iedere gast tevreden de deur uit. no exceptions! kan jij dat aan? dan ben jij misschien de nieuwe restaurant manager voor gauchos.wie zijn wij?gauchos grill restaurants exploiteert in nederland 9 kwaliteitsrestaurants, ademt argentinië en staat voor steak, grill, vers, mals & argentijns. wij bestaan al bijna 50 jaar.casual of chique? vlees, vis of vegetarisch? op het menu vind je voor elk wat wils!of het gaat om een van onze fameuze steaks, spareribs, verse vis of een veggieburger, alles wordt met de grootste zorg en vooral met een glimlach geserveerd.jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.:personeelsmanagement: je zorgt o.a. voor voldoende bezetting op de werkvloer (werving en ontslag). je motiveert collega's, helpt ze groeien en traint 'on the job';operations (f&b);sales en (lokale) marketing;financiële administratie en rapportages;operationeel management;beheer: onderhoud pand en apparatuur.op de werkvloer ben je aanspreekpunt voor gasten en teamleider voor je collega's. je neemt bestellingen op en je serveert uit. bij volle bezetting ben je als restaurant manager samen met de assistent restaurant manager verantwoordelijk voor het begeleiden van 5-10 collega's.voor jou:een leuke fulltime baan, 5 dagen p.w.;ruime ontwikkelingsmogelijkheden;goede arbeidsvoorwaarden (salaris boven cao);bonusregeling;opleiding en training;leuke extra's zoals heerlijke personeelsmaaltijden of korting als je met vrienden bij gauchos komt eten.soort dienstverband: voltijds;aanvullende vergoedingen: fooi;werkschema: flexibel met avondwerk.voor ons:positieve vibe en een gezonde dosis energie;gastgericht mét een brede glimlach;commerciële én dienstverlenende instelling;ondernemersmentaliteit, organisatievermogen;mbo- werk- en/of denkniveau of hoger;nederlands- en bij voorkeur ook engelssprekend;ervaring: horeca, leidinggevend 1 jaar (pré).mocht je niet volledig aan deze criteria kunnen voldoen, maar heb je wel de ambitie, solliciteer dan naar de doorgroei-functie van (trainee) assistent restaurant manager.
ben jij een gedreven chef-kok met een passie voor smaak, leiderschap en gastbeleving?
in 2026 opent hotel van der valk maastricht-maas haar deuren. voor het restaurant zoeken wij een creatieve en organisatorisch sterke chef die onze keukenbrigade inspireert en onze gasten verrast met kwaliteit en originaliteit.
wat ga je doen?
je geeft leiding aan een keukenteam van ongeveer 30 medewerkers (fulltime & parttime);
je stelt je eigen keukenbrigade samen;
je coacht medewerkers, leerlingen en stagiaires in hun ontwikkeling;
je ontwikkelt en vernieuwt het menu van het restaurant, het ontbijtbuffet en de banqueting;
je draagt zorg voor inkoop, voorraadbeheer en kostenbeheersing;
jeonderhoudt contacten met de leveranciers;
je waarborgt kwaliteit, presentatie en voedselveiligheid (haccp);
je werkt mee op de vloer om het team te begeleiden om zo de kwaliteit van de gerechten en processen te bewaken.
wat bieden wij?
een sleutelrol in de nieuwste aanwinst van maastricht;
een hotel met een unieke ligging aan de maas;
een hotel waar comfort en luxe samenkomen met de bekende van der valk gastvrijheid;
werken in een keuken waar alle apparatuur vers van de pers is;
vrijheid om de nieuwe kaart vorm te geven met jouw gerechten;
je wordt lid van het management team waardoor je ook op strategisch niveau betrokken bent;
salaris vanaf € 4250,- per maand gebaseerd 40 uur per week;
een goede werk-privé balans waarbij vaste vrije dagen mogelijk zijn;
voor € 85,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
en uiteraard 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
hoe ziet je werkplek eruit?
van der valk maastricht-maas opent medio 2026; een nieuwe standaard in luxe en gastvrijheid. aan de oever van de maas wordt gebouwd aan een uniek hotel waar comfort, stijl en beleving samenkomen. met 113 elegante kamers — van verfijnde comfortkamers tot luxe suites — en vijf moderne vergaderzalen, biedt dit hotel een ervaring die zowel zakelijk als privé indruk maakt.
het restaurant, met 220 zitplaatsen, verwelkomt gasten van ontbijt tot diner voor casual dining en een panoramisch uitzicht dat elke maaltijd onvergetelijk maakt. op de bovenste verdieping wacht een exclusieve wellness & fitnessruimte: een plek om lichaam en geest in balans te brengen, met uitzicht over de maas.
voor dit prestigieuze project zoeken wij een chef-kok met visie en lef.
jij neemt de leiding over de à la carte keuken en ontbijtservice. in deze sleutelrol stuur je niet alleen de dagelijkse operatie aan, maar geef je ook vorm aan de culinaire identiteit van het hotel. jij creëert een menu dat perfect aansluit bij de identiteit van het hotel & restaurant waarbij de valk klassiekers uiteraard ook niet mogen ontbreken. een kans om jouw signatuur achter te laten op deze unieke locatie!
wat verwachten wij van jou?
een afgeronde koksopleiding (minimaal niveau 4), bij voorkeur svh leermeester;
minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen een professionele keuken;
organisatorisch sterk, stressbestendig en communicatief vaardig;
creativiteit, gedreven en een hands-on mentaliteit;
je beheerst de nederlandse taal in spraak en geschrift;
jouw hart klopt sneller van de geur van versgebakken brood en een heerlijk kop koffie
samen met de ontbijt manager zorg je ervoor dat het onze gast bij het ontbijt aan niets ontbreekt. je coordineert en organiseert de werkzaamheden tijdens het dagelijks ontbijt. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op! haccp? onder controle! inwerken nieuw personeel, heel graag! je hebt een echte voorbeeldfunctie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.
wat mag je verwachten:
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als supervisor ontbijt:
salaris tussen de €2500,- en €2650,- bruto per maand op fulltime basis;
reiskosten vergoeding buiten maastricht;
overdag werken en avonden vrij;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
voor € 85,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel;
gratis sporten in het hotel;
en uiteraard 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
hoe ziet je werkplek eruit:
stap binnen in een wereld van comfort en klasse. ons hotel beschikt over 190 stijlvolle kamers en suites, waar luxe en ontspanning samenkomen. geniet van culinaire creaties in ons á la carte restaurant of van een ongedwongen sfeer in de gezellige brasserie. voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij 10 schitterende moderne zalen, perfect voor vergaderingen, beurzen en congressen.
ontspan, na een drukke dag, in ons verwarmde zwembad, werk aan je energie in de fitness of kom volledig tot rust in de sauna en stoomcabine.
werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 155 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
de ingrediënten die maken wie je bent
als supervisor ontbijt ben je stressbestendig én heb je organisatorische skills. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler die van aanpakken houdt. ook heb je:
mbo niveau 3/4 denk- en werkniveau;
horeca ervaring;
kennis van haccp en allergenen;
je spreekt nederlands en bij voorkeur ook engels.
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.
als sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en werk je samen met sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.
hoe ga je dit doen?
door nieuwe gerechten te bedenken voor de menukaart samen met chef-kok tim;
door het dagelijks aansturen en motiveren van het keukenpersoneel (10–15 personen);
door te helpen met de inkoop en te zorgen dat de voorraad altijd op orde is;
door te fungeren als leermeester: medewerkers opleiden, begeleiden en kennis overdragen;
door overzicht te bewaren in de keuken en afdelingen wanneer de chef afwezig is;
verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit, organisatie en samenwerking binnen het team.
wat mag je verwachten?
werken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het
binnen handbereik. bovendien krijg je als sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2900,- & €3600,- per maand gebaseerd op ervaring;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voor € 85,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel
gratis sporten in het hotel;
en uiteraard 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
hoe ziet je werkplek eruit? het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chefwat verwachten wij van jou?
als sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en veel creativiteit bij het brainstormen over de nieuwe menukaart.
deze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega’s zijn altijd voorbereid op alle mogelijke situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! jij bent de wikipedia van ons hotel, je hebt het antwoord op elke vraag. van vragen over een hotelkamer tot aan vragen over een bezienswaardigheid in het centrum van maastricht!daarnaast vind jij het fantastisch om in een team te werken en zet jij graag dat extra stapje voor je collega's.
wat ga je doen?
in- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten;
het in goede banen leiden van telefoon- en e-mailverkeer, zowel intern als extern;
het informeren van onze gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving, jij doet net dat stapje extra. je verrast onze gasten, maar dit is voor jou vanzelfsprekend;
het verwerken van reserveringen voor het hotel en het restaurant;
je controleert financiële transacties en zorgt voor een correcte afhandeling van betalingen;
klachten ervaar je als waardevolle feedback. deze handel je professioneel en creatief af.
wat mag je verwachten?
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je:
een passend salaris passend bij je werkervaring;
in deze rol krijg je de kans om steeds meer verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien binnen het receptie team;
een baan met wisselende werktijden; 06:45-15:15, 10:00-18:30, 12:00-20:30 of 14:45-23:15.
voor € 85,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel;
gratis sporten in het hotel;
uiteraard 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
hoe ziet je werkplek eruit?
stap binnen in een wereld van comfort en klasse. ons hotel beschikt over 190 stijlvolle kamers en suites, waar luxe en ontspanning samenkomen. geniet van culinaire creaties in ons á la carte restaurant of van een ongedwongen sfeer in de gezellige brasserie. voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij 10 schitterende moderne zalen, perfect voor vergaderingen, beurzen en congressen.ontspan, na een drukke dag, in ons verwarmde zwembad, werk aan je energie in de fitness of kom volledig tot rust in de sauna en stoomcabine.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 155 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
wat verwachten wij van jou?in je handbagage bevindt zich een stevige portie gastvrijheid, respect en drive. een van je favoriete quotes is: ‘’let’s do this!’’. je bent iemand die alle 100 keer goedemorgen met een glimlach zegt en tegelijkertijd grijp je uitdagingen aan, die je des te meer gemotiveerd maken! ook heb je:
mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
aantoonbare werkervaring in de service verlening, hospitality of toerisme sector (stages tellen hierin ook mee);
er geen problemen mee om onregelmatige diensten te werken en stel je je flexibel op;
een proactieve en oplossingsgerichte werkhouding;
geen moeite met prioriteiten stellen en snel te schakelen. je bent een multitasker en weet efficiënt te werken, ook wanneer er verschillende taken op je bord liggen;
een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal in woord en geschrift. als je daarnaast nog duits en frans spreekt is dat mooi meegenomen.
hotel van der valk maastricht is een luxe viersterrenhotel. het hotel beschikt over 190 hotelkamers en suites. ook heeft ons hotel een modern zwembad, ruime fitness en een luxueuze sauna en stoomcabine. daarnaast zijn er 10 multifunctionele vergaderruimtes, een à la carte restaurant en een brasserie.
om ons housekeeping team te versterken zijn we op zoek naar een representatieve & gedreven kandidaat voor 3 tot 5 dagen per week (24 tot 38 uur). onze housekeeping afdeling is uitbesteed. je komt als supervisor housekeeping in dienst van jacquet en de groot.
jouw hart klopt sneller van alles piekfijn in orde maken
in jouw functie ondersteun je ons hoofd housekeeping en onze supervisors. naast dat je altijd klaarstaat om je collega’s van de housekeeping te ondersteunen bij het poetsen of checken van de hotelkamers zorg je ook voor:
het aansturen van de housekeeping medewerkers;
het (mee) faciliteren van de werkroosters;
kwaliteitscontrole;
verzorgen van klein wasgoed.
zo zorg jij er als nauwkeurige supervisor housekeeping mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
gastvrij zijn is een talent
overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter.
we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.
de ingrediënten die maken wie je bent
wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid die houdt van schoonmaken. je houdt van fysiek werk en vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je
werkervaring op schoonmaakgebied;
kennis van zowel de nederlandse als engelse taal;
oog voor detail;
een controlerend en oplossend vermogen;
kun je zelfstandig werken en toon je initiatief.
jouw inzet levert beloningen op
een passend salaris (conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
flexibel rooster en werktijden zullen in overleg worden vastgesteld;
de mogelijkheid om parttime (3/4 dagen) of fulltime te werken;
een schitterend familie hotel, wat je jouw werkplek mag noemen;
mooie personeelskorting in ons eigen restaurant;
gratis parkeren.
voor verdere informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je altijd contact opnemen met senay@jaquetendegroot.nl
wat ga je doen?
nadat onze gasten heerlijk hebben geslapen in een van de 190 comfortabele kamers, ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat hen begroet bij het ontbijtbuffet. met een warme glimlach sta je klaar als gastheer of gastvrouw. je zorgt ervoor dat tafels snel en efficiënt worden afgeruimd en weer keurig worden gedekt voor de volgende gasten. bovendien ben jij degene die het ontbijtbuffet klaarzet voor de volgende dag. ben jij klaar voor een ochtend vol gastvrijheid?
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in de mooiste stad van limburg: valk exclusief hotel maastricht ligt op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van maastricht.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van studenten en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren tussen 05.30 en 16.00 uur: geniet van vrije middagen en avonden om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een marktconform salaris tussen de 2370 en 2500 bruto per maand op fulltime basis.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
voordelig overnachten: voor € 75,00 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wat vragen wij van jou?
je bent gastvrij en hebt ervaring in de horeca. je hebt een positieve en gastvrije uitstraling, bent flexibel en kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken.
deze vacature is niet geschikt als bijbaan.
in de keuken staan is jouw passie!
het toepassen van verschillende bereidingen en het experimenten met smaken spreekt jou aan. het samen werken in een ambitieus & hecht team waarmee je elke avond zorgt dat de gerechten foutloos worden meegegeven, geeft jou energie. daarnaast is het jouw droom om te werken in een grote keuken met de nieuwste apparatuur en grote koelingen voor opslag. ook is er een mooie kantine waar met het hele team elke avond gezamenlijk gegeten wordt.
als bovenstaande tekst je enthousiasme gewekt heeft dan is hotel van der valk zeker een werkplek voor jou!
wat ga je doen?
het verzorgen van de mep;
het bewaken van de kwaliteit en opmaak van de gerechten;
dit kan op verschillende afdelingen in onze keuken: afhankelijk van waar jouw kracht en passie ligt;
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom;
helpen met het opleiden van nieuwe collega’s;
meewerken in de a la carte keuken maar ook het meegeven van gerechten voor de brasserie en het voorbereiden van de live cooking buffetten.
over je werkplek
aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.
het sfeervolle à la carte restaurant, dat plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.
veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren.
chef-kok tim en zijn team streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. van carpaccio en schnitzel tot oesters en shortrib. het keukenteam laat zich ook inspireren door de klassieke franse keuken met een moderne twist.
de menukaart wisselt 4 keer per jaar, met behoud van de klassiekers uiteraard, hierdoor is er veel ruimte om creatieve input te leveren voor nieuwe gerechten.
als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 40 collega’s waarvan je op dagelijkse basis samenwerkt met 8 tot 10 collega’s. wat zorgt voor veel gezelligheid!
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel! voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
salaris tussen €2444,- bruto en €2960,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien;
een flexibel rooster passend bij je privé situatie; daarbij houden wij je uren goed in te gaten zodat je een goede werk-privé balans behoudt
je rooster is altijd 3 weken van tevoren bekend; zo kun je goed vooruit plannen
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
voor € 75,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten in het hotel;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje & sluitborrel;
uiteraard 8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
en 25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
de ingrediënten die maken wie je bent
als zelfstandig werkend kok ben jij een doorzetter, behulpzaam en creatief. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler want je werkt tenslotte met 40 collega's. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een keuken bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker;
kennis van haccp;
een goede beheersing van de nederlandse taal of
een goede beheersing van de engelse taal waarbij je gemotiveerd bent om de nederlandse taal te leren.
over de functieben jij iemand die altijd een stapje extra zet? haal je voldoening uit het gelukkig maken van mensen en weet je precies hoe je gasten zich thuis kunt laten voelen? en heb je een servicegerichte houding en mentaliteit? dan ben jij misschien wel de nieuwe host van leonardo boutique hotel maastricht city center.wat ga je doen?je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en voorziet hen van alle informatie die ze nodig hebben. je helpt gasten bij het inchecken en vertelt hen welke hoogtepunten ze echt niet mogen missen. ondertussen krijg je een telefoontje van een gast die een kamer wil reserveren voor volgende week. geen probleem, dat regel je ook. je merkt dat de volgende gasten klaar zijn om uit te checken, dus help je hen meteen. je bent heel benieuwd hoe ze hun verblijf bij ons hebben ervaren. je neemt hun koffers mee, zodat ze nog even de stad in kunnen voordat ze vertrekken. ze vertellen je dat ze snel weer terugkomen. daarom doe je het!leonardo boutique hotel maastricht city centerhet wyck kwartier in maastricht heeft een eigen ritme - levendig, eclectisch en onmiskenbaar charmant. dit is precies de vibe die je zal vinden in het leonardo boutique hotel maastricht city center, gelegen in dit opkomende deel van de stad. achter zijn historische gevel nodigt ons 4-sterren boetiekhotel je uit in een wereld van stijl, creativiteit en comfort. elk van onze 105 kamers is een verhaal dat wacht om verteld te worden, individueel ontworpen om aan je unieke smaak te voldoen. denk aan pluche bedden, designmeubels en coole kunstwerken die elk verblijf uniek maken. stap naar buiten en laat je meeslepen door de levensstijl van maastricht. van elegante boetiekjes tot gezellige cafés en trendy restaurants, ze liggen allemaal om de hoek. dwaal door de geplaveide straten en je zult jezelf vinden nippend aan een wijntje op het iconische vrijthof, slechts een wandeling verwijderd.vanaf het moment dat je aankomt, zijn we er om je verblijf stressvrij te maken. op zoek naar de beste plaatselijke bakker of van plan om de stad op de fiets te verkennen? we geven je insidertips om je te helpen genieten van alles wat maastricht te bieden heeft. met warme, 24/7 service en extra's om het je naar de zin te maken, hebben we alles tot in de puntjes geregeld, zodat jij je kunt concentreren op optimaal genieten van maastricht.wie ben jij?je bent een energieke persoonlijkheid die iedereen met wie je werkt enthousiast maakt.je werkt graag in een team, maar zelfstandig werken is ook geen probleem voor jou.je spreekt vloeiend nederlands en engels. je stelt de gast echt op de eerste plaats; je hebt een servicegerichte houding en een echte hospitality-mentaliteit.je bent beschikbaar op parttime basis, in de ochtend- en avonddiensten.je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.je bent enthousiast en hebt sterke communicatieve vaardigheden.je bent nauwkeurig en stressbestendig.je hebt ervaring in de horeca.wat krijg jij van ons (naast een fijn team natuurlijk)?bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.een keer overwerken? dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.leergierig? daarvoor bieden wij trainingen van het leonardo development lab!ambitieus? bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via fiscfree!nachtje weg? als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!Én geniet van een overnachting met ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'weet waar je werkt' ervaring.
as a housekeeping employee you will work on behalf of hotelpartner in leonardo boutique hotel maastricht city center and together with your colleagues you will ensure clean hotel rooms on a daily basis. the hotel guests have checked out, so the cleaning can begin! after the morning briefing, you'll be given your own room list and go around the hotel to clean those rooms. you will start cleaning the bathroom, changing the bedsheets, emptying the bins, vacuuming the room and, not to mention, replenishing the coffee and tea bags. this room looks absolutely perferct again! on to the next room.what are you going to do?cleaning the bathroom and bedroom.making and changing bedsheets.vacuuming and mopping.replenishing towels and other supplies in the hotel room.cleaning public areas.who are you?you are adaptable, spontaneous and cheerful!you are serious in your work and have an eye for detail.you get energized by working hard and you are physically strong.no cleaning experience? that doesn't matter to us! anyone can work with us.what does hotelpartner offer you?flexible working days, working hours are from 09:00 - 15:00.working 15-38 hours per week? we are happy to discuss the possibilities.a pleasant team with committed colleagues.a varied position with personal attention for you!training opportunities.a permanent position in case of positive performance.27 vacation days on a full-time basis.salary between €13,42 en €14,78 gross per hour in accordance with the cleaning and window cleaning company collective labor agreement.always paid on the second working day of the month.holiday allowance and a end-of-year bonus.
over de functieben jij iemand die altijd een stapje extra zet? haal je voldoening uit het gelukkig maken van mensen en weet je precies hoe je gasten zich thuis kunt laten voelen? en heb je een servicegerichte houding en mentaliteit? dan ben jij misschien wel de nieuwe host van leonardo boutique hotel maastricht city center.wat ga je doen?je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en voorziet hen van alle informatie die ze nodig hebben. je helpt gasten bij het inchecken en vertelt hen welke hoogtepunten ze echt niet mogen missen. ondertussen krijg je een telefoontje van een gast die een kamer wil reserveren voor volgende week. geen probleem, dat regel je ook. je merkt dat de volgende gasten klaar zijn om uit te checken, dus help je hen meteen. je bent heel benieuwd hoe ze hun verblijf bij ons hebben ervaren. je neemt hun koffers mee, zodat ze nog even de stad in kunnen voordat ze vertrekken. ze vertellen je dat ze snel weer terugkomen. daarom doe je het!leonardo boutique hotel maastricht city centerhet wyck kwartier in maastricht heeft een eigen ritme - levendig, eclectisch en onmiskenbaar charmant. dit is precies de vibe die je zal vinden in het leonardo boutique hotel maastricht city center, gelegen in dit opkomende deel van de stad. achter zijn historische gevel nodigt ons 4-sterren boetiekhotel je uit in een wereld van stijl, creativiteit en comfort. elk van onze 105 kamers is een verhaal dat wacht om verteld te worden, individueel ontworpen om aan je unieke smaak te voldoen. denk aan pluche bedden, designmeubels en coole kunstwerken die elk verblijf uniek maken. stap naar buiten en laat je meeslepen door de levensstijl van maastricht. van elegante boetiekjes tot gezellige cafés en trendy restaurants, ze liggen allemaal om de hoek. dwaal door de geplaveide straten en je zult jezelf vinden nippend aan een wijntje op het iconische vrijthof, slechts een wandeling verwijderd.vanaf het moment dat je aankomt, zijn we er om je verblijf stressvrij te maken. op zoek naar de beste plaatselijke bakker of van plan om de stad op de fiets te verkennen? we geven je insidertips om je te helpen genieten van alles wat maastricht te bieden heeft. met warme, 24/7 service en extra's om het je naar de zin te maken, hebben we alles tot in de puntjes geregeld, zodat jij je kunt concentreren op optimaal genieten van maastricht.wie ben jij?je bent een energieke persoonlijkheid die iedereen met wie je werkt enthousiast maakt.je werkt graag in een team, maar zelfstandig werken is ook geen probleem voor jou.je spreekt vloeiend nederlands en engels. je stelt de gast echt op de eerste plaats; je hebt een servicegerichte houding en een echte hospitality-mentaliteit.je bent beschikbaar op parttime basis, in de ochtend- en avonddiensten.je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.je bent enthousiast en hebt sterke communicatieve vaardigheden.je bent nauwkeurig en stressbestendig.je hebt ervaring in de horeca.wat krijg jij van ons (naast een fijn team natuurlijk)?bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.een keer overwerken? dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.leergierig? daarvoor bieden wij trainingen van het leonardo development lab!ambitieus? bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via fiscfree!nachtje weg? als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!Én geniet van een overnachting met ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'weet waar je werkt' ervaring.