Horeca vacatures Nijmegen

horeca vacatures Nijmegen werken in de horeca Horeca vacatures Nijmegen


Wil jij werken in de horeca van Nijmegen? Zoek hier naar horeca vacatures Nijmegen!

Nijmegen is natuurlijk een echte gezelligheidsstad, vol met studenten en dichtbij de grens met Duitsland. Met de Waalkade, het Koningsplein, de Molenstraat en de Grote Markt heeft het een enorme horeca potentie die het ten volle benut. Niets is gezelliger om een hapje te gaan eten in een van de vele horecagelegenheden in Nijmegen, of een biertje te drinken in de tal van cafe’s, kroegen en clubs die Nijmegen herbergt. Maar misschien is Nijmegen nog wel het bekendst van de Vierdaagse (feesten) die ieder jaar in juli plaatsvinden. Meer dan een miljoen bezoekers trekt naar Nijmegen, deels om te wandelen en deels om te genieten van deze heerlijke stad. In Nijmegen valt dan ook altijd wat te beleven. Horeca vacatures zijn er dus genoeg in Nijmegen. Zoek hieronder of er een geschikte vacature voor je bij zit en wie weet ben jij over enkele dagen al aan het werk in een van de vele horeca plekken van Nijmegen.

Werken in NijmegenZoek jobsSolliciteren op een van de beschikbare horeca vacatures in Nijmegen?

Het solliciteren op een van de bovenstaande horeca vacatures via Horeca-Job is gratis en eenvoudig. Je hoeft geen account aan te maken en jouw sollicitatie komt direct bij de werkgever terecht. Vind jouw ideale horecabaan als barman of barvrouw, bedienend medewerker, baliemedewerker in een hotel, hotelmedewerker, (chef)kok, clubmanager en andere beschikbare (bij)banen en solliciteer direct en gratis online. Studentenwerk, BBL vacatures, stages, vakantiewerk en traineeships worden ook geplaatst bij Horeca-Job. Klik op de solliciteer button en vul het formulier in, voeg jouw CV en motivatie toe en verzend. Het kan snel gaan, wie weet werk jij binnenkort in de bruisende horeca van Nijmegen. Horeca-Job kan geen uitspraak doen over sollicitaties, wij zitten hier verder niet tussen.

Ben jij werkgever van een horeca gelegenheid in Nijmegen?

Horeca-Job.nl probeert het werkgevers zo eenvoudig mogelijk te maken. Geen ingewikkelde constructies, dure contracten of andere vastigheden. Plaats hier eenvoudig en goedkoop jouw vacature(s) online op Horeca-Job.nl. Sollicitaties komen direct bij jou binnen per mail en in het werkgeversdashboard op onze site. Of wil jij liever eerst onze prijzen bekijken of zien welke diensten wij nog meer aanbieden?