hotel van der valk maastricht is een luxe viersterrenhotel. het hotel beschikt over 190 hotelkamers en suites. ook heeft ons hotel een modern zwembad, ruime fitness en een luxueuze sauna en stoomcabine. daarnaast zijn er 10 multifunctionele vergaderruimtes, een à la carte restaurant en een brasserie.om ons team te versterken zijn we op zoek naar een representatieve & gedreven kandidaat voor 3 tot 5 dagen per week (24 tot 38 uur). jouw hart klopt sneller van alles piekfijn in orde maken in jouw functie ondersteun je ons hoofd housekeeping en onze supervisors. naast dat je altijd klaarstaat om je collega’s van de housekeeping te ondersteunen bij het poetsen of checken van de hotelkamers zorg je ook voor:
het aansturen van de housekeeping medewerkers;
het (mee) faciliteren van de werkroosters;
kwaliteitscontrole;
verzorgen van klein wasgoed.
zo zorg jij er als nauwkeurige supervisor housekeeping mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter.we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. de ingrediënten die maken wie je bent wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid die houdt van schoonmaken. je houdt van fysiek werk en vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je
werkervaring op schoonmaakgebied;
kennis van zowel de nederlandse als engelse taal;
oog voor detail;
een controlerend en oplossend vermogen;
kun je zelfstandig werken en toon je initiatief.
jouw inzet levert beloningen oponze housekeeping afdeling is uitbesteed. als supervisor housekeeping kom je in dienst van jacquet en de groot.
een passend salaris (conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
flexibel rooster en werktijden zullen in overleg worden vastgesteld;
de mogelijkheid om parttime (3/4 dagen) of fulltime te werken;
een schitterend familie hotel, wat je jouw werkplek mag noemen;
mooie personeelskorting in ons eigen restaurant;
gratis parkeren.
voor verdere informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je altijd contact opnemen met senay@jaquetendegroot.nl
schone vaat is een must om goede service te bieden. als medewerker bij de afwas sorteer je het bestek uit, zorg je ervoor dat de pannen weer klaar zijn voor gebruik en de borden weer op de juiste plek staan. hiernaast zorg jij ervoor dat de werkruimtes schoon zijn, poets je de keuken en voer je overige schoonmaakwerkzaamheden uit. wie zoeken wij?
als onze nieuwe afwasser ben je flexibel in te zetten en durf je de handen uit de mouwen te steken;
je voelt je verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken;
je vindt het niet erg om naast dagdiensten ook af en toe collega's in de avonden/weekenden en met feestdagen uit te helpen;
je bent boven de 18 jaar;
verder kun je goed samenwerken met collega’s uit verschillende culturen.
wat wij jou bieden naast een passend salaris?
dagdiensten werken en avonden vrij!
5 weken vakantie op jaarbasis: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden binnen ons hotel;
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in alle valk exclusief hotels..
20% personeelskorting in onze restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
gratis parkeren.
gratis maaltijden tijdens lunch en diner tijden;
mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals swissense, gaiazoo en nog meer.
over je werkplek: hotel van der valk maastricht is een luxe viersterren hotel. het hotel heeft 190 ruime stijlvolle kamers en suites. ook heeft het hotel een modern zwembad, ruime fitness en luxueuze sauna en stoomcabine. daarnaast zijn er 10 multifunctionele vergaderruimtes een à la carte restaurant en een brasserie. je werkt met collega's in een prettige omgeving en een grote spoelkeuken. je thuis voelen en plezier hebben in je werk, daar draait het bij ons om. en leuk om te weten dat je er maar liefst rond de 140 collega's bijkrijgt!
als (junior) restaurant manager heb je een uitdagende baan waarin je de rechterhand bent van onze f&b managers. je hebt zelf veel verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld het openen of sluiten van het restaurant. daarnaast stuur je een team van ongeveer 8 tot 15 werknemers per avond aan en spring je zelf waar nodig bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op!omdat je de vraagbaak bent van het personeel en onze gasten, bezit je kennis over producten en wijnen. je vindt het leuk om je kennis te delen en zo ook je team te blijven enthousiasmeren. je hebt een echte voorbeeld functie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.jouw inzet levert beloningen opons team is dynamisch, jong en enthousiast. je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen en zorgt er samen met je collega managers voor dat we in een stijgende lijn vooruit blijven gaan. bovendien krijg je als (junior) restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2350,- en €2700,- per maand;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer.
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant hebben we nog meerdere outlets: ons ontbijtbuffet, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je benteen snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als (junior) restaurant manager stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het restaurant, de brasserie en de 10 multifunctionele zalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
mbo niveau 4 denk- en werkniveau.
minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je een team hebt aangestuurd.
kennis van haccp en allergenen.
een bhv-opleiding gevolgd (heb je dit diploma niet, dan ga je dat via ons halen).
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
wij heten je welkom in dé horecafamilie van nederland! samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de brasserie of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening krijg je binnen ons hotel de mogelijkheid om veel afwisseling te ervaren. of gasten nu komen voor een kopje koffie met vlaai, een heerlijke borrel op ons terras of een zakendiner, jij zorgt ervoor dat ze aan niks te kort komen en loopt altijd een stapje voor op de wensen van onze gast. samen met je collega’s creëer je de bekende familiaire gastvrijheid. jij bent een echte sfeermaker die weet wat service verlenen is en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.jouw inzet levert beloningen op werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker bediening:
een passend salaris bij je leeftijd en ervaring;
de mogelijkheid om zowel fulltime of parttime te werken;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in alle valk exclusief hotels..
20% personeelskorting in onze restaurants.
doorgroeimogelijkheden binnen ons concern;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
gratis parkeren.
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc. de ingrediënten die maken wie je bent alles begint met een passie voor horeca. kennis daarin heb je opgedaan via eerdere werkervaring of misschien wel een horeca opleiding. daarnaast herken je je in de volgende punten:
je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling;
je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed zelfstandig werken;
je beheerst de nederlandse en engelse taal;
je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten.
jouw hart klopt sneller van de geur van versgebakken brood en een heerlijk kop koffiena een goede nachtrust in een van onze 190 kamers ben jij vaak het eerste gezicht dat onze hotelgasten te zien krijgen. jij ontvangt hen bij ons ontbijtbuffet met een brede glimlach. jij treedt op als gastheer/-vrouw, ruimt tafels af en dekt die weer opnieuw in. start het ontbijtbuffet op en zet dit klaar voor de volgende dag.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als ontbijt medewerker op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2050 en €2215 per maand.
vroeg beginnen en avonden vrij!
je parttime rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt.
5 weken vakantie op jaarbasis: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in alle valk exclusief hotels..
20% personeelskorting in onze restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
gratis parkeren.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je bentje hebt altijd een lach op je gezicht, vindt het niet erg om vroeg op te staan (opstart vanaf 05:30 uur), houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt gelukkig van contact met gasten. je kunt goed zelfstandig werken en ook in de weekenden en op feestdagen kom je met plezier naar je werk. daarnaast herken jij je in de volgende punten:
je hebt vergelijkbare werkervaring.
je bent flexibel en kan goed omgaan met onverwachte drukte.
met onze gasten communiceer je net zo makkelijk in het nederlands als in het engels.
hotel kasteel bloemendal, meer dan 200 jaar oud, is een prachtig kasteel dat sinds 1992 als hotel in gebruik is. het kasteel is gelegen in vaals in het limburgse heuvelland en beschikt over 77 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, een hotelbar en wijnbar en een grote kasteeltuin. de 5 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings, evenementen, bruiloften en feesten. ben jij de gastvrije medewerker die het leuk vindt om onze gasten 's ochtends in de watten te leggen? wij zoeken:
een enthousiaste ontbijtkok
taken en verantwoordelijkheden
in alle vroegte het ontbijtbuffet klaarzetten
bijvullen van het ontbijtbuffet
bewaken van de kwaliteit van gerechten
met een vrolijke glimlach bak je voor iedere gast zijn favoriete eitje, wafel of pancake
afbakken van brood, snijden van vleeswaren, e.d.
zelfstandig inkopen van ontbijtproducten
klaarzetten van de mise-en-place voor de volgende dag
wij bieden
een leuke werkplek in het mooiste hotel van limburg
fijne collega's, een mix van jong en oud
een vast team
een rooster waarbij rekening wordt gehouden met jouw thuissituatie
5 weken vakantie
deelname aan het pensioenfonds
met korting logeren bij valk exclusief hotels
volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
je mag zelf aangeven of 2, 3, 4 of 5 dagen wil werken
jouw hart klopt sneller van de geur van versgebakken brood en een heerlijk kop koffieje hebt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden. je zorgt ervoor dat het onze gast bij het ontbijt aan niets ontbreekt. je stuurt een team van ongeveer 10 collega's aan en springt zelf bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op! haccp? onder controle! inwerken nieuw personeel, heel graag! je hebt een echte voorbeeldfunctie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als ontbijt manager op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2400 en €2700 bruto per maand.
overdag werken en avonden vrij.
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen.
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefitsprogramma.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je benteen snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als ontbijt manager stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het ontbijt, de brasserie en de 10 multifunctionele zalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
mbo niveau 4 denk- en werkniveau.
minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je een team hebt aangestuurd.
kennis van haccp en allergenen.
een bhv-opleiding gevolgd (heb je dit diploma niet, dan ga je dat via ons halen).
je spreekt goed nederlands en engels. limburgs dialect is niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen.
wat ga je doen? als souschef (assistant manager kitchen) ben je, samen met onze chefkok en je collega-souschef, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken binnen de afdeling keuken. je stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten en gerechtgedeelten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden die door jou en de chefkok zijn vastgesteld. als souschef ben je sparringpartner van de chefkok bij het, op basis van ontwikkelingen in de markt, aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe/aangepaste gerechten. daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.de afdeling keuken bestaat bij snowworld landgraaf uit een grote hoofd-/productiekeuken en drie aparte restaurantkeukens, waarvandaan de 4 verschillende restaurantformules en 2 après-ski bars dagelijks (365 dagen per jaar) voorzien worden van de benodigde gerechten. we doen dit zowel in buffet- (show cooking) als in à la carte-vorm. naast het verzorgen van lunches en diners voor de diverse restaurants, is het keukenteam ook verantwoordelijk voor het ontbijtbuffet van het alpine hotel met 100 kamers (400 hotelbedden). de afdeling stewarding (afwas) valt eveneens onder de directe verantwoordelijkheid van het keukenmanagement. binnen de afdeling keuken zijn in landgraaf circa 30 medewerkers werkzaam waaraan je leiding geeft. de functie omvat onder meer de volgende taken:
indelen en toewijzen van werkzaamheden aan het team van medewerkers, geven van aanwijzingen/ instructies, toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;
maken en onderhouden van werkroosters en vakantieplanning, alsmede monitoring van de dagelijkse uren- en verzuimregistratie;
plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten, bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen;
bewaken van de aansluiting met de bediening, (toezien op een continue) afstemming en communicatie met de bediening, vooral bij speciale verzoeken en verwachte problemen/stagnaties met bestellingen, uitgifteproces e.d.;
opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d.; bij grote problemen inschakelen leidinggevende;
toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, haccp en werk- en presentatiemethoden (huisstijl);
zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeefgereed maken van gerechten, opruimen, schoonmaken, e.d.);
begeleiden/opleiden van nieuwe medewerkers/ stagiaires/leerlingen;
bijdragen aan wijzigingen/vernieuwing menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
doen van voorstellen aan de vakinhoudelijk leidinggevende (chefkok, ondernemer/eigenaar) vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen;
uitproberen en beoordelen nieuwe recepten;
uitwerken van receptinstructies voor medewerkers;
opstellen van bestellijsten voor de eigen partie c.q. totale keuken (bij afwezigheid van de chefkok);
doorgeven van bestellingen aan leveranciers;
zorgen voor de ontvangstcontrole en reclameren bij afwijkingen.
wat wij vragen:we zoeken een enthousiaste kandidaat met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid is om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, in de avonden en feestdagen. je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.
minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
een aantal jaren aantoonbare werkervaring in vergelijkbare keukens en ervaring in leidinggeven aan een team van 20 tot 30 medewerkers;
aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart;
goede beheersing van minimaal de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift, beheersing van duitse en/of franse taal zijn een pre;
je bent een organisatietalent, nauwkeurig, zeer representatief en je hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel staan;
wat wij bieden:
een bruto-maandsalaris tussen € 2600,- € 3200,- op basis van 38 uur;
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren;
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk en 1 in duitsland het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannenhoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 32 tot 40 uur per week samen met je team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
al met al: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 40-urige werkweek:
een passend salaris bij je leeftijd en werkervaring.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
20% personeelskorting in ons restaurant of de brasserie.
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje hulpvaardigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok doortastend én initiatiefrijk. jij wacht niet af tot het werk naar je toe komt. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse en engele taal.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers. jij kan veel meer dan pakken hagelslag spiegelen in de supermarkt. kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. wij bieden jou per uur een bruto all-in salaris van:
16 jaar: €7,45
17 jaar: €8,60
18 jaar: €10,-
19 jaar: €11,47
20 jaar : €12,90
21 jaar of ouder: €14,34
wat je van ons kan verwachten?
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
"tientje voor een vriendje", oftewel een leuke bonus als je vrienden aandraagt;
mooi meegenomen extra's: op aangesloten bedrijven zoals gaiazoo, zalando en nog meer.
jouw hart klopt sneller van een mooie keuken en een nieuw restaurantwil jij je energie in ons keukenteam stoppen en de keuken naar een hoger niveau tillen? waarbij je je wel realiseert dat wij ook onze loyale valkgasten willen blijven plezieren! immers jij zorgt er als creatieve chefkok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus, inspireer en draag vier dagen per week samen met je collegiale team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
ontwikkelen van een creatieve en realistische menukaart
motiveren en coachen van je team chef-de-parties en het opleiden van leerlingen
optimaliseren van de inkoop
koken op 12-14 punten gault millau nivo
keiharde knaken en meer voor jouw inzetwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als chefkok op basis van een 40-urige werkweek
een salaris van minimaal € 4250 per maand: je werkt toch om te leven?
een vierdaagse werkweek, waarbij je zelf het rooster maakt
voordelige overnachtingen: voor € 65 per nacht in onze eigen hotels
reiskostenvergoeding
5 weken vakantie: voor de broodnodige ontspanning
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen
deelname aan het pensioenfonds phenc: zodat je later een mooi potje hebt
sporten en/of zwemmen in onze hotels
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit
heel veel kortingen: van kleding tot van vakanties en van zorgverzekering tot uitjes, via ons benefits-programma
laat je handjes wapperenoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij van der valk exclusief in vaals voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets als sinds het begin ons motto. jouw 55 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.kasteel bloemendal ligt in vaals en heeft 74 kamers. ons à la carte restaurant clermont heeft 120 zitplaatsen. wij zoeken een nieuwe chef-kok die zijn stempel op de signature van het restaurant gaat drukken. we willen graag met jou hierover in overleg gaan. naast het restaurant is er een banqueting afdeling waar regelmatig bruiloften en andere partijen gehouden worden. ook gaat er een wellness aangelegd worden waardoor wij onze gasten nog meer in de watten kunnen leggen. "werken in kasteel bloemendal is iedere dag een feestje, ik kom iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk" ..... jan van boom, general managerde ingrediënten die maken wie je benteen snufje eigenwijs met een toefje geduld. that's you. tegelijkertijd ben je als chef-kok creatief en sociaal. je weet een uitdagende kaart samen te stellenen bent een mentor voor je medewerkers. zo dineren we iedere dag samen. daarnaast bent je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook ben je:
initiatiefrijk, besluitvaardig en je kunt delegeren en leidinggeven
opgeleid als zelfstandig werkend kok en je beschikt over aantoonbare ervaring in bijzondere restaurants
geinteresseerd in culinaire trends en gaat je hart sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van onze restaurant
jouw hart klopt sneller van alles wat met eten te maken heeftsamen met onze chef-kok tim kouwenberg en zijn brigade bereid jij de mooiste lunchgerechten in onze hypermoderne keuken met dagdagelijks verse producten. je werkt van 10.30 tot 18.30 uur en voorziet samen met het team tijdens de lunch onze gasten in onze brasserie of live-cooking restaurant. je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en kwaliteit van de lunchgerechten en zorgt ervoor dat de gerechten volgens de chef zijn receptuur en presentatie, de pas verlaten. je houdt je werkplek schoon, op orde en zorgt ervoor dat producten en materialen juist worden geborgen. naast het operationele gedeelte kom je graag met nieuwe ideeën, streef je naar tevredenheid binnen het team en draag je zorg voor het naleven van de voorschriften met betrekking tot de hygiëne en haccp.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als lunch kok op basis van een 38-urige werkweek:
een werkplek binnen een warm familiebedrijf waar we aandacht voor onze gasten én elkaar hebben.
een brutosalaris tussen de €2058 en €2225 per maand.
een goede privé-werk balans.
de mogelijkheid om te leren én door te groeien.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
20% personeelskorting in ons restaurant of de brasserie.
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 135 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that’s you. uiteraard ben je alslunch kok stressbestendig en een echte teamspeler. ook heb je:
de nodige ervaring opgedaan in een professionele keuken of een afgeronde koksopleiding.
breng je een dosis creativiteit, collegialiteit en teamspirit mee.
een goede beheersing van de nederlandse als engelse taal.
jouw hart klopt sneller van zowel onze gast als ons personeel enthousiasmeren samen met onze managers ben je als supervisor verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in het à la carte restaurant. dit doe je door:
je passie voor de hospitality in te zetten bij het in de watten leggen van onze gasten.
het aanspreekpunt te zijn voor onze gast, inclusief het beantwoorden van vragen en het op de juiste manier oplossen van eventuele klachten.
elke dag goed voorbereid te zijn op hetgeen de dag gaat of kan brengen.
je team van 6 tot 15 medewerkers per shift aan te sturen en te motiveren om het beste uit de dag te halen.
de kwaliteit van onze service te bewaken en te controleren.
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 135 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. ons hotel beschikt over 190 luxe en gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als restaurant supervisor op basis van een 38-urigewerkweek:
een salaris tussen de €2140 en €2265 bruto per maand.
de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen.
flexibel rooster en werktijden: waarbij we drie weken vooruit plannen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefitsprogramma.
de ingrediënten die maken wie je bent alles begint met jouw passie voor horeca. je bent bezig met een (horeca)opleiding, bent net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging. deze functie is jou op het lijf geschreven wanneer:
je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar bent om ons f&b team te versterken.
je een gastvrije en servicegerichte persoonlijkheid hebt.
je initiatief neemt en affiniteit hebt met leidinggeven.
je inzicht hebt in de (wettelijk) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne.
je flexibel en beschikbaar bent op horecatijden en met feestdagen.
jouw hart klopt sneller van alles tot in de puntjes verzorgenje bied onze (zakelijke) gast service op vier sterren plus niveau en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. zo zorg jij er als opgewekte medewerker banqueting mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus pak je dienblad in de hand en draag 32 tot 38 uur per week samen met je collegiale team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
verzorgen van succesvolle vergaderingen, congressen en andere evenementen.
ontvangen en te woord staan van onze gasten.
op- en afbouwen van de juiste opstelling in de juiste zaal.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker banqueting op basis van een 38-urige werkweek:
een brutosalaris tussen de €1995 en €2215 per maand.
dagdiensten weken en avonden vrij! (maandag t/m vrijdag mogelijk).
je rooster drie weken vooruit bekend.
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht bij alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze restaurants.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefitsprogramma.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 135 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.
“dat ik steeds weer een andere gast mag ontvangen, maakt mijn werk uitdagend. de ene dag ontvangen we een kleine vergadering en de andere dag hebben we een groot congres van 100 gasten.” – julian heusschen, banqueting manager
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that’s you. uiteraard ben je alsmedewerker banqueting stressbestendig en een echte teamspeler. ook heb je:
een hands on mentaliteit (je vindt het niet erg om te tillen en sjouwen met stoelen en tafels).
een goede beheersing van de nederlandse als engelse taal.
een handigheid voor plannen en organiseren.