Onze diensten


Diensten voor werkgevers binnen de horeca

Horeca-job.nl heeft de intentie werkgevers en werkzoekenden in de horeca bij elkaar te brengen door middel van vacature plaatsing. Daarbij willen  wij alle hulp bieden aan ondernemers dat nodig is om zijn of haar bedrijf te voorzien van personeel. Daarnaast is er ruimte voor advertenties en promotie ten behoeve van de horeca. Onderstaand de drie soorten diensten die wij leveren voor horeca ondernemers in Nederland en in het buitenland.

 

Plaatsen van vacatures:

Onze specialisatie; het plaatsen van horeca vacatures. Door middel van een vacature pakket kan de werkgever een of meerdere horeca vacatures plaatsen op onze website. Deze vacatures zijn openbaar waardoor belangstellenden eenvoudig en snel kunnen solliciteren. Deze sollicitaties zullen bij de werkgever binnenkomen per email en of het online werkgevers account. De vacatures zullen worden gepromoot via onze diverse marketing kanalen.

 

Promotie van bedrijven, events, deals, acties etc

Horeca-Job.nl biedt de mogelijkheid om events, deals, acties als ook horeca gelegenheden te promoten via onze website en/of via onze marketing kanalen. Denk bijvoorbeeld aan de promotie van een wijn arrangement of een festival. Prijzen zijn in overleg via info@horeca-job.nl.

 

Aanvragen op maat

Heb je zelf ideeën of wil je graag eens sparren over de mogelijkheden die wij bieden? Stuur ons een mailtje en wij helpen je graag. Mail ons op info@horeca-job.nl

Volg ons.