Fulltime en parttime horeca vacatures Amersfoort

Horeca vacatures AmersfoortFulltime en parttime horeca vacatures Amersfoort


Werken in de horeca van Amersfoort

Woon of studeer jij in of in de buurt van Amersfoort en ben je opzoek naar een leuke horeca job? Vind jouw baan via Horeca-job.nl. Hieronder vind je een overzicht van de leukste fulltime en parttime horeca vacatures van Amersfoort. Van studentenwerk, tot fulltime jobs, van BBL of BOL tot traineeships, alle soorten horeca werk in Amersfoort vind je hier. Tegenwoordig is ook ZZP in de horeca populair, dus ook deze vacatures zul je bij Horeca-job.nl vinden. Horeca staat natuurlijk voor hotel, restaurant en cafe en dat zijn dan ook waar de jobs we ons op focussen. Wij proberen de leukste vacatures als barpersoneel, bediening, hotelmedewerker, chef kok, keukenmedewerker, festival medewerker, host en hostess, hostel medewerker, afwassers, runners en alle andere horeca gerelateerde vacatures in Amersfoort voor je te plaatsen.

Amersfoort horeca stad

In Amersfoort valt er veel te beleven. Het is een stad met ruim 155 duizend inwoners en laat zich niet moeilijk raden dat dat betekent dat er genoeg leuke horeca gelegenheden als hotels, bars, restaurants en clubs zijn. Straten als de Groenmarkt, de Krommestraat en het Eemplein zij bezaaid met leuke restaurantjes. En ook het nieuwere Vathorst krijgt steeds meer leuke horecazaken. Naast restaurant zijn er ook festivals in Amersfoort, waarvan Into the Woods de laatste jaren een bekende is. Werken in de Amersfoortse horeca is dan ook leuk en gezellig, er zijn wat toeristen, wat studenten, wat bezoekers en lokale bewoners en dat maakt het een gezellige mix.

Werken in AmersfoortZoek jobs

 

Horeca vacature plaatsen in Amersfoort?

Ben jij verantwoordelijk voor het personeel binnen een horeca gelegenheid in Amersfoort? Plaats dan hier jouw vacature(s). Het concept werkt simpel: Je zoekt een pakket uit dat bij jullie situatie past en plaatst meteen je eerste vacature. Na goedkeuring van ons webcare team komt de job online en kunnen geïnteresseerden reageren. De reacties en sollicitaties komen direct bij de aangegeven mailbox binnen. Wij zitten hier verder dus niet tussen.

Liever jouw vacatures plaatsen in Utrecht of Amsterdam?