jouw hart klopt sneller van zowel onze gast als ons personeel enthousiasmerensamen met onze brasserie manager ben jij als terras manager verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden op ons terras en bij slecht weer, in onze brasserie. dit doe je door:
je passie voor de hospitality in te zetten bij het in de watten leggen van onze gasten.
elke dag goed voorbereid te zijn op hetgeen de dag gaat of kan brengen.
je team van +/- 5 medewerkers per shift aan te sturen en te motiveren om het beste uit de dag te halen.
het aanspreekpunt te zijn voor onze gast, inclusief het beantwoorden van vragen en het op de juiste manier oplossen van eventuele klachten.
de kwaliteit van onze service te bewaken en te controleren.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als terras manager:
een marktconform salaris tussen €2363,- bruto per maand en €2470,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband;
de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen;
flexibel rooster waarbij we drie weken vooruit plannen;
werktijden van 12.00 - 22.00 uur of 17.00 - 01.00 uur;
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit;
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
de ingrediënten die maken wie je bentalles begint met jouw passie voor gastvrijheid. je bent bezig met een (horeca)opleiding, bent net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging. deze functie is jou op het lijf geschreven wanneer:
je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar bent om ons team te versterken;
je een gastvrije en servicegerichte persoonlijkheid hebt;
je initiatief neemt en affiniteit hebt met leidinggeven;
je inzicht hebt in de (wettelijk) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne;
je flexibel bent en beschikbaar met feestdagen;
je hebt een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal. spreek je een vreemde taal? dat is een bonus!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 43 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 150 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 190 luxe en gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.
wat ga je doen?
nadat onze gasten heerlijk hebben geslapen in een van de 190 comfortabele kamers, ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat hen begroet bij het ontbijtbuffet. met een warme glimlach sta je klaar als gastheer of gastvrouw. je zorgt ervoor dat tafels snel en efficiënt worden afgeruimd en weer keurig worden gedekt voor de volgende gasten. bovendien ben jij degene die het ontbijtbuffet klaarzet voor de volgende dag. ben jij klaar voor een ochtend vol gastvrijheid?
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in de mooiste stad van limburg: valk exclusief hotel maastricht ligt op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van maastricht.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van jong talent en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren tussen 05.30 en 16.00 uur: geniet van vrije middagen en avonden om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een marktconform salaris tussen €2310 en €2500 bruto per maand op fulltime basis.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
voordelig overnachten: voor € 75,00 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wat vragen wij van jou?
je bent gastvrij en hebt ervaring in de horeca. je hebt een positieve en gastvrije uitstraling, bent flexibel en kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken.
ben jij niet op zoek naar een vaste baan maar naar een bijbaantje naast je school of studie, dan verwijzen wij je graag naar https://www.hotelvandervalkmaastricht.nl/vacatures/bijbaan/
first things firstvan social media tot de dagelijkse website-update, jij geeft ons een herkenbare uitstraling. drukwerk? jouw handen laten onze huisstijl spreken.niet alleen narrow-casting maar ook het visueel aantrekkelijk maken van het hotel is jouw verantwoordelijkheid. acties bedenken, van black friday tot feestdagen, behoort tot jouw takenpakket. ook het creëren van beeldmateriaal voor online promotie is aan jou toevertrouwd. wat ga je doen?
je zorgt ervoor dat onze social media er helemaal picture perfect uitzien;
elke dag check je onze website en zorg je dat deze helemaal up-to-date is;
je ontwikkelt drukwerk zoals flyers, flip-over vellen, notitieboekjes, brochures en menukaarten aan de hand van onze huisstijl;
je bewaakt onze huisstijl;
je bent verantwoordelijk voor de narrow-casting in het hotel;
je bedenkt leuke acties voor ons hotel; denk aan de feestdagen, winacties, proefslaap-acties, etc.
je maakt beeldmateriaal (foto's en video's) ter promotie op onze onlinekanalen;
je creëert deze content niet alleen tbv onze hotels en voor onze gasten, maar ook tvb van het recruitment van nieuwe collega's;
en last but not least....je ontwikkelt een social media plan voor ons nieuw valk exclusief hotel maastricht-maas, dit gaat open in de zomer van 2026.
wat verwachten wij van jou?
creativiteit, creativiteit, creativiteit. oh, en did we mention creativiteit?;
we zoeken iemand voor 2 à 3 dagen per week;
heel veel enthousiasme;
zelfstandigheid;
je bent pietje precies en ziet elke spellingsfout;
(basis) kennis van umbraco is een pre;
je bent een aanpakker en durft het 'randje' op te zoeken;
aantoonbare skills met canva;
uitstekende beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift, engels is een pre;
gevoel voor tekst en beeld.
win-winsituatie
say hi to een uitdagende baan in het allernieuwste hotel;
een marktconform salaris volgens de horeca cao en passend bij je functie en ervaring (tussen de € 2500 en de € 3100 bruto per maand op fulltime basis) ;
5 weken verlof en, werk je wat meer, dan kun je kiezen tussen extra vrije tijd of gewoon mee uitbetaald krijgen;
gratis parkeren;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% korting in alle valk-exclusief restaurants;
mooi-meegenomen-extra’s: bijvoorbeeld korting op je zorgverzekering;
gratis gebruik van onze fitness en ons zwembad;
regelmatig een borrel of een personeelsfeest, een kerstcadeau of iets anders leuks.
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.over je werkplek:het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen opwerken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bentals (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
hotel maastricht biedt stagiairs die een opleiding in de horeca volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de hotelreceptie. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht.
flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen).
beheers je de nederlandse en engelse taal.
heb je geen ervaring? geen probleem!wij begeleiden al jaren stagiairs en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!voor de keuken en bediening moet je minimaal 10 weken stage lopen. voor de receptie moet je minimaal 20 weken stage lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.wat wij jou bieden:
een stagevergoeding van €20 per dag;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
als restaurant manager heb je een uitdagende baan waarin je de rechterhand bent van onze f&b managers. je hebt zelf veel verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld het openen/ sluiten van het restaurant of de timing bepalen van de tafels. daarnaast stuur je een team van ongeveer 8 tot 15 werknemers per avond aan en spring je zelf waar nodig bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op!
hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een seizoensgebonden kaart waar mogelijk met streekproducten gewerkt wordt. daarnaast voeren wij ook een wijnkaart met verschillende wijnen uit de streek. naast het restaurant hebben we nog meerdere afdelingen: ons ontbijtbuffet, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden bij deze leuke functie:
jij coördineert de werkzaamheden bij het restaurant, de brasserie en de 10 multifunctionele zalen;
jij deelt je kennis en je blijft je team enthousiasmeren;
je stuurt een team van 8 tot 15 medewerkers per avond aan;
klachten ervaar je als waardevolle feedback. deze handel je professioneel en creatief af;
bij drukte kun jij het overzicht bewaren;
je verwelkomt gasten en brengt ze naar het tafeltje;
je maakt een tafelplacering en houdt rekening met voorkeuren, speciale gelegenheden en wensen;
je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem.
wat bieden wij jou:
een marktconform salaris tussen €2556,- bruto en €3177,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
je bent 32 - 38 uur per week beschikbaar;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer.
wie ben jij:
je bent als restaurant manager stressbestendig én je hebt organisatorische skills;
je bent een teamspeler;
jij krijgt energie van zelf trainingen organiseren om het personeel verder op te leiden;
hbo / mbo niveau 4 denk- en werkniveau;
minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie, waarbij je een team hebt aangestuurd;
kennis van haccp en allergenen;
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannen
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 24 tot 40 uur per week samen met je team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:
werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
al met al: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het
binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
een marktconform salaris tussen €2470,- bruto en €2930,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je bent
een snufje energie met een toefje hulpvaardigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok doortastend én initiatiefrijk. jij wacht niet af tot het werk naar je toe komt. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
wat ga je doen?je start om 09:00 uur en zorgt dat je vanaf dit moment bereikbaar bent voor onze gasten. je checkt de mailbox en gaat direct aan de slag met nieuwe, uiteenlopende aanvragen en wijzigingen. er belt een school voor een sportdag, een bedrijf voor een feestavond en een internationaal skiteam voor een trainingskamp. je zet deze boekingen in de desbetreffende systemen en verstuurt de bijbehorende offertes. rond 11:00 uur ontvang je een gast voor een afspraak op locatie. je geeft meer informatie over de mogelijkheden, laat de verschillende faciliteiten zien en stelt samen met de gast een gewenst programma samen. de ochtend is omgevlogen en het is dus alweer tijd voor de lunchpauze. met een goed gevulde maag ben je klaar voor de middag en ga je direct aan de slag met de offerte van je afspraak, zodat deze vandaag nog de deur uit kan. je neemt daarna een aantal nieuwe reserveringen aan, blijft in contact met gasten waarvan de optie binnenkort verloopt en dan zit je dag er om 17:00 uur alweer op. werkzaamheden
het telefonisch en per e-mail aannemen van aanvragen voor diverse arrangementen voor groepen/partijen/(ski)teams;
het rondleiden van potentiële gasten op locatie en het houden van verkoopgesprekken (face to face / telefonisch);
opstellen van offertes, actieve cross- en upsell;
beheren en opvolgen van offertes en reserveringen;
begeleiden van gasten in het volledige reserveringsproces;
het sluiten van de overeenkomsten en zorgen voor een goede after sales.
het is in deze functie belangrijk dat je meedenkt met de gast om het juiste product van snowworld, adventure valley & alpine hotel neer te zetten. je geeft gasten informatie en advies over ons product en helpt hen met het maken van keuzes, denkende aan zowel activiteiten als het culinaire gedeelte.wat wij vragen:
je hebt minimaal een afgerond mbo niveau 4 diploma, bij voorkeur in de richting van hospitality of toerisme;
ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
minimaal 24 uur per week beschikbaar, verdeeld over 3 dagen;
uitstekende communicatieve vaardigheden in nederlands en engels, duits is een pré;
je werkt op locatie, van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 uur. het kan incidenteel voorkomen dat je bij evenementen in de avond en het weekend aanwezig moet zijn;
wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele, dynamische omgeving en stressbestendig is;
je hebt een goed gevoel voor humor.
wat wij bieden:
marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
zeer aantrekkelijke personeelsaanbiedingen, zoals toegang tot de pistes;
een informele werksfeer met leuke directe collega’s;
een afwisselende werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
ruimte om jezelf te ontwikkelen;
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 2 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor skidorp van europa! naast onze skihallen horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf, zoetermeer en antwerpen bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.