hotel medewerker vacatures in de horeca

hotel medewerker personeel vacatures Hotel vacatures: Diverse functies in hotels

Ben jij opzoek naar vacatures in een hotel? Via Horeca-job.nl kun je eenvoudig solliciteren op de gaafste hotel vacatures. Ook voor het plaatsen van hotel vacatures ben je bij Horeca-job.nl op het goede adres. Wij zijn goedkoop en hebben een eenvoudig werkende website. 

Hotel vacatures: Van starter tot hotel professional in allerlei soorten functies

De hotel branche is een horeca tak op zich, bijna alle facetten van de horeca komen er voor. De meeste hotels hebben naast kamers ook een eigen keuken en restaurant, een eigen bar of cafe en soms zelfs eigen feestavonden. Er is voor hotels dan ook veel en divers horeca personeel nodig. Zo zijn er bijvoorbeeld balie medewerkers, koks en keukenpersoneel, bediening, barpersoneel, schoonmaak personeel, management, HR personeel en telefonistes nodig. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare hotel vacatures. Horeca-job.nl biedt vacatures in alle fases van jouw horeca carriere en focust zich op horeca vacatures in heel Nederland. Wil jij aan de slag als baliemedewerker, algemeen hotel medewerker, manager of een andere functie in een hotel? Bekijk hieronder of er een gewenste of geschikte vacature tussen zit en solliciteer direct.

Plaatsen van hotel vacatures

Ben jij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een hotel of hotelketen? Via Horeca-job.nl vind je eenvoudig en effectief jouw personeel. Het plaatsen van een vacature is eenvoudig: Je kiest hier een pakket en maakt de vacature aan. Na goedkeuring door onze web beheerder komt de vacature online en komen sollicitaties of eventueel vragen direct binnen bij het opgegeven email adres. Graag persoonlijk in contact komen? Mail ons even via info@horeca-job.nl of bekijk onze contact pagina.