vakantiewerk personeel gezocht Chersonissos

fulltime horeca vacatures en vakantiewerk Chersonissos Personeel gezocht: Vakantiewerk vacatures Chersonissos in Griekenland

Wil jij graag werken in het buitenland? En is Griekenland het land van jouw dromen? Kijk dan hieronder eens bij de vacatures voor Chersonissos deze zomer. Chersonissos is natuurlijk een Nederlands vakantieoord met veel barren, restaurants en hotels waar ieder jaar weer veel Nederlands personeel wordt gezocht.

Meer over Chersonissos

Chersonissos is al jaren een van de grootste Nederlandse vakantiebestemmingen onder voornamelijk jongeren. Daar horen Nederlandse feesten, restaurants, kroegen, clubs en hotels bij. Bij die horeca gelegenheden wordt natuurlijk ieder jaar weer ontzettend veel Nederlands personeel gevraagd. Denk aan functies als barman of barvrouw, bediening, koks en keukenpersoneel, hotelmedewerkers en andere horeca vacatures. Chersonissos ligt in het Noordelijke deel van Kreta en heeft in Nederland veel bekendheid gekregen door de televisie serie OH OH Cherso en de grote feesten op Starbeach. Lijkt het jou wat om op dit fantastische party eiland te werken? Solliciteer dan nu op een van de onderstaande vacatures. Is er nog niks te vinden? Wacht dan nog even af, vacatures stromen richting de zomer periode pas binnen.

Lees onderaan de pagina over de vakantiewerk vragen top -3 en over solliciteren.

Werken op Chersonissos GriekenlandZoek jobs

Top 3 vragen over vakantiewerk op Chersonissos

1. Hoe oud moet je zijn om vakantiewerk in het buitenland te mogen doen.
Let goed op wat in de vacature staat, staat daar niks over dan kan je uitgaan van minimaal 18 jaar.

2. Wordt huisvesting, verzekering, eten en de reis voor je geregeld?
Dat zijn goede vragen en verschillen per werkgever. Vraag dit duidelijk tijdens de sollicitatie! Vraag het liefst of de werkgever dit per mail nog even bevestigd, zodat hier later geen discussie over bestaat.

3.Moet ik horeca ervaring hebben om vakantiewerk te mogen doen?
Ook dit verschilt per werkgever, maar wij zeggen solliciteer gewoon altijd! Meestal wil de werkgever een mix van ervaring en starters. Je moet het tenslotte toch een keer leren!

Solliciteren doe je zo!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de een van de bovenstaande vacatures op Chersonissos? Druk dan op de solliciteer knop en voeg een motivatie en CV toe. Vergeet niet een leuke en spontane foto in jouw CV toe te voegen! Werkgevers zien altijd graag wie er bij hen aan de slag gaat! Twijfel niet langer en ga de zomer van je leven tegemoet!


Deze pagina valt in de categorie personeel gezocht buitenland. Ook eens kijken bij de vakantiewerk vacatures op Mallorca of vakantiewerk vacatures Blanes?