nederlands horeca personeel gezocht

Nederlands horeca personeel gezocht in het buitenland?

Ben jij een horeca ondernemer en gevestigd in het buitenland? Ben jij opzoek naar fulltime of parttime Nederlands horeca personeel? Of zoek jij misschien jongeren die vakantiewerk willen komen doen in het buitenland? Horeca-job.nl is de website waarop jij jouw personeel kunt vinden. Het team achter Horeca-job.nl heeft jarenlange ervaring in personeelswerving voor horeca personeel in het buitenland. Denk daarbij aan barpersoneel, bediening, hotelmedewerkers, koks, chefkoks en ander keukenpersoneel, maar ook ondersteunden horeca functies zoals schoonmaak medewerkers, telefonisten en HR medewerkers. Kortom, Horeca-job.nl helpt je graag bij het vinden van geschikt Nederlands horeca personeel in het buitenland. Dit doen wij als volgt:

  Plaats hier de vacature(s) op onze buitenland vacatures afdeling
  Sollicitaties komen binnen per email of via jouw eigen aanmeldformulier
  Je neemt contact op met de kandidaat en komt zelf tot een overeenkomst. Hier zitten wij verder niet tussen.

Waarom kiezen voor Horeca-job.nl
De belangrijkste punten waarop wij ons onderscheiden van onze concurrenten is dat wij een eenvoudig werkende en overzichtelijke website hebben. In deze tijd is een goed werkende en frisse website van essentieel belang om buitenland vacatures te vertrouwen en niet meteen weg te klikken. Daarnaast heeft het team achter Horeca-job.nl jarenlang ervaring in werken in het buitenland. Wij kennen de te nemen hordes, de uitdagingen, maar ook de kansen die er liggen. Tot slot hebben wij in korte tijd een flinke online community weten te realiseren van mensen die in de horeca werken en Horeca-job.nl kennen. Door binnenland en buitenland te combineren, daarin zijn wij de enigste, hopen wij op uitwisseling beide kanten op. Voor veel mensen is het een droom om ooit eens in het buitenland te werken, maar de meesten beginnen (en eindigen) in de Nederlandse horeca.

Ben jij overtuigd? Plaats eens een vacature en probeer ons uit. Als het bevalt kunnen we altijd meer voor elkaar betekenen. Wil jij graag meer van ons horen of eens contact met ons opnemen. Dat kan via info@horeca-job.nl.