Bekijk andere landen
horeca vacatures en vakantiewerk Frankrijk

fulltime horeca vacatures en vakantiewerk frankrijk Horeca vacatures Frankrijk: Vakantiewerk, parttime en fulltime vacatures

Wil jij werken in Frankrijk? Ben jij opzoek naar horeca vacatures in het prachtige en zonnige Frankrijk? Op Horeca-job.nl vind je alle fulltime en parttime horeca vacatures en ook vakantiewerk in Frankrijk. Frankrijk is al jaren de belangrijkste vakantiebestemming voor Nederlanders en dat betekent dat veel horeca zaken zoals campings, hotels, restaurants, barren maar ook surf en ski oorden zich richten op Nederlanders. En dat betekent natuurlijk weer dat er veel banen beschikbaar zijn voor Nederlanders in Frankrijk. Wij proberen de leukste vacatures en vakantiewerk te selecteren en te plaatsen op onze website. Vervolgens kan jij geheel gratis solliciteren en vervolgens samen met de werkgever tot een overeenkomst komen.

Werken in het buitenland: Vakantiewerk Frankrijk

Biarritz, Argelès sur Mer en Mimizan zijn per uitstek belangrijke jongeren vakantiebestemmingen. In de lange zomer zijn het deze surfspots waar het stikt van de Nederlanders en dat betekent ook dat er ieder jaar weer veel Nederlanders worden gevraagd om hier vakantiewerk te komen doen. Lijkt het jou wat om te werken in Frankrijk en een zomer te beleven die je niet snel zal vergeten? Solliciteer dan nu eenvoudig op een van de onderstaande beschikbare vakantiebanen. Vergeet ons niet te volgen op onze social media (Facebook en Instagram) zodat jij op de hoogte bent en blijft van de laatste en leukste functies in het buitenland.

Fulltime en parttime horeca vacatures Frankrijk

Is het jouw droom om eens een periode te werken in Frankrijk? Wil jij jouw talenten als kok, bedieningsmedewerker, barman of barvrouw of misschien wel hotelmedewerker inzetten in het prachtige Frankrijk? Het is ons doel om de gaafste horeca vacatures in Frankrijk op onze website te plaatsen, zodat jij hierop kunt solliciteren en kan werken in het buitenland. Want wij weten als geen ander, niets is mooier dan een periode van je leven te hebben gewerkt in het buitenland. Of dat door middel van een professionele fulltime functie als chefkok is of bijvoorbeeld als startende horeca medewerker in de bediening of afwas. Twijfel niet langer en durf de stap te maken. Je kunt altijd weer terug!


Deze vacatures vallen in de categorie horeca vacatures en vakantiewerk buitenland,  ook eens kijken bij  horeca vacatures en vakantiewerk Griekenland