waarom hotel van der valk?
aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.
het sfeervolle à la carte restaurant, die plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.
veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren. de diversiteit vraagt om een grote flexibiliteit. geen avond is hetzelfde!
chef-kok tim en zijn keukenbrigade streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. dit zorgt voor een ultieme belevenis bij onze gasten.
door actief bezig te zijn met lokale producten en wijnen willen wij gasten continue blijven verrassen. ook streven wij naar het continue verbeteren van onze service en gasttevredenheid.
ons restaurant is een plek waar wij klaarstaan voor al onze gasten en waarbij een persoonlijke en unieke ervaring key is!
hotel van der valk is een familie bedrijf, dit is voelbaar in ons dna.
collega’s zijn vrienden; het team is je familie. ons doel is dat elke gast zich welkom voelt alsof zij deel zijn van onze familie. wij laten gasten kennis maken met onze limburgse producten, smaken en gastvrijheid!
word jij hier enthousiast van en ben je op zoek naar een veelzijdige functie? een functie waarbij je je kunt ontwikkelen? waar je de rechterhand bent van onze f&b manager? en dus veel verantwoordelijkheid krijgt?
dan zoek niet verder!
wie zoeken wij en wie ben jij?
je hebt uiteraard een enorme passie voor de horeca;
het geeft je energie om gasten een fantastische tijd te bezorgen;
je wordt enthousiast van een team coachen en ze te zien groeien;
stress is aan jou niet besteed en bij drukte bewaar jij het overzicht;
wat ga je doen?
je denkt actief mee over verbetermogelijkheden binnen de service & processen;
je zoekt naar verkoopmogelijkheden en omzetkansen;
je vindt het een uitdaging om een avond zo soepel mogelijk te laten verlopen;
dit doe je o.a. door een goede wijkindeling en briefing aan jouw team te geven dat dagelijks bestaat uit 8 tot 15 medewerkers;
je coördineert de werkzaamheden van je collega’s op de vloer en springt bij waar nodig;
je bent met je team verantwoordelijk voor het zetten en controleren van de banqueting zalen;
je controleert de reserveringen, maakt de tafelindeling en communiceert met de keuken over speciale wensen;
je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem;
verder heb jij:
zin om 32 tot 38 uur per week aan de slag te gaan;
minimaal mbo 4 denk- en werkniveau;
minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie; waarbij je een team hebt aangestuurd;
kennis van haccp en allergenen;
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal;
en wat bieden wij jou?
een salaris tussen €2580,- en €3209,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
het rooster is drie weken vantevoren klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
vaste vrije dagen zijn mogelijk;
wij letten op je uren en zorgen voor een goede werk-privé balans;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen op die welverdiende vakantie;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
voor € 75,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
mooi meegenomen extra’s zoals korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer;
hotel maastricht biedt stagiairs die een opleiding in de horeca volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de hotelreceptie. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.
als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht
een student die zijn opleding serieus neemt
en spreek je nederlands en engels
heb je geen ervaring? geen probleem!
wij begeleiden al jaren stagiairs en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!
voor de keuken en bediening moet je minimaal 10 weken stage lopen. voor de receptie moet je minimaal 20 weken stage lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.
wat wij jou bieden:
een stagevergoeding van €20 per dag;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:
werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat ga je doen?
samen met het sales team ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van 2 hotels! maximale omzet genereren met betrekking tot onze zalen en groepsreserveringen. jouw uitdaging wordt om de 15 multifunctionele zalen en ruim 300 kamers zo optimaal mogelijk te verkopen. het hele jaar door!
hoe ga je dit doen?
jij beheert & onderhoudt bestaande accounts en breidt deze verder uit;
je zoekt actief naar potentiële klanten om meer omzet te genereren. je weet hen te vinden en passende voorstellen te doen;
jij bent continue op zoek naar kansen en mogelijkheden om nieuwe omzet binnen te halen;
je stelt een commercieel jaarplan op aan de hand van de doelstellingen;
je monitort de omzet en stuurt bij indien nodig;
je stelt offertes op voor evenementen en groepsreserveringen en volgt deze op. jij wilt omzet zo goed mogelijk genereren; het juiste event op het juiste moment;
jij geeft leiding aan twee gedreven collega's. je ondersteunt hen waar nodig bij offerte-aanvragen, het inboeken van reserveringen, facturatie en debiteurenopvolging;
je stelt rapportages op aan de hand van cijfers en feedback van gasten;
je draagt verbeteringen en vernieuwingen aan om het serviceniveau te verhogen;
tijdens de dagelijkse en wekelijkse meetings bespreek je samen met je collega’s van het f&b- en front office-management de voorbije, lopende en aankomende evenementen. je deelt de ontvangen feedback met de teams en kijkt vooruit naar aankomende evenementen.
hoe ziet je werkplek eruit?
jij gaat werken voor onze 2 hotels in maastricht:
het super deluxe hotel van der valk maastricht-maas opent medio 2026. dit hotel beschikt over verschillende kamertypes van comfort tot suites. in totaal telt het hotel 113 kamers en 5 vergaderzalen. het restaurant heeft 220 zitplaatsen en is open voor ontbijt, lunch en diner. direct gelegen aan de oever van de maas kunnen gasten hier genieten van een prachtig uitzicht. uniek is ook de wellness & fitness die zich bevindt op de bovenste verdieping. met zijn unieke locatie direct aan de maas wordt dit hotel een fantastische uitdaging om in de markt te zetten.
het reeds gevestigde hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. het hotel beschikt over een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. de 10 prachtig zalen zijn sfeervol ingericht voor vergaderingen, beurzen, congressen en bruiloften. het saleskantoor ligt op de eerste verdieping in de nabijheid van onze zalen, zo kan er snel geschakeld worden als gasten vragen hebben. het aantal gasten varieert sterk: soms ontvangen we 10 gasten, en bij een volgend event kunnen dat er 300 zijn. iedere dag is anders!
wat verwachten wij van jou?
je bent een echte netwerker en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de sales op het gebied van hospitality of de evenementenbranche. daarnaast herken je je in de volgende punten:
jij bent het visitekaartje van het hotel;
je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur een commerciële opleiding of hotelschool;
uit je cv blijkt je ervaring in sales;
je streeft naar resultaten, bent proactief en denkt in oplossingen;
jij bent commercieel sterk, representatief & hebt lef;
met jouw sterke netwerkvaardigheden weet jij op elk event de juiste mensen te spreken en te overtuigen van onze unieke locaties en services;
je beheerst de nederlandse en engelse taal vloeiend in woord en geschrift, als je daarnaast nog duits en/of frans spreekt is dat mooi meegenomen;
je vindt het leuk om bij grote evenementen 's avonds en in het weekend aanwezig te zijn (niet wekelijks hoor, don't worry).
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou!
in ruil voor het delen van jouw talent als salesmanager meeting & events bieden we je op basis van een 38-urige werkweek:
een bruto maandsalaris tussen €2.850 en €3.550 afhankelijk van je ervaring;
in de meeste gevallen: werken van maandag t/m vrijdag;
25 vakantiedagen en 12 adv dagen o.b.v. 40 uur per week;
8% vakantietoeslag;
deelname aan het pensioenfonds horeca en catering;
een jaarcontract met daarna kans op een vast dienstverband;
mooie personeelskorting op overnachtingen bij valk exclusief hotels en korting in ons eigen restaurant;
hoe gaan we jou inwerken?
van der valk maastricht is onderdeel van de van der valk exclusief groep. de eerste periode als onze sales manager meeting & events zul je dan ook worden ingewerkt door onze sales collega’s in het hotel en bij diverse van der valk exclusief hotels. een win-win situatie! want zo leer je van elkaar en ervaar je de gastvrijheid van onze mooie hotels.
wat ga je doen?
nadat onze gasten heerlijk hebben geslapen in een van de 190 comfortabele kamers, ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat hen begroet bij het ontbijtbuffet. met een warme glimlach sta je klaar als gastheer of gastvrouw. je zorgt ervoor dat tafels snel en efficiënt worden afgeruimd en weer keurig worden gedekt voor de volgende gasten. bovendien ben jij degene die het ontbijtbuffet klaarzet voor de volgende dag. ben jij klaar voor een ochtend vol gastvrijheid?
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in de mooiste stad van limburg: valk exclusief hotel maastricht ligt op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van maastricht.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van studenten en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren tussen 05.30 en 16.00 uur: geniet van vrije middagen en avonden om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een marktconform salaris tussen de 2370 en 2500 bruto per maand op fulltime basis.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
voordelig overnachten: voor € 75,00 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wat vragen wij van jou?
je bent gastvrij en hebt ervaring in de horeca. je hebt een positieve en gastvrije uitstraling, bent flexibel en kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken.
deze vacature is niet geschikt als bijbaan.
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.
als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
over je werkplek:
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.
werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen op
werken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het
binnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bent
als (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
in de keuken staan is jouw passie!
het toepassen van verschillende bereidingen en het experimenten met smaken spreekt jou aan. het samen werken in een ambitieus & hecht team waarmee je elke avond zorgt dat de gerechten foutloos worden meegegeven, geeft jou energie. daarnaast is het jouw droom om te werken in een grote keuken met de nieuwste apparatuur en grote koelingen voor opslag. ook is er een mooie kantine waar met het hele team elke avond gezamenlijk gegeten wordt.
als bovenstaande tekst je enthousiasme gewekt heeft dan is hotel van der valk zeker een werkplek voor jou!
wat ga je doen?
het verzorgen van de mep;
het bewaken van de kwaliteit en opmaak van de gerechten;
dit kan op verschillende afdelingen in onze keuken: afhankelijk van waar jouw kracht en passie ligt;
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom;
helpen met het opleiden van nieuwe collega’s;
meewerken in de a la carte keuken maar ook het meegeven van gerechten voor de brasserie en het voorbereiden van de live cooking buffetten.
over je werkplek
aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.
het sfeervolle à la carte restaurant, dat plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.
veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren.
chef-kok tim en zijn team streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. van carpaccio en schnitzel tot oesters en shortrib. het keukenteam laat zich ook inspireren door de klassieke franse keuken met een moderne twist.
de menukaart wisselt 4 keer per jaar, met behoud van de klassiekers uiteraard, hierdoor is er veel ruimte om creatieve input te leveren voor nieuwe gerechten.
als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 40 collega’s waarvan je op dagelijkse basis samenwerkt met 8 tot 10 collega’s. wat zorgt voor veel gezelligheid!
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel! voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
salaris tussen €2444,- bruto en €2960,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien;
een flexibel rooster passend bij je privé situatie; daarbij houden wij je uren goed in te gaten zodat je een goede werk-privé balans behoudt
je rooster is altijd 3 weken van tevoren bekend; zo kun je goed vooruit plannen
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
voor € 75,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten in het hotel;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje & sluitborrel;
uiteraard 8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
en 25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
de ingrediënten die maken wie je bent
als zelfstandig werkend kok ben jij een doorzetter, behulpzaam en creatief. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler want je werkt tenslotte met 40 collega's. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een keuken bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker;
kennis van haccp;
een goede beheersing van de nederlandse taal of
een goede beheersing van de engelse taal waarbij je gemotiveerd bent om de nederlandse taal te leren.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komen versterken!
kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, bediening of de afwas. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor het perfect gebakken stukje vlees of getapte biertje bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist. heb je geen ervaring in de keuken of bediening? geen probleem! wij leren jou alles wat je moet weten.
wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 17,19
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8,39
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
veel beschikbaarheid in vakanties;
twee dagen per week beschikbaar om te komen werken, ook tijdens school of studie;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
over de functieben jij iemand die altijd een stapje extra zet? haal je voldoening uit het gelukkig maken van mensen en weet je precies hoe je gasten zich thuis kunt laten voelen? en heb je een servicegerichte houding en mentaliteit? dan ben jij misschien wel de nieuwe host van leonardo boutique hotel maastricht city center.wat ga je doen?je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en voorziet hen van alle informatie die ze nodig hebben. je helpt gasten bij het inchecken en vertelt hen welke hoogtepunten ze echt niet mogen missen. ondertussen krijg je een telefoontje van een gast die een kamer wil reserveren voor volgende week. geen probleem, dat regel je ook. je merkt dat de volgende gasten klaar zijn om uit te checken, dus help je hen meteen. je bent heel benieuwd hoe ze hun verblijf bij ons hebben ervaren. je neemt hun koffers mee, zodat ze nog even de stad in kunnen voordat ze vertrekken. ze vertellen je dat ze snel weer terugkomen. daarom doe je het!leonardo boutique hotel maastricht city centerhet wyck kwartier in maastricht heeft een eigen ritme - levendig, eclectisch en onmiskenbaar charmant. dit is precies de vibe die je zal vinden in het leonardo boutique hotel maastricht city center, gelegen in dit opkomende deel van de stad. achter zijn historische gevel nodigt ons 4-sterren boetiekhotel je uit in een wereld van stijl, creativiteit en comfort. elk van onze 105 kamers is een verhaal dat wacht om verteld te worden, individueel ontworpen om aan je unieke smaak te voldoen. denk aan pluche bedden, designmeubels en coole kunstwerken die elk verblijf uniek maken. stap naar buiten en laat je meeslepen door de levensstijl van maastricht. van elegante boetiekjes tot gezellige cafés en trendy restaurants, ze liggen allemaal om de hoek. dwaal door de geplaveide straten en je zult jezelf vinden nippend aan een wijntje op het iconische vrijthof, slechts een wandeling verwijderd.vanaf het moment dat je aankomt, zijn we er om je verblijf stressvrij te maken. op zoek naar de beste plaatselijke bakker of van plan om de stad op de fiets te verkennen? we geven je insidertips om je te helpen genieten van alles wat maastricht te bieden heeft. met warme, 24/7 service en extra's om het je naar de zin te maken, hebben we alles tot in de puntjes geregeld, zodat jij je kunt concentreren op optimaal genieten van maastricht.wie ben jij?je bent een energieke persoonlijkheid die iedereen met wie je werkt enthousiast maakt.je werkt graag in een team, maar zelfstandig werken is ook geen probleem voor jou.je spreekt vloeiend nederlands en engels. je stelt de gast echt op de eerste plaats; je hebt een servicegerichte houding en een echte hospitality-mentaliteit.je bent beschikbaar op parttime basis, in de ochtend- en avonddiensten.je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.je bent enthousiast en hebt sterke communicatieve vaardigheden.je bent nauwkeurig en stressbestendig.je hebt ervaring in de horeca.wat krijg jij van ons (naast een fijn team natuurlijk)?bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.een keer overwerken? dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.leergierig? daarvoor bieden wij trainingen van het leonardo development lab!ambitieus? bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via fiscfree!nachtje weg? als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!Én geniet van een overnachting met ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'weet waar je werkt' ervaring.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die ons gezellige team komen versterken in de afwaskeuken!
of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor de afwas in ons restaurannt en/of live cooking buffet.
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
een vrolijke lach op je gezicht;
minimaal twee dagen per week beschikbaar om te komen werken;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
hotel van der valk maastricht is een luxe viersterrenhotel. het hotel beschikt over 190 hotelkamers en suites. ook heeft ons hotel een modern zwembad, ruime fitness en een luxueuze sauna en stoomcabine. daarnaast zijn er 10 multifunctionele vergaderruimtes, een à la carte restaurant en een brasserie.om ons housekeeping team te versterken zijn we op zoek naar een representatieve & gedreven kandidaat voor 3 tot 5 dagen per week (24 tot 38 uur). onze housekeeping afdeling is uitbesteed. je komt als supervisor housekeeping in dienst van jacquet en de groot.jouw hart klopt sneller van alles piekfijn in orde maken in jouw functie ondersteun je ons hoofd housekeeping en onze supervisors. naast dat je altijd klaarstaat om je collega’s van de housekeeping te ondersteunen bij het poetsen of checken van de hotelkamers zorg je ook voor:
het aansturen van de housekeeping medewerkers;
het (mee) faciliteren van de werkroosters;
kwaliteitscontrole;
verzorgen van klein wasgoed.
zo zorg jij er als nauwkeurige supervisor housekeeping mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter.we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. de ingrediënten die maken wie je bent wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid die houdt van schoonmaken. je houdt van fysiek werk en vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je
werkervaring op schoonmaakgebied;
kennis van zowel de nederlandse als engelse taal;
oog voor detail;
een controlerend en oplossend vermogen;
kun je zelfstandig werken en toon je initiatief.
jouw inzet levert beloningen op
een passend salaris (conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
flexibel rooster en werktijden zullen in overleg worden vastgesteld;
de mogelijkheid om parttime (3/4 dagen) of fulltime te werken;
een schitterend familie hotel, wat je jouw werkplek mag noemen;
mooie personeelskorting in ons eigen restaurant;
gratis parkeren.
voor verdere informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je altijd contact opnemen met senay@jaquetendegroot.nl
deze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega’s zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! jij bent de wikipedia van ons hotel, je hebt het antwoord op elke vraag. van vragen over een hotelkamer tot aan vragen over een bezienswaardigheid in het centrum van maastricht!jouw taken en verantwoordelijkheden:
in- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten;
het in goede banen leiden van telefoon- en e-mailverkeer, zowel intern als extern;
het informeren van onze gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving, jij doet net dat stapje extra. je verrast onze gasten, maar dit is voor jou vanzelfsprekend;
het verwerken van reserveringen voor het hotel en het restaurant;
je controleert financiële transactis en zorgt voor een correcte afhandeling van betalingen;
klachten ervaar je als waardevolle feedback. deze handel je professioneel en creatief af;
daarnaast verwerk, leid en evalueer je de shift en zorg je voor een efficiënte en gestructureerde werkomgeving voor het team en jezelf.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je:
een passend (bij je leeftijd en ervaring) salaris;
een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling;
een baan met wisselende werktijden; 06:45-15:15, 10:00-18:30, 12:00-20:30 of 14:45-23:15.
5 weken vakantie: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en allemaal hebben ze een eigen uniek karakter.we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 155 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.hotel van der valk maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. onze 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je bentin je handbagage bevindt zich een stevige portie gastvrijheid, respect en drive. een van je favoriete quotes is: ‘’let’s do this!’’. je bent iemand die alle 100 keer goedemorgen met een glimlach zegt en tegelijkertijd grijp je uitdagingen aan, die je des te meer gemotiveerd maken! ook heb je:
een relevante mbo niveau 4 opleiding afgerond;
minimaal drie jaar ervaring in een hotel aan de receptie (stages tellen hierin ook mee);
er geen problemen mee om onregelmatige diensten te werken en stel je je flexibel op;
een proactieve en oplossingsgerichte werkhouding, klachten probeer je op te lossen in samenspraak met de duty manager.
geen moeite met prioriteiten stellen en snel te schakelen. je bent een multitasker en weet efficiënt te werken, ook wanneer er verschillende taken op je bord liggen.
een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal in woord en geschrift. als je daarnaast nog duits en frans spreekt is dat mooi meegenomen.
een bhv-certificaat is een pré
we like your cv but we love your personality! stayokay maastricht is een pareltje aan de maas. helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. ons restaurant the 5th is een multifunctionele ontmoetingsplek, van borrelaars en vergaderaars tot daghappers en flexwerkers, hier is het allemaal mogelijk. je hebt afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief en je maakt plezier met collega’s én met onze gasten.ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij per direct opzoek naar jou in de functie van f&b medewerker. jij gaat…
samen met jouw collega's o.a. bar- en restaurantdiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar geen dag is hier hetzelfde
onze gasten ontvangen in the 5th en het hen zo prettig mogelijk maken
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift
jij hebt…
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega's
tijd om doordeweeks maar ook in het weekend aan de slag te gaan
zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
een goede beheersing van de nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel afwisseling, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €17,38 wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!