horeca vacature barman barvrouw

horeca vacatures barman barvrouwBarpersoneel gezocht: Horeca vacatures barman en barvrouw

Barpersoneel is een onmisbare schakel voor veel horeca gelegenheden. De barman of barvrouw zijn een aanspreekpunt, het gezicht van de bar en maken natuurlijk de drankjes. Een bar functie kan divers zijn, het kan zijn dat je alleen drankjes moet maken, bijvoorbeeld in een club of in een groot restaurant. Maar het kan ook zijn dat je daarnaast bijvoorbeeld de koffies maakt en soms zelfs wat serveer werk doet, bijvoorbeeld in cafes of kleinere restaurants. Vraag tijdens de sollicitatie dan ook goed wat de werkzaamheden precies in houden, om teleurstellingen in de functie te voorkomen. Maar een ding is zeker, barpersoneel wordt altijd gezocht. 

Solliciteren als barman of barvrouw

Onderstaand vind je de beschikbare functies als barpersoneel. Door te selecteren op standplaats en of je bijvoorbeeld fulltime of parttime wilt werken, vind je jouw ideale baan als barman in de horeca. Solliciteren via Horeca-job.nl werkt eenvoudig. Zodra je jouw gewenste vacature doorgelezen hebt en interessant genoeg vindt, kan je op de ‘solliciteer’ knop drukken en vul je jouw gegevens in. Voeg een CV toe en schrijf een korte maar overtuigende motivatie en verstuur de sollicitatie. Deze komt direct binnen bij de werkgever en vanaf dan is het tussen jou en de werkgever om eventuele vervolg stappen te zetten.

Horeca vacature plaatsen als werkgever?

Ben jij een werkgever en ben jij opzoek naar horeca personeel? Via Horeca-job.nl kan je goedkoop, eenvoudig en efficient vacatures plaatsen. Het concept werkt simpel: Je kiest een vacaturepakket en kunt vervolgende de vacatures online zetten. Nadat deze zijn goedgekeurd door onze moderator, zijn de vacatures zichtbaar en kunnen werknemers hierop reageren en solliciteren. Deze sollicitaties komen direct binnen op de aangegeven email. Vervolgens kun jij als werkgever direct contact onderhouden met de sollicitant. Horeca-job.nl zit hier verder niet tussen. Wil jij liever eerst eens lezen wie wij zijn, of heb je vragen die je graag zou willen stellen:mail ons via info@horeca-job.nl.

Laatste nieuws over barpersoneel? Lees hier.