restaurant chardonnay is een sfeervol en veelzijdig fusion restaurant (frans georiënteerde keuken met oosterse invloeden) gevestigd in leusden. gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties. onze veelzijdigheid en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.gevraagde profiel omschrijving:wij zoeken een gedreven en creatieve collega voor in de keuken, waarbij passie voor het vak een vereiste is. als zelfstandig werkend kok ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. je ondersteunt de keukenbrigade. je hebt al enige ervaring in een gelijkwaardige keuken op dit niveau. tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
houd jij van afwisseling en dynamiek? ben je gek op bier, zon en mensen? dan is bar & bistro op zuid de ideale werkplek voor jou! wij zoeken een floormanager voor de dagelijkse aansturing van de vloer en die een voorbeeld voor het team kan zijn op het gebied van gastvrijheid en vakkennis.over bar & bistro op zuid:bar & bistro op zuid zit in utrecht aan het water in hoograven in gevestigd in een oud fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. we hebben een groot terras met de hele dag zon. op mooie dage liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. er heerst een relaxed en ongedwongen ‘strandsfeertje’. wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel. op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de josper grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. er is een uitgebreide drankenkaart. bier is een belangrijk product bij op zuid. we hebben 17 verschillende bieren op tap naast +/- 40 op fles. we hebben sinds kort zelfs een eigen huisbier. onze gasten zijn een mix van ‘locals' en zakelijk publiek. de sfeer bij op zuid warm en ongedwongen in een eigentijds en uniek interieur.in totaal werken er 50+ mensen bij op zuid. het serviceteam bestaat uit 35+ mensen in een mix van fulltime en parttime medewerkers.werken bij horeca inspiration group:utrecht heeft een ruim aanbod aan diverse horeca. er valt veel te kiezen voor gasten op het gebied van een avondje uit. om ervoor te zorgen dat gasten voor de horeca kiezen die onderdeel uit maken van de horeca inspiration group ( pastoe foodbar, bar & bistro op zuid & guusjes eten & drinken) willen we een beleving creëren die gasten bijblijft. de optimale gastbeleving ontstaat als als de elementen product & prijs, setting & ambiance & ‘last but not least’ de service onderscheidend zijn. bij horeca inspiration group is het onze ambitie is om een beleving te creëren voor gasten die ze bijblijft. we willen de gasten waardevolle momenten bieden en ons zo onderscheiden van andere horeca. om deze ambitie waar te maken hebben wij ons eigen bedrijfs dna ontwikkeld met gezamenlijke waarden om medewerkers te ondersteunen en richting te geven en samen te werken aan onze doelstellingen met als ultiem doel het creëren van waardevolle momenten voor onze gasten.als leidinggevende bij horeca inspiration group wordt van je verwacht dat je deze waarden uitdraagt en gebruikt als leidraad bij de dagelijkse coaching en aansturing van medewerkers. wij zoeken:wij zoeken een floormanager voor de dagelijkse aansturing van de vloer en die een voorbeeld voor het team kan zijn op het gebied van gastvrijheid en vakkennis. je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om op persoonlijk vlak uitgedaagd te worden en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. wil jij je in je werk en als persoon verder ontwikkelen en doorgroeien? wij investeren graag in jou! functie omschrijving: als floormanager zorg jij er samen met het managementteam voor dat alles vlekkeloos verloopt, medewerkers het beste uit zichzelf willen halen en dat gasten zich speciaal en relaxed voelen en waardevolle momenten kunnen beleven.je bent verantwoordelijk voor:
het uitdragen van en werken naar het bedrijfs dna;
het juiste niveau van inhoudelijke kennis en kunde bij de medewerkers;
coaching en aansturing van medewerkers;
dagelijkse sturing op personeelskosten;
optimale gastbeleving en service;
dagelijkse kasafdrachten;
aannemen van reserveringen;
voorstellen m.b.t. het verbeteren van bedrijfsprocessen en service.
functie-eisen:als floormanager voldoe je aan de volgende eisen:
meerdere jaren ervaring in de horeca met bij voorkeur leidinggevende ervaring;
hbo werk en denkniveau;
diploma sociale hygiëne en basiskennis van haccp is een pré;
uitstekende beheersing van de nederlands en engelse taal;
je bent flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit;
ruime product- en vakkennis;
je bent ambitieus, flexibel, sociaal en beschikt over doorzettingsvermogen;
aanbod:
je komt werken voor een groot & dynamisch horecabedrijf met een jong en enthousiast team;
marktconform salaris;
wij investeren in jouw kennis en opleiding;
doorgroei mogelijkheden.
houd jij van afwisseling en dynamiek? ben je gek op bier, zon en mensen? dan is bar & bistro op zuid de ideale werkplek voor jou! wij zoeken een bedrijfsleider die ons jonge en dynamische team kan aansturen en enthousiasmeren. iemand die de liefde voor het horecavak wil doorgeven.over bar & bistro op zuid:bar & bistro op zuid zit in utrecht aan het water in hoograven in gevestigd in een oud fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. we hebben een groot terras met de hele dag zon. op mooie dage liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. er heerst een relaxed en ongedwongen ‘strandsfeertje’. wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel. op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de josper grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. er is een uitgebreide drankenkaart. bier is een belangrijk product bij op zuid. we hebben 17 verschillende bieren op tap naast +/- 40 op fles. we hebben sinds kort zelfs een eigen huisbier. onze gasten zijn een mix van ‘locals' en zakelijk publiek. de sfeer bij op zuid warm en ongedwongen in een eigentijds en uniek interieur.in totaal werken er 50+ mensen bij op zuid. het serviceteam bestaat uit 35+ mensen in een mix van fulltime en parttime medewerkers.werken bij horeca inspiration group:utrecht heeft een ruim aanbod aan diverse horeca. er valt veel te kiezen voor gasten op het gebied van een avondje uit. om ervoor te zorgen dat gasten voor de horeca kiezen die onderdeel uit maken van de horeca inspiration group ( pastoe foodbar, bar & bistro op zuid & guusjes eten & drinken) willen we een beleving creëren die gasten bijblijft. de optimale gastbeleving ontstaat als als de elementen product & prijs, setting & ambiance & ‘last but not least’ de service onderscheidend zijn. bij horeca inspiration group is het onze ambitie is om een beleving te creëren voor gasten die ze bijblijft. we willen de gasten waardevolle momenten bieden en ons zo onderscheiden van andere horeca. om deze ambitie waar te maken hebben wij ons eigen bedrijfs dna ontwikkeld met gezamenlijke waarden om medewerkers te ondersteunen en richting te geven en samen te werken aan onze doelstellingen met als ultiem doel het creëren van waardevolle momenten voor onze gasten.als leidinggevende bij horeca inspiration group wordt van je verwacht dat je deze waarden uitdraagt en gebruikt als leidraad bij de dagelijkse coaching en aansturing van medewerkers. wij zoeken:een bedrijfsleider met een ondernemende instelling met ruime ervaring in het aansturen van een groot team. iemand die de liefde en passie voor het horeca vak wil doorgeven aan collega’s. je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om op persoonlijk vlak uitgedaagd te worden en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. afhankelijk van je kennis en ervaring kun je instromen als bedrijfsleider of bedrijfsleider in opleiding. wil jij je in je werk en als persoon verder ontwikkelen en groeien? wij investeren graag in jou!functie omschrijving: als bedrijfsleider zorg jij er samen met het managementteam voor dat alles vlekkeloos verloopt, medewerkers het beste uit zichzelf willen halen en dat gasten zich speciaal en relaxed voelen en waardevolle momenten kunnen beleven.je bent verantwoordelijk voor:
het uitdragen van en werken naar het bedrijfs dna;
optimale & efficiënte bedrijfsprocessen; service, inkoop, personeel, reserveringen;
het juiste niveau van inhoudelijke kennis en kunde bij de medewerkers;
coaching en aansturing van floormanager en overige medewerkers;
aannemen nieuwe collega’s;
roosters;
optimale inkoop- en personeelscijfers;
klachtenafhandeling;
acquisitie en reserveringen, aanname partijen;
administratieve taken;
voorstellen m.b.t. het verbeteren van bedrijfsprocessen en service.
functie-eisen:je voldoet aan de volgende eisen:
meerdere jaren ervaring in de horeca met enige jaren leidinggevende ervaring;
hbo werk en denkniveau;
diploma sociale hygiëne en basiskennis van haccp is een pré;
uitstekende beheersing van de nederlands en engelse taal;
je bent flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit;
ruime product- en vakkennis;
je bent ambitieus, flexibel, sociaal en beschikt over doorzettingsvermogen;
aanbod:je komt werken voor een groot & dynamisch horecabedrijf met een jong en enthousiast team;
marktconform salaris;
wij investeren in jouw kennis en opleiding;
doorgroei mogelijkheden.
wil jij werken in de keuken van een schitterende locatie én vind je een goede werk-privé balans en opleidingsmogelijkheden belangrijk?lees dan snel verder!vacature zelfstandig werkend kokals zelfstandig werkend kok zorg jij samen met je collega’s voor de culinaire beleving tijdens alle servicemomenten en werk je in de moderne keuken van onze f&b-outlet: konnekt restaurant, bar en lounge. waar kom je te werken?conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig hotel met een rijke historie. dagelijks ontvangen we een grote verscheidenheid aan gasten die ons hotel bezoeken voor een zakelijke (meerdaagse) meeting of event. maar ook particulieren weten ons goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.duurzame producten en ingrediëntenals green key goud-gecertificeerd hotel en restaurant is het werken met zoveel mogelijk duurzame, lokale producten uit het seizoen bij onze keukenbrigade vanzelfsprekend. op het ontbijtbuffet vind je bijvoorbeeld de biologische producten zoals de granola, jam en crackers van tlant. maar ook andere duurzame en maatschappelijk betrokken leveranciers zoals de koekfabriek en de bijzondere taartenfabriek maken onderdeel uit van ons assortiment. onze menukaart wisselt regelmatig waarbij onze keukenchefs inspelen op de seizoenen om de gerechten samen te stellen. goede én smaakvolle producten om trots op te zijn dus. wereldse smaken, duurzaam bereid: kook met passie bij ons. in deze functie…
bereid jij alle wereldse lekkernijen die de gasten geserveerd krijgen
verricht je mise en place werkzaamheden voor de verschillende servicemomenten
zorg je dat alles wat jij bereidt er smaakvol uit ziet, lekker smaakt en van constante kwaliteit is
laat jij jouw creativiteit de vrije loop en draag je actief bij aan het samenstellen van wereldse gerechten
werk je ook voor de schermen bij onze front cooking en heb je regelmatig contact met de gasten
wij bieden jou…
brutoloon tussen € 2.344,46 en € 2.858,07 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 5)
een welkomstbonus tot wel € 250,- netto!
een fijne werkplek in een mooie bosrijke omgeving
mogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweek
een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst
twee weekenden per maand vrij
persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules
reiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskleding
een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie & vrienden
korting op de toegang tot thermen soesterberg
twee medewerkerevents per jaar
een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie
jij…
voelt je een echte wereldburger
hebt een koksopleiding afgerond
spreekt nederlands en/ of engels
bent gastvrij en steekt graag de handen uit de mouwen
bent flexibel inzetbaar
herkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend
bent nieuwsgierig naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid!’
vacature medewerker bediening horeca in hotel kontakt der kontinenten - soesterberg
serveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.
bij conferentiehotel kontakt der kontinenten is écht geen dag hetzelfde! van overnachting en meeting of event tot een bezoek aan konnekt restaurant bar en lounge. door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten ontvangen we veel verschillende (internationale) gasten. een afwisselende functie dus als bediening in de horeca!
jouw werkzaamheden als bedieningsmedewerker
als medewerker bediening ben je werkzaam in het restaurant en de bar van het hotel: konnekt restaurant, bar en lounge. dit moderne restaurant heeft een mooi foodcourt, een hippe bar en sfeervolle loungehoek met openhaard. vanuit het restaurant heb je een panoramisch uitzicht over het terras en de aangrenzende bostuin. een mooie werkplek!deze functie is beschikbaar voor 38 uur per week: afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. je werkt als restaurant en bar medewerker vooral in de avond (behalve op zondag want dan is het restaurant 's avonds gesloten).
de avonden zijn gezellig druk met een leuke mix van conferentiegroepen en individuele à la carte gasten. samen met jouw collega's in de bediening zorg je dat het diner soepel verloopt en onze gasten een fijne avond hebben. je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen en het serveren van dranken en gerechten. onze keuken werkt veel met lokale en biologische producten die je met trots kunt serveren. en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt weet je gasten op enthousiaste wijze te adviseren over de beste wijn-spijs combinaties.
natuurlijk is een goede werksfeer ook belangrijk. daarom besteden we veel aandacht aan jouw "onboarding". de werksfeer binnen alle hotel medewerkers en de andere afdelingen is gezellig en informeel. en natuurlijk mag een sluitdrankje aan het einde van je dienst niet ontbreken.
dit bieden we jou als medewerker bediening:
brutoloon tussen € 2.279,09 en € 2.617,96 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 4);
werktijden van 15.00-00.00 uur (en dus elke ochtend vrij 😊);
een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;
een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;
reiskostenvergoeding (> 10km);
vrije feestdagen naar keuze;
een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;
persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;
korting op de toegang tot thermen soesterberg;
twee medewerkerevents per jaar;
een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.
deze vacature past bij jou als jij:
een aantal jaar ervaring met werken in de bediening hebt;
passie voor gastvrijheid hebt;
vloeiend nederlands en engels spreekt;
jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend herkent;
nieuwsgierig bent naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid’.
werken als bedieningsmedewerker bij conferentiehotel kontakt der kontinenten
conferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het is een bijzonder veelzijdig hotel dat onderdeel is van de stichting kontakt der kontinenten. kontakt der kontinenten heeft een rijke historie als voormalig missiehuis en klooster en is in de loop de jaren getransformeerd tot een conferentiehotel voor zakelijke meetings en events. maar ook particulieren weten kontakt der kontinenten goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.
wil jij werken op één van de mooiste plekken in midden nederland? wil je samen met jouw collega’s dagelijks de verwachtingen van onze gasten overtreffen? steek je graag je handen uit de mouwen en ben jij op zoek naar een baan binnen de horeca? dan is dit dé kans om jouw talent te laten zien! hotel & conferentiecentrum landgoed zonheuvel zoekt een:
kok ontbijt-/lunchservice (24-32 uur per week)
hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?samen met je collega’s verzorg jij voor onze gasten de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt! wij serveren het buffet in buffetvorm, wat betekent dat jij zorgt dat het buffet klaargezet wordt voor de start van de service. op werkdagen start je dienst om 06:30 uur, en in het weekend om 07:00 uur.gedurende de ontbijtservice zorg je ervoor dat het buffet aangevuld blijft met gerechten uit de keuken, zoals (warme) eiergerechten, broodsoorten, beleg etc. je zorgt ervoor dat het buffet er gedurende de gehele service aantrekkelijk uit blijft zien en goed aangevuld blijft. tussendoor tref je de voorbereidingen voor het lunchbuffet wat vanaf 12:00 uur geopend is.na de service van zowel het ontbijt als de lunch zorg je ervoor dat alles wat van het buffet retour komt conform de haccp-regels wordt opgeruimd en opgeborgen. je maakt daarnaast de mise en place voor de service van de volgende dag, zodat jijzelf of je collega goed voorbereid van start kunt gaan.naast de buffetten heeft het restaurant een kleine gebak- en à la carte lunchkaart. jij kunt naast de buffetten zelfstandig de gerechten van deze kaart klaarmaken en zorgt ervoor dat onze gasten genieten van onze lekkere gerechten.al met al: jij hebt geen ochtendhumeur en trekt je niets aan van de gasten die dat wel hebben. je houdt van zelfstandig werken en de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten, waarbij je er natuurlijk wel voor zorgt dat de puntjes op de i staan. je zorgt ervoor dat gasten de service, kwaliteit en gastvrijheid ontvangen die ze van ons gewend zijn.
wie ben jij?
je hebt ervaring in de keuken en kent de hygiëneregels conform haccp
je bent graag operationeel bezig en houdt van aanpakken.
je hebt geen last van een ochtendhumeur.
je bent representatief en maakt een goede indruk op onze gasten
jij gaat geen uitdaging uit de weg, je bent flexibel en stressbestendig
je hebt een goede kennis van de nederlandse taal in woord en geschrift; het helpt als je ook in het engels en/of duits kunt communiceren
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen een nieuwe collega! dus wij bieden:
een parttime contract van 24 tot 32 uur per week.
het betreft een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging
een marktconform salaris, passend bij je leeftijd en ervaring
25 vakantiedagen als je fulltime werkt
wisselende werkdagen (ideaal als je naast je studie een bijbaan wil)
reiskostenvergoeding woon-werkverkeer (vanaf 10 km reisafstand)
volop ruimte voor initiatief
kansen om door te groeien binnen de organisatie of bij één van de bedrijven binnen de sbi-groep
over je werkplek:
hotel & conferentiecentrum landgoed zonheuvel ligt op de utrechtse heuvelrug in doorn.wij beschikken op ons landgoed van 45 hectare groot over een statig kasteel (het maarten maartenshuis; officiële trouwlocatie van de gemeente utrechtse heuvelrug), een koetshuis, 2 lodges en een hotel met 109 hotelkamers. de 33 vergaderzalen zijn ingericht voor meetings & congressen, evenementen, borrels en feesten. onze congreszaal heeft ruimte voor maar liefst 500 gasten!zie jij jezelf al bij ons werken? solliciteer dan direct of neem contact met ons op!
kom jij flying fox versterken? bij flying fox worden ambachtelijke producten voorbereid voor vestigingen van o.a. woodstone pizza and wine. ook produceren we verschillende producten voor externe andere partijen. bij flying fox is geen dag hetzelfde. je hebt verschillende werkzaamheden en er wordt ook gewisseld tussen de werkplekken. zo leer je alles en is elke dag lekker gevarieerd. wat ga ik doen?
het verpakken van de producten en orderpicken, zodat alles klaar staat voor levering.
schoonmaken: de bakken en kratten die gebruikt zijn moeten door de vaatwasser gedaan worden en gebruikte materialen zien we graag weer netjes schoon en opgeruimd. ook maken wij onze eigen werkplekken schoon.
wanneer ga ik dat doen?
wij hebben erg flexibele werktijden en uren.
we zoeken iemand die minimaal 8uur beschikbaar is per week tot maximaal 16uur per week.
je werkt op doordeweekse dagen tussen 06:00 uur en 17:00 uur. dagen zijn zelf in overleg flexibel in te vullen.
een ideale (bij)baan om te combineren met school en/of gezinsleven.
we hebben een ontspannen werksfeer. voor de lunch wordt gezorgd en ook is er altijd fruit in huis!wat heb ik nodig?
je bent een echte aanpakker.
bedrijfsprofiel: flying fox is een productiebedrijf met een ontspannen werksfeer.we nemen ons werk serieuzer dan onszelf. als bedrijf onderscheiden we ons in de horeca catering door maatwerk te leveren. dit doen wij door flexibel te zijn en goed naar de behoefte van onze klanten én medewerkers te luisteren. wil je ’s ochtends werken of liever in de middag beginnen? geen probleem! in goed overleg maken we het rooster.
kom jij flying fox versterken? bij flying fox worden ambachtelijke producten voorbereid voor vestigingen van o.a. woodstone pizza and wine. ook produceren we verschillende producten voor externe andere partijen. bij flying fox is geen dag hetzelfde. je hebt verschillende werkzaamheden en er wordt ook gewisseld tussen de werkplekken. zo leer je alles en is elke dag lekker gevarieerd. wat ga ik doen?
koken: je maakt het pizzadeeg, sauzen en dressings, pasta's en heerlijke desserts.
het verpakken van de producten en orderpicken, zodat alles klaar staat voor levering.
schoonmaker: de bakken en kratten die gebruikt zijn moeten door de vaatwasser gedaan worden en gebruikte materialen zien we graag weer netjes schoon en opgeruimd. ook maken we onze eigen werkplekken schoon.
wanneer ga ik dat doen?
wij hebben erg flexibele werktijden en uren.
we zoeken iemand die minimaal 20 uur beschikbaar is per week tot maximaal 38 uur per week.
je werkt op doordeweekse dagen tussen 06:00 uur en 17:00 uur. dagen zijn zelf in overleg flexibel in te vullen.
een ideale (bij)baan om te combineren met school en/of gezinsleven.
we hebben een ontspannen werksfeer. voor de lunch wordt gezorgd en ook is er altijd fruit in huis!wat heb ik nodig?
je bent een echte aanpakker en leergiering.
je bent niet vies van schoonmaken.
we kunnen op ten duur ook meer werkzaamheden en uitdaging bieden als je dat graag zou willen.bedrijfsprofiel: flying fox is een productiebedrijf met een ontspannen werksfeer.we nemen ons werk serieuzer dan onszelf. als bedrijf onderscheiden we ons in de horeca catering door maatwerk te leveren. dit doen wij door flexibel te zijn en goed naar de behoefte van onze klanten én medewerkers te luisteren.wil je ’s ochtends werken of liever in de middag beginnen? geen probleem! in goed overleg maken we het rooster.
vacature keukenhulpals keukenhulp zorg jij samen met je collega’s voor de culinaire beleving tijdens alle servicemomenten en werk je in de moderne keuken van onze f&b-outlet: konnekt restaurant, bar en lounge. wij willen graag lekker eten maken met elkaar en daar zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega bij! heb je nog geen of weinig ervaring ook dan zijn we benieuwd naar jouw sollicitatie. wereldse smaken, duurzaam bereid: kook met passie bij ons!waar kom je te werken?conferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, tussen amersfoort en zeist. en is een bijzonder veelzijdig conferentiehotel met een grote verscheidenheid aan gasten. van vergaderingen, trainingen of congressen tot een gaaf event en ‘lekker weg in eigen land’ arrangementen in combinatie met overnachtingen: door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten zijn er tal van mogelijkheden.in deze functie…
ondersteun je collega’s bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. denk hierbij aan het snijden, bereiden en serveren van gerechten
neem je de producten in ontvangst die worden gebruikt om de wereldse gerechten te bereiden
ben je in contact met de gasten als je helpt bij de front-cooking
zorg je samen met het team voor het schoonhouden van de keuken
zijn we ook erg benieuwd wat jouw ambities zijn en wat we daar in voor elkaar kunnen betekenen
wij bieden jou…
brutoloon tussen € 2.279,09 en € 2.617,96 (o.b.v. een 38-urige werkweek en vakkracht volgens de horeca cao functiegroep 4)
een welkomstbonus tot wel € 250,- netto!
een fijne werkplek in een mooie bosrijke omgeving
mogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweek
een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst
twee weekenden per maand vrij
persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules
reiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskleding
een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie & vrienden
korting op de toegang tot thermen soesterberg
twee medewerker events per jaar
een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie
jij…
voelt je een echte wereldburger
voelt je thuis in de keuken en leert graag bij
spreekt nederlands of engels (ondersteuning doormiddel van een taalcursus is een mogelijkheid)
bent gastvrij en steekt graag de handen uit de mouwen
bent flexibel inzetbaar
herkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend
bent nieuwsgierig naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid!’
vacature medewerker bediening horeca (oproep) in hotel kontakt der kontinenten - soesterberg
serveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.
ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in de omgeving van soesterberg, soest, zeist en amersfoort? als medewerker bediening heb je veel contact met de gasten in ons hotel, kun je ervaring opdoen in de horeca én kom je in een gezellig team van hotel medewerkers terecht.conferentiehotel kontakt der kontinenten is een bijzonder veelzijdig hotel met een grote verscheidenheid aan gasten. van vergaderingen, trainingen of congressen tot een gaaf event en arrangementen in combinatie met overnachtingen: door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten zijn er tal van mogelijkheden. als restaurant en bar medewerker zorg jij samen met je collega’s voor de beleving van onze gasten en werk je onder andere in de bediening van konnekt restaurant, bar en lounge.
jouw werkzaamheden als bedieningsmedewerker (oproep)
bediening in het restaurant en de bar en andere plekken in het hotel;
klaarzetten en afruimen van buffetten;
mise en place maken;
opnemen en serveren van gerechten en drankjes.
dit bieden we jou als medewerker bediening:
een welkomstbonus van € 100,- netto!
een goed salaris boven het wettelijk minimumloon
reiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskleding
een leerzame en uitdagende bijbaan voor in de avonden, weekenden en vakanties
flexibele werkdagen en tijden; werktijden van 15.00-00.00 uur (en dus elke ochtend vrij 😊)
leuke extra's waaronder een gratis overnachting
bruto salaris bedieningsmedewerker per uur(incl. vakantiegeld en vakantierecht)16 jaar – € 8,0517 jaar – € 9,6618 jaar – € 11,2719 jaar – € 12,8820 jaar – € 14,50
deze vacature past bij jou als jij:
gastvrij bent en graag de handen uit de mouwen steekt als horeca medewerker bediening
flexibel en minimaal 1x per week inzetbaar bent
jezelf herkent in onze kernwaarden: verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend
nieuwsgierig bent naar ons motto 'beleef wereldse gastvrijheid'
vacature medewerker bediening horeca in hotel kontakt der kontinenten - soesterberg
serveer wereldse gastvrijheid: waar service écht persoonlijk is.
bij conferentiehotel kontakt der kontinenten is écht geen dag hetzelfde! van overnachting en meeting of event tot een bezoek aan konnekt restaurant bar en lounge. door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten ontvangen we veel verschillende (internationale) gasten. een afwisselende functie dus als bediening in de horeca!
jouw werkzaamheden als parttime bedieningsmedewerker
als medewerker bediening ben je werkzaam in het restaurant en de bar van het hotel: konnekt restaurant, bar en lounge. dit moderne restaurant heeft een mooi foodcourt, een hippe bar en sfeervolle loungehoek met openhaard. vanuit het restaurant heb je een panoramisch uitzicht over het terras en de aangrenzende bostuin. een mooie werkplek! deze functie is beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week: afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. je werkt uitsluitend in de avond, waardoor je de ochtenden vrij hebt.de avonden zijn gezellig druk met een leuke mix van conferentiegroepen en individuele à la carte gasten. samen met jouw collega's in de bediening zorg je dat het diner soepel verloopt en onze gasten een fijne avond hebben. je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen en het serveren van dranken en gerechten. onze keuken werkt veel met lokale en biologische producten die je met trots kunt serveren. en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt weet je gasten op enthousiaste wijze te adviseren over de beste wijn-spijs combinaties. natuurlijk is een goede werksfeer ook belangrijk. daarom besteden we veel aandacht aan jouw "onboarding". de werksfeer binnen alle hotel medewerkers en de andere afdelingen is gezellig en informeel. en natuurlijk mag een sluitdrankje aan het einde van je dienst niet ontbreken.
dit bieden we jou als medewerker bediening:
brutoloon tussen € 2.279,09 en € 2.617,96 (o.b.v. een 38-urige werkweek, horeca cao functiegroep 4);
werktijden van 15.00-00.00 uur (en dus elke ochtend vrij 😊);
een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst;
een welkomstbonus tot wel € 250,- netto;
reiskostenvergoeding (> 10km);
vrije feestdagen naar keuze;
een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie en vrienden;
persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules;
korting op de toegang tot thermen soesterberg;
twee medewerkerevents per jaar;
een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.
deze vacature past bij jou als jij:
een aantal jaar ervaring met werken in de bediening hebt;
passie voor gastvrijheid hebt;
vloeiend nederlands en engels spreekt;
jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend herkent;
nieuwsgierig bent naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid’.
werken als bedieningsmedewerker bij conferentiehotel kontakt der kontinenten
conferentiehotel kontakt der kontinenten ligt in soesterberg, precies tussen amersfoort en zeist. het is een bijzonder veelzijdig hotel dat onderdeel is van de stichting kontakt der kontinenten. kontakt der kontinenten heeft een rijke historie als voormalig missiehuis en klooster en is in de loop de jaren getransformeerd tot een conferentiehotel voor zakelijke meetings en events. maar ook particulieren weten kontakt der kontinenten goed te vinden, bijvoorbeeld voor een diner in het restaurant of een ontspannen weekendje weg op de utrechtse heuvelrug.
you don't have to earn a michelin star as long as you have some fresh ideas to work with stayokay utrecht centrum is a super cool and hip hostel on the neude, a 10-minute walk from utrecht central station. a real meeting place for travelers, families, but also for students who come to study or have drinks in our living area and restaurant the 5th. are you a real go-getter with a passion for cooking? we are looking for you to join our team as independent working cook. you will…
contribute your ideas for the menu. we love variety, initiative, and creativity.
cook for guests with the kitchen team or as independent cook.
get to work with everything that has to do with a kitchen, from maintaining kitchen materials and placing orders to planning and exchanging ideas
you have ...
appetite and a passion for cooking
relevant prior experience, you know what needs to happen in a kitchen and how to create new and delicious (and cost-conscious) recipes. we would love to learn from you!
a minimum mbo level 3 education
experience with the haccp-quality system (hazard analysis critical control points) and follow those rules
an open-mind and drive and finds sustainability important!
you will get...
a job with freedom, variety, responsibility, and amazing coffee
a salary and terms according to the hotel and catering industry collective labor agreement, as well as our company’s terms and services
a unique workplace with a nice working environment where sustainability is priority
a stayokay employee discount card for inexpensive overnight stays in our other locations (worldwide) & much more
a job at the nicest hostel chain with an informal working atmosphere and an open corporate culture
a growth spurt in your development. learning on the job or via training from the stayokay academy, or during the exchange programme hi-connect in a hostel abroad? you name it! your development is important to us.
about stayokay with 21 hostels, stayokay is the largest hostel chain in the netherlands and has been a leading player in budget accommodation for 95 years. every hostel is unique and has its own charm. but our culture and stayokay vibe; that's what binds us. the stayokay culture is characterised by three core values: open, passionate and sustainable. open to everyone. we love your drive. and: good job! you'll often hear that at stayokay. that's how we do it at stayokay! we are adventurers in heart and soul and understand very well what makes travelling so unforgettable. that's why we like working with people who know the area like the back of their hand and are willing to share the best insider tips. we like to give our guests a holiday feeling, just in the netherlands!
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse ideeën meebrengt stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van zelfstandig werkend kok. jij gaat...
ideeën inbrengen voor de menukaart, we houden van afwisseling, initiatief en creativiteit
samen met jouw keukencollega's of zelfstandig koken voor onze gasten, zowel buffet als à la carte
aan de slag met alles wat met de keuken te maken heeft, van keukenmaterialen onderhouden en bestellingen plaatsen tot planningen maken en ideeën uitwisselen
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en een passie voor koken
relevante werkervaring, je weet wat er moet gebeuren in de keuken en hoe je nieuwe en lekkere (kostenbewuste) recepten klaar maakt, wij leren ook graag van jou!
minimaal een mbo-opleiding niveau 3 afgerond
gewerkt met het haccp-kwaliteitssysteem en werkt volgens die regels
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, afwisseling, verantwoordelijkheid én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkers feest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
bedieningsmedewerker & praktijkbegeleider (24- 38 uur)the colour kitchen is een hospitality concept met een maatschappelijk doel: zorgen dat geen talent in nederland onbenut op de bank blijft zitten. hier willen wij onder het mom van #iedereeneenkans voor zorgen. in onze restaurants en cateringtak bieden we onze gasten een fijne horeca-ervaring en tegelijkertijd leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en begeleiden ze naar een vaste baan. door onze maatschappelijk missie te koppelen aan ons proffesionele horecaconcept onstaat er een unieke en zeer dynamische werkplek die met geen andere horeca-omgeving is te vergelijken.als gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. je voert de dagelijkse werkzaamheden in de bediening uit en je ondersteund de deelnemers die in een opleidingstraject zitten.de werkzaamheden plannen we in in overleg en kunnen zowel overdag als in de avond plaats vinden . mede afhanklijk van jouw voorkeuren.ook het aantal uren en dagen stemmen we graag af op onze gezamelijke wensen en behoeftes. jouw verhaalje hebt een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid. je wordt enthousiast van het geven van een nieuwe kans aan mensen die dat nodig hebben. je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en haalt je voldoening uit kleine successen. je bent bovenal gastvrij en kan mensen het gevoel geven meer dan welkom te zijn. je bent van nature een positief en sociaal mens en draagt graag verantwoordelijkheid.jij hebt:
handen die je graag uit de mouwen steekt
goede sociale- en communicatieve vaardigheden
een flexibele agenda
werkervaring in de horeca/cateringbranche (is een pré)
wij bieden joueen uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een leuk, jong en divers team van mensen. in het team van the colour kitchen werk je in een positieve en oprechte werkomgeving. we bieden je voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. je kunt je sollicitatie richten aan bas flantua
gastheer/gastvrouw (16-32 uur)the colour kitchen is een hospitality concept met een maatschappelijk doel: zorgen dat geen talent in nederland onbenut op de bank blijft zitten. hier willen wij onder het mom van #iedereeneenkans voor zorgen. in onze restaurants en cateringtak bieden we onze gasten een fijne horeca-ervaring en tegelijkertijd leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en begeleiden ze naar een vaste baan. door onze maatschappelijk missie te koppelen aan ons proffesionele horecaconcept onstaat er een unieke en zeer dynamische werkplek die met geen andere horeca-omgeving is te vergelijken.als gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. je voert de dagelijkse werkzaamheden in de bediening uit en je ondersteund onze deelnemers die in een opleidingstraject zitten.de werkzaamheden plannen we in in overleg en kunnen zowel overdag als in de avond plaats vinden . mede afhanklijk van jouw voorkeuren.ook het aantal uren en dagen stemmen we graag af op onze gezamelijke wensen en behoeftes. jouw verhaalje hebt een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid. je wordt enthousiast van het geven van een nieuwe kans aan mensen die dat nodig hebben. je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en haalt je voldoening uit kleine successen. je bent bovenal gastvrij en kan mensen het gevoel geven meer dan welkom te zijn. je bent van nature een positief en sociaal mens en draagt graag verantwoordelijkheid.jij hebt:
handen die je graag uit de mouwen steekt
goede sociale- en communicatieve vaardigheden
een flexibele agenda
werkervaring in de horeca/cateringbranche (is een pré)
wij bieden joueen uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een leuk, jong en divers team van mensen. in het team van the colour kitchen werk je in een positieve en oprechte werkomgeving. we bieden je voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. je kunt je sollicitatie richten aan bas flantua
per direct gezocht: zelfstandig werkend kok (32 - 38uur) the colour kitchen is een hospitality concept, met als missie ‘no social waste’. ons doel is: ervoor zorgen dat geen talent in nederland onbenut op de bank blijft zitten. in onze (bedrijfs)restaurants en cateringtak bieden we onze gasten een fijne horeca-ervaring en tegelijkertijd leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en begeleiden ze naar een vaste baan. jouw missieals zelfstandig werkend kok ben je het aanspreekpunt voor de professionals en deelnemers in de keuken. je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor de operationele keuken activiteiten en zaken rondom veiligheid en hygiëne in de keuken. in jouw keuken worden creatieve gerechten bereid. je zorgt voor oprechte gastvrijheidsbeleving op locatie volgens de norm van the colour kitchen. daarnaast ben je verantwoordelijk voor het toezien op en creëren van een veilige en prettige leeromgeving voor de deelnemers.jouw verhaalje bent een chef die echt van koken houdt en enthousiast wordt van werken met verse ingrediënten, iemand die zijn culinaire creativiteit kan toepassen om mensen te inspireren en motiveren. je houdt van mensen en vindt het een uitdaging om mensen zichzelf te laten ontwikkelen. je bent van nature een sociaal en positief mens. je bent ondernemend en toont initiatief. je laat je niet snel uit het veld slaan en bent creatief in het zoeken naar oplossingen. jij hebt
mbo werk- en denkniveau;
minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
ruime werkervaring in de horeca en kennis van trends in de horeca.
goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
wat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een leuk en divers team van mensen. in het team van the colour kitchen werk je in een positieve en oprechte werkomgeving waarbij een goede werk- privé balans voorop staat.
voor onze locatie in zuilen zoeken wij:afwas- & schoonmaakhulp met oog voor detailthe colour kitchen is een horeca concept met een maatschappelikke missie: zorgen dat geen talent in nederland onbenut op de bank blijft zitten.onze locatie zuilen is een bruisende en drukke werkplek waar altijd veel gebeurd.wat ga je doen?jouw takenpakket zal bestaan uit het wassen van serviesgoed en materialen en het schoonmaken van de werkruimtes en apparatuur. na afloop van activiteiten draag je bij aan het opruimen van de banquetingruimtes. jouw verhaalje bent een sociale persoonlijkheid die graag in een team werkt. je bent iemand die houdt van hard werken en goed kan omgaan met soms fysiek zware werkzaamheden. je bent flexibel en vindt het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken. je bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week (werkdagen en weekenden).praktische zaken
goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
flexibele werktijden;
rijbewijs b (is een pré);
werkervaring in de horeca/cateringbranche (is een pré);
we'll teach you how to make a perfect cappuccinoas long as you serve our guests a smilestayokay utrecht centrum is a super cool and hip hostel on the neude, a 10-minute walk from utrecht central station. a real meeting place for travelers, families, but also for students who come to study or have drinks in our living area and restaurant the 5th.are you a real go-getter and do you have no problem rolling up your sleeves? then we are looking for you for the position of f&b employee.you will...
run terrace together with your colleagues and work restaurant shifts and ensure that everything runs smoothly, but no day is the same here
welcome our guests in the restaurant/on the terrace and make it as pleasant as possible for them
make a plan for the shift together with your colleagues
you have...
a positive attitude and make contact easily with both guests and colleagues
a passion to learn, because hospitality experience is not a must, we'll teach you how to tap that beer!
no problem to work independently, but help your colleagues where necessary
an open-mind and drive and finds sustainability important!
you get...
a job with a lot of freedom, responsibility, flexibility and really good coffee
an all-in hourly wage of €16,35 if you are 21 years or older (20 years: €14,71; 19 years: €13,08; 18 years: €11,44. an all-in hourly wage means that your vacation allowance and accrued vacation hours are paid out immediately each month and you do not have to wait for them
a unique workplace with a nice working environment where sustainability is priority
a stayokay employee discount card for inexpensive overnight stays in our other locations (worldwide) & much more
a job at the nicest hostel chain with an informal working atmosphere and an open corporate culture
a growth spurt in your development. learning on the job or via training from the stayokay academy, or during the exchange programme hi-connect in a hostel abroad? you name it! your development is important to us.
about stayokaywith 21 hostels, stayokay is the largest hostel chain in the netherlands and has been a leading player in budget accommodation for 95 years. every hostel is unique and has its own charm. but our culture and stayokay vibe; that's what binds us. the stayokay culture is characterised by three core values: open, passionate and sustainable. open to everyone. we love your drive. and: good job! you'll often hear that at stayokay. that's how we do it at stayokay! we are adventurers in heart and soul and understand very well what makes travelling so unforgettable. that's why we like working with people who know the area like the back of their hand and are willing to share the best insider tips. we like to give our guests a holiday feeling, just in the netherlands!
een perfecte cappuccino maken leren wij je welzolang jij onze gasten maar een glimlach serveert stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van f&b medewerker. jij gaat…
samen met jouw collega's o.a. bar- en restaurantdiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar geen dag is hier hetzelfde
onze gasten ontvangen in the 5th en het hen zo prettig mogelijk maken
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift
jij hebt…
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega's
een passie om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. heb jij front office en/of bewaking ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou! voor stayokay utrecht centrum zoeken wij per direct een nachtportier. jij gaat...
ervoor zorgen dat de laatste en eerste gasten van de dag kunnen inchecken en staat hen te woord
tweemaal een veiligheidsronde lopen door het hostel
jij hebt…
een bhv en sociale hygiëne certificaat op zak, maar dit is geen must
er geen problemen mee alleen in de nacht te werken, beter gezegd je bent een écht nachtvlinder
de mentaliteit om zelfstandig aan de slag te gaan en stressbestendig te kunnen handelen
geen moeite met de nederlandse en engelse taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay, collectiviteitskortingen én 15% nachttoeslag boven op jouw salaris
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze living area én restaurant the 5th komen studeren of borrelen. ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker. jij gaat...
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
we like your cv but we love your personality! stayokay soest is een verborgen pareltje midden in het bos. een unieke werkplek in de natuur, waar altijd een relaxte sfeer hangt. van groepen tot gezinnen en van stapelbedden tot vergaderzalen, hier is het allemaal mogelijk.ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn op zoek naar jou in de functie van stagiair(e) facilitaire dienst. jij gaat...
meehelpen met kamers schoon- en opmaken met collega's van facility
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
de competentie makkelijk te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, volgt een relevante mbo-opleiding en komt minimaal 4 maanden stagelopen (langer mag altijd)
als echte ‘local know it all’ de leukste tips voor onze gasten
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een stageplek met veel afwisseling, ruimte voor initiatief, flexibiliteit én lekkere koffie
natuurlijk elke maand een passende stagevergoeding van € 500 (op fulltime basis) op jouw bankrekening
een stage bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft niet strak in pak maar gewoon lekker in een jeans stayokay utrecht – bunnik ligt prachtig gelegen net buiten de stad utrecht op het landgoed rhijnauwen aan de kromme rijn. in onze historische panden hebben we naast het hostel een gezellig terrascafé én zijn we een populaire feest- en trouwlocatie midden in de natuur. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij per direct op zou naar jou in de functie feest medewerker. jij gaat…
een feestje bouwen, lekker tappen, hapjes verzorgen
zorgdragen voor een perfecte uitvoering van de avonduren van een bruiloft of een feest voor onze enthousiaste gasten
fungeren als contactpersoon voor de gast en zorgt er samen met je collega’s voor dat de gasten een fantastisch feest hebben
nog heel veel tijd overdag overhebben want je werkt voornamelijk ’s avonds
jij hebt…
de touwtjes in handen. je bent op de hoogte van het draaiboek en stuurt je collega’s aan
overzicht en bent oplossingsgericht
energie en kan denken in het grotere plaatje
gastvrijheid en organisatie in de vingers
spierballen, je bent niet vies van een beetje sjouwen
horeca ervaring, een fust verwisselen is jou niet vreemd
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel verantwoordelijkheid
15% extra loon op je gewerkte uren
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse energie meebrengt stayokay utrecht - bunnik is een supermooie plek om te werken. het hostel ligt op het landgoed rhijnauwen, net buiten utrecht en heeft o.a. een statig landhuis en een gezellig café en terras waar ook dagjesmensen graag neerstrijken. naast een overnachtingsaccommodatie zijn we ook een gave trouw- en feestlocatie. iedere dag is anders. steek je graag de handen uit de mouwen en sta je graag in de keuken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van keukenwonder.jij gaat...
samen met de chef-kok zorgen voor de voorbereidingen van de lunch en het diner, de menu's en de hygiëne in de keuken
buffetten voorbereiden voor onze hostel-, bruiloft- en feestgasten
ervoor zorgen dat de mise-en-place altijd op orde is
bestellingen plaatsen en controleren, sparren over ideeën met het team en zorgen dat de keuken en het keukenmateriaal goed wordt onderhouden
jij hebt...
een positieve instelling en maakt makkelijk contact
geen problemen met alles tot in de puntjes regelen, verantwoordelijkheid dragen en bent loyaal
vooral veel zin om lekker te koken, waaronder soms ook in het weekend
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse energie meebrengt stayokay utrecht - bunnik is een supermooie plek om te werken. het hostel ligt op het landgoed rhijnauwen, net buiten utrecht en heeft o.a. een statig landhuis en een gezellig café en terras waar ook dagjesmensen graag neerstrijken. naast een overnachtingsaccommodatie zijn we ook een gave trouw- en feestlocatie. iedere dag is anders.sta je graag in de keuken en zit je vol bruisende ideeën voor de menukaart? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van keuken medewerker! jij gaat...
koken voor onze gasten
samenwerken met jouw collega's in de keuken, maar vind het ook niet erg zelfstandig te werk te gaan
je bezighouden met alles wat met de keuken te maken heeft, van het controleren van bestellingen tot het onderhouden van keukengerei
jij hebt...
een passie voor koken, bent creatief en laat dit zien in je kookkunsten
kennis van het haccp-kwaliteitssysteem
een positief karakter, jouw persoonlijkheid vinden we het allerbelangrijkste dus wees vooral jezelf
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €16,35 wanneer je 21 jaar of ouder bent (20 jaar: €14,71; 19 jaar: €13,08; 18 jaar: €11,44). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een baan in een relaxte werksfeer waar je je zelf kunt zijn en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
kom jij flying fox versterken? bij flying fox worden onder andere de sauzen, het pizzadeeg en nog veel meer producten voorbereid voor alle vestigingen van woodstone pizza and wine. ook produceren we verschillende producten voor externe partijen. we zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker/schoonmaker voor 3 dagen per week.de werktijden zijn overdag. in de avonduren en in het weekend ben je in principe vrij. uren kunnen per week verschillen en zal ongeveer van 8 tot 24 uur zijn. jij zal zorg dragen voor de afwas. daarnaast maak je schoon en help je het productieteam mee waar extra handen nodig zijn, bijvoorbeeld met het inpakken en orderpicken.functie eisen: wij zoeken iemand met een ongelofelijke persoonlijkheid! vriendelijkheid, energieke werknemers zijn vitaal voor het succes van onze restaurants. als jij jezelf ziet als energiek, een teamplayer en vrolijk, dan hebben we jou nodig!bedrijfsprofiel:flying fox is een productiebedrijf met een informele werksfeer. we nemen ons werk serieuzer dan onszelf. als bedrijf onderscheiden we ons in de horeca catering door maatwerk te leveren. dit doen wij door flexibel te zijn en goed naar de behoefte van onze klanten te luisteren. deze flexibiliteit bieden we ook aan onze chauffeur. wil je ’s ochtends werken of liever in de middag beginnen? geen probleem! in goed overleg maken we het roosters.