dagelijks verwelkomen we honderden gasten die ons hotel bezoeken voor een zakelijke bijeenkomst, overnachting of uitje. deze gasten genieten de hele dag van onze faciliteiten zoals het restaurant en de diverse coffee corners bij de conferentiezalen. en dat levert, in combinatie met de materialen die de keukenbrigade bij de voorbereidingen gebruikt, een hele hoop afwas op! als spoelkeukenmedewerker zorg jij er straks voor dat alles er steeds weer spik en span uitziet.in deze functie...ervaar je de rust van onze mooie omgeving, maar ook de drukte van een veelzijdig conferentiehoteldraag je zorg voor een schone en opgeruimde spoelkeukenwerk je in een gezellig team, maar ga je ook zelfstandig aan de slagwerk je in wisselende diensten; zowel 's ochtends en 's avonds als in de weekendenis er een goede balans tussen hard werken en plezier maken met collega'swij bieden jou...een welkomstbonus van € 100,- netto!een goed salaris op basis van het horeca caoreiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskledingeen leerzame en uitdagende bijbaan voor in de avonden, weekenden en vakantiestwee medewerkerevents per jaareen uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatiejij...bent flexibel inzetbaar en steekt graag de handen uit de mouwenbent minimaal 1x per week inzetbaarherkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerendbent nieuwsgierig naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid'
veelzijdige meetings en eventsals servicemedewerker meetings & events ben je het aanspreekpunt voor onze conferentiegasten. tijdens hun meeting of event zorg je dat het hun aan niets ontbreekt en het programma op rolletjes loopt. je houdt de openbare ruimtes van het hotel, zoals de koffiecorners, netjes en aangevuld en zorgt dat de ochtend- en middagbreaks op het afgesproken moment klaarstaan. tijdens de lunchpauze verschoon je de zalen zodat de gasten hun middagprogramma weer in een nette ruimte kunnen vervolgen. daarnaast zorg je voor het op- en afbouwen van de zalen en doe je voorbereidende werkzaamheden voor de volgende dag.de werkdagen en tijden zijn voornamelijk in de avonden en weekenden. roostering is flexibel en stemmen we graag af zodat je het goed kunt combineren met je studie.waar kom je te werken?conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig hotel met een rijke historie. dagelijks ontvangen we een grote verscheidenheid aan gasten die ons hotel bezoeken voor een zakelijke (meerdaagse) meeting of event. maar ook particulieren weten ons goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug. het hotel beschikt over 25 zalen die variëren van trainings- en vergaderruimtes tot congreszalen waaronder de indrukwekkende steylzaal en ceciliakapel. we werken met een enthousiast, jong en multicultureel team.dit ga je doen als servicemedewerker meetings & events:op- en afbouwen van de vergaderzalen;voorbereidende werkzaamheden voor de volgende dag;aanspreekpunt zijn voor de conferentiegasten;de openbare ruimtes van het hotel netjes en aangevuld houden;gereserveerde f&b items op tijd klaarzetten;zalen verschonen tijdens de pauzes en opruimen na afloop.deze functie past bij jou als jij:een flexibele bijbaan zoekt waarbij je veel vrijheid krijgt en zelfstandig kunt werken;als je het leuk vindt juist ook doordeweeks kan werken;gastvrij bent en graag je handen uit de mouwen steekt;enthousiast bent en graag wilt leren hoe het reilt en zeilt in een conferentiehotel (werkervaring is niet noodzakelijk);jezelf herkent in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend;nieuwsgierig bent naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid!'.wij bieden jou:bruto uurloon afhankelijk van je leeftijd en ervaring volgens de horeca cao;flexibele werktijden;een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;reiskostenvergoeding (> 10km);vrije feestdagen naar keuze;een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;korting op de toegang tot thermen soesterberg;twee medewerkerevents per jaar;een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.
vacature medewerker bediening ontbijt & lunch horeca in hotel kontakt der kontinenten - soesterbergserveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.bij conferentiehotel kontakt der kontinenten is écht geen dag hetzelfde!van overnachting en meeting of event tot een bezoek aan konnekt restaurant bar en lounge. door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten ontvangen we veel verschillende (internationale) gasten. een afwisselende functie dus als bediening in de horeca! jouw werkzaamheden als bedieningsmedewerker ontbijt & lunchals medewerker bediening ontbijt & lunch ben je werkzaam in het restaurant en de bar van het hotel: konnekt restaurant, bar en lounge. dit moderne restaurant heeft een mooi foodcourt, een hippe bar en sfeervolle loungehoek met openhaard. vanuit het restaurant heb je een panoramisch uitzicht over het terras en de aangrenzende bostuin. een mooie werkplek!deze functie is beschikbaar voor 38 uur per week, waarvan 2 weekenden per maand: afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. je werkt uitsluitend in de ochtend en middag, waardoor je de avonden vrij hebt. de werktijden zijn tussen 06:00 uur en 15:00 uur. je bent 's middags dus op tijd klaar met werken. als bedieningsmedewerker ontbijt & lunch ben jij de vroege vogel die zorgt voor een warm welkom tijdens het ontbijt en de lunch in ons restaurant konnekt. jouw gevoel voor wereldse gastvrijheid in combinatie met jouw enthousiasme, passie en vakkennis zorgt dat onze gasten zich helemaal thuis voelen.de ochtenden en middagen zijn gezellig druk met een leuke mix van conferentiegroepen en individuele à la carte gasten. samen met jouw collega's in de bediening zorg je dat het ontbijt en de lunch soepel verlopen en onze gasten een fijne dag hebben.jij ontvangt de restaurantgasten en start het ontbijt-en lunchbuffet op. daarnaast zorg je dat het buffet netjes aangevuld wordt en na afloop ook weer wordt opgeruimd. je bent een aanspreekpunt voor de gasten en bij jou staat een wereldse gastvrije beleveling op één.natuurlijk is een goede werksfeer ook belangrijk. daarom besteden we veel aandacht aan jouw "onboarding". de werksfeer binnen alle hotel medewerkers en de andere afdelingen is gezellig en informeel. en natuurlijk mag een maandelijkse vrijmibo hierbij niet ontbreken.dit bieden we jou als medewerker bediening ontbijt & lunch:brutoloon tussen € 2.402,58 en € 2.710,24 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 4);werktijden tussen 06:00-15:00 uur (en dus elke avond vrij 😊);twee weekenden per maand ben je vrij (en dus twee weekenden per maand aan het werk);een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;reiskostenvergoeding (> 10km);vrije feestdagen naar keuze;een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;korting op de toegang tot thermen soesterberg;twee medewerkerevents per jaar;een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.deze vacature past bij jou als jij:passie voor gastvrijheid hebt;vloeiend nederlands en engels spreekt;jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend herkent;nieuwsgierig bent naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid'. werken als bedieningsmedewerker ontbijt & lunch bij conferentiehotel kontakt der kontinentenconferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het is een bijzonder veelzijdig hotel dat onderdeel is van de stichting kontakt der kontinenten.kontakt der kontinenten heeft een rijke historie als voormalig missiehuis en klooster en is in de loop de jaren getransformeerd tot een conferentiehotel voor zakelijke meetings en events. maar ook particulieren weten kontakt der kontinenten goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.
word jij onze nieuwe supervisor bediening restaurant & bar?serveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig conferentiehotel met een grote verscheidenheid aan gasten. van vergaderingen, trainingen of congressen tot een gaaf event in combinatie met overnachtingen: door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten zijn er tal van mogelijkheden. als supervisor bediening restaurant & bar ben je werkzaam binnen ons restaurant 'konnekt'. hier zorg jij, samen met je collega's, dat het onze gasten aan niets ontbreekt en ze kunnen genieten van onze 'wereldse gastvrijheid'.jouw werkzaamheden als supervisor bediening restaurant & barals supervisor bediening restaurant & bar ben je werkzaam in het restaurant in het hart van het hotel. dit moderne restaurant heeft een mooi foodcourt, een hippe bar en sfeervolle loungehoek met openhaard. vanuit het restaurant heb je een panoramisch uitzicht over het terras en de aangrenzende bostuin. een mooie werkplek!de avonden zijn gezellig druk met een leuke mix van conferentiegroepen en individuele à la carte gasten. samen met jouw collega's in de bediening zorg je dat het diner soepel verloopt en onze gasten een fijne avond hebben. als aanspreekpunt neem je zelfstandig de leiding. daarnaast coach en inspireer je de bedieningsmedewerkers van het restaurant en de bar. maar je verricht ook diverse werkzaamheden zoals het ontvangen en bedienen van gasten en het verwerken van f&b bestellingen. je werkt samen met twee andere supervisors en een floormanager. samen vormen jullie het leidinggevend team binnen het restaurant en de bar.bekijk hier een voorbeeld van je werkweek!proactief meedenken over de ontwikkeling van het restaurant en de dienstverlening past jou ook. duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vind jij, net als wij, belangrijk. natuurlijk is een goede werksfeer ook belangrijk. daarom besteden we veel aandacht aan jouw "onboarding", onder andere door een handige medewerkersapp.deze functie is beschikbaar voor gemiddeld 38 uur per week, verdeeld over vier of vijf werkdagen. de werkdagen en -tijden zijn voornamelijk in de middag en avond en in het weekend, meestal op zaterdag. en we houden er zeker rekening mee dat je ook weekenden vrij bent. dit bieden wij jou als supervisor bediening restaurant & barbrutoloon tussen € 2.801,74 en € 3.553,28 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 7);een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;reiskostenvergoeding (> 10km);vrije feestdagen naar keuze;een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;korting op de toegang tot thermen soesterberg;twee medewerkerevents per jaar;een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.meer weten over onze (aanvullende) arbeidsvoorwaarden? bekijk het volledige overzicht op deze pagina.deze functie past bij jou als jij
een aantal jaar ervaring met werken in de bediening hebt;een aantal jaar ervaring hebt in een leidinggevende functie binnen de horeca/ hospitality branche en ervaring hebt met het aansturen van een team;bij voorkeur gediplomeerd svh-leermeester bent. ben je dat nog niet, dan bieden we jou de mogelijkheid dit te worden;je sociale hygiëne diploma hebt. heb je deze nog niet, dan bieden we jou de mogelijkheid deze te halen;spreekt vloeiend nederlands en engels (het spreken van meer talen is een pré);gastvrij bent en graag de handen uit de mouwen steekt;flexibel inzetbaar bent, met name in de middag en avonden;jezelf herkent in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend;nieuwsgierig bent naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid!'over konnekthet restaurantgedeelte van konnekt biedt ruimte aan 240 gasten en is onder andere uitgerust met een multifunctioneel foodcourt waar gasten kunnen hier genieten van een veelzijdig assortiment aan eten en drinken, maar natuurlijk ook van het panoramische uitzicht op de bostuin.het atrium van konnekt is een prettige ontmoetingsplek voor een zakelijke afspraak of om rustig te kunnen werken. de konnekt lounge, met meerdere eet- en drinkfuncties, is geschikt voor de ontvangst van grotere zakelijke gezelschappen. deze ruimte kan, bijvoorbeeld in combinatie met de naastgelegen congreszaal, exclusief worden gereserveerd. borrelen kan bij de iconische goud-marmeren bar. over conferentiehotel kontakt der kontinentenconferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het hotel wordt omringd door de natuur van de utrechtse heuvelrug en bestaat uit twee historische gebouwen met 26 conferentiezalen en 130 hotelkamers. ook is er een bostuin voor recreatie en een evenementenveld voor activiteiten. de twee gebouwen zijn oorspronkelijk een missiehuis en klooster. nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel dat voorzien is alle gemakken en faciliteiten van nu. een plek waar wereldse gastvrijheid in de genen zit en waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is.
kom jij flying fox versterken? bij flying fox worden ambachtelijke producten voorbereid voor vestigingen van o.a. woodstone pizza and wine. ook produceren we verschillende producten voor externe andere partijen. bij flying fox is geen dag hetzelfde. je hebt verschillende werkzaamheden en er wordt ook gewisseld tussen de werkplekken. zo leer je alles en is elke dag lekker gevarieerd. wat ga ik doen?
schoonmaken en afwassen: de bakken en kratten die gebruikt zijn moeten door de vaatwasser gedaan worden en gebruikte materialen zien we graag weer netjes schoon en opgeruimd.
daarnaast verricht je ook andere schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld zo ook onze werkbanken en werkruimte.
wil je meer? dan kunnen we ook kijken of je kan helpen met het verpakken van de producten en orderpicken, zodat alles klaar staat voor levering.wanneer ga ik dat doen?
wij hebben erg flexibele werktijden en uren. we hebben ongeveer 12 tot 24 uur beschikbaar per week.
je werkt op doordeweekse dagen tussen 10:00 uur en 14:00/15:00 uur.
dagen en tijden zijn zelf in overleg flexibel in te vullen. dus mocht je een half uurtje eerder of later alleen kunnen, laat het ons alsjeblieft weten.
we zoeken iemand die maandag tot en met vrijdag beschikbaar is, maar mocht je maar een paar dagen kunnen? ook dan gaan wij graag met je in gesprek.
een ideale (bij)baan om te combineren met school en/of gezinsleven.
we hebben een ontspannen werksfeer. voor de lunch wordt gezorgd en ook is er altijd fruit in huis!wat heb ik nodig?
je bent een echte aanpakker en houdt van een gezellige werksfeer.
bedrijfsprofiel: flying fox is een productiebedrijf met een ontspannen werksfeer. we nemen ons werk serieuzer dan onszelf. als bedrijf onderscheiden we ons in de horeca catering door maatwerk te leveren. dit doen wij door flexibel te zijn en goed naar de behoefte van onze klanten én medewerkers te luisteren. in goed overleg maken we samen het rooster.
vacature medewerker bediening horeca in hotel kontakt der kontinenten - soesterbergserveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.bij conferentiehotel kontakt der kontinenten is écht geen dag hetzelfde! van overnachting en meeting of event tot een bezoek aan konnekt restaurant bar en lounge. door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten ontvangen we veel verschillende (internationale) gasten. een afwisselende functie dus als bediening in de horeca! jouw werkzaamheden als bedieningsmedewerkerals medewerker bediening ben je werkzaam in het restaurant en de bar van het hotel: konnekt restaurant, bar en lounge. dit moderne restaurant heeft een mooi foodcourt, een hippe bar en sfeervolle loungehoek met openhaard. vanuit het restaurant heb je een panoramisch uitzicht over het terras en de aangrenzende bostuin. een mooie werkplek!deze functie is beschikbaar voor 32 tot 38 uur per week: afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. je werkt als restaurant en bar medewerker voornamelijk in de middag en avond, waardoor je de ochtenden vrij hebt.de avonden zijn gezellig druk met een leuke mix van conferentiegroepen en individuele à la carte gasten. samen met jouw collega's in de bediening zorg je dat het diner soepel verloopt en onze gasten een fijne avond hebben.je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen en het serveren van dranken en gerechten. onze keuken werkt veel met lokale en biologische producten die je met trots kunt serveren. en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt weet je gasten op enthousiaste wijze te adviseren over de beste wijn-spijs combinaties. natuurlijk is een goede werksfeer ook belangrijk. daarom besteden we veel aandacht aan jouw "onboarding". de werksfeer binnen alle hotel medewerkers en de andere afdelingen is gezellig en informeel. en natuurlijk mag een sluitdrankje aan het einde van je dienst niet ontbreken.dit bieden we jou als medewerker bediening:brutoloon tussen € 2.402,58 en € 2.710,24 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 4);werktijden van 15.00-00.00 uur (en dus elke ochtend vrij 😊);een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;reiskostenvergoeding (> 10km);vrije feestdagen naar keuze;een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;korting op de toegang tot thermen soesterberg;twee medewerkerevents per jaar;een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.meer weten over onze (aanvullende) arbeidsvoorwaarden? bekijk het volledige overzicht op deze pagina.deze vacature past bij jou als jij:een aantal jaar ervaring met werken in de bediening hebt;passie voor gastvrijheid hebt;vloeiend nederlands en engels spreekt;jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend herkent;nieuwsgierig bent naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid'. werken als bedieningsmedewerker bij conferentiehotel kontakt der kontinentenconferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het is een bijzonder veelzijdig hotel dat onderdeel is van de stichting kontakt der kontinenten. kontakt der kontinenten heeft een rijke historie als voormalig missiehuis en klooster en is in de loop de jaren getransformeerd tot een conferentiehotel voor zakelijke meetings en events. maar ook particulieren weten kontakt der kontinenten goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.
wil jij werken in de keuken van een schitterende locatie én vind je een goede werk-privé balans en opleidingsmogelijkheden belangrijk?lees dan snel verder!vacature zelfstandig werkend kokals zelfstandig werkend kok zorg jij samen met je collega's voor de culinaire beleving tijdens alle servicemomenten en werk je in de moderne keuken van onze f&b-outlet: konnekt restaurant, bar en lounge. waar kom je te werken?conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig hotel met een rijke historie. dagelijks ontvangen we een grote verscheidenheid aan gasten die ons hotel bezoeken voor een zakelijke (meerdaagse) meeting of event. maar ook particulieren weten ons goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.duurzame producten en ingrediëntenals green key goud-gecertificeerd hotel en restaurant is het werken met zoveel mogelijk duurzame, lokale producten uit het seizoen bij onze keukenbrigade vanzelfsprekend. op het ontbijtbuffet vind je bijvoorbeeld de biologische producten zoals de granola, jam en crackers van tlant. maar ook andere duurzame en maatschappelijk betrokken leveranciers zoals de koekfabriek en de bijzondere taartenfabriek maken onderdeel uit van ons assortiment. onze menukaart wisselt regelmatig waarbij onze keukenchefs inspelen op de seizoenen om de gerechten samen te stellen. goede én smaakvolle producten om trots op te zijn dus. wereldse smaken, duurzaam bereid: kook met passie bij ons. in deze functie
bereid jij alle wereldse lekkernijen die de gasten geserveerd krijgenverricht je mise en place werkzaamheden voor de verschillende servicemomentenzorg je dat alles wat jij bereidt er smaakvol uit ziet, lekker smaakt en van constante kwaliteit islaat jij jouw creativiteit de vrije loop en draag je actief bij aan het samenstellen van wereldse gerechtenwerk je ook voor de schermen bij onze front cooking en heb je regelmatig contact met de gastenwij bieden jou
brutoloon tussen € 2.443,95 en € 2.958,82 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 5)mogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweektwee weekenden per maand vrijmeer weten over onze (aanvullende) arbeidsvoorwaarden? bekijk het volledige overzicht op deze pagina. jij
voelt je een echte wereldburgerhebt een koksopleiding afgerondspreekt nederlands en/ of engelskennis van de nederlandse taal is een prébent gastvrij en steekt graag de handen uit de mouwenbent flexibel inzetbaarherkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerendbent nieuwsgierig naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid!'
wil jij werken in de keuken van een schitterende locatie én vind je een goede werk-privé balans en opleidingsmogelijkheden belangrijk?lees dan snel verder!vacature souschefals souschef zorg jij samen met je collega's voor de culinaire beleving tijdens alle servicemomenten en werk je in de moderne keuken van onze f&b-outlet: konnekt restaurant, bar en lounge. waar kom je te werken?conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig hotel met een rijke historie. dagelijks ontvangen we een grote verscheidenheid aan gasten die ons hotel bezoeken voor een zakelijke (meerdaagse) meeting of event. maar ook particulieren weten ons goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.duurzame producten en ingrediëntenals green key goud-gecertificeerd hotel en restaurant is het werken met zoveel mogelijk duurzame, lokale producten uit het seizoen bij onze keukenbrigade vanzelfsprekend. op het ontbijtbuffet vind je bijvoorbeeld de biologische producten zoals de granola, jam en crackers van tlant. maar ook andere duurzame en maatschappelijk betrokken leveranciers zoals de koekfabriek en de bijzondere taartenfabriek maken onderdeel uit van ons assortiment. onze menukaart wisselt regelmatig waarbij onze keukenchefs inspelen op de seizoenen om de gerechten samen te stellen. goede én smaakvolle producten om trots op te zijn dus. wereldse smaken, duurzaam bereid: kook met passie bij ons. in deze functie...bereid jij alle wereldse lekkernijen die de gasten geserveerd krijgenhelp je met het aansturen, coachen en ontwikkelen van de medewerkerscontroleer je de kwaliteit, smaak en gaarheid voor doorgifte aan de bedieningprobeer en beoordeel je nieuwe recepten en werk je de receptinstructies uitcommuniceer en werk je nauw samen met de bedieninglever je een actieve en creatieve bijdrage aan de samenstelling van de menukaartwij bieden jou
brutoloon tussen € 2.829,75 en € 3588,81 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 7)een welkomstbonus tot wel € 250,- netto!een fijne werkplek in een mooie bosrijke omgevingmogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweekeen gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw diensttwee weekenden per maand vrijpersoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodulesreiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskledingeen gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie & vriendenkorting op de toegang tot thermen soesterbergtwee medewerkerevents per jaareen uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatiejij
voelt je een echte wereldburgerhebt een koksopleiding afgerondhebt al werkervaring in de keuken opgedaanspreekt nederlands en/ of engelskennis van de nederlandse taal is een prébent gastvrij en steekt graag de handen uit de mouwenbent flexibel inzetbaarherkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerendbent nieuwsgierig naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid!'
vacature shiftleader bediening - restaurant & bar in hotel kontakt der kontinenten - soesterberg
bij ons voel jij je net zo thuis als onze gasten.
jouw werkzaamheden als shiftleader bediening - restaurant & bar
als shiftleader bediening - restaurant & bar ben je voornamelijk werkzaam binnen de f&b-outlet van conferentiehotel kontakt der kontinenten: konnekt restaurant, bar en lounge. hier verwelkomen we onze zakelijke en particuliere gasten voor ontbijt, lunch, borrel of diner en genieten ze van een uitgebreid culinair aanbod. op het food court staat dagelijks een lekker ontbijt en een gezonde lunch klaar. daarnaast is er een lunch en diner à la carte en hebben we een uitgebreide drankenkaart met wereldse wijnen en speciaal bieren voor wie zin heeft in een borrel. ook ontvangen we regelmatig groepen voor een dinerbuffet of een gezellige barbecue in de bostuin. aan afwisseling dus geen gebrek! in de functie van shiftleader bediening - restaurant & bar zorg jij samen met jouw enthousiaste collega’s dat het onze gasten aan niets ontbreekt en laat je ze genieten van onze ‘wereldse gastvrijheid’. je werkt in een jong en divers team en komt in contact met veel verschillende (internationale) gasten. je verricht diverse werkzaamheden zoals het voorbereiden van de bar en het restaurant en het ontvangen en bedienen van gasten. je vindt het leuk om de bedieningsmedewerkers te coachen en te inspireren en wanneer nodig ondersteun je de collega’s van meetings & events op drukke momenten. daarnaast krijg je veel ruimte om initiatief te nemen. proactief meedenken over de ontwikkeling van het restaurant en de dienstverlening past jou ook. duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vind jij, net als wij, belangrijk.deze functie is beschikbaar voor gemiddeld 38 uur per week, verdeeld over vier of vijf werkdagen. de werkdagen en -tijden zijn voornamelijk in de middag en avond en in het weekend, meestal op zaterdag. en we houden er zeker rekening mee dat je ook weekenden vrij bent.
dit bieden we jou als shiftleader bediening - restaurant & bar
brutoloon tussen € 2.580,95 en € 3.209,09 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 6);
een welkomstbonus tot wel € 250,- netto!
een fijne werkplek in een mooie bosrijke omgeving
mogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweek
een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst
persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules
reiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskleding
een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie & vrienden
korting op de toegang tot thermen soesterberg
twee medewerkerevents per jaar
een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie
deze functie past bij jou als jij…
een aantal jaar ervaring met werken in de bediening hebt;
minimaal een jaar werkervaring hebt in een leidinggevende functie binnen de horeca/ hospitality branche en ervaring hebt met het aansturen van een team;
bij voorkeur gediplomeerd svh-leermeester bent. ben je dat nog niet, dan bieden we jou de mogelijkheid dit te worden;
je sociale hygiëne diploma hebt. heb je deze nog niet, dan bieden we jou de mogelijkheid deze te halen;
spreekt vloeiend nederlands en engels (het spreken van meer talen is een pré);
gastvrij bent en graag de handen uit de mouwen steekt;
flexibel inzetbaar bent, met name in de middag en avonden;
jezelf herkent in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend;
nieuwsgierig bent naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid!’
meer weten over onze (aanvullende) arbeidsvoorwaarden? bekijk het volledige overzicht op deze pagina.
over konnekt
het restaurantgedeelte van konnekt biedt ruimte aan 240 gasten en is onder andere uitgerust met een multifunctioneel foodcourt waar gasten kunnen hier genieten van een veelzijdig assortiment aan eten en drinken, maar natuurlijk ook van het panoramische uitzicht op de bostuin.het atrium van konnekt is een prettige ontmoetingsplek voor een zakelijke afspraak of om rustig te kunnen werken. de konnekt lounge, met meerdere eet- en drinkfuncties, is geschikt voor de ontvangst van grotere zakelijke gezelschappen. deze ruimte kan, bijvoorbeeld in combinatie met de naastgelegen congreszaal, exclusief worden gereserveerd. borrelen kan bij de iconische goud-marmeren bar.
over conferentiehotel kontakt der kontinenten
conferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het hotel wordt omringd door de natuur van de utrechtse heuvelrug en bestaat uit twee historische gebouwen met 25 conferentiezalen en 130 hotelkamers. ook is er een bostuin voor recreatie en een evenementenveld voor activiteiten. de twee gebouwen zijn oorspronkelijk een missiehuis en klooster. nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel dat voorzien is alle gemakken en faciliteiten van nu. een plek waar wereldse gastvrijheid in de genen zit en waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is.
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. heb jij front office en/of bewaking ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou! voor stayokay utrecht centrum zoeken wij per direct een nachtportier. jij gaat...
ervoor zorgen dat de laatste en eerste gasten van de dag kunnen inchecken en staat hen te woord
tweemaal een veiligheidsronde lopen door het hostel
jij hebt…
een bhv en sociale hygiëne certificaat op zak, maar dit is geen must
er geen problemen mee alleen in de nacht te werken, beter gezegd je bent een écht nachtvlinder
de mentaliteit om zelfstandig aan de slag te gaan en stressbestendig te kunnen handelen
geen moeite met de nederlandse en engelse taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay, collectiviteitskortingen én 15% nachttoeslag boven op jouw salaris
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is a super cool and hip hostel on the neude, a 10-minute walk from utrecht central station. a real meeting place for travelers, families, but also for students who come to have drinks in our newly opened living area and restaurant the 5th on the ground floor. are you ready to roll up your sleeves and do you have an eye for detail? then you are the housekeeping employee we are looking for! you are...
going to make sure that the rooms and general areas are neat and clean
going to work shifts between 8 am and 5 pm (3 or 4 days per week, occasionally including weekends)
going to start your shift by making a planning with your colleagues, so everyone knows what to do and when to finish
you have...
relevant work experience
a positive and enthusiastic attitude
no problem working on your own, you are flexible and willing to help your colleagues
availability to work during the weekends
an open-mind and drive and finds sustainability important!
you will get...
a role with responsibilities, flexibility, room to take initiative and delicious coffee
an all-in hourly wage of €17,38 if you are 20 years old or older (19 years: €15,65; 18 years: €13,91). an all-in hourly wage means that your vacation allowance and accrued vacation hours are paid immediately each month, so you don't have to wait for them
a stayokay discount card for stays at hi hostels (worldwide) and an annual staff party (which of course is amazing)
a job at the nicest hostel chain with an informal working atmosphere and an open corporate culture
a growth spurt in your development. learning on the job or via training from the stayokay academy, or during the exchange programme hi-connect in a hostel abroad? you name it! your development is important to us.
about stayokaywith 21 hostels, stayokay is the largest hostel chain in the netherlands and has been a leading player in budget accommodation for almost 100 years. and everything we do, we do as sustainably as possible. our culture? we're a 'family of hostels'. different everywhere, but the atmosphere is always open, positive and innovative. together we go for the best result. we are adventurers at heart and understand very well what makes travel so unforgettable. that's why we like working with people who know the area like the back of their hand and who are willing to share the best insider tips. we like to give our guests a vacation feeling in the netherlands!
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
shifts werken tussen 08:00 uur en 17:00 uur (3 of 4 dagen per week met af en toe ook weekenddagen)
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
beschikbaarheid om voornamelijk in het weekend te werken
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €17,38 wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
een perfect biertje tappen leren wij je wel zolang jij onze gasten maar een glimlach serveert stayokay utrecht - bunnik is een supermooie plek om te werken. het hostel ligt op het landgoed rhijnauwen, net buiten utrecht en heeft o.a. een statig landhuis en een gezellig café en terras waar ook dagjesmensen graag neerstrijken. naast een overnachtingsaccommodatie zijn we ook een gave trouw- en feestlocatie. iedere dag is anders. steek je graag de handen uit de mouwen en sta je graag in de keuken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van tap topper, oftewel een barmedewerker. jij gaat...
de shift overnemen van de dagdienst en vanaf dat moment je eigen café runnen
de sfeer bepalen én zorgen dat onze gasten heerlijk kunnen genieten n zich thuis voelen
ervoor zorgen dat aan het einde van de shift het café schoon, aangevuld en ready-to-go is voor de ochtendshift
ook feesten, bruiloften en partijen draaien
jij hebt...
een positieve instelling en maakt makkelijk contact.
geen problemen om de verantwoordelijkheid te dragen en durft keuzes te maken.
er vooral veel zin in en vindt het leuk om tijdens de weekenden/avonden/feestdagen/vakanties de handen uit de mouwen te steken.
een vlotte babbel en helpt graag anderen, of dit nu gasten zijn of collega's.
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
je eigen kroeg voor de avond.
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie.
een contract voor minimaal 2 dagen in de week, inclusief weekend.
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen.
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest.
een all-in uurloon van €17,38 wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten.
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft niet strak in pak maar gewoon lekker in een jeans stayokay utrecht – bunnik ligt prachtig gelegen net buiten de stad utrecht op het landgoed rhijnauwen aan de kromme rijn. in onze historische panden hebben we naast het hostel een gezellig terrascafé én zijn we een populaire feest- en trouwlocatie midden in de natuur. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie feest medewerker. jij gaat…
een feestje bouwen, lekker tappen, hapjes verzorgen
meewerken aan een perfecte uitvoering van een bruiloft of een feest voor onze enthousiaste gasten
fungeren als contactpersoon voor de gast en zorgt er samen met je collega’s voor dat de gasten een fantastisch feest hebben
nog heel veel tijd overdag overhebben, want je werkt voornamelijk ’s avonds
groeien als je dat wilt! lijkt het je leuk om als contactpersoon te gaan fungeren en er samen met de gast een fantastisch feest van te maken? of je collega’s gaan aansturen? dat kan!
jij hebt…
beschikbaarheid in het weekend
de touwtjes in handen. je bent op de hoogte van het draaiboek
overzicht en bent oplossingsgericht
energie en kan denken in het grotere plaatje
gastvrijheid en organisatie in de vingers
geen problemen met werken tot in de late uurtjes
spierballen, je bent niet vies van een beetje sjouwen
misschien nog geen horeca ervaring, maar een fust verwisselen leren we je zo!
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel verantwoordelijkheid
een all-in uurloon van €17,38 wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
cateringmedewerker met ambitie (28-32 uur)voor één van onze locaties in utrechtthe colour kitchen is een hospitalityconcept met een duidelijke missie: zorgen dat geen talent in nederland onbenut op de bank blijft zitten. onder het motto no social waste geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om zich te ontwikkelen binnen de horeca. in onze (bedrijfs)restaurants en via onze cateringtak bieden we gasten een fijne horeca-ervaring én leiden we tegelijkertijd mensen op naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt jouw functie: catering, koken en begeleiden op de werkvloerals cateringmedewerker sta jij midden in onze open keuken op een bedrijfslocatie in utrecht. jij bent verantwoordelijk voor de bereiding van een gevarieerd en vers lunchbuffet, warme maaltijden en vergaderservice. je zorgt dat alles op tijd klaarstaat, mooi gepresenteerd is én dat de keuken schoon en georganiseerd blijft. je hebt oog voor kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne.je werkt nauw samen met de (assistent-)locatiemanager, met wie je afstemt over de dagindeling, planningen en voortgang van het team. samen zorgen jullie voor een goed georganiseerde werkdag waarin gastvrijheid én opleiden hand in hand gaan.daarnaast werk je dagelijks samen met deelnemers die via ons leer-werkprogramma meedraaien in de keuken. jij bent hun directe collega en praktijkvoorbeeld. je helpt ze structuur te vinden in het werk, legt dingen uit en motiveert ze waar nodig. geen officiële lesgever, wél een betrokken en geduldige collega op de werkvloer.wat breng jij mee:je hebt een praktisch en oplossingsgericht denkniveau, vergelijkbaar met mbo-niveauhet zit in je om goed te kunnen organiseren en plannenje vindt het leuk om met eten bezig te zijn en zorgt ervoor dat alles er netjes en verzorgd uitzietwerkervaring in de (bedrijfs)catering of horecaaffiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een préje vindt het leuk om anderen iets bij te brengenwat bieden wij jou:een afwisselende functie voor 28-32 uur per week, verdeeld over 4-5 dagen (meestal overdag)een betekenisvolle functie waarin je eten én mensen laat groeienarbeidsvoorwaarden volgens de cao bedrijfscatering (deel b).voldoende vakantiedagen en aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.je hebt de mogelijkheid om mee te doen aan onze lunchregeling, zodat je elke werkdag kunt genieten van een verse en gezonde lunch.werken in een sociaal en betrokken team met ruimte voor eigen initiatiefeen plek in onze organisatie die écht het verschil maakt, voor jou en voor anderenenthousiast?lijkt het je leuk om als cateringmedewerker bij te dragen aan onze sociale missie én onderdeel te zijn van een professioneel team? dan leren we je graag kennen!