niet langer tussen. Eenvoudig toch? Graag contact met ons opnemen? Dat kan via info@horeca-job.nl.