Over ons

Horeca-Job.nl: Direct online solliciteren op horeca vacatures

Wij zijn HORECA-JOB.nl, de vacature site voor werken in de horeca. Je zou ons kunnen kennen van Holidayjob.nl, in korte tijd gegroeid tot de grootste vacature site voor vakantiewerk in het buitenland, dat wij enkele jaren geleden hebben opgericht. Na een zeer succesvolle periode hebben wij besloten en nieuwe uitdaging aan te gaan en Holidayjob over te dragen aan nieuwe eigenaren. Wij zijn ons gaan richten op de horeca branch, voornamelijk in Nederland met een vacature tak naar het buitenland.

Bram, Oprichter Horeca-job.nl

Het concept
Het concept Horeca-job.nl komt voort uit de continue schaarste aan horeca personeel en het ontbreken van een snelle, gemakkelijke en bekende horeca vacature site waarop werkgevers en werkzoekenden elkaar eenvoudig kunnen vinden. Niet langer de kroegen, restaurants en hotels langs met een tas vol CV’s, maar direct solliciteren op beschikbare vacatures in de horeca. Wij richten ons op vacatures in hotels, barren, kroegen, clubs, restaurants, festivals en catering. Om het gebruik van Horeca-job.nl te bevorderen focussen wij op een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke website met daarbij lage prijzen om vacatures te plaatsen. Solliciteren op de beschikbare vacatures is gratis.

Werkgevers & werkzoekenden
Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer direct op een van deze horeca vacatures en vind jouw ideale werk in de horeca! Ben jij werkgever en wil jij een vacature plaatsen? Ga dan naar de plaats vacature pagina en plaats een vacature binnen 5 minuten. Ons bereik is breed en richt zich op studenten, fulltimers, vakantiewerkers en alle andere geïnteresseerden in werken in de horeca. Wij doen ook totaal aanvragen, advertenties en promoties, dus heb je een vraag of verzoek, stuur deze dan naar info@horeca-job.nl.

Plaats vacature(s) Zoek vacatures

Volg ons