als (junior) front office medewerker zorg jij ervoor dat onze hotelgasten een onvergetelijk verblijf beleven, met alle luxe die daarbij hoort. jij draagt bij aan een geweldige nachtrust voor onze gasten en maakt het verschil met je vriendelijke en open houding. ook als het buiten regent, zorg jij ervoor dat de zon gaat schijnen.hotel van der valk maastricht, beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking restaurant en gezellige brasserie. onze 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden bij deze leuke functie:in- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten;het in goede banen leiden van telefoon- en e-mailverkeer, zowel intern als extern;het informeren van onze gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving, jij doet net dat stapje extra. je verrast onze gasten, maar dit is voor jou vanzelfsprekend;het verwerken van reserveringen voor het hotel en het restaurant;je controleert financiële transacties en zorgt voor een correcte afhandeling van betalingen;klachten ervaar je als waardevolle feedback. deze handel je professioneel en creatief af.wat bieden wij: een marktconform salaris tussen €2380,- bruto en €2680,- bruto per maand; een baan met verschillende diensten in de ochtend, middag en avond. 25 verlof dagen o.b.v. fulltime dienstverband met 13 atv dagen extra;ruimte voor ontwikkeling tot een senior;een dienstverband voor een langere periode;een goede balans tussen werk-en-privé;leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (diverse kortingen/zwemmen/sporten).wie ben jij: je hebt minimaal een mbo opleiding niveau 4 afgerond;je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een hotelomgeving of stages tellen ook;je bent beschikbaar voor 32-38 uur per week;je vindt er geen geen problemen mee om onregelmatige diensten te werken (avonden/weekenden en feestdagen);je bent een echte multitasker die ook stevig in zijn schoenen staat;een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal.
je bied onze (zakelijke) gast service op vier sterren plus niveau en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. zo zorg jij als medewerker banqueting ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. daarbij heb jij de avonden en weekenden vrij.ons hotel beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten.jouw taken en verantwoordelijkheden:verzorgen van succesvolle vergaderingen, congressen en andere evenementen;ontvangen en te woord staan van onze gasten;op- en afbouwen van de juiste opstelling in de juiste zaal;je helpt of ondersteunt bij audiovisuele vragen;niks te doen op de banqueting afdeling? dan help je bij het ontbijt.wat bieden wij:een marktconform salaris tussen €2315,- bruto per maand en €2494,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;dagdiensten weken en avonden vrij! (maandag t/m vrijdag mogelijk);diensten tussen 07:00-15:00 uur of 08:00-16:00 uur; je rooster drie weken vooruit bekend;5 weken vakantie en 8% vakantietoeslag;voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht bij alle valk exclusief hotels;20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;gratis sporten en zwemmen in ons hotel.wie ben jij:je hebt een hands on mentaliteit (je vindt het niet erg om te tillen en sjouwen met stoelen en tafels).je bent beschikbaar tussen 24-38 uur per weekeen goede beheersing van de nederlandse als engelse taal.een handigheid voor plannen en organiseren.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komt versterken!kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist. wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);21 jaar => € 16,7820 jaar => € 15,1019 jaar => € 13,4318 jaar => € 11,7417 jaar => € 10,0716 jaar => € 8,39wat bieden wij:flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;een heleboel leuke collega's van jouw leeftijd;de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf; voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants; gratis sporten en zwemmen in het hotel;geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. samen met een team van zeven managers ben je als supervisor f&b verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in ons à la carte restaurant of de brasserie. ons hotel beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten.jouw taken en verantwoordelijkheden: je passie voor hospitality inzetten bij het in de watten leggen van onze gasten;elke dag goed voorbereid te zijn op hetgeen de dag gaat of kan brengen;je team van 2 tot 8 collega's per shift aan te sturen en te motiveren om het beste uit de dag te halen;het aanspreekpunt te zijn voor onze gast, inclusief het beantwoorden van vragen en het op de juiste manier oplossen van eventuele klachten;de kwaliteit van onze service te bewaken en te controleren.kortom, jouw hart klopt sneller van het enthousiasmeren van zowel onze gast als ons personeel.wat bieden wij: een marktconform salaris tussen €2363,- bruto per maand en €2470,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen;flexibel rooster en werktijden waarbij we drie weken vooruit plannen;doorgroeimogelijkheden: 5 weken vakantie en 8% vakantietoeslag;voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in alle valk exclusief hotels;20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;gratis sporten en zwemmen in het hotel.wie ben jij: je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar om ons f&b team te versterken;je hebt een gastvrije en servicegerichte persoonlijkheid;je bent een initiatiefnemer;je hebt kennis in de (wettelijk) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne;je bent flexibel en beschikbaar bent op horecatijden en met feestdagen.je hebt een goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal. spreek je een vreemde taal? dat is een bonus!
als restaurant manager heb je een uitdagende baan waarin je de rechterhand bent van onze f&b managers. je hebt zelf veel verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld het openen of sluiten van het restaurant. daarnaast stuur je een team van ongeveer 8 tot 15 werknemers per avond aan en spring je zelf waar nodig bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op!omdat je de vraagbaak bent van het personeel en onze gasten, bezit je kennis over producten en wijnen. je vindt het leuk om je kennis te delen en zo ook je team te blijven enthousiasmeren. je hebt een echte voorbeeld functie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.jouw inzet levert beloningen opons team is dynamisch, jong en enthousiast. je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen en zorgt er samen met je collega managers voor dat we in een stijgende lijn vooruit blijven gaan. bovendien krijg je als restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek: de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;gratis sporten en zwemmen in het hotel; mooi meegenomen extra's: korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer. gastvrij zijn is een talent overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe en recent gerenoveerde hotelkamers en suites. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een seizoensgebonden kaart waar mogelijk met streekproducten gewerkt wordt. daarnaast voeren wij ook een wijnkaart met verschillende wijnen uit de streek. naast het restaurant hebben we nog meerdere outlets: ons ontbijtbuffet, live cooking restaurant en gezellige brasserie. de 10 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.de ingrediënten die maken wie je benteen snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that's you. tegelijkertijd ben je als restaurant manager stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het restaurant, de brasserie en de 10 multifunctionele zalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en vind je het geen probleem om in de avonden te werken. je hebt ruimte om zelf trainingen te organiseren om het personeel verder op te leiden. ook heb je:hbo / mbo niveau 4 denk- en werkniveau.minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je een team hebt aangestuurd.kennis van haccp en allergenen.goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannenhoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 24 tot 40 uur per week samen met je team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
al met al: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 40-urige werkweek:
een passend salaris bij je leeftijd en werkervaring.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje hulpvaardigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok doortastend én initiatiefrijk. jij wacht niet af tot het werk naar je toe komt. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
voor het klimpark adventure valley in landgraaf zoeken wij sportieve, representatieve en stressbestendige aanpakkers die onze gasten een geweldige dag bezorgen. samen met je collega’s ontvang je onze gasten, geef je duidelijke instructies, begeleid je ze in het klimpark en tijdens het ziplinen. wat wij vragen:
bij de start van de opleiding ben je minimaal 18 jaar oud;
kennismakingsochtend: 6 april 2025 van 9:00-14:00*
opleidingsdagen: 12 en 13 april 2025, 8:30-17:30*
volledige deelname aan de kennismakingsochtend én alle opleidingsdagen is vereist
affiniteit met buitensport;
goede sociale vaardigheden;
collegialiteit en een flexibele instelling;
minimaal 1 weekenddag per week beschikbaar. in juli en augustus minimaal 2 dagen per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 weekenddag;
pluspunt: naast nederlands ook engels, duits en/of frans spreken;
* mocht je verhinderd zijn tijdens de kenismakingsochtend en/of opleidingsdagen, dan kun je toch gewoon solliciteren. we zetten je dan op een wachtlijst en bij voldoende animo zullen we dan nog een ander opleidingsweekend plannen. wat wij bieden:
een bruto-uurloon van €17,49 vanaf 21 jaar*
reiskostenvergoeding van € 0,23 p/k vanaf 10km woon-werk afstand;
werkkleding;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard vaardigheden te verbeteren.
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
je wordt ingeroosterd op basis van beschikbaarheid, die je zelf doorgeeft via het online roosterprogramma.
wie zijn wij? snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 1 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor skidorp van europa! naast onze skihallen horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf, zoetermeer en antwerpen bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken. het klimpark is geopend van maart tot en met november. in juli en augustus is het park dagelijks geopend. de overige maanden is het park geopend op woensdag vanaf 13 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10:30 uur. de overige dagen opent het park alleen op basis van reservering. *all inclusief loon (pensioen- en vakantietoeslagen)
van der valk hotel kasteel bloemendal, meer dan 200 jaar oud, is een prachtig kasteel dat sinds 1992 als hotel in gebruik is. het kasteel is gelegen in vaals in het limburgse heuvelland en beschikt over 77 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een à la carte restaurant, een hotelbar en wijnbar en een grote kasteeltuin. vanaf begin april opent onze wellness. we hebben vier zalen die voor feesten, vergaderingen en congressen gebruikt worden.ter ondersteuning van onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een gemotiveerdechef de partie (m/v)wat staat er op ons menu en in jouw takenpakket?je bereidt gerechten voor je eigen partie. dit kan zowel de koude als de warme kant, of de patisserie zijn;je maakt gedurende dag de mise-en-place;je zorgt dat de bestellingen klaar zijn;je maakt jouw deel van de keuken schoon op de juiste manier. hiervoor is jouw haccp kennis onontbeerlijk;je werkt op een veilige manier, we zorgen dat jij ook bhv-er wordt;je bent creatief en geeft de chef-kok input voor zijn nieuwe kaartwat zijn jouw ingredienten?een afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok of gelijkwaardig;kennis van de haccp-richtlijnen;minimaal twee jaar ervaring binnen een keukenbrigade;je wil koken op een hoog (gault-millau 14 punten) maar-geen-sterren, niveau;creatief, servicegericht en flexibelwat bieden wij?een afwisselende baan in een prettig team;zekerheid binnen ons concern....over een jaar een contract voor onbepaalde tijd!als je dit wil => doorgroeimogelijkheden;opleidingsmogelijkheden;een mooi salaris, passend bij de functie en relevante werkervaring;slapen voor 75 euro bij een van onze hotels;een (grotendeels) vierdaagse werkweek;deelname aan het horecapensioenfonds
jouw hart klopt sneller van de geur van versgebakken brood en een heerlijk kop koffieje hebt een uitdagende baan en samen met je collega hoofd ontbijt, zorg je ervoor dat het onze gast bij het ontbijt aan niets ontbreekt. je coordineert en organiseert de werkzaamheden tijdens het dagelijks ontbijt. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op! haccp? onder controle! inwerken nieuw personeel, heel graag! je hebt een echte voorbeeldfunctie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als supervisor ontbijt:een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring;overdag werken en avonden vrij;de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;voordelige overnachtingen: voor € 75 per nacht in alle valk exclusief hotels;20% personeelskorting in onze restaurants;gratis sporten en zwemmen in het hotel;en nog meer mooimeegenomen extra's.gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij kasteel bloemendal voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 65 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.kasteel bloemendal beschikt over 74 luxe hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, een grote en 3 kleinere vergaderzalen, een gloednieuwe bar en een prachtige wellness binnenkort. de ingrediënten die maken wie je benteen snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that's you. tegelijkertijd ben je als supervisor ontbijt stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het ontbijt, de lunch en de vergaderzalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:mbo niveau 3/4 denk- en werkniveau;minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;kennis van haccp en allergenen;een bhv-opleiding gevolgd (heb je dit diploma niet, dan ga je dat via ons halen).je spreekt goed nederlands en engels en duits.
hotel kasteel bloemendal ligt in vaals, midden in het limburgse heuvelland. het is een prachtig kasteel van meer dan 200 jaar oud dat sinds 1992 als hotel in gebruik is. we hebben 77 luxe hotelkamers en suites, een geweldig restaurant, een gezellige hotelbar en wijnbar, en een grote kasteeltuin waar onze gasten van kunnen genieten. bovendien hebben we 5 zalen die we gebruiken voor vergaderingen, evenementen, bruiloften en feesten. dit ga je doen als ontbijtkok bij valk exclusief hotel bloemendal zorg je 's ochtends voor het ontbijtbuffet, vul je het gedurende de ochtend aan en zorg je ervoor dat de gerechten er goed uitzien en lekker smaken. je bereidt eieren, wafels en pannenkoeken voor de gasten met een glimlach. ook bak je vers brood, snijd je vleeswaren en doe je andere voorbereidende taken. daarnaast doe je zelfstandig de bestellingen om het ontbijt elke dag verrassend te houden. aan het einde van je shift zorg je dat alles klaarstaat voor de volgende dag.wat mag je verwachten?een sfeervolle werkplek in het mooiste hotel van limburg: valk exclusief hotel kasteel bloemendal is niet zomaar een hotel; het is een betoverende plek met een rijke geschiedenis waar jij deel van kunt uitmaken.een team van fijne collega's: ons team is een mix van jong talent en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.werkuren van 06.00 tot 14.00 uur: geniet van vrije middagen om je eigen ding te doen en te ontspannen.uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd. wat wij jou biedeneen salaris tussen €14,06 en € 16,- bruto per uur.5 weken vakantie op jaarbasis.8% vakantiegeld.reiskostenvergoeding.deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.logeren in alle van der valk hotels voor maar € 75,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt.gratis sporten en zwemmen in ons hotel.wie zoeken we?wij zoeken een enthousiaste ontbijtkok met mbo-niveau. je houdt van koken en ervaring is zeker een pluspunt, maar als je gepassioneerd bent en graag wil leren, moedigen we je zeker aan om te solliciteren. je spreekt nederlands, duits of engels.
wat ga je doen?na een goede nachtrust in een van onze 76 kamers ben jij vaak het eerste gezicht dat onze hotelgasten te zien krijgen. jij ontvangt hen bij ons ontbijtbuffet met een brede glimlach. jij treedt op als gastheer/-vrouw, ruimt tafels af en dekt die weer opnieuw in. start het ontbijtbuffet op en zet dit klaar voor de volgende dag.wie ben jij?je hebt altijd een lach op je gezicht, vindt het niet erg om vroeg op te staan (opstart vanaf 06:00 uur), houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt gelukkig van contact met gasten. je kunt goed zelfstandig werken en ook in de weekenden en op feestdagen kom je met plezier naar je werk. daarnaast herken jij je in de volgende punten:je hebt vergelijkbare werkervaring;je bent flexibel en kan goed omgaan met onverwachte drukte;hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg om de handjes te laten wapperen;met onze gasten communiceer je net zo makkelijk in het nederlands als in het duits;alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wat je van ons kunt verwachten:een passend salaris;vroeg beginnen en avonden vrij! parttime rooster en vaste dagen;5 weken vakantie op jaarbasis; een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;mooie personeelskorting op overnachtingen bij valk exclusief hotels en korting in ons eigen restaurant;gratis parkeren. over hotel kasteel bloemendalkasteel bloemendal beschikt over 76 luxe hotelkamers en suites. tevens beschikt het hotel over een gloednieuw à la carte restaurant clermont en een gezellige hotelbar m.e.s.e. we hebben een aantal multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.werken bij kasteel bloemendal betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega's bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. kasteel bloemendal is een echt familiebedrijf en behoort tot de valk exclusief groep. met de juiste attitude is doorgroeien binnen onze hotels in ieders bereik.
bij kasteel bloemendal zijn we op zoek naar spontane horeca toppers. jij kan veel meer dan pakken hagelslag spiegelen in de supermarkt. kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. wij bieden jou een all-in uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);21 jaar => € 16,7820 jaar => € 15,1019 jaar => € 13,4318 jaar => € 11,7417 jaar => € 10,0716 jaar => € 8.39wat je van ons kan verwachten?flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;een heleboel leuke collega's van jouw leeftijd;de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf; voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants; geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur. wat verwachten wij van jou?1 dag per week minimaal beschikbaar en in de vakanties meerje spreekt en begrijpt nederlands en duits (in de bediening)je bent vrolijk, enthousiast, en wil graag werkenje vindt het leuk om anderen blij te maken
wat ga je doen?
als horeca medewerk(st)er ben je onderdeel van een van de belangrijkste onderdelen van een complete wintersportbeleving: het eten! jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken en dus ook onvergetelijk maken. de werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten in onze restaurants, en ook kassawerkzaamheden in het zelfbedieningsrestaurant. geen dag is hetzelfde, het kan op sommige momenten erg druk zijn. het is dan van belang dat je overzicht kunt houden en net dat stapje harder kunt lopen. tegelijkertijd blijf je altijd zorgen voor de beste gastbeleving.
wat wij vragen:
een enthousiaste collega, die gastgerichtheid uitstraalt en overzicht kan behouden, ook als het druk is;
ervaring is fijn, maar als jij wilt leren nemen wij de tijd om je de kneepjes van het vak te laten zien;
je bent minimaal 16 jaar op je eerste werkdag;
je kunt minimaal 8 uur per week werken en bent flexibel in je werktijden, omdat deze ook geregeld ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen zullen zijn;
wat wij bieden:
een bruto-uurloon tussen € 16,25- € 19,17 ,- vanaf 21 jaar*
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren.
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?
snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 2 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
*all inclusief loon (pensioen- en vakantietoeslagen)