vers afgebakken broodjes, croissants, vleeswaren en een vers gebakken eitje? voor jou is het een feestje om dit in de ochtend voor onze gasten te bereiden! het hotel kan niet zonder vroege vogels. jij maakt 's morgens het verschil, jij bezorgt onze gasten een goede start van de dag!
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!
wat verwachten wij van jou:+ je hebt een vakdiploma voor kok op zak+ vroeg opstaan vind jij heerlijk! de werktijden zijn van 05:30 uur tot 14:30 uur (weekenden tot 12:00 uur)+ je hebt kennis van de haccp regels+ je kunt je goed redden in de nederlandse, engelse en duitse taal+ creativiteit zit in jouw genen, jij tovert het buffet om tot een lust voor het oog+ jij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij:+ een contract voor 32-38 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw sportschoolabonnement en zorgverzekering
come join the family…
samen met ons chefs team en onder leiding van onze restaurantmanager ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende facetten.
hoe ziet je dag eruit?
coördineren en organiseren van de bedieningswerkzaamheden;
motiveren en aansturen van medewerkers;
optreden als gastheer/gastvrouw;
beantwoorden van vragen en/of opmerkingen van gasten;
meedenken en vooruitdenken in het proces;
actief meewerken in het operationele proces;
je draagt jouw steentje bij aan een gastvrije en professionele sfeer.
wat verwachten wij van jou?
een afgeronde mhs/hhs opleiding en-/of relevante werkervaring;
stressbestendig, pro actief, oplossingsgericht, servicegericht en betrokken bij zowel gast als organisatie;
flexibele instelling en durft de handen uit de mouwen te steken;
uitstekende beheersing van de vak technieken en oog voor detail;
leidinggevende capaciteiten en uitstekende communicatieve eigenschappen;
uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;
wat bieden wij?
een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:
een verantwoorde functie met veel eigen inbreng;
marktconform salaris;
een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;
de functie is fulltime beschikbaar, 40 uur per week;
trainings- en opleidingsmogelijkheden;
doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;
personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland;
collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.de werktijden zijn afwisselend met de volgende starttijden 11:00 uur, 12:00 uur of 15:30 uur , ook tijdens feestdagen en weekenden.
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar s.vermeer@zwolle.valk.nl of whatsapp ons op:06 - 83651249van der valk hotel zwollet.a.v.personeelszakennieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
je houdt er van om onze gasten een onvergetelijke brunch te verzorgen en te voorzien van een drankje. werken bij van der valk doe je met de leukste collega’s in een gezellig omgeving. gastvrijheid, lekker bezig willen zijn, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden. wat ga je doen?iedere zondag verzorgen wij een brunch voor onze gasten, jij zorgt samen met gezellige collega's voor een goede service en doet dit met enthousiasme en een glimlach.wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten hartelijk welkom heten en naar tafel brengen+ informatie geven over de brunch en de gast eventueel voorzien van drankjes+ tafels uitruimen en indekken;+ schoonmaken en -houden van het brunch restaurant en omliggende ruimten;+ het restaurant omzetten naar een vergaderopstellingwat verwachten wij van jou?+ dat je zondag beschikbaar bent van 09:30 uur tot circa 18:00 uur. + je graag je handen uit de mouwen steekt, een echte aanpakker dus+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt;+ je, je collega’s je familie wilt noemen.ervaring is niet vereist wij geven je deze graag.wat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ 0-uren contract op basis van een flexibel werkrooster;+ daarnaast heb je mogelijkheid jezelf extra op het rooster te plaatsen, graag zelfs!;+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ mooi-meegenomen-extra’s; korting op je sport abonnement en zorgverzekering.come join the family…
werken bij van der valk doe je met de tofste collega’s in een gezellige omgeving. gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden! kom bij ons werken en come join the family!
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!begin jij in september 2023 met de bbl opleiding gastheer/gastvrouw of zoek je een leerbedrijf? is het jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenjij bent onze collega’s als:+ je per september 2023 een leerbedrijf zoekt voor de opleiding gastheer/gastvrouw+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega’s je familie wilt noemen+ in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect isarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ salaris conform horeca cao en passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ flexibel rooster en werktijden+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.
functieomschrijvingben jij opzoek naar een leerbedrijf voor het schooljaar 2023/2024? jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is.je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij dat ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos…bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!jouw recept:+ je start september 2023 en volgt de opleiding tot (zelfstandigwerkend) kok+ je bent een smaakmaker+ gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren+ je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen+ je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de wattenarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken+ opleidingsmogelijkheden+ flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering en elk jaar een personeelsfeest.come join the family…en loop je over van enthousiasme bij het horen dat je in veelzijdige en moderne keuken alles kan leren? ja?! stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar henk@vandervalk.cloud of whatsapp ons op: 0683651249van der valk hotel zwollet.a.v. dhr. h. (henk) swanknieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
geen horeca-ervaring? geen zorgen! wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet beweeg jij je, met een dienblad op je hand, zelfverzekerd tussen alle tafels door.je start bij ons in de functie waarbij je alle gerechten uitserveert of bij het ontbijt en je kunt na enige inwerktijd eventueel doorstromen naar de functie wijkloper. werken bij van der valk zwolle betekent dat je er in één klap een heleboel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. wie zoeken wij? je bent minimaal 16 jaar oud. je mag aangeven wanneer je beschikbaar bent voor werk, wij proberen dan op die dagen en tijden zoveel mogelijk werk aan te bieden. een regelmatige beschikbaarheid in de weekenden en met feestdagen is een vereiste. je hebt altijd een lach op je gezicht, houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt blij van contact met gasten. wat je zoal doet:+ gerechten uitserveren (luikloper)+ klaarmaken van de lekkerste drankjes en deze zorgvuldig serveren+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen wat bieden wij jou?+ een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd+ korting op overnachtingen in onze hotels+ mogelijkheden om je te ontwikkelen, te groeien en interne opleidingen te volgen+ flexibel rooster en werktijden+ je wordt per uur betaald, meer dan het minimum loon wat ga je verdienen? 16 jaar, € 7,24 als je 7 uur per week werkt = € 202,-* 17 jaar, € 8,69 als je 12 uur per week werkt = € 417,-* 18 jaar, € 10,13 als je 12 uur per week werkt = € 486,-* 19 jaar, € 11,57 als je 12 uur per week werkt = € 555,-* 20 jaar, € 13,02 als je 12 uur per week werkt = € 625,-* 21 jaar, € 14,48 als je 12 uur per week werkt = € 695,-* (*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten) come join the family…
we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving.
functieomschrijving
van der valk hotel zwolle heeft een prachtige hotelbar waar jij met jouw collega(s) onze gasten een fijne avond bezorgd. bij binnenkomst zorg jij dat alle mise en place in orde is en de openhaard brand. vervolgens komen de gasten voor het diner of een gezellige borrel, dit kunnen zowel hotelgasten zijn als gasten van buitenaf. tegen 00:00 uur begin jij met de schoonmaakwerkzaamheden en de voorraden aanvullen voor de volgende dag en blaast als laatst de kaarsen uit.
jouw doel is om bij te dragen aan de gezellige sfeer van onze hotelbar en het de gasten naar de zin maakt.
wat je zoal doet:
+ voorbereidingen treffen (mise en place)
+ bevoorraden van de bar
+ meedenken over de presentatie van dranken en nieuwe drankkaarten
+ gasten een warm welkom geven door een goede sfeer in de bar te creëren
+ bereiding van dranken
+ gastenbestelling opnemen en doorgeven aan de keuken
+ schoonmaken en houden van de bar en omliggende ruimtes
functievereisten
+ je kan zelfstandig en in een team werken
+ affiniteit met en kennis van dranken en wijnen
+ uitstekende communicatieve eigenschappen
+ je wilt je collega’s je familie kunnen noemen
+ geregeld in het weekend en met de feestdagen werken; daar draai jij je hand niet voor om!
arbeidsvoorwaarden
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring.
+ flexibel rooster en werktijden
+ de mogelijkheid om heel veel te leren
+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering en genoeg momenten om te proosten met je collega’s. elke dag is een feestje om hier te werken!
come join the family…
geen horeca-ervaring? geen zorgen! wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet beweeg jij je, met een dienblad op je hand, zelfverzekerd tussen alle tafels door.je start bij ons in de functie waarbij je alle gerechten uitserveert of bij het ontbijt en je kunt na enige inwerktijd eventueel doorstromen naar de functie wijkloper. werken bij van der valk zwolle betekent dat je er in één klap een heleboel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. wie zoeken wij? je bent minimaal 16 jaar oud. je mag aangeven wanneer je beschikbaar bent voor werk, wij proberen dan op die dagen en tijden zoveel mogelijk werk aan te bieden. een regelmatige beschikbaarheid in de weekenden en met feestdagen is een vereiste. je hebt altijd een lach op je gezicht, houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt blij van contact met gasten. wat je zoal doet:+ gerechten uitserveren (luikloper)+ klaarmaken van de lekkerste drankjes en deze zorgvuldig serveren+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen wat bieden wij jou?+ een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd+ korting op overnachtingen in onze hotels+ mogelijkheden om je te ontwikkelen, te groeien en interne opleidingen te volgen+ flexibel rooster en werktijden+ je wordt per uur betaald, meer dan het minimum loon wat ga je verdienen? 16 jaar, € 7,24 als je 7 uur per week werkt = € 202,-* 17 jaar, € 8,69 als je 12 uur per week werkt = € 417,-* 18 jaar, € 10,13 als je 12 uur per week werkt = € 486,-* 19 jaar, € 11,57 als je 12 uur per week werkt = € 555,-* 20 jaar, € 13,02 als je 12 uur per week werkt = € 625,-* 21 jaar, € 14,48 als je 12 uur per week werkt = € 695,-* (*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten) come join the family…
de meeting&evetns (banqueting) afdeling van van der valk hotel zwolle is verantwoordelijk voor het verzorgen van onvergetelijke evenementen door de verwachtingen van de gasten continue te overtreffen.ben jij bereid om een stapje extra te doen om onze gasten een ultieme ervaring te bezorgen en wil jij je verder ontwikkelen?dan is deze afwisselende leerplaats wat jij zoekt!taken en verantwoordelijkheden+ operationele werkzaamheden, waaronder het assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties, feesten en partijen. daaronder valt ook onze zondagsbrunch+ assisteren bij de opbouw, bedienen en verschonen van de vergaderzalen+ het verwelkomen van de gasten, doorverwijzen naar de locaties, programma van het evenement door bespreken+ het uitvoeren van mise en place activiteiten op dagelijkse basis+ het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, hygiëne en haccp+ alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn, doch die logisch onderdeel van de functie uitmakenfunctie eisen:+ je start per september 2023 en volgt de opleiding gastheer/gastvrouw+ gemotiveerd, representatief, resultaatgericht, gastvrij en leergierig+ uitstekende beheersing van de nederlandse taal+ nauwkeurig in het nakomen van afspraken en oog voor detail+ flexibele inzetbaarheid (dag/avond/weekenden en ook op de feestdagen).voor deze vacature werken wij o.a. samen met het deltion college te zwolle.come join the family…
hoe ziet je dag eruit?
coördineren en organiseren van de bedieningswerkzaamheden;
motiveren en aansturen van medewerkers;
optreden als gastheer/gastvrouw;
bijsturen van problemen, afhandelen van vragen/opmerkingen van gasten;
actief meewerken in het operationele proces, zowel tijdens voorbereiding en mise en place als tijdens de piekmomenten;
je draagt jouw steentje bij aan een gastvrije en professionele sfeer.
wat verwachten wij van jou?
een afgeronde mhs/hhs opleiding en-/of relevante werkervaring;
stressbestendig, pro actief, oplossingsgericht, servicegericht en betrokken bij zowel gast als organisatie;
flexibele instelling en durft de handen uit de mouwen te steken;
uitstekende beheersing van de vak technieken en oog voor detail;
leidinggevende capaciteiten en uitstekende communicatieve eigenschappen;
uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;
wat bieden wij?
een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:
een verantwoorde functie met veel eigen inbreng;
marktconform salaris;
een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;
de functie is fulltime beschikbaar, 40 uur per week;
trainings- en opleidingsmogelijkheden;
doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;
personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland;
collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.de werktijden zijn afwisselend met de volgende starttijden 11:00 uur, 12:00 uur of 15:30 uur , ook tijdens feestdagen en weekenden.
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar s.vermeer@zwolle.valk.nl of whatsapp ons op:06 - 83651249van der valk hotel zwollet.a.v.personeelszakennieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten.
werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommige net om de hoek komen kijken. functie-inhoud:+ het kunnen aansturen en bemannen van alle partie’s van een grootkeuken+ vervangen van de chef kok bij zijn afwezigheid + meewerken in de uitvoering+ samen met de chef-kok ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de bestellingen+ toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en haccpwat verwachten wij van jou?+ enthousiast en gemotiveerd+ kunnen motiveren en leidinggeven aan een team+ beschikken over aantoonbare ervaring+ besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk+ goed kunnen omgaan met werkdruk+ teamplayer+ goede communicatieve vaardigheden+ beschikbaar in de avonduren, in het weekend en op feestdagen wat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ een verantwoorde functie met veel eigen inbreng+ marktconform salaris (functieschaal 6)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars come join the family…
je houdt er van om onze gasten te voorzien van een verfrissend drankje en hapje, lunch of diner! werken bij van der valk doe je met de leukste collega’s in een gezellig omgeving. gastvrijheid, lekker bezig willen zijn, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden. verwelkom jij onze gasten in het restaurant of op het terras?wat ga je doen?jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een leuke tijd in het restaurant of op het terras tijdens hun fiets/wandelstop, lunch, borrel of heerlijk diner.wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?gasten verwelkomen en placeren op het terras en/of restaurant;tafels uitruimen en indekken;voorraden aanvullen;schoonmaken en -houden van het restaurant, terras en omliggende ruimten;heb je al ervaring in de horeca? dan behoren deze punten ook tot jouw taken:gasten de menu- en wijnkaart toelichten;opnemen, invoeren en serveren van gerechten/drankjes;afrekenen van gerechten/drankjes.wat verwachten wij van jou?je graag je handen uit de mouwen steekt;je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt;je, je collega’s je familie wilt noemen.wat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:0-uren contract op basis van een flexibel werkrooster;daarnaast heb je mogelijkheid jezelf extra op het rooster te plaatsen, graag zelfs!;voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;mooi-meegenomen-extra’s; korting op je sport abonnement en zorgverzekering.wat ga je verdienen?15 jaar, € 5,62 als je 6 uur per week werkt = € 135,-* 16 jaar, € 7,01 als je 7 uur per week werkt = € 196,-* 17 jaar, € 8,42 als je 12 uur per week werkt = € 405,-* 18 jaar, € 9,82 als je 12 uur per week werkt = € 471,-* 19 jaar, € 11,23 als je 12 uur per week werkt = € 539,-* 20 jaar, € 12,63 als je 12 uur per week werkt = € 606,-* 21 jaar, € 14,04 als je 12 uur per week werkt = € 674,-* (*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten)
come join the family…
van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team! come join the family!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:+ mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart+ werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden+ elke dag goed voorbereid te zijn+ plezier in je werk te hebbendoor jou en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!wat verwachten wij van jou?+ je hebt oog voor detail+ je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten+ je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten+ je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk+ je wilt in een moderne grote keuken werkenwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ fulltime contract;+ 25 vakantiedagen;+ opleidingsmogelijkheden;+ flexibele werktijden en geregeld een (dag in het) weekend vrij;+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family…
functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:+ het uitvoeren van bereidingen+ het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden+ het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ asissteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk+ je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken+ je hebt kennis van de haccp regels+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectjij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij?+ een contract voor 32-38 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw sportschoolabonnement en zorgverzekering come join the family…
jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten verwelkomen en begeleiden+ oopnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten
wat verwachten wij van jou?+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega’s je familie wilt noemen+ je geregeld in het weekend en met feestdagen kan werkenwat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ marktconform salaris (functieschaal 3)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraarsde werktijden worden afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, verdeeld in verschillende diensten (ochtend/middag/avond).come join the family…