Horeca vacatures LeeuwardenFulltime en parttime horeca vacatures Leeuwarden


Ben jij op zoek naar vacatures in de bediening, achter de bar, in een hotel, als kok of chefkok of een andere horeca functie in Leeuwarden? Dan zit je hier op de goede plaatst. Horeca-job.nl biedt een overzicht van de meest uitdagende vacatures in de horeca. Bekijk hier onder welke banen je interessant vindt en solliciteer eenvoudig door op de ‘solliciteer’ knop te drukken, of stel je vragen direct aan de werkgever. Wij zitten verder nergens tussen, dus je zult alle verdere communicatie direct met de werkgever doen. Wij kunnen dan ook geen verdere informatie verstrekken over de vacature.

Werken in de horeca van Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Leeuwarden heeft een divers en breed aanbod aan horeca gelegenheden. Het heeft dan ook een regio functie voor de omliggende steden. Aangezien Leeuwarden ook een flinke studentenstad is, heeft het tevens een boel uitgaansgelegenheden die gericht zijn op studenten. Het heeft natuurlijk ook een Hogere Hotelschool.
Kortom, Leeuwarden is een echte horeca stad en biedt daarom ook vol op de mogelijkheid om te werken in de horeca van Leeuwarden.

Jouw vacatures hier plaatsen?

Dat kan heel eenvoudig door hier je pakket te kiezen en vervolgens je vacatures te plaatsen. Sollicitaties en vragen komen direct bij jou als werkgever binnen. Horeca-job.nl zit hier verder niet meer tussen. Wij dan ook geen horeca uitzendbureau of iets dergelijks. Horeca-job.nl helpt jou op een eenvoudige online manier de werknemer te vinden, waar je naar op zoekt bent.

Werken in LeeuwardenZoek jobs


Deze vacature valt in de categorie horeca vacatures Leeuwarden. Ook eens kijken bij horeca vacatures Heerenveen?