horeca vacatures Rotterdam werken in de horecaHoreca vacatures Rotterdam


Werken in de horeca van Rotterdam?

Ben jij opzoek naar werk in de horeca van Rotterdam? Dan ben je bij Horeca-Job.nl op het goede adres. Rotterdam is de een na grootste stad van Nederland en heeft ontzettend veel leuke horeca gelegenheden waar altijd personeel wordt gezocht. Het internationale karakter van de stad, alsmede de luchthaven zorgt er voor dat er veel hotels in Rotterdam zijn, waar natuurlijk veel hotelmedewerkers gezocht worden. Ook zijn er veel barren, clubs, restaurants en cafe’s waar personeel gezocht wordt. Er worden jaarlijks veel festivals georganiseerd, waaronder ook diverse grote sportevenementen zoals de Marathon van Rotterdam. Rotterdam heeft natuurlijk de bekende Markthal en is ook een grote studentenstad. Horeca-Job plaatst dan ook studentenwerk en BBL vacatures. Kortom, aan horeca banen en mogelijkheden geen gebrek.

Werken in RotterdamZoek jobs


Solliciteren op de een van de horeca vacatures in Rotterdam

Solliciteren op een van de onderstaande horeca vacatures is gratis en eenvoudig. Jouw sollicitatie komt direct bij de werkgever en zal al dan niet door deze werkgever worden beantwoord. Hier zit Horeca-Job.nl niet tussen en kan hier dan ook geen vragen over beantwoorden. Zoek tussen bovenstaande banen als barman, bediening, hotel medewerker, keuken personeel, schoonmaker, kok, chefkok, hotel medewerker, schoonmaker, baliemedewerker, telefonisch medewerker en meer en solliciteer eenvoudig gratis online.

Ben jij werkgever van een horeca gelegenheid in Rotterdam?

Horeca-Job.nl probeert het werkgevers zo eenvoudig mogelijk te maken en heeft als doel werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. Geen ingewikkelde constructies, dure contracten of moeilijkheden. Plaats hier eenvoudig en gratis jouw vacature(s) online op Horeca-Job.nl. Sollicitaties komen direct per mail binnen en in het werkgeversdashboard op onze site. Je kunt sollicitanten ook doorsturen naar jou eigen aanmeldformulier. Wil je kiezen voor promotie van jouw vacature? Dat kan, ten alle tijden, dan gaan wij jouw vacature eens extra in het online zonnetje zetten.