vakantiewerk personeel gezocht Kos

fulltime horeca vacatures en vakantiewerk Kos Personeel gezocht: Vakantiewerk vacatures Kos in Griekenland

Is het jouw droom om te werken in het buitenland? Wil jij graag vakantiewerk doen op het bruisende vakantie eiland Kos in Griekenland? Dan is dit je kans. Op Horeca-job.nl vind je een overzicht van de vakantiewerk vacatures die iedere zomer weer beschikbaar komen. Zie je een baan die je interessant vindt? Klik dan eenvoudig op de solliciteer knop en stuur jouw sollicitatie direct naar de werkgever.

Werken op Kos GriekenlandZoek jobs


Meer over vakantiewerk op Kos, Griekenland

Kos is een van de belangrijkste vakantie bestemmingen voor Nederlandse toeristen. Ieder jaar gaan er weer duizenden Nederlanders richting dit prachtige eiland waarvan Kos-Stad de hoofdstad is. De stranden zijn er prachtig, denk aan bijvoorbeeld Paradise Beach, maar je kunt ook heerlijke trips maken met een auto of gehuurde scooter om meer van het eiland te ontdekken. In Kos-Stad zijn er op de stranden beach clubs te vinden, waar de meeste mensen zich overdag heerlijk laten verwennen en waar sommigen zelfs het feest van de vorige nacht doorzetten. De barstreet is de plek waar de meeste uitgaansgelegenheden zich bevinden en waar je naast veel Nederlandse barren, restaurants en clubs ook veel Scandinavische uitgaansplekken vindt. Daarnaast het Kos een centraal plein waar veel restaurants en toeristische winkeltjes te vinden zijn. De hotels bevinden zich naast Kos-Stad ook in Tigaki, Marmari en Mastichaki. Kos is echt een absolute aanrader om te werken! Banen die veelal gevraagd worden zijn barman of barvrouw, hotel medewerker, bediening medewerker of kok in een restaurant. Zoek hier onder snel naar het vakantiewerk van je dromen.

Tips voor tijdens het sollicitatie gesprek (dus niet in je eerste sollicitatie bericht)

1. Vraag hoe het zit met de huisvesting, verzekering en vlucht van en naar de bestemming.
2. Is het je eerste keer werken in het buitenland? Vraag of je eens met een (oud) medewerker mag praten/bellen/appen.
3. Ga er van uit dat er veel sollicitaties binnen zullen komen bij de werkgever aangezien vakantiewerk populair is.  Probeer te laten zien dat jij de werkgever deze zomer uit de brand zult helpen met jouw positieve instelling en goede mentaliteit!


Deze pagina valt in de categorie vakantiewerk Griekenland. Ook eens kijken bij vakantiewerk vacatures Chersonissos?