waarom hotel van der valk? aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.het sfeervolle à la carte restaurant, die plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren. de diversiteit vraagt om een grote flexibiliteit; van vaste gasten die komen voor een schnitzel tot aan gasten die komen voor een avondvullend programma. geen avond is hetzelfde!chef-kok tim en zijn keukenbrigade streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. dit zorgt voor een ultieme belevenis bij onze gasten.door actief bezig te zijn met lokale producten en wijnen willen wij gasten continue blijven verrassen. ook streven wij naar het continue verbeteren van onze service en gasttevredenheid.ons restaurant is een plek waar wij klaarstaan voor al onze gasten en waarbij een persoonlijke en unieke ervaring key is!hotel van der valk is een familie bedrijf, dit is voelbaar in ons dna.collega’s zijn vrienden; het team is je familie. ons doel is dat elke gast zich welkom voelt alsof zij deel zijn van onze familie. wij laten gasten kennis maken met onze limburgse producten, smaken en gastvrijheid!word jij hier enthousiast van en ben je op zoek naar een veelzijdige functie? een functie waarbij je je kunt ontwikkelen? waar je de rechterhand bent van onze f&b manager? en dus veel verantwoordelijkheid krijgt?dan zoek niet verder!wie zoeken wij en wie ben jij?
je hebt uiteraard een enorme passie voor de horeca;
het geeft je energie om gasten een fantastische tijd te bezorgen;
je wordt enthousiast van een team coachen en ze te zien groeien;
stress is aan jou niet besteed en bij drukte bewaar jij het overzicht;
wat ga je doen?
je denkt actief mee over verbetermogelijkheden binnen de service & processen;
je zoekt naar verkoopmogelijkheden en omzetkansen;
je vindt het een uitdaging om een avond zo soepel mogelijk te laten verlopen;
dit doe je o.a. door een goede wijkindeling en briefing aan jouw team te geven dat dagelijks bestaat uit 8 tot 15 medewerkers;
je coördineert de werkzaamheden van je collega’s op de vloer en springt bij waar nodig;
je bent met je team verantwoordelijk voor het zetten en controleren van de banqueting zalen;
je controleert de reserveringen, maakt de tafelindeling en communiceert met de keuken over speciale wensen;
je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem;
verder heb jij:
zin om 32 tot 38 uur per week aan de slag te gaan;
minimaal mbo 4 denk- en werkniveau;
minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie; waarbij je een team hebt aangestuurd;
kennis van haccp en allergenen;
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal;
en wat bieden wij jou?
een marktconform salaris tussen €2580,- en €3209,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
vaste vrije dagen zijn mogelijk;
wij letten op je uren en zorgen voor een goede werk-privé balans;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen op die welverdiende vakantie;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
mooi meegenomen extra’s zoals korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer;
hotel maastricht biedt stagiairs die een opleiding in de horeca volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de hotelreceptie. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht
een student die zijn opleiding serieus neemt
en spreek je nederlands en engels
heb je geen ervaring? geen probleem!wij begeleiden al jaren stagiairs en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!voor de keuken en bediening moet je minimaal 10 weken stage lopen. voor de receptie moet je minimaal 20 weken stage lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.wat wij jou bieden:
een stagevergoeding van €20 per dag;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat ga je doen? als medewerker sales en events vervul je een actieve rol in het verkoopproces van onze 10 multifunctionele zalen en 190 hotelkamers. je verkoopt onder andere vergaderingen, groepsreserveringen van kamers, koffietafels en diners voor speciale gelegenheden. dit alles zorgt voor een afwisselende en veelzijdige functie. hoe ga je dit doen?
je bent het visite kaartje van het hotel en je zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt;
je voert klantgesprekken, inventariseert wensen en doet passende voorstellen;
je handelt inkomende aanvragen via telefoon en mail af. aan de hand hiervan stel je passende offertes op;
je denkt mee over commerciële kansen en signaleert verbetermogelijkheden voor jouw afdeling;
je ondersteunt de banqueting afdeling bij dagelijkse werkzaamheden. ontvangt vergadergasten aan de sales-receptiebalie en bent aanspreekpunt voor contactpersonen op locatie. je weet precies wat er op de afdeling speelt;
je onderhoudt contact met de keuken en overige afdelingen betreffende specifieke wensen van jouw partijen;
je ontvangt terugkoppeling van de gast en van het operationele team. op basis hiervan zorg jij voor een goede aftersales en stel je de facturen nauwkeurig op;
hoe ziet je werkplek eruit? hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. we hebben een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. de 10 prachtig gerenoveerde zalen zijn sfeervol ingericht voor vergaderingen, beurzen en congressen. het saleskantoor ligt op de eerste verdieping in de nabijheid van onze zalen, zo kun je snel schakelen als gasten vragen hebben. de ene dag heb je een vergadering voor 10 personen terwijl je de andere dag een evenement voor 300 gasten moet voorbereiden. kortom; geen enkele dag is hetzelfde! werken bij van der valk maastricht betekent dat je werkt in een van de mooiste hotels in limburg. je kunt gratis parkeren en de cappuccino wordt vers voor je gezet. net zoals een heerlijke lunch of diner. ons motto: "jij zorgt goed voor onze gasten; wij zorgen goed voor jou". wat verwachten wij van jou? je hebt minimaal één jaar werkervaring binnen sales of evenementen en een sterke interesse in de hotelwereld. daarnaast herken je je in de volgende punten:
je kunt zelfstandig werken maar werkt ook graag in teamverband;
je bent beschikbaar voor 38 uur in de week;
bij voorkeur heb je een hbo studie in de richting van hospitality of event management gedaan;
je streeft naar resultaten, bent proactief en denkt in oplossingen;
je bent gastvrij en weet goed in te spelen op de wensen van de gast;
je werkt secuur en hebt oog voor detail;
het is fijn als je kennis hebt van een pms en/ of ems systeem;
je beheerst de nederlandse en engelse taal vloeiend in woord en geschrift, als je daarnaast nog duits en/of frans spreekt zou dat super zijn;
je vindt het leuk om bij grote evenementen 's avonds en in het weekend aanwezig te zijn (dit is niet wekelijks hoor, don't worry);
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! in ruil voor het delen van jouw talent als medewerker sales en events bieden we jou op basis van een 38-urige werkweek het volgende:
een marktconform salaris tussen €2580,- bruto en €2850,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
in de meeste gevallen: werken van maandag t/m vrijdag;
25 vakantiedagen en 12 adv dagen;
8% vakantietoeslag;
bedrijfskleding;
20% personeelskorting in onze restaurants;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, borrel of een schaaltje bittergarnituur;
en nog meer mooi-meegenomen-extra's!
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.over je werkplek:het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen opwerken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bentals (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komen versterken!
kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist.
wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 17,19
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8,39
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
veel beschikbaarheid in vakanties;
twee dagen per week beschikbaar om te komen werken, ook tijdens school of studie;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannen
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:
werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
aldus chef kok tim: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
een marktconform salaris tussen €2444,- bruto en €2960,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je bent
als zelfstandig werkend kok ben jij doortastend, hulpvaardig én initiatiefrijk. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler want je werkt tenslotte met 30 collega's. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een keuken bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse taal.
deel jij graag de lakens uit? dan leggen we voor jou vast een extra setje klaar stayokay maastricht is een pareltje aan de maas. helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. ons restaurant the 5th is een multifunctionele ontmoetingsplek, van borrelaars en vergaderaars tot daghappers en flexwerkers, hier is het allemaal mogelijk. je hebt afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief en je maakt plezier met collega’s én met onze gasten. ben jij een zelfstandige werker die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken én oog voor detail heeft? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van housekeeping medewerker.jij gaat...
ervoor zorgen dat de kamers en algemene ruimtes er spic en span uitzien
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift, zodat alles op tijd klaar is
jij hebt…
(eventueel) relevante werkervaring
een positieve en enthousiaste houding
geen probleem om zelfstandig te werken, bent flexibel en helpt je collega’s graag
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon van €17,38 wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91) een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
hotel kasteel bloemendal ligt in vaals, midden in het limburgse heuvelland. het is een prachtig kasteel van meer dan 200 jaar oud dat sinds 1992 als hotel in gebruik is. we hebben 77 luxe hotelkamers en suites, een geweldig restaurant, een gezellige hotelbar en wijnbar, en een grote kasteeltuin waar onze gasten van kunnen genieten. bovendien hebben we 5 zalen die we gebruiken voor vergaderingen, evenementen, bruiloften en feesten.
dit ga je doen
als ontbijtkok bij valk exclusief hotel bloemendal zorg je 's ochtends voor het ontbijtbuffet, vul je het gedurende de ochtend aan en zorg je ervoor dat de gerechten er goed uitzien en lekker smaken. je bereidt eieren, wafels en pannenkoeken voor de gasten met een glimlach. ook bak je vers brood, snijd je vleeswaren en doe je andere voorbereidende taken. daarnaast doe je zelfstandig de bestellingen om het ontbijt elke dag verrassend te houden. aan het einde van je shift zorg je dat alles klaarstaat voor de volgende dag.
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in het mooiste hotel van limburg: valk exclusief hotel kasteel bloemendal is niet zomaar een hotel; het is een betoverende plek met een rijke geschiedenis waar jij deel van kunt uitmaken.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van jong talent en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren van 06.00 tot 14.00 uur: geniet van vrije middagen om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een salaris tussen €14,06 en € 16,- bruto per uur.
5 weken vakantie op jaarbasis.
8% vakantiegeld.
reiskostenvergoeding.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
logeren in alle van der valk hotels voor maar € 75,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wie zoeken we?
wij zoeken een enthousiaste ontbijtkok met mbo-niveau. je houdt van koken en ervaring is zeker een pluspunt, maar als je gepassioneerd bent en graag wil leren, moedigen we je zeker aan om te solliciteren. je spreekt nederlands, duits of engels.
bij kasteel bloemendal zijn we op zoek naar spontane horeca toppers. jij kan veel meer dan pakken hagelslag spiegelen in de supermarkt. kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet.
wij bieden jou een all-in uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 16,78
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8.39
wat je van ons kan verwachten?
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat verwachten wij van jou?
1 dag per week minimaal beschikbaar en in de vakanties meer
je spreekt en begrijpt nederlands en duits (in de bediening)
je bent vrolijk, enthousiast, en wil graag werken
je vindt het leuk om anderen blij te maken
jouw hart klopt sneller van de geur van versgebakken brood en een heerlijk kop koffie
je hebt een uitdagende baan en samen met je collega hoofd ontbijt, zorg je ervoor dat het onze gast bij het ontbijt aan niets ontbreekt. je coordineert en organiseert de werkzaamheden tijdens het dagelijks ontbijt. zijn er klachten of problemen? jij lost ze met een glimlach op! haccp? onder controle! inwerken nieuw personeel, heel graag! je hebt een echte voorbeeldfunctie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien.
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als supervisor ontbijt:
een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring;
overdag werken en avonden vrij;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
je rooster is drie weken vooruit klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
voordelige overnachtingen: voor € 75 per nacht in alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
en nog meer mooimeegenomen extra's.
gastvrij zijn is een talent
overal in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij kasteel bloemendal voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 65 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
kasteel bloemendal beschikt over 74 luxe hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, een grote en 3 kleinere vergaderzalen, een gloednieuwe bar en een prachtige wellness binnenkort.
de ingrediënten die maken wie je bent
een snufje enthousiasme met een toefje behendigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als supervisor ontbijt stressbestendig én heb je organisatorische skills. jij coördineert de werkzaamheden bij het ontbijt, de lunch en de vergaderzalen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
mbo niveau 3/4 denk- en werkniveau;
minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
kennis van haccp en allergenen;
een bhv-opleiding gevolgd (heb je dit diploma niet, dan ga je dat via ons halen).
je spreekt goed nederlands en engels en duits.