Welkom: Wij zijn Horeca-job.nl

Wij zijn Horeca-Job.nl: Vacatures in de horeca

Leuk dat je op onze site terecht bent gekomen en je de tijd neemt dit bericht te lezen, ik zal het kort houden. Ik ben de oprichter van Holidayjob, dat inmiddels nieuwe eigenaren heeft, en richt mijn pijlen nu voornamelijk op de Nederlandse horeca (we zullen daarbij ook interessante buitenlandse horeca banen plaatsen in de sectie ‘buitenland’. De briefjes met ‘Personeel Gezocht’ op de ramen van horeca gelegenheden kon ik niet langer aanzien. Zelf kwam ik een flink aantal jaren naar Amsterdam en was ik opzoek naar een horeca baan. Dit ging via via, of via zo’n briefje, maar nooit via het internet. Er zijn zeker initiatieven, en goede ook, maar mijns inziens nog geen alomvattende, breed georiënteerde, goedkope en snelle website. Dat proberen wij met Horeca-Job.nl neer te zetten en we zijn benieuwd wat je er van vindt.

Onze doelstellingen zijn om het online platform te worden voor banen in de horeca in Nederland, waarmee we niemand in de weg willen zitten, maar juist een aanvulling willen zijn. Wij proberen de prijzen laag te houden, om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor werkgevers hun vacatures te plaatsen. Hierbij willen wij ook andere vacature platformen uitnodigen hun vacatures bij ons te plaatsen. Sollicitaties komen ten alle tijden direct binnen bij de partij die de vacature heeft geplaatst.

Iedereen die in werkzaam is in de horeca, of dit ooit is geweest, zal beamen dat de horeca een unieke bedrijfstak is. Bijna geen andere bedrijfstak komt zo direct in aanraking met iedere laag van de samenleving en juist daarom is het zo belangrijk goed personeel op een eenvoudige en goedkope manier te kunnen vinden. Daarbij is het voor zowel jong en oud een geweldige ervaring om in de horeca te werken, juist omdat je met iedere laag van de samenleving in aanraking komt.

Wij hopen met HORECA-JOB.nl een oplossing te zijn voor een steeds groter wordend te tekort aan horeca personeel, door werkgevers en werkzoekende op een eenvoudige en goedkope manier aan elkaar te koppelen. Ben jij een horeca eigenaar? Plaats dan nu een vacature. Ben jij slechts een bezoeker? Vertel dit dan door. En ben jij een werkzoekende in de horeca?  Solliciteer dan op een van de beschikbare vacatures.

Groet Bram
Oprichter Horeca-Job.nl
info@horeca-job.nl

Uncategorized