werken in costa rica

vacatures en vakantiewerk Costa Rica Werken in Costa Rica: Vakantiewerk en parttime / fulltime vacatures


Is het jouw droom te wonen en werken in Costa Rica? Wil jij dit land in Central Amerika leren ontdekken, misschien wel de Spaanse taal leren, en houd jij ervan te werken in de prachtige natuur en cultuur dat Costa Rica te bieden heeft? Kijk dan snel of er interessante horeca vacatures voor je tussen zitten.

Meer over wonen en werken in Costa Rica

Costa Rica wordt aan weerszijden omgeven door de zee: Aan de ene kant de Grote Oceaan en aan de andere kant de Caribische Zee. Costa Rica betekent dan ook ‘Rijke Kust’. We hoeven je vermoedelijk niet uit te leggen waar die naam vandaan komt. De hoofdstad van Costa Rica is San Jose. Qua buurlanden heeft het Panama en Nicaragua en bezit het prachtige natuur met een brede flora en fauna. Dat het zelf ook moeite doet goed om te gaan met de natuur wordt wel bevestigd door de uitspraak van het land in 2021 klimaat neutraal te willen zijn. Daarnaast staat het op nummer 1 in de Happy Planet Index dat aangeeft hoe gelukkig en duurzaam men leeft binnen een land. Werken in Costa Rica is natuurlijk totaal anders dan in Nederland, maar het is een flink ontwikkeld land, zeker als je dit vergelijkt met de regio. Voor veel mensen is Costa Rica een droombestemming. Voor de een om er te backpacken, voor de andere om er vakantiewerk of een stage te gaan doen en voor weer anderen is het een land om zich er permanent te vestigen een fulltime baan te vinden.

Werken in Costa RicaZoek jobs


Deze pagina valt in de categorie wonen en werken in het buitenland. Ook eens kijken bij horeca vacatures in de Verenigde Staten?