jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.over je werkplek:het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen opwerken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bentals (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komen versterken!
kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken of de afwas. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor ons live cooking buffet.
wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 17,19
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8,39
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
veel beschikbaarheid in vakanties;
twee dagen per week beschikbaar om te komen werken, ook tijdens school of studie;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
hotel maastricht biedt stagiairs die een opleiding in de horeca volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de hotelreceptie. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht.
een student die zijn opleiding serieus neemt
en spreek je nederlands en engels
heb je geen ervaring? geen probleem!wij begeleiden al jaren stagiairs en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!voor de keuken en bediening moet je minimaal 10 weken stage lopen. voor de receptie moet je minimaal 20 weken stage lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.wat wij jou bieden:
een stagevergoeding van €20 per dag;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
samen met jouw team zorg je iedere dag weer voor een unieke gastbeleving en optimale service. je begeleidt jouw team van supervisors, medewerkers en stagiaires. je traint en coacht hen waar nodig en zij kunnen altijd bij jou terecht. merk je dat sommige procedures niet helemaal aansluiten op de behoefte van de gast? dan weet je precies wat er nodig is om nieuwe procedures op te zetten. die kennis en verantwoordelijkheid breng je ook over op jouw team. je bent flexibel inzetbaar en reageert proactief op veranderingen in de bezetting van jouw team. je draagt zorg voor de juiste administratieve afhandeling van lopende zaken en zorgt dat alles goed gedocumenteerd wordt. ook ben je nauw betrokken bij omzetmaximalisatie door middel van upselling, revenue, kostenbeheersing en kwaliteitsverbetering. daarnaast heb jij dagelijks contact met onze housekeeping afdeling, welke door een extern bedrijf wordt gefaciliteerd, om ervoor te zorgen dat de dag soepel verloopt. elke shift brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar één ding verandert nooit: jij levert kwaliteit en overtreft de verwachtingen van de gasten (en je team!). waar zijn wij naar op zoek?
jij hebt minimaal hbo werk- en denkniveau (hogere hotelschool is pré).
jij hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare werkomgeving.
jij inspireert jouw team om dat extra stapje te zetten voor onze gasten.
je let op de details maar weet het overzicht over de gehele afdeling te behouden.
jij weet om te gaan met omzetmaximalisatie en kostenbeheersing.
je bent pro actief in het maken van beslissingen en je trekt graag verantwoordelijkheid naar je toe.
jij hebt kennis van de nederlandse en engelse taal in woord en schrift. een extra moderne vreemde taal (frans, duits of spaans) is een grote pré.
een flexibel rooster is voor jou geen probleem!
leonardo boutique hotel maastricht city centerhet wyck kwartier in maastricht heeft een eigen ritme - levendig, eclectisch en onmiskenbaar charmant. dit is precies de vibe die je zal vinden in het leonardo boutique hotel maastricht city center, gelegen in dit opkomende deel van de stad. achter zijn historische gevel nodigt ons 4-sterren boetiekhotel je uit in een wereld van stijl, creativiteit en comfort. elk van onze 105 kamers is een verhaal dat wacht om verteld te worden, individueel ontworpen om aan je unieke smaak te voldoen. denk aan pluche bedden, designmeubels en coole kunstwerken die elk verblijf uniek maken. stap naar buiten en laat je meeslepen door de levensstijl van maastricht. van elegante boetiekjes tot gezellige cafés en trendy restaurants, ze liggen allemaal om de hoek. dwaal door de geplaveide straten en je zult jezelf vinden nippend aan een wijntje op het iconische vrijthof, slechts een wandeling verwijderd.vanaf het moment dat je aankomt, zijn we er om je verblijf stressvrij te maken. op zoek naar de beste plaatselijke bakker of van plan om de stad op de fiets te verkennen? we geven je insidertips om je te helpen genieten van alles wat maastricht te bieden heeft. met warme, 24/7 service en extra's om het je naar de zin te maken, hebben we alles tot in de puntjes geregeld, zodat jij je kunt concentreren op optimaal genieten van maastricht.wat krijg jij van ons (naast een fijn team natuurlijk)?
bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.
een keer overwerken? dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
leergierig? daarvoor bieden wij trainingen van het leonardo development lab!
ambitieus? bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via fiscfree!
nachtje weg? als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!
én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'weet waar je werkt' ervaring.
meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? klik dan hier!