horeca vacatures Utrecht

horeca vacatures Utrecht werken in de horecaHoreca vacatures Utrecht


Werken in Utrecht: Opzoek naar horeca vacatures in Utrecht?

Wanneer je vacatures zoekt in hotels, restaurants, bars, clubs, festivals of hostels in Utrecht heb je geluk. Utrecht bruist wat betreft horeca. heeft een groot en bekend uitgaansleven en is daarnaast een studentenstad waar doorgaans veel studentenwerk beschikbaar is. Festivals zijn er in overvloed en werken op zulke festivals is een fantastische ervaring. Ook op culinair vlak is Utrecht een perfecte stad, het heeft eindeloos veel heerlijke restaurants, proeflokalen en andere eettenten waar natuurlijk altijd vraag is naar chefs, koks, barpersoneel, bediening en andere restaurant medewerkers. Ook aan hotels is er geen gebrek, dus de vraag naar balie medewerkers, schoonmakers en ander hotel personeel is groot. Kortom, Utrecht is een horecastad pur sang en biedt banen in allerlei horeca gelegenheden. Bekijk hier wat er zoal te beleven valt in Utrecht. Wij bieden vacatures voor zowel parttime als fulltime werk, maar ook BBL en BOL, stages en ZZP mogelijkheden. Solliciteer direct en gratis online op een van de onderstaande horeca vacatures in Utrecht.


Wil jij solliciteren op bovenstaande horeca vacature in Utrecht?

Heb jij een vacature gezien waarop je wil solliciteren? Dat kan, gratis en eenvoudig. Klik bij de betreffende vacature op ‘solliciteer’ en vul het sollicitatie formulier in. Schrijf een goede motivatie en voeg jouw CV toe, doe hier moeite voor zodat de kans het grootst is dat je op gesprek mag komen. De sollicitatie komt direct bij de werkgever, die op zijn beurt besluit om al dan niet te reageren. Hier zit Horeca-Job niet tussen.
Zie jij jezelf al werken in Utrecht? Misschien een vakantiebaan, bijbaan of een fulltime baan in het bruisende horeca in Utrecht? Solliciteer dan snel, veel succes!

Ben jij ondernemer en zoek je personeel voor jouw horeca gelegenheid in Utrecht?

Het concept van Horeca-Job.nl is eenvoudig, wij bieden een platform voor horeca ondernemers om vacatures te plaatsen en daarmee personeel te werven. Werkzoekenden kunnen via Horeca-Job gratis solliciteren. Wij zullen hier verder niet tussen zitten en hebben niks van doen met verdere afspraken, indiensttreding etc, die jullie aangaan. Geinteresseerd geraakt? Plaats hier eenvoudig jouw vacature(s) online. Sollicitaties komen binnen per mail en in het werkgeversdashboard op onze site. Of wil jij liever eerst onze prijzen bekijken of zien welke diensten wij nog meer aanbieden? Nog vragen? Mail naar: info@horeca-job.nl, wij helpen je graag verder.