hostel dat is hotel met de ‘s’ van sfeerstayokay arnhem is een gezellig hostel dicht bij nationaal park de hoge veluwe én vlak bij het centrum van arnhem. een bijzondere werkplek waar altijd een fijne sfeer heerst met collega’s en onze gasten. van gezinnen tot scholen, iedereen is hier welkom!wil jij als lokale ondernemer aan de slag en een enthousiast team aansturen? dan zijn wij voor de functie van hostelmanager op zoek naar jou! jij gaat...
samen met een hecht team de eindverantwoordelijkheid dragen voor de exploitatie en bent niet vies van een hands-on mentaliteit
er alles aan doen om de kenmerkende en dynamische hostelsfeer in stand te houden
je bezighouden met o.a. financiën, revenu management, hr en commerciële ontwikkelingen, ondersteund door ons hoofdkantoor
de drijvende kracht achter het hostel zijn en je bent daarbij verantwoordelijk voor in totaal 33 kamers en 174 bedden
jij hebt...
een relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau afgerond en meerdere jaren aantoonbare leidinggevende ervaring in de hospitality (binnen de verschillende takken)
het talent om te organiseren, improviseren en tegelijkertijd het hoofd koel te houden
net zoals wij oog voor duurzaam ondernemen en neemt dit dan ook mee in het dagelijkse beleid
bruisende ideeën en gaat de uitdaging aan om de doelen voor jouw hostel te behalen, waarbij je altijd de kwaliteit waarborgt
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, afwisseling én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay, een bonus, collectiviteitskortingen en pensioenregeling
een baan op een supergroene plek waar een fijne informele werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd), elk jaar een supertof medewerkersfeest en managersdagen waarbij ontwikkeling en gezelligheid voorop staan
over ons met 20 hostels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 90 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. en alles wat we doen, doe we zo duurzaam mogelijk. onze cultuur? wij zijn een 'family of hostels'. overal anders dus, maar de sfeer is altijd open, positief en vernieuwend. samen gaan we voor het beste resultaat. we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
leren van de grootste horeca familie van nederland in een bedrijf waar geen dag het zelfde is, dat is wat wij onze leerlingen bieden! bij ons is er nooit een saai moment en samen met je collega’s zorg je ervoor dat al onze gasten meer dan tevreden weer naar huis gaan. leren door te doen met de allerleukste collega’s, wie wil dat nou niet?wat ga je doen?
vrolijk verwelkomen van de gasten;
voor de gasten ben jij hun gastheer of gastvrouw van de middag of avond;
je bent verantwoordelijk voor je eigen tafels in de wijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij de gasten;
toelichten van de menu- en wijnkaart aan de gasten;
afruimen en indekken van de tafels;
schoonmaken en -houden van het restaurant en de omliggende ruimten.
bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld!;
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
een gezellig, jong team;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!);
de mogelijkheid tot uitvoeren van jouw schoolopdrachten.
werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's rondlopen met veel ervaring en meerdere leermeesters. als leerbedrijf hebben wij de ruimte om jou in jouw eigen tempo te begeleiden. come join the family!lijkt het jou leuk om als leerling in hotel duiven te komen werken? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
wat ga je doen?van kop koffie tot 3-gangen diner en van snelle lunch tot uitgebreide borrel: jij staat altijd klaar voor onze gasten en zorgt dat ze niks te kort komen! als medewerker bediening is jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, lobby, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:
gasten verwelkomen en begeleiden;
opnemen en invoeren van bestellingen;
gasten de menu- en wijnkaart toelichten;
tafels uitruimen en indekken;
voorraden aanvullen;
schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten.
bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! jij bent onze collega als..jij bent een echte sfeermaker die graag je handjes laat wapperen. je bent dan ook niet opzoek naar een baan die iedere dag hetzelfde is én werken in de weekenden en op feestdagen is perfect voor jou. daarnaast wil jij je collega’s ook graag je familie noemen. arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringgeen ervaring? geen probleem! je collega's helpen jou en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo alle kneepjes van de bediening leert kennen. wel ervaring? fijn! dan zie je dat mogelijk terug in je salaris.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
wat ga je doen?jij bent de sfeermaker voor de gasten in jouw eigen wijk vanaf het moment dat de gasten binnen komen, je hebt dus ook best wel wat verantwoordelijkheid! je zorgt dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en licht de menu- en wijkaart met plezier aan tafel uit. je raadt enthousiast specialiteiten of die ene goede wijn aan en zorgt dat jouw gasten na een fantastische lunch of diner weer met een glimlach naar huis gaan. uiteraard vallen ook het afruimen en indekken van de tafels onder jouw werkzaamheden en zorg je er samen met het hele team voor dat alles spik en span wordt achtergelaten.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
een gezellig, jong team;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringgeen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's met veel ervaring en meerdere leermeesters rondlopen die jou alles kunnen leren.
denk jij dat je een echte toevoeging voor ons bent, maar staat er geen geschikte vacature open? stuur ons een open sollicitatie!vergeet niet om een motiviatiebrief en c.v. toe te voegen zodat wij precies weten wie je bent, wat je zoekt en wat je ervaring is.
jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een aangename ervaring in het ontbijtrestaurant. geen dag is hetzelfde!wat je zoal doet:
het afruimen van de tafels
het bijvullen en netjes houden van het ontbijtbuffet
het bedienen van vroege koffiegasten en het klaarzetten van à la carte reserveringen
alle voorkomende werkzaamheden betreft het ontbijt en klaarzetten van de lunch
alle overige werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel duiven is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!jij bent onze collega’s als:
je een echte vroege vogel bent
je graag je handjes laat wapperen
je, je collega’s je familie wilt noemen
in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect is
je bent beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 06:30 en 17:00 uur
arbeidsvoorwaarden
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
geld! - conform de horeca cao
flexibel rooster en werktijden
de mogelijkheid om heel veel te leren
mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering,voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
werkervaringgeen ervaring? geen probleem! je collega's helpen jou en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo alle kneepjes van de bediening leert kennen. wel ervaring? fijn! dan zie je dat mogelijk terug in je salaris. come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 is dat je werk heel verschillend zal zijn. ons hotel heeft niet alleen hotelkamers, we hebben een groot à la carte restaurant, een wellness en natuurlijk 12 moderne vergaderzalen.met jouw talenten ga je de collega koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is.tijdens je leerjaar bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos…bedrijfsomschrijvingin de moderne keuken met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 15 koks. ons à la carte restaurant heeft gemiddeld plek voor 300+ gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt!jouw recept+ je bent een smaakmaker+ gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren+ je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen+ je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de wattenonze ingrediëntenalles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld!+ een plekje in onze toekan-familie waar heel veel mogelijk is, als je maar wilt!+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ mooi-meegenomen-extra’s: voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels en korting op je zorgverzekering
jouw hart klopt sneller van wensen van gasten in vervulling laten gaan.je bent het aanspreekpunt van het hotel. voor reserveringen, vragen en overige zaken zullen gasten bij jou komen. je bent bezig met het in- en uitchecken van onze gasten, leid telefoon- en emailverkeer in goede banen. je informeert gasten naar wat het hotel en de omgeving te bieden heeft en nog veel meer! wanneer gasten een klacht hebben ervaar je dit als waardevolle feedback en handel je deze zo vastberaden en deskundig af. zo zorg jij er als gedreven receptionist mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus help onze gasten met in- en uitchecken en draag 38 uur per week samen met je collegiale team bij door het: · visitekaartje van het hotel· administratieve taken· actieve verkoop en upselling aan de baliedeze functie is in overleg ook parttime beschikbaar.jouw inzet levert beloningen op werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als receptionist op basis van een 38-urige werkweek: · een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’? · voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in onze eigen hotels. · 25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning. · 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen. · 20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels · doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. · heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma. gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 11 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. ons hotel beschikt over 151 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. de hotelbar biedt plek voor 70 gasten. verder heeft het hotel wellness en fitness faciliteiten. de 16 multifunctionele zalen zijn voornamelijk gelegen op de eerste etage. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige tuin! de ingrediënten die maken wie je bent een snufje besluitvaardigheid met een toefje stressbestendig. that’s you. tegelijkertijd ben je als receptionist gedreven én professioneel. de eerste én laatste indruk komt vanuit jou! wees je hiervan bewust. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je: · afgeronde mbo 3 / 4 opleiding.· beheersing van de nederlandse en engelse taal.· kennis van idpms en het office pakket. tijd voor actie sluit je als receptionist aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met of stuur een whatsapp naar marc lammers, front office manager via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
jouw hart klopt sneller van cappuccino's, cocktails en sterke dranken. als restaurantbar medewerker verwerk je de drankbonnen en maak je de dranken klaar voor het restaurant en het terras. dit betreft koffie, thee, frisdranken maar daarnaast ook (speciaal) bieren, wijnen, cocktails en sterke dranken. zo zorg jij er als gemotiveerde restaurantbar medewerker mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus gooi je cocktailshaker in de de lucht en draag 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het : · klaarmaken van drankbestellingen· bijvullen van de bar· presentabel houden van de barjouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als restaurantbar medewerker op basis van een 40-urige werkweek:· een salaris van € 1.939,20 - € 2.244,80 bruto per 4-weken : je werkt toch om te leven?· voordelige overnachtingen : voor € 65 per nacht in onze eigen hotels.· 25 vakantiedagen : voor de broodnodige ontspanning.· 8% vakantiegeld : om leuke dingen te doen.· doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.· heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.· 20% korting in het restaurant bij alle valk exclusief hotels.gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 125 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. ons hotel beschikt over 151 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. de hotelbar biedt plek voor 70 gasten. verder heeft het hotel wellness en fitness faciliteiten. de 16 multifunctionele zalen zijn voornamelijk gelegen op de eerste etage. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige tuin! "het ene moment sta je latte art te maken in een cappuccino, het andere moment ben je een pornstar martini aan het shaken. kortom: elke dag is anders en maakt het werken juist zo leuk!" - matthijs, barmedewerkerde ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje zelfstandigheid. that's you. tegelijkertijd ben je als restaurantbar medewerker initiatiefrijk én leergierig. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je: · basis drankenkennistijd voor actiesluit je als restaurantbar medewerker aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055-8000 800 of stuur een whatsapp bericht naar marthe koopman, restaurant manager via 06-3026 4678. je mag ook op de knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
wat bieden wij?- cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;- aantrekkelijk salaris;- je start met een min/max contract. uren zijn nadien bespreekbaar;- doorgroeimogelijkheden;- voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;- personeelsfeestjes.wat ga je doen?als medewerker algemene dienst ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel (o.a. restaurant, receptie en lobby). de werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats. het gaat om een ochtenddienst van 06:00-12:00 uur. jij wordt onze collega als;- je flexibel bent (dit in verband met werktijden die 7 dagen per week plaatsvinden);- je snel en precies werkt;- je beschikt over doorzettingsvermogen - goede teammentaliteit;- schoonmaken jouw passie is.bedrijfsomschrijvingwij heten je van harte welkom in dé horecafamilie van nederland! het hotel beschikt over 151 ruime kamers en suites, een restaurant, een hotelbar, een wellness, een fitness en een prachtige tuin. ons à la carte restaurant biedt plek voor 300 gasten. gasten kunnen hier genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. onze teams bestaan zowel uit collega’s met jaren lange werkervaring, als mede uit scholieren en andere enthousiastelingen wie het horeca vak net hebben betreden. come join the family….wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een heerlijk verblijf voor hotelgasten in het prachtige hotel in apeldoorn?mail dan jouw sollicitatie naar pz@schoonmaakoverijssel.com
als chefkok ben jij verantwoordelijk voor de gehele keukenbrigade en zorg je er voor dat zowel voor als achter de schermen alles in orde is. daarnaast zorg je voor gasttevredenheid, continuïteit en innovatie. je bent verantwoordelijk, maar kunt uiteraard ook sparren met onze sous chefs en de restaurant manager om alles tot in de details perfect te regelen.wat ga je doen?
bewerkstelligen en bewaken van hoge kwaliteit van de gerechten;
het bedenken van nieuwe gerechten en het steeds weer ontwikkelen van vernieuwde presentaties;
meewerken in de uitvoering;
voorraadbeheer en bestellingen;
aansturen op efficiëntie;
toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en haccp.
bedrijfsomschrijvingoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als…
je minimaal een mbo koksopleiding hebt afgerond;
je meerdere jaren ervaring hebt als sous chef of chefkok;
je stressbestendig bent en goed kunt organiseren;
je beschikt over het leermeesterdiploma (pré);
je innovatief en creatief bent en komt met (verbeter)voorstellen;
je bent een natuurlijke leider en coach en communicatief vaardig.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringvoor deze functie vragen we minimaal 2 jaar werkervaring in dezelfde of een soortgelijke functie.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe chefkok te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden! je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk bij het openen of sluiten van het restaurant. daarnaast stuur je een team van ongeveer 20 tot 50 werknemers aan en als dat nodig is spring je zelf bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op! haccp? onder controle! trainen van het personeel, heel graag!omdat je de vraagbaak bent van het personeel en onze gasten bezit je een uitgebreide kennis over producten en wijnen. je vindt het leuk om je kennis te delen en zo ook je team te blijven verbeteren.je hebt een echte voorbeeld functie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien. organisatorische skills? geen probleem, want jij coördineert de werkzaamheden in de hotelbar, het restaurant, de 12 multifunctionele zalen.wat ga je doen?
aansturen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers;
maken van de dagindeling op basis van bezetting en beschikbaarheid;
optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt van de gast;
organiseren en controleren van werkzaamheden in het restaurant;
actief meewerken in het operationele proces;
afhandelen van vragen/klachten van gasten;
zorgdragend voor de orde, netheid en hygiëne zowel aan de voor als achter de schermen;
verantwoordelijkheid dragen voor een à la carte restaurant, hotelbar en onze 12 multifunctionele zalen.
het restaurant wordt de gehele dag door gebruikt. van het ontbijtbuffet in de ochtend, tot de lunch tijdens de middag en het diner in de avonduren. jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat zowel gasten als medewerkers tevreden naar huis gaan!bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als..
je bent representatief, enthousiast, proactief, gastvrij en hebt een positieve instelling;
je bent flexibel en hebt een 24/7 mentaliteit, ook op zon- en feestdagen;
jij bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift;
in iedere situatie ben jij degene die de rust en het overzicht bewaard;
jij weet je personeel op een motiverende manier aan te sturen en haalt het beste uit iedere medewerker, elke werkdag opnieuw;
je beheerst de nederlandse en engelse taal uitstekend en bij voorkeur ook de duitse taal;
je bent in bezit van een mhs of hhs diploma of hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
extra diploma’s zoals sociale hygiëne, bhv of svh leermeester zijn een grote pré.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband.
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringvoor deze functie vragen wij minimaal 2 jaar werkervaring in dezelfde of een soortgelijke functiecome join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe restaurant manager te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
van der valk hotel duiven bij arnhem a12 heeft 12 vergader- en multifunctionele zalen. overal zijn vergaderingen, evenementen en meetings. geen probleem, jij hebt overzicht en weet precies wat er in welke zaal gebeurd. en ondertussen stuur je medewerkers aan om alvast de volgende dag voor te bereiden zodat alles tijdig geregeld is. wat ga je doen?zalen klaarzetten, feesten en partijen draaien, congressen voorbereiden en zorgen dat onze zakelijke gasten niets te kort komen. onze (assistent) banqueting manager regelt alles van a tot z in samenwerking met de sales afdeling. van het opbouwen en klaarzetten van de zaal, het lopen van het diner, tot het opruimen en afbouwen naderhand. geen dag is hetzelfde! je geeft leiding aan een team van +/- 10 personen bij grotere partijen. je zorgt ervoor dat onze gasten van alle gemakken voorzien zijn. dit doe je door:
klaarzetten, op- en afbouwen van de zalen en audiovisuele apparatuur gereed maken;
maken en serveren van dranken;
ontvangen van gasten en opdrachtgevers en verwijzen naar de te gebruiken zaal;
toelichten en demonstreren van de werking van de audiovisuele apparatuur;
onderzoeken en verhelpen van gemelde storingen tijdens zaalgebruik;
verrichten van overige, met bovenstaande verband houdende werkzaamheden.
wees gerust, je werkt niet alleen! naast werken binnen je eigen team, werk je ook nauw samen met andere teams binnen het hotel. want alleen door samen te werken bereiken we de beste resultaten. je werkdagen zijn wisseldiensten gedurende 7 dagen per week, ook op feestdagen wordt er gewerkt.bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving, waar geen dag hetzelfde zal zijn!jij bent onze collega als..
je bent enthousiast, gastvrij, servicegericht en representatief;
je bent flexibel qua werkdagen- en tijden, dus ook in het weekend en op feestdagen;
je neemt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om een team aan te sturen (ervaring is een pré);
collega’s motiveren is jouw natuurtalent;
je beheerst de nederlandse taal perfect en bij voorkeur ook de engelse taal.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringervaring is een pré, maar geen vereiste!geen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's met ervaring rondlopen die jou alles kunnen leren.come join the family!lijkt het jou leuk om onze banqueting afdeling naar een hoger niveau te tillen? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
samen met jouw collega’s werk je aan de mooiste en lekkerste gerechten voor onze gasten. iedere dag toveren jij en je collega’s weer iets moois op tafel. werken bij valk exclusief in duiven voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. come join the family!wat ga je doen?als chef de partie zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. jij en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten.dit doe je door:
voorbereiden, koken en presenteren van verschillende gerechten;
bewaken van de kwaliteit, smaak en presentatie van de gerechten.
zorgen voor een efficiënte mise-en-place en organisatie;
naleving van voedselveiligheidsnormen en hygiënevoorschriften;
werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd te houden;
mee te denken bij het ontwikkelen van een nieuwe menukaart.
bedrijfsomschrijving we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als..
je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;
je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten;
je hebt oog voor detail;
je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten;
je wilt graag werken in een grote, moderne keuken.
flexibiliteit en bereidheid om te werken in wisselende diensten, weekenden en feestdagen.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband.
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringvoor deze functie vragen we minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe chef de partie te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
als sous chef bij van der valk hotel duiven werk je nauw samen met onze chefkok om de dagelijkse keukenactiviteiten te coördineren en de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. je zult verantwoordelijk zijn voor het leiden van het keukenteam en het inspireren van culinaire excellentie.wat ga je doen?als sous chef ben je de rechterhand van de chefkok. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken.dit doe je door:
je creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart;
de kwaliteit te bewaken en controleren;
de keuken, koelingen en magazijn ordelijk en schoon te houden;
elke dag goed voorbereid te zijn;
zelf gerechten te bereiden;
de dagelijkste bestellingen te doen.
bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.we zijn momenteel op zoek naar een ervaren en gepassioneerde sous chef met minimaal 2 jaar werkervaringjij bent onze collega als..
jij die enthousiaste sous chef bent die zin heeft in een nieuwe uitdaging;
je het niet erg vind om ook in de weekenden en op feestdagen te werken;
je met jouw ervaring onze keuken naar een hoger niveau wil tillen;
je fysiek fit bent en de rust kunt bewaren in drukke piekmomenten;
je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband.
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
een flexibel rooster en werktijden;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel dingen te leren;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringvoor deze functie vragen we minimaal 2 jaar werkervaring in een dezelfde of soortgelijke functie.come join the family!lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega te worden? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
bij van der valk hotel duiven bij arnhem a12 bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe creatieve gerechten. iedere dag komen gasten eten in het à la carte restaurant, maar natuurlijk moeten er ook gerechten worden verzorgd voor onze gasten in de zalen en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, gastvrijheid, doorgroeimogelijkheden en gezellig team. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.wat ga je doen?als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. jij en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!dit doe je door:
mee te denken bij het ontwikkelen van een nieuwe menukaart;
werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd te houden;
bewaken van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten;
handhaven van hygiëne- en veiligheidsnormen volgens de geldende regels;
elke dag goed voorbereid zijn;
plezier in je werk te hebben.
bedrijfsomschrijvingwe heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommigen net om de hoek komen kijken.jij bent onze collega als..
je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten;
je hebt oog voor detail;
je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren in drukke piekmomenten;
je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;
je wilt graag werken in een grote, moderne keuken.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, zolang je het zelf maar wil. en wij willen jou! wij bieden jou hiervoor:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een flexibel rooster en werktijden;
voor €65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (wie wil dat nou niet!)
werkervaringervaring is een pré, maar geen vereiste! geen ervaring? geen probleem! wij hebben collega's met veel ervaring rondlopen die jou alles kunnen leren.come join the family!lijkt het jou leuk om onze keuken te komen versterken als zelfstandig werkend kok? reageer dan op ons sollicitatieformulier.heb je toch nog vragen of wil je meer weten? stuur gerust een berichtje via whatsapp (026 3188862), dan worden al jouw vragen beantwoord!
introductie
wij zijn op zoek naar vroege vogels die onze gasten nóg beter en fijner in de watten kunnen leggen dan wij nu al doen. is vroeg opstaan voor jou geen probleem? en word jij blij van de geur van croissantjes en verse gezette koffie? dan is deze vacature écht wat voor jou!
wie zijn wij?
we willen je graag wat meer vertellen over onszelf en de functie. je hebt ons vast weleens gezien, er staat namelijk een vijftigmeter hoge toekantoren naast ons hotel. gelegen aan de a28 en midden in de veluwse bossen, bieden wij onze gasten een uniek verblijf aan. namelijk eindeloos wandelen en lekker fietsen in de achtertuin! in ons sfeervolle à la carte restaurant kunnen meer dan 200 gasten tegelijkertijd culinair genieten van een heerlijk ontbijtje. we vinden het belangrijk dat onze gasten het familiegevoel ervaren waar van der valk voor staat. het wordt jouw missie om dit gevoel aan onze gasten over te brengen!
werkzaamheden
samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat het ontbijtbuffet klaar staat voor onze gasten. je wordt verantwoordelijk voor het opstarten, aanvullen en verzorgen van het ontbijt. je ontvangt de gasten natuurlijk met een vriendelijke glimlach en zorgt dat het restaurant er tip top uit ziet. tijdens en na het ontbijt ruim je en dek je de tafels op voor de lunch. zo zorg jij er als opgewekte ontbijtmedewerker mede voor dat het onze gasten aan niets zal ontbreken!
wij zoeken iemand die:
- flexibel beschikbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend;
- gemotiveerd, representatief en gastgericht is;
- ‘’de handjes laat wapperen’’
- onderdeel wil worden van onze valk familie!
wat kan je van ons verwachten?
- een passend salaris bij jouw kennis, ervaring en leeftijd!
- nog geen ervaring? geen probleem, ons ervaren team gaat je alle ins en outs leren!
- eten? dat doe je gewoon op je werk, scheelt weer een keertje koken!
- collega’s die je proberen te motiveren om twee keer in de week mee te gaan sporten in onze gym;
- uitdagende doorgroeimogelijkheden;
- vele benefits in onze valkwork-app, zoals de mogelijkheid om voor €65,- te overnachten en te ontbijten in alle valk exclusief hotels!!
your browser does not support the video tag.
jouw hart klopt sneller van afwasmachines, borden en bestekals afwasmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de spoelkeuken. je zorgt voor schone materialen, denk hierbij aan borden, bestek en pannen voor de keuken. je werkt achter de schermen, maar bent minstens zo belangrijk voor ons team! de afwas heeft spiksplinternieuwe automatische afwasmachines. de schone vaat wordt door jou op de juiste plek opgeruimd. zo zorg jij er als nauwkeurige afwasser mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus neem je poleerdoek mee en draag 40 uur per week samen met je collegiale team bij door het:· de gesorteerde vaat in de automatische vaatwasmachine te plaatsen.· het opruimen van de schone vaat.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als afwasser op basis van een 40-urige werkweek. minder uren per week in overleg bespreekbaar:
een salaris van € 8,49 tot € 12,12 bruto per uur: je werkt toch om te leven?
voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in onze eigen hotels.
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
af en toe een gezellige sluitborrel met het team.
elke maand een leuk personeelsuitje zoals bowlen, mud masters, personeelsfeest en meer!
gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in apeldoorn voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 6 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 151 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 300 gasten. verder beschikken wij over een hotelbar, wellness en een fitness. de 16 multifunctionele zalen zijn voornamelijk gelegen op de eerste etage. wij zijn erg trots op onze glass house gelegen in onze prachtige de tuin! “werken binnen deze spontane afdeling onder het genot van een muziekje, laat de werkdag voorbij vliegen!” – medewerker afwasde ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje behendigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als afwasser initiatiefrijk én zelfstandig. je werkt met 2 tot 4 collega’s tegelijkertijd. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:· beheersing van de nederlandse taal.· beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 – 21:00 uur.· weekenddagen in overleg beschikbaar. tijd voor actiesluit je als afwasser aan bij je collega’s: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met 055-8000 800 of stuur een whatsapp naar janneke en gerlissa, personeelszaken via 06-3026 4678. je mag ook op die knaloranje sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. we reageren binnen 1 werkdag.
functieomschrijving:als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:
mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart
werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden
elke dag goed voorbereid te zijn
plezier in je werk te hebben
door jou en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!
bedrijfsomschrijving:in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons à la carte restaurant heeft 300 zitplaatsen en op de banqueting zalen afdeling is er een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 300 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommige net om de hoek komen kijken.functievereisten:
je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten
je hebt oog voor detail
je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten
je hebt een afgeronde opleiding kok niveau 3
je wilt in een moderne grote keuken werken
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
geld!
een fulltime contract
25 vakantiedagen
opleidingsmogelijkheden
flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering en elk jaar een personeelsfeest.
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dit kan gemakkelijk en snel door een whatsapp te sturen naar +316 3026 4678
wat bieden wij?- voor €65 overnachten bij alle valk exclusief hotels.- diverse kortingen op onder andere weber, phillips, bol.com, valk slagerij, swiss sence en op je collectieve zorgverzekering.- verschillende personeelsuitjes en personeelsfeest- lekker eten gedurende de pauzes.- gelegenheid voor een gezellige borrel met collega’s na werktijd. wat ga je doen?- aansturen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers.- maken van de dagindeling op basis van bezetting en beschikbaarheid.- optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt van de gast.- organiseren en controleren van werkzaamheden in het restaurant.- actief meewerken in het operationele proces.- afhandelen van vragen/klachten van gasten.- zorgdragend voor de orde, netheid en hygiëne van het restaurant.- verantwoordelijkheid dragen voor een à la carte restaurant, hotelbar en lounge.functieomschrijvingals management stagiaire restaurant ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een goede dag. je checkt de bijzonderheden en leest de sheets in. aan de hand daarvan maak je een dagplanning. tijdens je dienst zorg je ervoor dat alles goed verloopt en stuur je het personeel aan. als gasten of medewerkers vragen hebben zullen zij hiermee naar jou komen. aan het einde van de dienst ruimen jullie met z’n allen het restaurant op en wordt er een voorbereiding getroffen voor de volgende dag. arbeidsvoorwaarden- bij voorkeur beschikbaar voor 5 of 10 maandenbedrijfsomschrijvingwij heten je van harte welkom in dé horecafamilie van nederland! het hotel beschikt over 151 ruime kamers en suites, een restaurant, een hotelbar, een wellness, een fitness en een prachtige tuin. ons à la carte restaurant biedt plek voor 300 gasten. gasten kunnen hier genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. onze teams bestaan zowel uit collega’s met jaren lange werkervaring, als mede uit scholieren en andere enthousiastelingen wie het horeca vak net hebben betreden. come join the family….word jij onze nieuwe management stagiaire in het restaurant? stel je aan ons voor onder het genot van een kop koffie of thee en solliciteer nu!vragen over de vacature? onze afdeling personeelszaken beantwoordt met plezier je vragen. bel 055 – 8000 800 of stuur een email naar personeelszaken@apeldoorn.valk.nl
wat bieden wij?- voor €65 overnachten bij alle valk exclusief hotels.- diverse kortingen op onder andere weber, phillips, bol.com, valk slagerij, swiss sence en op je collectieve zorgverzekering.- verschillende personeelsuitjes.- jaarlijks een personeelsfeest.- lekker eten gedurende de pauzes.- gelegenheid voor een gezellige borrel met collega’s na werktijd. wat ga je doen?- gasten verwelkomen en begeleiden.- opnemen en invoeren van bestellingen.- gasten de menu- en wijnkaart toelichten.- tafels uitruimen en indekken.- voorraden aanvullen.- schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten. functieomschrijvingals medewerker bediening weet jij er elke dag voor te zorgen dat gasten een glimlach op hun gezicht krijgen. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, bar of lounge. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij de lunch, het diner of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk!arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:- geld!- fulltime/parttime contract.- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract. - opleidingsmogelijkheden.- flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij. bedrijfsomschrijvingwij heten je van harte welkom in dé horecafamilie van nederland! het hotel beschikt over 151 ruime kamers en suites, een restaurant, een hotelbar, een wellness, een fitness en een prachtige tuin. ons à la carte restaurant biedt plek voor 300 gasten. gasten kunnen hier genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. onze teams bestaan zowel uit collega’s met jaren lange werkervaring, als mede uit scholieren en andere enthousiastelingen wie het horeca vak net hebben betreden. come join the family….word jij onze medewerk(st)er bediening? stel je aan ons voor onder het genot van een kop koffie of thee en solliciteer nu!vragen over de vacature? onze afdeling personeelszaken beantwoordt met plezier je vragen. bel 055 – 8000 800 of stuur een email naar personeelszaken@apeldoorn.valk.nl