vakantiewerk personeel gezocht Chersonissos

fulltime horeca vacatures en vakantiewerk Chersonissos Personeel gezocht: Vakantiewerk Blanes

Blanes is al jaren een van de belangrijkste vakantie oorden voor met name Nederlandse jongeren. Jaarlijks trekken er duizenden vakantiegangers richting Blanes om de tijd van hun leven te hebben. Blanes ligt n Catalonië en is de meest zuidelijke plaats van de Costa Brava. Bekende badplaatsen als Lloret de Mar en Malgrat de Mar liggen respectievelijk ten noorden en ten zuiden van Blanes. Door de grote toestroom van Nederlanders worden er ieder jaar ook veel Nederlands personeel gezocht. Denk bijvoorbeeld aan barpersoneel, bediening, proppers, hotelmedewerkers, koks en natuurlijk de befaamde Nederlandse DJ’s. Horeca-job.nl plaatst ieder jaar de gaafste vakantiewerk vacatures uit Blanes en die vind je hier onder. Solliciteren is eenvoudig, je drukt op de solliciteer button en stuurt jouw motivatie en CV (inclusief foto) en vervolgens is het aan de werkgever om contact met jou op te nemen.

Werken in Blanes SpanjeZoek jobs

Meest gestelde vragen over vakantiewerk in Blanes
1. Hoe oud moet je zijn om vakantiewerk in het buitenland te mogen doen.
Let goed op wat in de vacature staat, staat daar niks over dan kan je uitgaan van minimaal 18 jaar.

2. Wordt huisvesting, verzekering, eten en de reis voor je geregeld?
Dat zijn goede vragen en verschillen per werkgever. Vraag dit duidelijk tijdens de sollicitatie! Vraag het liefst of de werkgever dit per mail nog even bevestigd, zodat hier later geen discussie over bestaat.

3.Moet ik horeca ervaring hebben om vakantiewerk te mogen doen?
Ook dit verschilt per werkgever, maar wij zeggen solliciteer gewoon altijd! Meestal wil de werkgever een mix van ervaring en starters. Je moet het tenslotte toch een keer leren!


Deze pagina valt in de categorie personeel gezocht buitenland. Ook eens kijken bij de vakantiewerk vacatures op Mallorca?