vakantiewerk vacatures Albufeira Portugal

fulltime horeca vacatures en vakantiewerk Albufeira Personeel gezocht: Vakantiewerk vacatures Albufeira

Is het jouw droom om te werken in Albufeira, Portugal? Grijp dan nu je kans. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare horeca vacatures in het jongerenparadijs Albufeira. Zit er nog niks (interessants) bij? Blijf dan kijken, want we voegen dagelijks nieuwe vakantiewerk vacatures toe.

Werken op Albufeira PortugalZoek jobs


Vakantiewerk in Albufeira

Albufeira is al jaren een bekend vakantie- en uitgaansgebied in de Algarve in Portugal. Het bestaat grofweg in twee gedeelten; De Barstreet, ook wel strip genoemd, en het oude gedeelte. In beide stukken stikt het van de leuke horeca gelegenheden, zoals restaurants, hotels, kroegen en barren. Omdat er al jaren iedere zomer een grote groep Nederlandse vakantiegangers naar Albufeira op vakantie gaat, is de vraag naar Nederlands personeel groot. Met name mensen die willen werken als barman of barvrouw, in de bediening, in de hotels of in de keuken als kok of keukenmedewerker. Veel mensen zien een of meerdere zomers in het buitenland werken als een prachtige ervaring en als ze eenmaal gegaan zijn, willen ze het volgende jaar weer. Vakantiewerk doen is als een verslaving, maar het vraagt ook mentaliteit. Het is hard werken met lange dagen. Daar tegenover staat een prachtige ervaring, het ontmoeten van vele leuke mensen en een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Je leert te leven en te werken in het buitenland en leert vaak ook nog een beetje de taal. Wij zeggen dus, DOEN!
Meer informatie over Albufeira?

Opzoek naar Nederlands personeel in Albufeira?

Ben jij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een horeca gelegenheid in Albufeira? Plaats dan nu jullie vacatures op Horeca-job.nl. Wij doen graag ons best om jullie vacature onder de aandacht te brengen en daarmee te zorgen voor sollicitaties en reacties. Alle reacties komen binnen per mail en vervolgens kunnen jij en de sollicitant zelf tot een eventuele overeenkomst komen, wij zitten daar verder niet meer tussen.

Deze pagina valt in de categorie horeca vacatures Portugal en personeel gezocht buitenland. Ook eens kijken bij de horeca vacatures in België?