als restaurant manager heb je een uitdagende baan waarin je de rechterhand bent van onze f&b managers. je hebt zelf veel verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld het openen of sluiten van het restaurant. daarnaast stuur je een team van ongeveer 8 tot 15 werknemers per avond aan en spring je zelf waar nodig bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op!omdat je de vraagbaak bent van het personeel en onze gasten, bezit je kennis over producten en wijnen. je vindt het leuk om je kennis te delen en zo ook je team te blijven enthousiasmeren. je hebt een echte voorbeeld functie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.jouw inzet levert beloningen opons team is dynamisch, jong en enthousiast. je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen en zorgt er samen met je collega managers voor dat we in een stijgende lijn vooruit blijven gaan. bovendien krijg je als restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek: de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;gratis sporten en zwemmen in het hotel; mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer. gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een seizoensgebonden kaart waar mogelijk met streekproducten gewerkt wordt. daarnaast voeren wij ook een wijnkaart met verschillende wijnen uit de streek. naast het restaurant hebben we nog meerdere outlets: ons ontbijtbuffet, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je benteen snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that's you. tegelijkertijd ben je als restaurant manager stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het restaurant, de brasserie en de 10 multifunctionele zalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en vind je het geen probleem om in de avonden te werken. je hebt ruimte om zelf trainingen te organiseren om het personeel verder op te leiden. ook heb je:hbo / mbo niveau 4 denk- en werkniveau.minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je een team hebt aangestuurd.kennis van haccp en allergenen.goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
dit zoek jij in een baan:
een leuke (bij)baan in de sneeuw;
flexibele werktijden;
een leuke en informele werksfeer;
de gezelligste collega’s;
een job waarin je van je hobby je werk kunt maken;
wat wij vragen:
in het bezit van minimaal een anwärter of vergelijkbaar diploma;
minimaal 18 jaar;
flexibel en staat open voor beschikbaarheid in overleg;
minimaal 1 weekenddag beschikbaar;
minimaal 1 drukke vakantie aanwezig;
je bent gek op wintersport!
wat wij bieden:
een bruto-uurloon tussen € 16,81 - € 24,03,- vanaf 21 jaar*
reiskostenvergoeding van € 0,23 per km;
pensioen;
werkkleding;
zowel de mogelijkheid voor een bijbaantje als voor een fulltime job;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren.
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 2 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.*all inclusief loon (pensioen- en vakantietoeslagen)
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannenhoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 24 tot 40 uur per week samen met je team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
al met al: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 40-urige werkweek:
een passend salaris bij je leeftijd en werkervaring.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje hulpvaardigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok doortastend én initiatiefrijk. jij wacht niet af tot het werk naar je toe komt. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
deze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega’s zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! jij bent de wikipedia van ons hotel, je hebt het antwoord op elke vraag. van vragen over een hotelkamer tot aan vragen over een bezienswaardigheid in het centrum van maastricht!jouw taken en verantwoordelijkheden:
in- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten;
het in goede banen leiden van telefoon- en e-mailverkeer, zowel intern als extern;
het informeren van onze gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving, jij doet net dat stapje extra. je verrast onze gasten, maar dit is voor jou vanzelfsprekend;
het verwerken van reserveringen voor het hotel en het restaurant;
je controleert financiële transactis en zorgt voor een correcte afhandeling van betalingen.
klachten ervaar je als waardevolle feedback. deze handel je professioneel en creatief af.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als front office medewerker:
een passend (bij je leeftijd en ervaring) salaris;
een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling;
een baan met wisselende werktijden; 06:45-15:15, 10:00-18:30, 12:00-20:30 of 14:45-23:15.
5 weken vakantie: voor de broodnodige ontspanning; en bij een fulltime dienstverband ook een atv dag per 4 weken;
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter.we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
"voel je welkom in een team waar samenwerking centraal staat. voor ons geldt het motto één team, één taak!" - jenny, assistent front office manager
hotel van der valk maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. onze 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je bentin je handbagage bevindt zich een stevige portie gastvrijheid, respect en drive. een van je favoriete quotes is: ‘’let’s do this!’’. je bent iemand die alle 100 keer goedemorgen met een glimlach zegt en tegelijkertijd grijp je uitdagingen aan, die je des te meer gemotiveerd maken! ook heb je:
een relevante mbo opleiding afgerond; je bent beschikbaar voor 32-38 uur per week.
minimaal één jaar ervaring in een hotel (stages tellen hierin ook mee);
er geen problemen mee om onregelmatige diensten te werken en je stelt je flexibel op;
geen moeite met prioriteiten stellen en snel te schakelen. je bent een multitasker en weet efficiënt te werken, ook wanneer er verschillende taken op je bord liggen.
een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal in woord en geschrift. als je daarnaast nog duits en frans spreekt is dat mooi meegenomen.
ter versterking van ons brasserie team zijn wij opzoek naar: brasserie medewerker bedieningjouw job in één zin:samen met je leuke collega’s van de brasserie zorg jij dat het onze gasten aan niks ontbreekt en kunnen genieten van een plekje op het terras of aan de bar.wat ga je doen? als brasserie medewerker verwelkom je gasten en neemt de bestellingen op tijdens de lunch en diner. je serveert met souplesse drankjes en ruimt je tafels uit. op zonnige dagen bedien je onze gasten op het terras en ’s avonds sluit je de brasserie zelfstandig af. verdere werkzaamheden zijn:
het maken van drankjes achter de bar;
het opzetten en opruimen van het terras;
de menu- en drankenkaart toelichten;
afrekenen met gasten;
bijvullen van de bar.
wat breng jij mee? relevante horeca ervaring waardoor jij je als een vis in het water voelt in onze brasserie. je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel én je kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken. dit bieden wij:
een marktconform salaris conform horeca cao passend bij je leeftijd en werkervaring;
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
flexibel rooster waarbij we drie weken vooruit plannen;
werktijden van 08.30- 17.00 uur, 12.00 - 22.00 uur, of 17.00 - 01.00 uur;
de mogelijkheid om veel te leren en door te groeien;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
voor € 75,- per nacht overnachten in alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
en nog meer mooi-meegenomen extra's.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap over de honderd collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. hotel van der valk maastricht, gelegen bij de a2 snelweg in maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc. hotel van der valk maastricht is een echt familiebedrijf en behoort tot de valk exclusief groep. met de juiste attitude is doorgroeien binnen onze hotels in ieders bereik.come join the family!
van der valk hotel maastricht, gelegen bij de a2 snelweg in maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. de 11 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc. dagelijks bieden wij een uitgebreid ontbijtbuffet aan voor onze hotelgasten. ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde (parttime) ontbijt kok die het leuk vindt om voor onze gasten een perfect ontbijt neer te zetten. jouw taken verantwoordelijkheden zijn:
het zorg dragen voor een goed lopend ontbijtbuffet;
verrichten van à la minute kookwerkzaamheden, zoals spiegeleieren en pannenkoekjes;
gasten te woord staan in verband met vragen betreffende het ontbijt;
culinaire creativiteit om ons ontbijtbuffet aan te passen aan de wensen van al onze gasten;
het verrichten van mise-en-place voorbereidingen voor het ontbijt en de lunch;
het verzorgen van het lunchbuffet voor onze vergaderarrangementen.
jouw recept:
je hebt enige ervaring in de keuken, uiteraard willen wij ook in jou investeren;
je bent een vroege vogel die goed kan opstaan en met een glimlach aan de dag begint, je dag start immers om 05:30;
je deinst niet terug voor drukke situaties en je weet je hoofd koel te houden;
je hebt passie voor de horeca (pré).
onze ingrediënten:
een afwisselende functie;
vroeg beginnen en vroeg klaar!
een passend (bij je leeftijd en ervaring) salaris conform horeca cao;
veel contact met de gast;
voor € 65,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
regelmatig een gezellige borrel in het hotel';
gratis parkeren;
mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals swissense, gaiazoo en nog meer.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat je gaat doen:als medewerker technische dienst ben jij onmisbaar voor het hotel. wanneer er iets mis is met de verlichting in het restaurant, gaat er bij jou juist een lampje branden. gaat plotseling de airco kapot, dan houd jij het hoofd koel en weet jij wie je moet bellen. jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en (acuut) onderhoud bij hotel van der valk maastricht.je bent onderdeel van een klein, maar hecht technisch team. je onderhoudt veel contact met collega's en hotelgasten. van een kamerdeur die niet goed in het slot valt tot een laadpaal op de parkeerplaats, jij lost problemen snel en efficiënt op. andere werkzaamheden zijn:
het toezien op de veiligheid binnen het hotel;
het inschakelen en aansturen van externe bedrijven voor het opheffen van storingen;
beheren van de werkvoorraad en het schoonhouden van de werkplek;
het uitvoeren van nodige technische inspecties en reparaties;
het zelfstandig oplossen van storingen en het preventief uitvoeren van onderhoud aan onze gebouwen en installaties.
de ingrediënten die maken wie je bentvoor jou is het gepland/acuut onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties, verwarmingsketels, koeling, airconditioning of cv geen enkel probleem. je kunt goed communiceren met collega’s en hotelgasten. een keer per periode heb je storingsdienst en ben jij beschikbaar bij eventuele storingen of urgente zaken.daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
je hebt een afgeronde opleiding op mbo 3/4 niveau richting electrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
je leeft voor techniek en hebt bij voorkeur ervaring als monteur in de technische dienst;
je beheerst de gangbare technieken op het gebied van relevante vakgebieden (bouw, elektra, av, water/licht);
je hebt een hands-on mentaliteit;
je werkt nauwkeurig en oog voor kwaliteit zit in je bloed;
je bent een communicatief vaardige teamplayer.
jouw inzet levert beloningen opwij bieden je een passend (bij je leeftijd en ervaring) salaris en een werkplek in een mooi familiebedrijf. je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng. je mag gratis gebruik maken van de parkeervoorzieningen, fitness en zwembad van het hotel. bovendien krijg je als medewerker technische dienst op basis van een 40-urige werkweek:
5 weken vakantie op jaarbasis: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
consignatietoeslag ten behoeve van storingsdiensten;
vrijwel vaste dagdiensten van maandag t/m vrijdag (buiten storingsdiensten);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
mooi meegenomen extra's.
hoe gaan we jou inwerken?de eerste maand loop je mee met een collega technische dienst die jou kennis laat maken met alle ins en outs van hotel maastricht. wanneer je het hotel onder de knie hebt, ga je meedraaien in het storingsdienstrooster. een keer per vier weken (één week) ben jij beschikbaar voor collega's bij eventuele storingen of urgente zaken. over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen een kop koffie drinken en samen de klus klaren.hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.
hotel maastricht biedt leerlingen die een horeca gerelateerde bbl of bol opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de frontoffice. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht.
flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen).
beheers je de nederlandse en engelse taal.
heb je geen ervaring? geen probleem!wij begeleiden al jaren leerlingen en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!wij nemen een stagiair aan die een stage van 10 weken of langer moeten lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.wat wij jou bieden:
een leuke stagevergoeding, passend bij het niveau van je opleiding;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
mooi meegenomen extra's: korting op aangesloten bedrijven zoals gaiazoo, zalando en nog meer;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat ga je doen?
als horeca medewerk(st)er ben je onderdeel van een van de belangrijkste onderdelen van een complete wintersportbeleving: het eten! jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken en dus ook onvergetelijk maken. de werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten in onze restaurants, en ook kassawerkzaamheden in het zelfbedieningsrestaurant. geen dag is hetzelfde, het kan op sommige momenten erg druk zijn. het is dan van belang dat je overzicht kunt houden en net dat stapje harder kunt lopen. tegelijkertijd blijf je altijd zorgen voor de beste gastbeleving.
wat wij vragen:
een enthousiaste collega, die gastgerichtheid uitstraalt en overzicht kan behouden, ook als het druk is;
ervaring is fijn, maar als jij wilt leren nemen wij de tijd om je de kneepjes van het vak te laten zien;
je bent minimaal 16 jaar op je eerste werkdag;
je kunt minimaal 8 uur per week werken en bent flexibel in je werktijden, omdat deze ook geregeld ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen zullen zijn;
wat wij bieden:
een bruto-uurloon tussen € 16,25- € 19,17 ,- vanaf 21 jaar*
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren.
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?
snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 2 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
*all inclusief loon (pensioen- en vakantietoeslagen)
je hoeft niet strak in pak maar gewoon lekker in een jeans. stayokay maastricht is een pareltje aan de maas. helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. ons restaurant the 5th is een multifunctionele ontmoetingsplek, van borrelaars en vergaderaars tot daghappers en flexwerkers, hier is het allemaal mogelijk. je hebt afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief en je maakt plezier met collega’s én met onze gasten. ben jij graag het eerste aanspreekpunt en klaar voor een afwisselende uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou! voor stayokay maastricht zoeken wij een front office medewerker / receptionist. jij gaat...
gasten ontvangen, in- en uitchecken en zorgt tijdens jouw shift voor een goede gang van zaken bij de front office
aan de slag met pms, ons reserveringssysteem, voor zowel groeps- als individuele reserveringen
nauw samenwerken met jouw collega's en helpt waar nodig
het overzicht bewaren (positief en enthousiast)
flexibel om met elke situatie
wisselende werktijden en -dagen werken, dus ook in de weekenden en avonden.
jij hebt...
een (afgeronde) toeristische opleiding of enkele jaren ervaring als receptionist
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
als echte ‘local know it all’ de leukste tips voor onze gasten
geen moeite met de nederlandse en engelse taal
plezier in het werken en neemt graag initatief
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging (wat uiteindelijk een vaste rol moet worden)
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!