bij ons hoef je niet strak in pakmaar lekker in een jeansstayokay arnhem is een gezellig hostel dicht bij nationaal park de hoge veluwe én vlak bij het centrum van arnhem. een bijzondere werkplek waar altijd een fijne sfeer heerst met collega’s en onze gasten. van gezinnen tot scholen, iedereen is hier welkom!ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
lekker aan de slag in het hostel met werktijden van 8:30 tot 15:00
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 hostels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. en alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. onze cultuur? wij zijn een 'family of hostels'. overal anders dus, maar de sfeer is altijd open, positief en vernieuwend. samen gaan we voor het beste resultaat. we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
bij ons hoef je niet strak in pakmaar lekker in een jeansstayokay arnhem is een gezellig hostel dicht bij nationaal park de hoge veluwe én vlak bij het centrum van arnhem. een bijzondere werkplek waar altijd een fijne sfeer heerst met collega’s en onze gasten. van gezinnen tot scholen, iedereen is hier welkom!ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
lekker aan de slag in het hostel met werktijden van 8:30 tot 15:00
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
jouw hart klopt sneller van gasten verwelkomen, serveren en gastvrijheid.jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere gast. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring. geen dag is hetzelfde, want je weet nooit wat er bij komt op een dag. zo zorg jij er als positieve medewerker mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. draag 4 tot 24 uur per week samen met je collegiale team bij op onze verschillende afdelingen.wij bieden banen op verschillende afdelingen. hieronder een overzicht van onze huidige plekken:- weekendhulp tuinonze 16 hectare tuin en terrein vraagt om het nodige onderhoud. zo zorg jij er als weekendhulp tuin voor dat dit er altijd netjes blijft!- afwasje bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de spoelkeuken. je zorgt voor onder andere schone borden, schoon bestek en pannen voor de keuken!- medewerker bedieningsamen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar of de lounge. gezelligheid, hard werken, fijne fooien en sluitdrankjes, een warm welkom voor iedereen!- medewerker banquetingals medewerker banqueting zorg jij ervoor dat alles in orde is wanneer gasten een zaalreservering hebben. dit doe zowel op de voorgrond als op de achtergrond. jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
vakantie: voor de broodnodige ontspanning
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!“de bedrijfsleider staat met mij aan het luik, erg korte lijnen en een persoonlijke benadering!” de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als medewerker enthousiast én heb je een aanpassingsvermogen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· een oog voor de gast! jij weet precies wat de gast wil· horeca ervaring (een pré)tijd voor actiebenieuwd geworden naar de verantwoordelijkheden bij de functies of wil jij solliciteren? bel of app gerust! wij vernemen graag bij je sollicitatie in welke functie je geïnteresseerd bent. dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar gerlissa, personeelszaken via +31 6 30264678. een email sturen naar personeelszaken@apeldoorn.valk.nl mag natuurlijk ook altijd. bij een sollicitatie ontvangen wij graag je gegevens, cv en motivatie. sluit je als stagiaire aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. we reageren binnen 1 werkdag.
kom jij ons team van bonaparte toppers versterken?
wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok die toe is aan een nieuwe uitdaging.in de keuken van boetiek hotel bonaparte streeft onze keukenbrigade ernaar om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. de lekkerste gerechten worden er bereid, met veel mooie en dagverse streekproducten. het is iedere dag gezellig druk in het hotel, met veel hotelgasten die komen genieten van de á la carte- en verrassingsdiners in ons sfeervolle restaurant "le défi". en de gezelligheid komt natuurlijk ook van je leuke collega's! naast het á la carte diner zijn er regelmatig (zakelijke) bijeenkomsten, feestjes en partijen waarvoor heerlijke lunches, high tea's en diners worden bereid. een mooie afwisseling dus!en heb je zelf leuke ideeën voor onze menukaart? superleuk! je krijgt bij bonaparte de kans om deze samen met je collega's uit te werken en (voor) te bereiden.we bieden:
3 of 4 daagse werkweek
goede arbeidsvoorwaarden
regelmatig vrij in het weekend
werken met mooie en verse producten
een dynamische werkplek waar je veel kan leren, en waar eigen initiatieven ook worden gewaardeerd
wij vragen:
een toffe collega
gemotiveerd
ervaring is een pré
bereid om ook in het weekend en op feestdagen te werken
🍔horeca medewerker✨
🌟 word een horecatopper bij vakantiepark eiland van maurik! 🍔🎉 klaar om je liefde voor eten en de lekkerste drankjes om te zetten in de coolste zomerbaan ooit? vakantiepark eiland van maurik zoekt te gekke collega's om ons horeca dream team te versterken! 🌈✨ 🍕 wat staat er op het menu? als horeca medewerker serveer je niet alleen eten - je serveert glimlachen en goede vibes! je ontwikkelt jouw horeca specialiteiten in ons gloednieuwe family entertainment centrum; mauk!jouw missie 🌮 word een meesterkok in het bereiden van heerlijke gerechten. 📇 regeer de kassa met stijl en flair. 🦸 wees de superheld van drankvoorraad 🍸 ontwikkel of upgrade je serveervaardigheden met finesse. ✨ houd onze horecagelegenheden sprankelend en netjes 🧼 strooi je schoonmaakmagie als een pro. 🍱 beheers de kunst van het combineren en inpakken van bestellingen. 🌟 zorg ervoor dat die bestellingen schitteren in mauk. schrik niet! je hoeft geen ervaring te hebben. die horecatopper die worden we samen! wat wordt er verwacht van je?🤩 gastvrijheid is jouw geheime saus, vooral aan de kassa. 🥞 je bent de dr. allesweter van onze drank- en menukennis. 😄 positiviteit is jouw belangrijkste ingrediënt! 🙌 altijd klaar om goede vibes te verspreiden en klaar om te werken. 😋 hongerig naar kennis - je bent een leergierige fijnproever. 🎂 regelmatig beschikbaar om de wereld te trakteren op culinaire vreugde. 🤸 flexibiliteit is jouw tweede naam - feestdagen, vakanties en bijspringen op andere afdelingen - jij staat voor elke uitdaging!wat krijg jij ervoor terug? 🏝️ duik in een rol in het hart van ons 5-sterren familievakantieparadijs 🍟 leer de kneepjes van het vak en word een horeca-maestro. 🎉 maak deel uit van een team dat elke werkdag omtovert tot een culinair feest. 😀 ontgrendel het geheime recept voor succes - jouw enthousiasme! 💸 geweldige voordelen en een salaris dat je smaakpapillen laat dansen. ✈️8% vakantiegeld voor die vakantiecravings. 💻 toegang tot onze digitale leeromgeving waar je allerlei gave cursussen kan volgen om jezelf te ontwikkelen. 💳 vip-eilandpas: ontgrendel geweldige kortingen op ons park, gewoon omdat je deel uitmaakt van het team! heb je trek in een epische horeca (bij)baan? 🍔✨ solliciteer nu door een smaakvol bericht te sturen naar vacature@eilandvanmaurik.nl. laten we van deze zomer een avontuur maken! 🚀🌟
bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 zijn we opzoek naar een keukenmedewerker die klaar is voor een nieuwe uitdaging! iedere dag komen gasten eten in het à la carte restaurant, maar natuurlijk moeten er ook gerechten worden verzorgd voor onze gasten in de zalen en bij de buffetten. jouw inzet en liefde voor het vak zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij onze gasten.van der valk hotel duiven bij arnhem a12 beschikt over 148 hotelkamers, waarvan 4 luxe suites. op de tweede verdieping zitten 12 vergader- en multifunctionele zalen voor onder andere vergaderingen, maar ook feesten en partijen. op de 14e verdieping is de wellness te vinden met vernieuwd zwembad en fitnessgedeelte!wat ga je doen?als keukenmedewerker ondersteun je de koks in de keuken en zorg je ervoor dat alles klaar, zodat het hele team en jij klaar staat voor onverwachte drukte. je helpt mee aan het (voor)bereiden van de gerechten. met het gehele keukenteam zorgen jullie ervoor dat onze gasten heerlijk zullen genieten van onze gerechten.dit doe je door:het (voor)bereiden van gerechten;basisproducten bereiden;aanvullen van ons buffet;assisteren van de koks bij het bereiden van gerechten;werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd te houden.jij bent onze collega als..je oog voor detail hebt;je enthousiast en gemotiveerd bent en écht passie voor het koks vak hebt;je graag wil werken in een grote, moderne keuken.arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:een salaris passende bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract op basis van fulltime of parttime (maar net waar jij naar opzoek bent!);een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- overnachten inclusief ontbijt én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels.
introductiewe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om.wie zijn wij?we willen je graag wat meer vertellen over onszelf en de functie. je hebt ons vast weleens gezien, er staat namelijk een vijftigmeter hoge toekantoren naast ons hotel. gelegen aan de a28 en midden in de veluwse bossen, bieden wij onze gasten een uniek verblijf aan. namelijk eindeloos wandelen en lekker fietsen in de achtertuin! in ons sfeervolle à la carte restaurant kunnen meer dan 200 gasten tegelijkertijd culinair genieten van een heerlijke lunch of diner. we vinden het belangrijk dat onze gasten het familiegevoel ervaren waar van der valk voor staat. het wordt jouw missie om dit gevoel aan onze gasten over te brengen, door onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:werkzaamheden
gastvrijheid: verwelkom onze gasten met je beste glimlach en bied een service aan die alle verwachtingen zal overtreffen!
menu adviseur: adviseer onze gasten over onze culinaire hoogstandjes!
service met stijl: serveer gerechten met de perfect timing en flair, waarbij je de kunst van bediening tot in de kleinste details beheerst (of gaat leren);
samen sta je sterk: werk samen met je collega’s van het restaurant en ons getalenteerde keukenteam, om de service aan onze gasten zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen;
poetspret: netheid staat bij ons hoog in het vaandel, het schoonhouden van zowel het restaurant als de werkplekken zijn dus erg belangrijk!
banqueting: het opbouwen en bedienen van bijvoorbeeld recepties en partijen.
jij bent onze collega als:
je een echte sfeermaker bent;
je graag je handjes laat wapperen;
je 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt;
je onderdeel wil worden van onze valk familie!
wat ga je verdienen? (excl. vakantiegeld en reservering (!))16 jaar - €9,0017 jaar - €10,0018 jaar - €11,0019 jaar - €12,0020 jaar - €13,0021 + - €14,00daarnaast ontvang je ook jouw deel van de totale fooi die ons hotel heeft ontvangen, een extra zakcentje erbij! bij hotel harderwijk werken wij met periodes van 4 weken, dat betekent 13x per jaar salaris! wat kan je nog meer van ons verwachten?
uitdagende doorgroeimogelijkheden;
nog geen ervaring? geen probleem, ons ervaren team gaat je alle ins en outs leren!
eten? dat doe je gewoon op je werk, scheelt weer een keertje koken!
collega’s die je proberen te motiveren om twee keer in de week mee te gaan sporten in onze gym;
vele benefits in onze valkwork-app, zoals de mogelijkheid om voor €75,- te overnachten en te ontbijten in alle valk exclusief hotels!!
20% korting op je restaurantbon in alle valk exclusief hotels!!
your browser does not support the video tag.
kan jij niet wachten om te beginnen? laat het ons weten en dan zien we elkaar snel!
jouw nieuwe collega's staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 is dat je werk heel verschillend zal zijn. ons hotel heeft niet alleen hotelkamers, we hebben een groot à la carte restaurant, een wellness en natuurlijk 12 moderne vergaderzalen.met jouw talenten ga je de collega koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega's voor dat je werkplek weer spik en span is.tijdens je leerjaar bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos
bedrijfsomschrijvingin de moderne keuken met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 15 koks. ons à la carte restaurant heeft gemiddeld plek voor 300+ gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt!jouw receptje bent een smaakmaker;gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren;je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen;je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega's de gasten in de watten.onze ingrediëntenalles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:geld!een plekje in onze toekan-familie waar heel veel mogelijk is, als je maar wilt!de mogelijkheid om heel veel te lerenvoor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
welkom bij dé horecafamilie van nederland!wij heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! bij ons draait het om gastvrijheid, aanpakken, je thuis voelen, leren van je fouten en vooral plezier hebben in je werk. klinkt dat als iets voor jou? lees dan snel verder!wie zijn wij?laat ons je wat meer vertellen over onszelf en de functie. onze naam is ongetwijfeld bekend, want naast ons hotel prijkt een indrukwekkende vijftig meter hoge toekan. gelegen aan de a28 en omringd door de prachtige veluwse bossen, bieden wij onze gasten een uniek verblijf met eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden. in ons sfeervolle à la carte restaurant kunnen meer dan 200 gasten tegelijkertijd genieten van een heerlijke lunch of diner. bij van der valk staat het familiegevoel centraal, en jouw missie is om dit gevoel aan onze gasten over te brengen. als keukenmedewerker ondersteun je de koks in de keuken en zorg je ervoor dat alles klaar, zodat het hele team en jij klaar staat voor onverwachte drukte. je helpt mee aan het (voor)bereiden van de gerechten. met het gehele keukenteam zorgen jullie ervoor dat onze gasten heerlijk zullen genieten van onze gerechten. dit doe je door:
het (voor)bereiden van gerechten;
basisproducten bereiden;
aanvullen van ons buffet;
assisteren van de koks bij het bereiden van gerechten;
werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd te houden.
wat zoeken we in jou?
je hebt passie voor koken;
je wilt graag ervaring op doen in een grote moderne keuken;
je hebt oog voor detail.
wat ga je verdienen? (excl. vakantiegeld en reservering (!))16 jaar - €9,0017 jaar - €10,0018 jaar - €11,0019 jaar - €12,0020 jaar - €13,0021 + - €14,00daarnaast ontvang je ook jouw deel van de totale fooi die ons hotel heeft ontvangen, een extra zakcentje erbij! bij hotel harderwijk werken wij met periodes van 4 weken, dat betekent 13x per jaar salaris!wat kun je nog meer van ons verwachten?
nog geen ervaring? geen probleem, ons ervaren team leert je alle ins en outs!
uitdagende doorgroeimogelijkheden;
eten? dat doe je gewoon op je werk, scheelt weer een keer koken!
collega’s die je proberen te motiveren om twee keer per week mee te gaan sporten in onze gym;
vele benefits in onze valkwork-app, zoals de mogelijkheid om voor €75,- te overnachten en te ontbijten in alle valk exclusief hotels!
20% korting op je restaurantbon in alle valk exclusief hotels
klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? solliciteer dan nu en word onderdeel van onze fantastische horecafamilie!
welkom bij dé horecafamilie van nederland!wij heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! bij ons draait het om gastvrijheid, aanpakken, je thuis voelen, leren van je fouten en vooral plezier hebben in je werk. klinkt dat als iets voor jou? lees dan snel verder!wie zijn wij?laat ons je wat meer vertellen over onszelf en de functie. onze naam is ongetwijfeld bekend, want naast ons hotel prijkt een indrukwekkende vijftig meter hoge toekan. gelegen aan de a28 en omringd door de prachtige veluwse bossen, bieden wij onze gasten een uniek verblijf met eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden. in ons sfeervolle à la carte restaurant kunnen meer dan 200 gasten tegelijkertijd genieten van een heerlijke lunch of diner. bij van der valk staat het familiegevoel centraal, en jouw missie is om dit gevoel aan onze gasten over te brengen. in onze moderne keuken kun jij zowel plaatsnemen aan de koude alsmede de warme kant. je werkt met de nieuwste apparatuur in een groot team. alle bonnen komen binnen op digitale schermen, hierdoor hou je overzicht over de bestellingen. naast ons à la carte restaurant verzorgt de keuken ook het eten voor de banqueting/zalen afdeling. zo’n vier maal per jaar wordt de menukaart vernieuwd, jouw ideeën worden hierin meegenomen! zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 38 uur per week (minder uur in overleg mogelijk) samen met je collegiale team bij door het:
mise en place
aansturen en bijsturen van keukenhulpen
rust bewaren ten tijde van piekmomenten
de ingrediënten die maken wie je bent: een snufje zelfvertrouwen met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok delegerend én resultaatgericht. de hulp koks ondersteunen jou bij de voorbereidingen en zorgen ervoor dat je lekker door kunt draaien. door goed samen te werken wordt het beste resultaat behaald! daarnaast ben je uiteraard flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
afgeronde koksopleiding minimaal niveau 3 (of vergelijkbare werkervaring)
bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een grootkeuken
wat kun je van ons verwachten?
een salaris tussen de €2260 en €2650 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband).
daarnaast ontvang je ook jouw deel van de totale fooi die ons hotel heeft ontvangen, een extra zakcentje erbij!
eten? dat doe je gewoon op je werk, scheelt weer een keer koken!
collega’s die je proberen te motiveren om twee keer per week mee te gaan sporten in onze gym;
uitdagende doorgroeimogelijkheden;
vele benefits in onze valkwork-app, zoals de mogelijkheid om voor €75,- te overnachten en te ontbijten in alle valk exclusief hotels!
20% korting op je restaurantbon in alle valk exclusief hotels
klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? solliciteer dan nu en word onderdeel van onze fantastische horecafamilie!
welkom bij dé horecafamilie van nederland!wij heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! bij ons draait het om gastvrijheid, aanpakken, je thuis voelen, leren van je fouten en vooral plezier hebben in je werk.
klinkt dat als iets voor jou? lees dan snel verder!wie zijn wij?laat ons je wat meer vertellen over onszelf en de functie. onze naam is ongetwijfeld bekend, want naast ons hotel prijkt een indrukwekkende vijftig meter hoge toekantoren. gelegen aan de a28 en omringd door de prachtige veluwse bossen, bieden wij onze gasten een uniek verblijf met eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden. in ons sfeervolle à la carte restaurant kunnen meer dan 200 gasten tegelijkertijd genieten van een heerlijke lunch of diner. bij van der valk staat het familiegevoel centraal en jouw missie is om dit gevoel aan onze gasten over te brengen. jouw taken zullen onder andere zijn:
zelfstandig opstarten van de keuken.
verzorgen van alle voorkomende ontbijtproducten.
voorbereidingen treffen voor de lunch.
jij bent onze ideale collega als:
je een vroege vogel bent die elke dag met een glimlach begint!
je graag wilt leren; ervaring in het vak is natuurlijk mooi meegenomen.
je onze gasten elke dag graag in de watten legt voordat hun dag begint.
wat kun je van ons verwachten?
nog geen ervaring? geen probleem, ons ervaren team leert je alle ins en outs!
uitdagende doorgroeimogelijkheden;
een salaris tussen de €2260 en €2400 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband).
daarnaast ontvang je ook jouw deel van de totale fooi die ons hotel heeft ontvangen, een extra zakcentje erbij!
eten? dat doe je gewoon op je werk, scheelt weer een keer koken!
collega’s die je proberen te motiveren om twee keer per week mee te gaan sporten in onze gym;
vele benefits in onze valkwork-app, zoals de mogelijkheid om voor €75,- te overnachten en te ontbijten in alle valk exclusief hotels!
20% korting op je restaurantbon in alle valk exclusief hotelsklinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? solliciteer dan nu en word onderdeel van onze fantastische horecafamilie!
wat ga je doen?van kop koffie tot 3-gangen diner en van snelle lunch tot uitgebreide borrel: jij staat altijd klaar voor onze gasten en zorgt dat ze niks te kort komen! als medewerker bediening is jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, lobby, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:gasten verwelkomen en begeleiden;opnemen en invoeren van bestellingen;gasten de menu- en wijnkaart toelichten;tafels uitruimen en indekken;voorraden aanvullen;schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! jij bent onze collega als..jij bent een echte sfeermaker die graag je handjes laat wapperen. je bent dan ook niet opzoek naar een baan die iedere dag hetzelfde is én werken in de weekenden en op feestdagen is perfect voor jou. daarnaast wil jij je collega's ook graag je familie noemen. arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;voor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)werkervaringgeen ervaring? geen probleem! je collega's helpen jou en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo alle kneepjes van de bediening leert kennen. wel ervaring? fijn! dan zie je dat mogelijk terug in je salaris.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
wat ga je doen?jij bent de sfeermaker voor de gasten in jouw eigen wijk vanaf het moment dat de gasten binnen komen, je hebt dus ook best wel wat verantwoordelijkheid! je zorgt dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en licht de menu- en wijkaart met plezier aan tafel uit. je raadt enthousiast specialiteiten of die ene goede wijn aan en zorgt dat jouw gasten na een fantastische lunch of diner weer met een glimlach naar huis gaan. uiteraard vallen ook het afruimen en indekken van de tafels onder jouw werkzaamheden en zorg je er samen met het hele team voor dat alles spik en span wordt achtergelaten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;een gezellig, jong team;voor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's met veel ervaring en meerdere leermeesters rondlopen die jou alles kunnen leren.
samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor ons ontbijt- en lunchbuffet. elke dag verzorgen wij een goede start van de dag voor onze gasten. deze gasten lopen uiteen van de directeur van het bedrijf om de hoek tot het gezin die komt voor een gezellig weekendje weg. niet alleen bereid je de gerechten voor dit buffet, ook sta je klaar om onze gasten te voorzien van een versgebakken eitje of informatie over de producten op het buffet. daarnaast zijn jij en jouw team bezig met het verzorgen van variatie en vernieuwing in de producten en wordt jouw inbreng zeer op prijs gesteld! hierbij is het natuurlijk van groot belang dat haccp-regels te kennen en deze in acht te nemen om de kwaliteit van het buffet dagelijks te kunnen garanderen.bedrijfsomschrijvingin de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. onze a la carte restaurants hebben gemiddeld zo'n 250+ zitplaatsen. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt. het team bestaat uit collega's met al jaren ervaring terwijl sommige net om de hoek komen kijken.functievereisteneen vroege vogel die met een glimlach aan de dag begint;een kok die onze gasten graag elke dag in de watten legt voor zij aan hun dag beginnen;culinaire creativiteit om ons buffet aan te passen aan de wensen van al onze gasten;teamgevoel, waarbij jij ook in de weekenden en op feestdagen samen met jouw team de gasten in de watten legt.arbeidsvoorwaardeneen salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;opleidings- en trainingsmogelijkheden.
denk jij dat je een echte toevoeging voor ons bent, maar staat er geen geschikte vacature open? stuur ons een open sollicitatie!vergeet niet om een motiviatiebrief en c.v. toe te voegen zodat wij precies weten wie je bent, wat je zoekt en wat je ervaring is.
leren van de grootste horeca familie van nederland in een bedrijf waar geen dag het zelfde is, dat is wat wij onze leerlingen bieden! bij ons is er nooit een saai moment en samen met je collega's zorg je ervoor dat al onze gasten meer dan tevreden weer naar huis gaan. leren door te doen met de allerleukste collega's, wie wil dat nou niet?wat ga je doen?vrolijk verwelkomen van de gasten;voor de gasten ben jij hun gastheer of gastvrouw van de middag of avond;je bent verantwoordelijk voor je eigen tafels in de wijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij de gasten;toelichten van de menu- en wijnkaart aan de gasten;afruimen en indekken van de tafels;schoonmaken en -houden van het restaurant en de omliggende ruimten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld!;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;een gezellig, jong team;voor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!);de mogelijkheid tot uitvoeren van jouw schoolopdrachten. werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's rondlopen met veel ervaring en meerdere leermeesters. als leerbedrijf hebben wij de ruimte om jou in jouw eigen tempo te begeleiden. come join the family!lijkt het jou leuk om als leerling in hotel duiven te komen werken? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 zijn we opzoek naar een getalenteerd zelfstandig werkend kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging! iedere dag komen gasten eten in het à la carte restaurant, maar natuurlijk moeten er ook gerechten worden verzorgd voor onze gasten in de zalen en bij de buffetten. jouw inzet en liefde voor het vak zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij onze gasten.wat ga je doen?als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van alle gerechten. samen met jouw team bieden jullie een culinaire ervaring om niet te vergeten!dit doe je door: creatief te zijn in het bedenken van nieuwe lunch- en diner gerechten op de menukaart;verantwoordelijk voor de kwaliteit en presentatie van de gerechten;bewaken van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten;je verzorgt het afsluiten van jouw partie van de dag volgens alle haccp normen.pas jij bij de toekan familie?je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;ervaring is een pré, maar zeker geen vereiste;je bent creatief in het bedenken van nieuwe gerechten;je hebt oog voor detail;je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt écht passie voor het koks vak;je wilt graag werken in een grote keuken met moderne apparatuur.wat bieden wij jou?een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;opleidings- en trainingsmogelijkheden.
je krijgt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door de chefs op jouw partie aan te sturen. jijzelf zal worden aangestuurd door onze chef-kok en sous chefs. daarbij krijg je de kans om jouw talenten te laten zien in een professionele keukenomgeving waar kwaliteit én creativiteit hoog in het vaandel staan. hard werken met veel plezier is hier de basis.wat ga je doen?als chef de partie zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van alle gerechten. hierbij heb je de verantwoordelijkheid over een bepaald deel van de keuken. jij en je collega's bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten.dit doe je door:verantwoordelijk te zijn voor het bereiden en presenteren van gerechten;samen met het team te zorgen voor een efficiënte en gestructureerde werkomgeving;bijdragen te leveren aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe gerechten;zorgen voor een efficiënte mise-en-place en organisatie;je verzorgt het afsluiten van jouw partie van de dag volgens alle haccp normen.pas jij bij de toekan familie?je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie;je creatief bent in zowel het bedenken als bereiden van gerechten;je hebt oog voor detail hebt in het bereiden en presenteren van gerechten;je kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten;flexibiliteit en bereidheid om te werken in wisselende diensten, weekenden en feestdagen.wat bieden wij jou?een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;opleidings- en trainingsmogelijkheden.
jouw hart klopt sneller van leidinggeven en gastvrijheidals ontbijt supervisor ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede start van de dag, jij bent het visitekaartje. je print de sheets uit en checkt de bijzonderheden, aan de hand daarvan maak je de personeelsindeling en de tafelindeling. tijdens je dienst zorg je ervoor dat alles goed verloopt en stuur je het personeel aan en werk je actief mee in het operationele proces. zo zorg je ervoor dat het ontbijt- en lunchbuffet er tip-tip uit komt te zien, placeer je gasten naar de juiste tafel en beantwoord je vragen van de gasten of medewerkers. aan het einde van de dienst worden er voorbereidingen getroffen voor de volgende dag en geef je een goeie overdracht aan je collega’s. zo zorg jij er als doelbewuste ontbijt supervisor mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· aansturen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers.· optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt van de gast.· verantwoordelijkheid dragen voor het ontbijt- en lunchbuffet, à la carte lunch, hotelbar en lounge. jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als ontbijt supervisor op basis van een 40-urige werkweek (minder uren per week in overleg bespreekbaar):
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
trainingen en cursussen
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor te vergaderen of het geven van een feest of bruiloft. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje lef met een toefje behulpzaamheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als ontbijt supervisor resultaatgericht én motiverend. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· horeca ervaring (een pré)· een aanpassingsvermogentijd voor actiesluit je als ontbijt supervisor aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar marthe, restaurantmanager via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. sluitingsdatum: 01-07-2024. vervolgens zullen wij in de week van 1 juli je sollicitatie voorzien van een reactie.
we like your cv but we love your personality!stayokay apeldoorn is een knus hostel aan park berg en bos, in de buurt van de apenheul en het klimbos. een unieke werkplek midden in de natuur, waar altijd een relaxte sfeer hangt. van groepen tot gezinnen en van stapelbedden tot een duurzaam wikkelhuisje, hier is het allemaal mogelik.ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
lekker aan de slag van 08:30 tot 15:00 op woensdag of vrijdag en voor minimaal één weekend dienst in de maand
ervoor zorgen dat de kamers, wikkelhuisjes en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 hostels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. en alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. onze cultuur? wij zijn een 'family of hostels'. overal anders dus, maar de sfeer is altijd open, positief en vernieuwend. samen gaan we voor het beste resultaat. we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
een perfecte cappuccino maken leren wij je welzolang jij onze gasten maar een glimlach serveertstayokay apeldoorn is een knus hostel aan park berg en bos, in de buurt van de apenheul en het klimbos. een unieke werkplek midden in de natuur, waar altijd een relaxte sfeer hangt. van groepen tot aan gezinnen en van stapel bedden tot aan duurzaam wikkelhuisje, hier is het allemaal mogelijk.ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van barmedewerkerjij gaat...
samen met jouw collega´s o.a bardiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, geen dag is hier hetzelfde
onze gasten ontvangen in het restaurant en het hen zo prettig mogelijk maken
de bar aanvullen en schoonhouden
jij hebt...
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega´s
zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega´s waar nodig
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
jouw hart klopt sneller van leidinggeven en gastvrijheidals front office manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en verantwoording met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden van de receptie. je speelt een cruciale rol in het motiveren en stimuleren van het receptie team, met als doel samen een topprestatie leveren. het is jouw taak om het serviceniveau te behouden en continueren, zodat gasten altijd een uitstekende ervaring hebben. je verwelkomt gasten, staat hen te woord en verzorgt het in- en uitchecken, waarbij je toeziet op een correcte omgang met zowel gasten als interne relaties. daarnaast voor je administratieve taken uit, waaronder het maken van rooster, urenregistratie en het voeren van functioneringsgesprekken.
managen van de volledige front office afdeling
controleren van de huishouding
onderhouden van zakelijke contacten
oplossen van klachten
betrokkenheid bij facturatie
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als front office manager op basis van een 42-urige werkweek:
een salaris passend bij je leeftijd en ervaring
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels
25 vakantiedagen
8% vakantiegeld
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 10 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!functievereistenals front office manager heb je een sterke motivator die oog heeft voor de individuele behoeften van je teamleden. je bent niet bang om feedback te geven aan je team en staat sterk in je schoenen. bovendien ben je creatief en in staat om onder andere arrangementen en gast attenties te ontwikkelen en actueel te houden. je hebt een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en trends. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. ook heb je:
ervaring binnen een hotelreceptie en het aansturen van een team
bij voorkeur ervaring met reserveringssystemen als amadeus/idpms
mbo/hbo werk- en denkniveau
de nederlandse en engelse taal goed onder de knie in zowel taal als geschrift
tijd voor actiemeer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar gerlissa, personeelszaken via +31630264678. je mag ook op de sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
al lijkt het misschien niet zo, maar de afwas is de belangrijkste afdeling van het restaurant én de keuken. zonder blinkende, schone vaat is er natuurlijk geen beginnen aan! als afwasser ben je er verantwoordelijk voor dat al het servies en bestek weer mooi schoon is, zodat de keuken hier weer de mooiste gerechten op kunnen maken!bedrijfsomschrijving we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt. het team bestaat uit collega's met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als..jij een bijdrage wil leveren aan de belangrijkste afdeling van het restaurant en de keuken;je zelfstandig, maar ook in teamverband kunt werken;je fysiek sterk bent en weet van aanpakken.arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:een salaris conform horeca cao;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract op basis van fulltime of parttime (maar net waar jij naar opzoek bent!);een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- euro overnachten inclusief ontbijt én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels.
jouw hart klopt sneller van alles wat te maken heeft met de perfecte gast ervaringals stagiaire zorg jij voor een glimlach op het gezicht van iedere gast. geen dag is hetzelfde, want je werkt veel verschillende diensten. bij van der valk apeldoorn vinden wij het belangrijk dat je een stage hebt waarbij jij je op je gemak voelt. je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat, je collega’s zullen je namelijk begeleiden. het doel is dat jij je stage afsluit met een positief en voldaan gevoel met nog meer kennis! de student die zijn studie doorloopt met het motto ‘een 5,5 is ook een voldoende’ is bij ons niet aan het juiste adres.wij bieden verschillende stage mogelijkheden op verschillende afdelingen. hieronder een overzicht van onze huidige stage/leerling plekken;- management stage restaurant- stagiaire/leerling bediening- stagiaire/leerling kok- stagiaire receptie- management stage meeting & events- stagiaire/leerling meting & eventsjouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als stagiaire:
een stagevergoeding per dag
een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening in onze eigen hotels.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. wie weet wordt jij na jou stage wel onze collega!
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!
“een leuk bedrijf waar geen vraag te gek is! ik heb een ontzettend leerzame stage achter de rug.”
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje leergierigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als stagiaire gastgericht én heb je een aanpassingsvermogen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· een oog voor de gast! jij weet precies wat de gast wil· een beschikbaarheid voor 10 of 20 wekentijd voor actiebenieuwd geworden naar de verantwoordelijkheden bij de functies of wil jij solliciteren? bel of app gerust! dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar gerlissa, personeelszaken via +31 6 30264678. een email sturen naar personeelszaken@apeldoorn.valk.nl mag natuurlijk ook altijd. bij een sollicitatie ontvangen wij graag je gegevens, cv en motivatie. sluit je als stagiaire aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van gastvrijheidvan het afbakken van verse croissants en het bereiden van een gebakken eitje tot mise-en-place werkzaamheden, jij bent de vroege vogel die elke dag met een glimlach het ontbijt voor onze gasten verzorgt. zo zorg jij er als opgewekte ontbijtkok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus neem je garde in de hand en draag 32 tot 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:
zelfstandig opstarten van de keuken.
verzorgen van alle voorkomende ontbijt producten.
voorbereidingen treffen voor de lunch.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als ontbijtkok op basis van een 40-urige werkweek:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als ontbijtkok zelfstandig én resultaatgericht. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
beheersing van de nederlandse taal
een beschikbaarheid in de vroege ochtenduren, in het weekend en op feestdagen
bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een grootkeuken
tijd voor actiesluit je als ontbijtkok aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055-8000 800 of stuur een whatsapp naar john segers, chefkok via 0630264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van leidinggeven en gastvrijheidals restaurant supervisor ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede dag. je checkt de bijzonderheden en leest je in. aan de hand hiervan maak je een dagplanning. tijdens je dienst zorg je ervoor dat alles goed verloopt en stuur je het personeel aan en werk je actief mee in het operationele proces. daarnaast beantwoord je vragen van gasten of medewerkers. aan het einde van dienst worden er voorbereidingen getroffen voor de volgende dag. zo zorg jij er als doelbewuste restaurant supervisor mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 42 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· aansturen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers.· optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt van de gast.· verantwoordelijkheid dragen voor een à la carte restaurant, hotelbar en lounge. jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als restaurant supervisor op basis van een 42-urige werkweek (minder uren per week in overleg bespreekbaar):
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
trainingen en cursussen
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje lef met een toefje behulpzaamheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als restaurant supervisor resultaatgericht én motiverend. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· horeca ervaring (een pré)· een aanpassingsvermogentijd voor actiesluit je als restaurant supervisor aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar marthe, restaurantmanager via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.