jouw hart klopt sneller van alles wat met hotel techniek te maken heeftals technische dienst ben je een ondersteunende kracht binnen het hotel. je zorgt ervoor dat alle lampen branden, de kitranden zijn bijgewerkt en dat de steamer oven het doet! naast het actief meewerken op de vloer, horen ook enkele administratieve werkzaamheden bij jouw takenpakket. denk hierbij aan de controle van uitgevoerde werkzaamheden, het inplannen van afspraken en het registreren van controles. ben jij een echte klusjesman mét kennis van elektrotechniek, verwarmingen of houtbewerking? twijfel dan niet langer! zo zorg jij er als nauwkeurige technische dienst mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus neem je hamer in de hand en draag 24 tot 40 uur (uren in overleg) per week samen met je collegiale team bij door het:
afstemmen van technische werkzaamheden met diverse afdelingen binnen het hotel.
uitvoeren van onderhoud.
gebreken en storingen signaleren, melden en verhelpen.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als technische dienst op basis van een 40-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid. je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 3 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. de 16 multifunctionele zalen zijn voornamelijk gelegen op de eerste etage. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje kracht met een toefje zelfstandigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als technische dienst snel schakelend én ondernemend. als er ineens een probleem voordoet moet jij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. het is een job met veel vrijheid en persoonlijke invulling. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
algemene kennis van techniek, hout of elektra.
beheersing van de nederlandse taal.
een technische opleiding afgerond, bent hiermee bezig of bent gewoon onwijs handig.
tijd voor actiesluit je als technische dienst aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met of stuur een whatsapp naar thijs peulers via 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar personeelszaken via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van een goed georganiseerde werkplekin onze moderne keuken kun jij zowel plaatsnemen aan de koude alsmede de warme kant. je werkt met de nieuwste apparatuur in een groot team. alle bonnen komen binnen op digitale schermen, hierdoor hou je overzicht over de bestellingen. naast ons à la carte restaurant verzorgt de keuken ook het eten voor de banqueting/zalen afdeling. zo’n vier maal per jaar wordt de menukaart vernieuwd, jouw ideeën worden hierin meegenomen! zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 40 uur per week (minder uur in overleg mogelijk) samen met je collegiale team bij door het:
mise en place
aansturen en bijsturen van keukenhulpen
rust bewaren ten tijde van piekmomenten
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 40-urige werkweek:
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter.we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 35 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje zelfvertrouwen met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok delegerend én resultaatgericht. de hulp koks ondersteunen jou bij de voorbereidingen en zorgen ervoor dat je lekker door kunt draaien. door goed samen te werken wordt het beste resultaat behaald! daarnaast ben je uiteraard flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
afgeronde koksopleiding minimaal niveau 3
beheersing van de nederlandse taal
bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een grootkeuken
tijd voor actiesluit je als zelfstandig werkend kok aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055-8000 800 of stuur een whatsapp naar john segers, chefkok via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van wensen van gasten in vervulling laten gaan.je bent het aanspreekpunt van het hotel. voor reserveringen, vragen en overige zaken zullen gasten bij jou komen. je bent bezig met het in- en uitchecken van onze gasten, leid telefoon- en emailverkeer in goede banen. je informeert gasten naar wat het hotel en de omgeving te bieden heeft en nog veel meer! wanneer gasten een klacht hebben ervaar je dit als waardevolle feedback en handel je deze zo vastberaden en deskundig af. zo zorg jij er als gedreven receptionistmede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus help onze gasten met in- en uitchecken en draag 24 of 38 uur per week samen met je collegiale team bij door het: · visitekaartje van het hotel· administratieve taken· actieve verkoop en upselling aan de baliejouw inzet levert beloningen op werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als receptionist op basis van een 38-urige werkweek:
een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 11 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin! de ingrediënten die maken wie je bent een snufje besluitvaardigheid met een toefje stressbestendig. that’s you. tegelijkertijd ben je als receptionist gedreven én professioneel. de eerste én laatste indruk komt vanuit jou! wees je hiervan bewust. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
receptie ervaring binnen en hotel
afgeronde mbo 3 / 4 opleiding.
beheersing van de nederlandse en engelse taal.
bij voorkeur kennis van idpms en het office pakket.
een flexibele beschikbaarheid
tijd voor actie sluit je als receptionist aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055-8000 800 of stuur een whatsapp naar elisa meester, front office manager via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van leidinggeven en organiserenje bent het eerste aanspreekpunt voor het team bij sales-gerelateerde vragen, je voert wekelijkse controles uit op ingeboekte partijen, en biedt ondersteuning bij het verwerken van grote events. daarnaast voer je de gebruikelijke sales werkzaamheden uit. hierbij zet je je vol enthousiasme in voor een zo optimaal mogelijke bezetting op onze business floor. zo zorg jij er als inspirerende junior sales manager mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 32 tot 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· ondersteunen van het sales team bij het organiseren van allerlei evenementen.· factureren en aftersales na een evenement.· mogelijk mee werken op door jouw georganiseerde evenementen, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als junior sales manager op basis van een 40-urige werkweek:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje zelfvertrouwen met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als junior sales manager coördinerend én behulpzaam. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· 2 à 3 jaar sales ervaring in de hotellerie.· leidinggevende ervaring, geen must wel een pré.· hbo werk- en denkniveau. tijd voor actiesluit je als junior sales manager aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met of stuur een whatsapp naar thijs peulers, sales manager via +3163026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse energie meebrengtstayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw én de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. sta je graag in de keuken en zit je vol bruisende ideeën voor de menukaart? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van keukenmedewerker!jij gaat...
koken voor onze gasten
samenwerken met jouw collega's in de keuken, maar vind het ook niet erg zelfstandig te werk te gaan
je bezighouden met alles wat met de keuken te maken heeft, van het controleren van bestellingen tot het onderhouden van keukengerei
jij hebt...
een passie voor koken, bent creatief en laat dit zien in je kookkunsten
kennis van het haccp-kwaliteitssysteem
een positief karakter, jouw persoonlijkheid vinden we het allerbelangrijkste dus wees vooral jezelf
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel afwisseling, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
arbeidsvoorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een supergroene plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
jouw hart klopt sneller van koffie, cocktails en smoothies vulals restaurantbar medewerker verwerk je de drankbonnen en maak je de dranken klaar voor het restaurant en het terras. dit betreft koffie, thee, frisdranken maar daarnaast ook (speciaal) bieren, wijnen, cocktails en smoothies. zo zorg jij er als opgewekte restaurantbar medewerker mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus gooi je cocktailshaker in de lucht en draag 38 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· klaarmaken van drankbestellingen· bijvullen van de bar· presentabel houden van de barjouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als restaurantbar medewerker op basis van een 38-urige werkweek:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als restaurantbar medewerker initiatiefrijk én leergierig. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· horeca ervaring vereist· je hebt een basis kennis over distillaten, wijnen en bieren· je bent nauwkeurig en precies· je hebt een aanpassingsvermogentijd voor actiesluit je als restaurantbar medewerker aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar jelmer, bar medewerker via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten.gasten ontvangen met een grote glimlach doe jij graag! je verwelkomt iedereen zoals je zelf ook ontvangen zou willen worden. controleer de reservering en zorg ervoor dat de gast het aan niets ontbreekt. het buffet er tip-top uit te laten zien behoort ook tot je taken. tussendoor zorg je ervoor dat de zaal netjes blijft, het afruimen van de tafels hoort erbij. zo zorg jij er als positieve medewerker zondagsbrunch mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus pak je dienblad en draag +/- 8 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· verwelkomen en placeren van gasten· ondersteunen van de bar, het buffet en de bediening· opbouwen en afruimen van de zaal en het buffet jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker zondagsbrunch:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje zelfstandigheid met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als medewerker zondagsbrunch gastgericht én heb je een aanpassingsvermogen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· een oog voor de gast! jij weet precies wat de gast wil· horeca ervaring, dit is een pluspunt, maar geen vereiste. tijd voor actiesluit je als medewerker zondagsbruch aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar gerlissa & lisa, personeelszaken via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van een goed georganiseerde werkplek.in onze live cooking keuken kun jij zowel plaatsnemen aan de warme alsmede koude kant. je werkt samen met het team in een professionele keuken. je maakt vers belegde broodjes, bereidt diverse wok gerechten of staat achter de bakplaat. zo zorg jij er als brunch kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus zet je koksmuts op en draag 8 uur per week samen met je collegia team bij door het:· aanvullen en bijhouden van het buffet· bereiden van verschillende gerechten· mise en place werkzaamhedenjouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als brunch kok op basis van een 8-urige werkweek:
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.n
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw keuken collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje zelfstandigheid met een toefje creativiteit. that’s you. tegelijkertijd ben je als brunch kok taakbewust en kun je goed samenwerken. samen met je team maak je de lekkerste gerechten klaar voor de gasten. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· beheersing van de nederlandse taal· affiniteit met de keuken tijd voor actiesluit je als brunch kok aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar john, chefkok via +316 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
het is een kunst om niet alleen aan te voelen wat een gast, maar ook wat jouw medewerkers nodig hebben. sociaal, multitasker en een doorpakker, zo zou jij jezelf kunnen omschrijven. deze kwaliteiten komen tot hun recht op de dynamische werkvloer die jij dagelijks met veel enthousiasme runt. als assistent restaurant manager ben je de rechterhand van onze restaurant manager. je hebt zelf veel verantwoordelijkheid en bent op en top gastheer/-vrouw. je stuurt een team van ongeveer 20 tot 30 werknemers aan en als dat nodig is spring je zelf bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.wat ga je doen?
het aansturen van de medewerkers in de bediening, hotelbar en de banqueting;
het begeleiden, opleiden, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers;
het correct en gastvrij te woord staan van gasten;
beantwoorden van vragen van gasten en medewerkers en waar nodig een toelichting geven;
het openen en/of sluiten van het restaurant;
zelf verrichten van alle voorkomende werkzaamheden.
bedrijfsomschrijving we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.pas jij bij de toekan familie?
je bent representatief, enthousiast, proactief, gastvrij en hebt een positieve instelling;
je bent flexibel en bent ook op weekend- en feestdagen beschikbaar;
jij bent communicatief sterk;
in iedere situatie ben jij degene die de rust en het overzicht bewaart;
jij weet je personeel op een motiverende manier aan te sturen en haalt het beste uit iedere medewerker, elke werkdag opnieuw;
je beheerst de nederlandse en engelse taal uitstekend.
wat bieden wij jou?
een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
voor €75,- inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;
opleidings- en trainingsmogelijkheden.
werkervaringervaring in een leidinggevende rol in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste.
je krijgt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door de chefs op jouw partie aan te sturen. jijzelf zal worden aangestuurd door onze chef-kok en sous chefs. daarbij krijg je de kans om jouw talenten te laten zien in een professionele keukenomgeving waar kwaliteit én creativiteit hoog in het vaandel staan. hard werken met veel plezier is hier de basis.wat ga je doen?als chef de partie zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van alle gerechten. hierbij heb je de verantwoordelijkheid over een bepaald deel van de keuken. jij en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten.dit doe je door:
verantwoordelijk te zijn voor het bereiden en presenteren van gerechten;
samen met het team te zorgen voor een efficiënte en gestructureerde werkomgeving;
bijdragen te leveren aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe gerechten;
zorgen voor een efficiënte mise-en-place en organisatie;
je verzorgt het afsluiten van jouw partie van de dag volgens alle haccp normen.
pas jij bij de toekan familie?
je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;
je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie;
je creatief bent in zowel het bedenken als bereiden van gerechten;
je hebt oog voor detail hebt in het bereiden en presenteren van gerechten;
je kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten;
flexibiliteit en bereidheid om te werken in wisselende diensten, weekenden en feestdagen.
wat bieden wij jou?
een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
voor 75 euro inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;
opleidings- en trainingsmogelijkheden.
je bent als technische dienst snel schakelend, ondernemend en kan goed zelfstandig werken. als er ineens een probleem voordoet moet jij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je algemene kennis van techniek, hout of elektra en een technische opleiding afgerond, bent hiermee bezig of bent gewoon onwijs handig.wat ga je doen?je bent een ondersteunende kracht binnen het hotel. je zorgt ervoor dat alle lampen branden, de kitranden zijn bijgewerkt en dat de steamer oven het doet! naast het actief meewerken op de vloer, horen ook enkele administratieve werkzaamheden bij jouw takenpakket. denk hierbij aan de controle van uitgevoerde werkzaamheden, het inplannen van afspraken en het registreren van controles. dus neem je hamer in de hand en draag in de weekenden bij door het:afstemmen van technische werkzaamheden met diverse afdelingen binnen het hotel;uitvoeren van onderhoud;gebreken en storingen signaleren, melden en verhelpen.win-win een flexibele (bij)baan in het weekend;een salaris passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;mooi-meegenomen-extra's: voor €75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels, 20% korting op jouw etentje bij alle valk exclusief hotels en opleidings- en trainingsmogelijkheden.hotel duiven bij arnhem a12 heeft 148 kamers, een wellness met behandelingen, een restaurant, stijlvolle hotelbar met lobby en 12 multifunctionele zalen. daarnaast hebben wij een vernieuwd zwembad en een gym op de 14e etage.
wat ga je doen?op de 14e etage bij van der valk hotel duiven bevindt zich toucan beauty & wellness. wij zijn een allround beautysalon waar kwaliteit, oprechte aandacht en ultieme ontspanning op de eerste plaats staat. met deze visie ga jij diverse behandelingen geven zoals manicure, pedicure maar ook massages en gezichtsbehandelingen. door jou gaan gasten weer stralen! wij werken met ikskin perfection en cenzaa producten, kennis daarvan is zeker een pre.wat verwachten wij van jou?gastvrijheid is van jouw gezicht af te lezen;je kunt zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag;jouw doel is om klanten keer op keer enthousiast te maken over onze behandelingen en producten;je hebt mbo niveau 4-opleiding schoonheidsspecialiste (bijna) afgerond of bent derdejaars;je bent minimaal twee dagen per week flexibel beschikbaar, waarvan zaterdag de voorkeur heeft.win-wineen marktconform salaris passend bij je functie en ervaring;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;werk én relax in een ontspannende omgeving met een hecht team;mooi-meegenomen-extra's: voor €75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels, 20% korting op jouw etentje bij alle valk exclusief hotels, opleidings- en trainingsmogelijkheden.hotel duiven bij arnhem a12 heeft 148 kamers, een wellness met optie voor behandelingen, een restaurant, stijlvolle hotelbar met lobby en 12 multifunctionele zalen. daarnaast hebben wij een vernieuwd zwembad en een gym op de 14e etage.
bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 bereid je zowel de oude valk-klassiekers als luxe creatieve gerechten. iedere dag komen gasten eten in het à la carte restaurant, maar natuurlijk moeten er ook gerechten worden verzorgd voor onze gasten in de zalen en bij de buffetten. bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, gastvrijheid, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team.wat ga je doen?als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. jij en je collega's bieden onze gasten een culinaire ervaring om niet te vergeten! dit doe je door mee te denken bij het ontwikkelen van een nieuwe menukaart, de kwaliteit en versheid van de ingrediënten te bewaken en jouw werkplek schoon en opgeruimd te houden. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.wat verwachten wij van jou?je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 of soortgelijk (ervaring is een pré);je bent creatief in het bedenken van nieuwe gerechten en hebt oog voor detail;je ben elke dag goed voorbereid;je handhaaft hygiëne- en veiligheidsnormen volgens de geldende regels;je hebt passie voor het koksvak en plezier in jouw werk.win-winje gaat aan de slag in een grote, moderne keuken;een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;mooi-meegenomen-extra's: voor €75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels, 20% korting op jouw etentje bij alle valk exclusief hotels en opleidings- en trainingsmogelijkheden.hotel duiven bij arnhem a12 heeft 148 kamers, een wellness met optie voor behandelingen, een restaurant, stijlvolle hotelbar met lobby en 12 multifunctionele zalen. daarnaast hebben wij een vernieuwd zwembad en een gym op de 14e etage.
je krijgt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door de chefs op jouw partie aan te sturen. jijzelf zal worden aangestuurd door onze chef-kok en sous chefs. daarbij krijg je de kans om jouw talenten te laten zien in een professionele keukenomgeving waar kwaliteit én creativiteit hoog in het vaandel staan. hard werken met veel plezier is hier de basis.wat ga je doen?als chef de partie zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van alle gerechten. hierbij heb je de verantwoordelijkheid over een bepaald deel van de keuken. jij en je collega's bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten. dit doe je onder andere door te zorgen voor een efficiënte mise-en-place en mee te denken bij het ontwikkelen van een nieuwe menukaart.wat verwachten wij van jou?· je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 of soortgelijk;· je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie;· je bent goed in het bewaken van de kwaliteit, smaak en presentatie van alle gerechten;· je kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten; · je handhaaft hygiëne- en veiligheidsnormen volgens de geldende regels; · je bent flexibel en bereid om te werken in weekenden en feestdagen;· je hebt passie voor het koksvak en plezier in jouw werk. win-win· je gaat aan de slag in een grote, moderne keuken; · een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring; · 25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband; · een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; · een flexibel rooster en werktijden; · mooi-meegenomen-extra's: voor €75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels, 20% korting op jouw etentje bij alle valk exclusief hotels en opleidings- en trainingsmogelijkheden. hotel duiven bij arnhem a12 heeft 148 kamers, een wellness met optie voor behandelingen, een restaurant, stijlvolle hotelbar met lobby en 12 multifunctionele zalen. daarnaast hebben wij een vernieuwd zwembad en een gym op de 14e etage.
als sous chef bij van der valk hotel duiven werk je nauw samen met onze chef-kok om de dagelijkse keukenactiviteiten te coördineren en de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. hierbij ben je verantwoordelijk voor het leiden van het keukenteam en draag je bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.wat ga je doen?je probeert jouw passie en vakkennis over te brengen aan alle chefs in ons keukenteam. daarnaast zet jij je creativiteit in bij het bedenken van nieuwe gerechten en creëer je gerechten van hoogwaardige kwaliteit. ook zorg je voor een gestructureerde werkomgeving voor jouzelf en jouw collega's, waar hygiëne en kwaliteit centraal staan.wat verwachten wij van jou?je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 of soortgelijk;je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie;je bent goed in het bewaken van de kwaliteit, smaak en presentatie van alle gerechten;je kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten;je kunt met jouw ervaring onze keuken naar een hoger niveau tillen;je bewaakt en controleert hygiëne- en veiligheidsnormen volgens de geldende regels;je bent flexibel en bereid om te werken in weekenden en feestdagen; win-wineen uitdagende functie waarin jij kunt groeien en jouw salaris ook;je gaat aan de slag in een grote, moderne keuken;een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;mooi-meegenomen-extra's: voor €75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels, 20% korting op jouw etentje bij alle valk exclusief hotels en opleidings- en trainingsmogelijkheden.hotel duiven bij arnhem a12 heeft 148 kamers, een wellness met optie voor behandelingen, een restaurant, stijlvolle hotelbar met lobby en 12 multifunctionele zalen. daarnaast hebben wij een vernieuwd zwembad en een gym op de 14e etage
jouw hart klopt sneller van goede samenwerking.als souschef ben je de rechterhand van de chef-kok en draag je de verantwoordelijkheid voor het soepel laten verlopen van alle keukenactiviteiten. je coördineert samen met het team de bereiding van smakelijke gerechten voor het restaurant, de bar, de lounge, het terras en onze zalen. met behulp van de nieuwste technologie en apparatuur zorg je ervoor dat elk gerecht van topkwaliteit is. daarnaast motiveer en leid je het keukenteam en waarborg je een uitstekende culinaire ervaring voor onze gasten. zo zorg jij er als gemotiveerde souschef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:
leiding geven aan het keukenteam en zorgen voor een efficiënte samenwerking, waarbij iedereen gemotiveerd blijft presteren.
inzetten van jouw creativiteit bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart.
bereiden van smaakvolle lunch- en dinergerechten voor het à la carte restaurant, met een constante focus op kwaliteit en perfectie.
zorgdragen voor de haccp lijsten binnen de keuken.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als souschef op basis van een 40-urige werkweek:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
training en cursussen
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje creativiteit met een toefje samenwerking. that’s you. tegelijkertijd ben je als souschef coachend én resultaatgericht. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
een afgeronde koksopleiding.
aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie.
uitgebreide kennis van haccp.
tijd voor actiesluit je als sous chef aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met of stuur een whatsapp naar john segers, chefkok via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
al lijkt het misschien niet zo, maar de afwas is de belangrijkste afdeling van het restaurant én de keuken. zonder blinkende, schone vaat is er natuurlijk geen beginnen aan! als afwasser ben je er verantwoordelijk voor dat al het servies en bestek weer mooi schoon is, zodat de keuken hier weer de mooiste gerechten op kunnen maken!bedrijfsomschrijving we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt. het team bestaat uit collega's met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als..jij een bijdrage wil leveren aan de belangrijkste afdeling van het restaurant en de keuken;je zelfstandig, maar ook in teamverband kunt werken;je fysiek sterk bent en weet van aanpakken.arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:een salaris conform horeca cao;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract op basis van fulltime of parttime (maar net waar jij naar opzoek bent!);een flexibel rooster en werktijden;voor 75,- euro overnachten inclusief ontbijt én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels.
jij staat klaar voor alle vragen en verhalen van zowel je collega’s, de directie als het management. je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden rondom hr en jij draait je hand niet om voor een uitdaging. ben jij de medewerker personeelszaken die zijn/haar verantwoordelijkheid durft te pakken? bedrijfsbeschrijvingvan der valk hotel harderwijk is het mooiste hotel op de veluwe! het beschikt over 91 hotelkamers, 9 vergader- en multifunctionele zalen, een sfeervol à la carte restaurant met meer dan 200 zitplaatsen, een hotelbar en meerdere terrassen. we vinden het belangrijk dat onze gasten, maar zeker ook onze collega’s het familiegevoel ervaren waar van der valk voor staat. functiebeschrijvingals medewerker personeelszaken ben jij de verbindende schakel tussen medewerkers, directie en mt en ben je voor iedereen toegankelijk. je bent sociaal, empathisch, nauwkeurig en discreet. jij zorgt ervoor dat alles op hr-gebied goed geregeld is. je informeert en adviseert de managers van de verschillende afdelingen zodat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor hr. hierbij horen onder andere de volgende werkzaamheden:
je draagt zorg voor instroom, doorstroom en uitstroom van collega’s (gehele recruitment proces);
je bent een sparringpartner voor de directie en het mt binnen ons hotel;
je bent verantwoordelijk voor de gehele medewerkersadministratie;
je zorgt voor het aanleveren van de benodigde gegevens voor de salarisadministratie;
je houdt alles goed in de smiezen omtrent contracten en proeftijd signaleringen;
onderhouden van de medewerkersdossiers;
je adviseert directie en afdelingshoofden op het gebied van het gehele hr-beleid. daarnaast ben je onze albert einstein op het gebied van de cao en wet- en regelgeving;
verder ben je de hot(el)line voor alle collega’s met vragen over personeelszaken, zoals contracten, loonbetalingen etc.;
bewaken van verzuimbeleid en zorg dragen voor de begeleiding van het verzuimproces;
je regelt sociale evenementen, bijvoorbeeld jubilea- , kerst- , sinterklaas-, feestjes en overige personeelsevenementen
functie-eisen:
je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding die aansluit op of raakvlakken heeft met hrm;
je bent sociaal, empathisch, je neemt je verantwoordelijkheid en je werkt nauwkeurig en discreet;
zelfstandig kunnen werken is een vereiste;
uitstekende beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift;
je bent minimaal drie (hele) dagen in de week beschikbaar,
arbeidsvoorwaarden om nog meer bij te dragen aan jouw werkplezier, geniet je als van der valk collega van leuke voordelen:
overnachten bij valk exclusief hotels voor €75,- inclusief ontbijt!
kortingen op leuke dagjes uit!
afwisselende sportworkshops & korting op je sportschool abonnement!
gratis gebruik maken van onze fietsen!
je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering!
korting in online stores!
hostel dat is hotel met de ‘s' van sfeer stayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw en de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het een hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. wij zijn op zoek naar een veelzijdige horecakracht die van afwisseling houdt en graag de handen laat wapperen. jij gaat...
samen maar ook zelfstandig met jouw collega's o.a. bar- en keukendiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar geen dag is hier hetzelfde
zelfstandig koken voor onze gasten en soms samen met je keukencollega’s. altijd in buffetvorm volgens onze duurzame richtlijnen
bijspringen in de keuken wanneer nodig, ook bij de afwas of in het ontbijt bijvoorbeeld
aan de slag met alles wat met de keuken te maken heeft, van bestellingen plaatsen en apparatuur schoonmaken tot nieuwe recepten uitproberen en menu’s samenstellen
zorgdragen voor een perfecte uitvoering van de avonduren van een bruiloft of een feest voor onze enthousiaste gasten
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en je vindt het leuk om te koken
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega´s
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega´s waar nodig
een goede dosis improvisatievermogen en weet je hoofd koel te houden
een organisatietalent: je treft de voorbereidingen, werkt verzorgd en denkt vooruit
bij voorkeur kennis van haccp, maar dat is geen vereiste
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
wat ga je doen?onze gasten verwachten het allerbeste, en jij kunt daar een rol in spelen. wij zijn opzoek naar een onmisbare schakel die ervoor zorgt dat het hotel en de algemene ruimtes er altijd goed uitziet. heb jij oog voor detail en vind je het heerlijk om in een dynamische omgeving te werken? dan zijn wij op zoek naar jou!
als medewerker algemene dienst (avondronde) ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel (o.a. restaurant, receptie en lobby).
de diensten zijn van 18:00uur tot +- 21:00uur;
eventuele beschadigingen worden meteen door je opgemerkt en genoteerd;
emmer, dweil, sop, mop, schoonmaakmiddel, spullen aan de kant, stofzuigen, it's all part of the game.
wat vragen wij van jou?
je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken;
je vindt het fijn om vroeg uit de veren te zijn;
er is geen minimale opleiding vereist. iemand met een grote glimlach vinden wij belangrijker;
je bent enthousiast en gemotiveerd;
je hebt oog voor detail;
zelfstandig en je kan goed werken met weinig aansturing;
flexibel inzetbaar, in het weekend en ook met feestdagen.
win-winsituatie:
cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
aantrekkelijk salaris, startend vanaf € 14,15 bruto per uur;
uren zijn bespreekbaar;
doorgroeimogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op je restaurantrekening in onze valk exclusief hotels;
personeelsfeestjes.
come join the family… word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.interesse in deze functie? vragen over deze vacature? onze afdeling personeelszaken beantwoordt met plezier je vragen. bel naar 074-8000 800 of stuur een e-mail naar pz@schoonmaakoverijssel.com.
wat ga je doen? de afdeling housekeeping zorgt ervoor dat alle hotelkamers er verzorgd uitzien voor de gasten. deze functie is nog nét iets specifieker. wij verhuren namelijk voor onze zakelijke gast ook ‘dagkamers’. zij kunnen deze kamers overdag reserveren voor bijvoorbeeld: teams vergaderingen, als kantoor of gewoon om in een fijne omgeving te werken.
je bent in deze functie verantwoordelijk voor het verzorgen van de kamer. bed afhalen en opmaken, stofzuigen, stof afnemen, sanitair reinigen;
de diensten zijn van 17:00uur tot +- 20:00uur;
eventuele beschadigingen worden meteen door je opgemerkt en genoteerd;
wij werken 7 dagen per week en er wordt gewerkt met een rooster. de werkdagen- en tijden zijn afhankelijk van de bezetting. je werkt nauwkeurig en bent een echte poetser. wat vragen wij van jou?je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken;
er is geen minimale opleiding vereist. iemand met een grote glimlach vinden wij belangrijker;
je bent enthousiast en gemotiveerd;
je hebt oog voor detail;
zelfstandig en je kan goed werken met weinig aansturing;
flexibel inzetbaar, in het weekend en ook met feestdagen.
win-winsituatie:
cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
aantrekkelijk salaris, startend vanaf €14,15 bruto per uur;
uren zijn bespreekbaar;
doorgroeimogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op je restaurantrekening in onze valk exclusief hotels;
personeelsfeestjes.
come join the family… word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.
hostel dat is hotel met de ‘s’ van sfeer. stayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw én de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. wil jij ook dat alles er spic en span uit ziet én steek je graag de handen uit de mouwen? dan zijn wij per direct opzoek naar jou voor de functie van afwasmedewerker!jij gaat…
helpen bij het aanvullen van het buffet
na afloop van het diner het restaurant schoonmaken
zorgen dat al het servies weer schoon de kast in gaat
jij hebt…
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega’s
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega’s waar nodig
een goed improvisatievermogen, geen obstakel staat jou in de weg
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel afwisseling en flexibiliteit op een bijzondere plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
een all-in uurloon van €16,00 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,40, 19 jaar: €12,80 18 jaar (of jonger): €11,20)
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
een perfecte cappuccino maken leren wij je welzolang jij onze gasten maar een glimlach serveert stayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw en de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het een hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van barmedewerker.jij gaat...
samen met jouw collega's o.a. bardiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, geen dag is hier hetzelfde
onze gasten ontvangen in het restaurant en het hen zo prettig mogelijk maken
de bar aanvullen en schoonhouden
voor 1 à 2 dagen per week, voornamelijk in de weekenden aan de slag
jij hebt...
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega's
zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel afwisseling en flexibiliteit op een bijzondere plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
een all-in uurloon van €16,00 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,40, 19 jaar: €12,80 18 jaar (of jonger): €11,20)
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maak tayokt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
een perfecte cappuccino maken leren wij je welzolang jij onze gasten maar een glimlach serveert stayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw en de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het een hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van barmedewerker.jij gaat...• samen met jouw collega's o.a. bardiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, geen dag is hier hetzelfde• onze gasten ontvangen in het restaurant en het hen zo prettig mogelijk maken• de bar aanvullen en schoonhoudenjij hebt...• een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega's• zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!• geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…• een functie met veel afwisseling en flexibiliteit op een bijzondere plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is• een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar• een all-in uurloon van €16,00 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,40, 19 jaar: €12,80 18 jaar (of jonger): €11,20)• salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen• een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maak tayokt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
hostel dat is hotel met de ‘s’ van sfeer. stayokay gorssel is een bijzondere werkplek midden in de natuur. het hoofdgebouw is een noors jachthuis en op het grote buitenterrein vind je nog een slaapgebouw én de duurzame wikkelhuisjes. daarnaast is het hostel een geliefde trouw- en feestlocatie. ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
shifts draaien van doorgaans 10.00 tot 15.00 uur, maar deze kunnen in overleg ook worden aangepast
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan.
een all-in uurloon van €16,00 wanneer je 21 jaar of ouder bent
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een supergroene plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
wat ga je doen?de afdeling housekeeping zorgt ervoor dat alle hotelkamers er verzorgd uitzien voor de gasten. de werkzaamheden betreffen onder andere: bedden afhalen en weer opmaken, stofzuigen, stof afnemen en sanitair reinigen. ook is het belangrijk dat je zelf mankementen signaleert en rapporteert aan je leidinggevende.de werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats waarbij er wordt gewerkt met een rooster. de werkzaamheden starten om 09.30/10.00 uur. de werktijden zijn afhankelijk van de bezetting. je werkt nauwkeurig, lekker snel en bent een echte poetser. jij bent onze collega als ...
je flexibel bent (dit in verband met werktijden die over 7 dagen per week plaatsvinden)
je beschikt over doorzettingsvermogen - goede teammentaliteit;
ervaring is een pré;
je in het bezit bent van eigen vervoer, woonachtig in een straal van 15 kilometer.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, als je maar wilt. wat wij jou bieden:
starttijden en werkdagen in overleg
salaris! conform de schoonmaak cao en passend bij je functie en ervaring
de mogelijkheid om heel veel te leren èn te shinen
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.interesse in deze functie?vragen over deze vacature? onze afdeling personeelszaken beantwoordt met plezier je vragen. bel naar 074-8000 800, stuur een e-mail naar pz@schoonmaakoverijssel.nl.ben jij die nieuwe collega die wij zoeken? dan ontvangen wij graag je motivatie met cv! je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.
wat ga je doen?van kop koffie tot 3-gangen diner en van snelle lunch tot uitgebreide borrel: jij staat altijd klaar voor onze gasten en zorgt dat ze niks te kort komen! als medewerker bediening is jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, lobby, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:gasten verwelkomen en begeleiden;opnemen en invoeren van bestellingen;gasten de menu- en wijnkaart toelichten;tafels uitruimen en indekken;voorraden aanvullen;schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk!jij bent onze collega als..jij bent een echte sfeermaker die graag je handjes laat wapperen. je bent dan ook niet opzoek naar een baan die iedere dag hetzelfde is én werken in de weekenden en op feestdagen is perfect voor jou. daarnaast wil jij je collega's ook graag je familie noemen.arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;voor 75 euro overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)werkervaringgeen ervaring? geen probleem! je collega's helpen jou en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo alle kneepjes van de bediening leert kennen. wel ervaring? fijn! dan zie je dat mogelijk terug in je salaris.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
leren van de grootste horeca familie van nederland in een bedrijf waar geen dag het zelfde is, dat is wat wij onze leerlingen bieden! bij ons is er nooit een saai moment en samen met je collega's zorg je ervoor dat al onze gasten meer dan tevreden weer naar huis gaan. leren door te doen met de allerleukste collega's, wie wil dat nou niet?wat ga je doen?vrolijk verwelkomen van de gasten;voor de gasten ben jij hun gastheer of gastvrouw van de middag of avond;je bent verantwoordelijk voor je eigen tafels in de wijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij de gasten;toelichten van de menu- en wijnkaart aan de gasten;afruimen en indekken van de tafels;schoonmaken en -houden van het restaurant en de omliggende ruimten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk!arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld!;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;een gezellig, jong team;voor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!);de mogelijkheid tot uitvoeren van jouw schoolopdrachten. werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's rondlopen met veel ervaring en meerdere leermeesters. als leerbedrijf hebben wij de ruimte om jou in jouw eigen tempo te begeleiden.
denk jij dat je een echte toevoeging voor ons bent, maar staat er geen geschikte vacature open? stuur ons een open sollicitatie!vergeet niet om een motiviatiebrief en c.v. toe te voegen zodat wij precies weten wie je bent, wat je zoekt en wat je ervaring is.
bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 zijn we opzoek naar een getalenteerd zelfstandig werkend kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging! iedere dag komen gasten eten in het à la carte restaurant, maar natuurlijk moeten er ook gerechten worden verzorgd voor onze gasten in de zalen en bij de buffetten. jouw inzet en liefde voor het vak zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij onze gasten.wat ga je doen?als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van alle gerechten. samen met jouw team bieden jullie een culinaire ervaring om niet te vergeten!dit doe je door:creatief te zijn in het bedenken van nieuwe lunch- en diner gerechten op de menukaart;verantwoordelijk voor de kwaliteit en presentatie van de gerechten;bewaken van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten;je verzorgt het afsluiten van jouw partie van de dag volgens alle haccp normen.pas jij bij de toekan familie?je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;ervaring is een pré, maar zeker geen vereiste;je bent creatief in het bedenken van nieuwe gerechten;je hebt oog voor detail;je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt écht passie voor het koks vak;je wilt graag werken in een grote keuken met moderne apparatuur.wat bieden wij jou?een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;voor 75 euro inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;opleidings- en trainingsmogelijkheden.
jouw hart klopt sneller van gastvrijheid en zalenals medewerker meeting & events zorg jij ervoor dat alles in orde is wanneer gasten een zaal reservering hebben. samen met je collega’s creëer jij een unieke sfeer en zorg je dat alles vlekkeloos verloopt voor onze gasten. dit kunnen vergaderingen, trainingen, diners, bruiloften en andere evenementen zijn. je loopt regelmatig in de lobby om eventuele vragen van gasten te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat de lobby er netjes uit blijft zien. zo zorg jij er als gedreven medewerker meeting & events mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 4 tot 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· zorg dragen voor orde, netheid en hygiëne voor 16 multifunctionele zalen· zorgen van de juiste opstelling in de zalen· opruimen, afbouwen en schoonmaken van de afdeling/vergaderzalen· aanvullen en bijhouden van de voorraadjouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker meeting & events:
een salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!
“de afwisseling tussen de soorten partijen maken het werk erg leuk! de ene keer draai je een vergadering en dan een bruiloft”
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje kracht met een toefje behulpzaam. that’s you. tegelijkertijd ben je als medewerker meeting & events gastgericht én heb je een aanpassingsvermogen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· een oog voor de gast! jij weet precies wat de gast wil· horeca ervaring (een pré)tijd voor actiesluit je als medewerker meeting & events aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar thijs, sales manager via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
zalen klaarzetten, feesten en partijen draaien, congressen voorbereiden en zorgen dat onze zakelijke gasten niets te kort komen. geen dag is hetzelfde! onze banqueting medewerker regelt alles van a tot z in samenwerking met de banqueting sales afdeling.wat ga je doen?als banqueting medewerker zorg jij ervoor dat onze gasten van alle gemakken voorzien zijn. dit doe je door:klaarzetten-/opbouwen van de zalen en audiovisuele apparatuur gereed maken;zorgdragen voor de correcte uitvoering van de banqueting sheets en contact met het sales team;goed in contact te zijn met de gasten zodat het hen aan niks ontbreekt;toelichten-/demonstreren van de werking van de audiovisuele apparatuur;netjes houden van alle zalen en de foyer;onderzoeken en verhelpen van gemelde storingen tijdens zaalgebruik;verrichten van overige, met bovenstaande verband houdende werkzaamheden.ben jij degene die wij zoeken?je bent enthousiast, leergierig en hebt een sociaal karakter;je bent gastvrij, servicegericht en representatief;je bent flexibel qua werktijden én bent ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar;je neemt je verantwoordelijkheid en kan goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken;je hebt een goede beheersing van de nederlandse en/of engelse taal.wat bieden wij jou?een salaris passend bij je functie en ervaring;25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;een flexibel rooster en werktijden;voor 75 euro inclusief ontbijt overnachten én 20% korting op jouw restaurant bon bij alle valk exclusief hotels;opleidings- en trainingsmogelijkheden.
jouw hart klopt sneller van gasten verwelkomen, serveren en gastvrijheid. jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere gast. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar of de lounge! geen dag is hetzelfde, want je werkt bij de lunch, het diner of in de hotelbar. zo zorg jij er als opgewekte medewerker bediening mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus pak je dienblad en draag 4 tot 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:
verwelkomen van onze gasten tijdens de lunch en/of diner
opnemen en invoeren van bestellingen.
zorgdragen voor het netjes houden van het restaurant
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als medewerker bediening:
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!“de bedrijfsleider staat met mij aan het luik, erg korte lijnen en een persoonlijke benadering!” de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als medewerker bediening gastgericht én heb je een aanpassingsvermogen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
de nederlandse taal goed onder de knie
een oog voor de gast! jij weet precies wat de gast wil
horeca ervaring (een pré)
tijd voor actiesluit je als medewerker bediening aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? . meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar femke, restaurant supervisor via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
denk jij dat je een echte toevoeging voor ons bent, maar staat er geen geschikte vacature open? stuur ons een open sollicitatie!vergeet niet om een motiviatiebrief en c.v. toe te voegen zodat wij precies weten wie je bent, wat je zoekt en wat je ervaring is.
leren van de grootste horeca familie van nederland in een bedrijf waar geen dag het zelfde is, dat is wat wij onze leerlingen bieden! bij ons is er nooit een saai moment en samen met je collega's zorg je ervoor dat al onze gasten meer dan tevreden weer naar huis gaan. leren door te doen met de allerleukste collega's, wie wil dat nou niet?wat ga je doen?vrolijk verwelkomen van de gasten;voor de gasten ben jij hun gastheer of gastvrouw van de middag of avond;je bent verantwoordelijk voor je eigen tafels in de wijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij de gasten;toelichten van de menu- en wijnkaart aan de gasten;afruimen en indekken van de tafels;schoonmaken en -houden van het restaurant en de omliggende ruimten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:geld!;een flexibel rooster en werktijden;de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;een gezellig, jong team;voor 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!);de mogelijkheid tot uitvoeren van jouw schoolopdrachten. werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's rondlopen met veel ervaring en meerdere leermeesters. als leerbedrijf hebben wij de ruimte om jou in jouw eigen tempo te begeleiden. come join the family!lijkt het jou leuk om als leerling in hotel duiven te komen werken? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
jouw hart klopt sneller van leidinggeven en gastvrijheidals restaurant supervisor ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede dag. je checkt de bijzonderheden en leest je in. aan de hand hiervan maak je een dagplanning. tijdens je dienst zorg je ervoor dat alles goed verloopt en stuur je het personeel aan en werk je actief mee in het operationele proces. daarnaast beantwoord je vragen van gasten of medewerkers. aan het einde van dienst worden er voorbereidingen getroffen voor de volgende dag. zo zorg jij er als doelbewuste restaurant supervisor mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus werk mee aan het succes van het bedrijf en draag 42 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· aansturen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers.· optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt van de gast.· verantwoordelijkheid dragen voor een à la carte restaurant, hotelbar en lounge. jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als restaurant supervisor op basis van een 42-urige werkweek (minder uren per week in overleg bespreekbaar):
een goed salaris: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
trainingen en cursussen
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 44 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 150 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. op de eerste etage vind je 16 multifunctionele zalen voor verschillende feesten en partijen. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin!de ingrediënten die maken wie je benteen snufje lef met een toefje behulpzaamheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als restaurant supervisor resultaatgericht én motiverend. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· de nederlandse taal goed onder de knie· horeca ervaring (een pré)· een aanpassingsvermogentijd voor actiesluit je als restaurant supervisor aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel naar 055 8000 800 of stuur een whatsapp naar marthe, restaurantmanager via +31 6 30264678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.