functieomschrijving:onze chique en multifunctionele vergaderzalen zijn jouw speelveld. als medewerker meeting & events ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de banqueting afdeling.zo zien jouw taken eruit: + door middel van een dagelijkse planning zorg je dat de zalen in de juiste opstelling geplaatst worden. + voorraden aanvullen en bijhouden. + het opbouwen en verzorgen van buffetten, zowel voor dranken, lunch en diner.+ het opruimen, afbouwen en het schoonmaken van de vergaderzalen en de afdeling.+ het assisteren bij vragen/problemen vanuit de zalen.wat verwachten wij van jou?+ een vriendelijke, gastvrije en professionele uitstraling.+ een proactieve houding en bereid zijn om een stapje extra te doen;+ stressbestendig, flexibele instelling en betrokken bij zowel de gast als de organisatie;+ beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;+ beschikbaar in de weekenden en op feestdagen. de werktijden worden afwisselend, verdeeld in verschillende diensten (voornamelijk de avonden, zo nu en dan de middagen).wat bieden wij jou?+ een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team vanaf 1 september 2025 ;+ een plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving;+ voldoende ruimte voor coaching, zelfontplooiing en zelfstandigheid;+ een functie met verantwoordelijkheid en met veel eigen inbreng;+ marktconform salaris (functieschaal 3);+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg.extra voordelen:+ trainings- en opleidingsmogelijkheden;+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;+ vele personeelskortingen, zo kun je oa. bij alle van der valk exclusief hotels een kamer boeken voor € 75 p.n. incl. ontbijt of lunchen / dineren met 20% korting;+ collectiviteitskorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.
wat ga je doen?
bewaken van hoge kwaliteit en de smaakbeleving van de gerechten.
bedenken en ontwikkelen van nieuwe gerechten en presentaties.
leidinggeven aan het keukenteam en zorgen voor een efficiënte samenwerking, waarbij iedereen gemotiveerd blijft.
meewerken in de dagelijkse uitvoering.
voorraadbeheer en bestellingen.
efficiënt aansturen van werkprocessen.
toezien op gebied van veiligheid, arbo en haccp.
wat breng jij mee?je geeft leiding aan de keuken van hotel deventer. je bent verantwoordelijk voor de keukenbrigade. je zorgt voor gasttevredenheid, continuïteit en innovatie. jouw sparringpartners zijn je souschef(s), de overkoepelend keukenmanager, de general manager en de f&b manager.verder verwachten we:
een afgeronde mbo koksopleiding.
ervaring als souschef, of als chef-kok in een kleiner hotel.
stressbestendigheid en een goede organisator.
een leermeesterdiploma.
innovatieve en creatieve kijk op gerechten en processen.
leiderschap met een coachende stijl en sterke communicatieve vaardigheden.
wat bieden wij jou?
een passend salaris op basis van ervaring.
een fulltime dienstverband met contracturen die ook je daadwerkelijke uren zijn.
goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
balans tussen werk en privé, met voldoende tijd voor je sociale leven.
geregeld een weekend vrij? geen probleem!
voor € 75 overnachten bij alle valk exclusief hotels en 20% personeelskorting in onze restaurants.
leuke activiteiten zoals een personeelsfeest, sportlessen en veel meer leuks!
geen horeca-ervaring? geen zorgen! wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet beweeg jij je, met een dienblad op je hand, zelfverzekerd tussen alle tafels door. wel ervaring? top dan groei je snel door en loop jij je eigen tafels. in overleg met jou mag je starten tussen 15:30 uur en 18:00 uur. je dienst duurt tot circa 23:00 uur. perfect dus om bij te verdienen naast je studie. je start bij ons in de functie waarbij je alle gerechten uitserveert en je kunt na enige inwerktijd eventueel doorstromen naar de functie wijkloper.werken bij van der valk zwolle betekent dat je er in één klap een heleboel leuke collega's bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.wie zoeken wij?je bent minimaal 16 jaar oud. je mag aangeven wanneer je beschikbaar bent voor werk, wij proberen dan op die dagen en tijden zoveel mogelijk werk aan te bieden. een regelmatige beschikbaarheid in de weekenden en tijdens feestdagen is vereist. je hebt altijd een lach op je gezicht, houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt blij van contact met gasten. wat je zoal doet:+ gerechten uitserveren (luikloper)+ klaarmaken van de lekkerste drankjes en deze zorgvuldig serveren+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen wat bieden wij jou?+ een heleboel leuke collega's van jouw leeftijd+ korting op overnachtingen in onze hotels en op jouw restaurantbon+ mogelijkheden om je te ontwikkelen, te groeien en interne opleidingen te volgen+ flexibel rooster en werktijden+ korting op jouw zorgverzekering en een breed scala aan andere kortingen, variërend van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, dit alles via ons benefitsprogrammacome join the family
welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle biedt leerlingen die een horeca gerelateerde bbl of bol opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken.de afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn de banqueting (meeting&events), het restaurant, de keuken en de front-office.op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.jij bent:+ gemotiveerd, representatief en gastgericht+ flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen)+ je beheerst de nederlandse taalwij begeleiden al jaren leerlingen en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!afhankelijk van je opleiding krijg je ook een stagevergoeding!als stagiair profiteer je net zoals onze werknemers van extra's:+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ diverse kortingen op onder andere weber, phillips, bol.com, valk slagerij, swiss sence en op je collectieve zorgverzekering+ verschillende personeelsuitjes en personeelsfeest+ lekker eten gedurende de pauzes+ gelegenheid voor een gezellige borrel met collega's na werktijdsolliciteer nu en come join the family...
functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:+ het uitvoeren van bereidingen+ het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden+ het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ asissteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk+ je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken+ je hebt kennis van de haccp regels+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectjij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij?+ een contract voor 32-38 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw sportschoolabonnement en zorgverzekeringcome join the family
deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening te vullen! kom bij ons werken en come join the family!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ als keukenhulp assisteer je onze koks in de à la carte keuken en live cooking keuken. dit doe je door:+ te wokken bij het live cooking buffet+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ basisproducten te bereiden + buffet aan te vullen+ assisteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je wilt graag (beter) leren koken+ je wilt je collega's je familie kunnen noemen+ het lijkt je leuk om live te koken aan onze buffetten+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring.+ flexibel rooster en werktijden+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is parttime en fulltime beschikbaar, uren in overleg+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra's: korting op je zorgverzekering plus vele andere kortingen en elk jaar een personeelsfeest.wat ga je verdienen?16 jaar, € 10.32*17 jaar, € 12.04*18 jaar, € 13.76*19 jaar, € 15.48*20 jaar, € 17.20*bruto per uur incl. vakantierechtencome join the family
van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team! come join the family!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:+ mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart+ werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden+ elke dag goed voorbereid te zijn+ plezier in je werk te hebbendoor jou en je collega's bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!wat verwachten wij van jou?+ je hebt oog voor detail+ je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten+ je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten+ je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk+ je wilt in een moderne grote keuken werkenwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ fulltime contract;+ 25 vakantiedagen;+ opleidingsmogelijkheden;+ flexibele werktijden en geregeld een (dag in het) weekend vrij;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels; + mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family
welkom in dé horecafamilie van nederland. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het á la carte en live-cooking restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team!functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:
het uitvoeren van bereidingen;
het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden;
het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden;
het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren;
asissteren bij het bereiden van voorgerechten en desserts.
het profiel
je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk;
je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken;
je hebt kennis van de haccp regels;
je wilt in een moderne en grote keuken werken;
in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfect!
jij maakt spontaan een praatje met onze gasten.
wij bieden
een contract voor 32-40 uur per week;
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
4-weken salaris;
recht op 5 weken betaald vakantie, 8% vakantiegeld;
opleidingsmogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
korting op jouw sportschoolabonnement;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd.
jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenwat verwachten wij van jou?+ je hebt ervaring met wijklopen (must)+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega's je familie wilt noemen+ je geregeld in het weekend en met feestdagen kan werkenwat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ marktconform salaris (functieschaal 3)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is fulltime (38) en parttime (32) beschikbaar, uren in overleg+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20 % korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraarsde werktijden worden afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, verdeeld in verschillende diensten (ochtend/middag/avond).come join the family
werken bij van der valk doe je met de tofste collega's in een gezellige omgeving. gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden! kom bij ons werken en come join the family!bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!begin jij in september 2025 met de bbl opleiding gastheer/gastvrouw of zoek je een leerbedrijf? is het jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenjij bent onze collega's als:+ je per september 2025 een leerbedrijf zoekt voor de opleiding gastheer/gastvrouw+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega's je familie wilt noemen+ in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect isarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ salaris conform horeca cao en passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ flexibel rooster en werktijden+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw zorgverzekering en een breed scala aan andere kortingen, variërend van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, dit alles via ons benefitsprogramma+ om te investeren in de toekomst van ons mooie vak betaalt van der valk hotel zwolle graag het cursus/boekengeld van jouw opleiding (voorwaarden van toepassing).wat ga je verdienen?16 jaar, € 8,64als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1105,92*17 jaar, € 10,08als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1290,24*18 jaar, € 11,52als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1474,56*19 jaar, € 12,96als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1658,88*20 jaar, € 14,40als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1843,20*je krijgt 5 weken vakantie doorbetaald en in de maand mei vakantiegeldcome join the family
word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.
de functiede afdeling housekeeping zorgt ervoor dat alle hotelkamers er verzorgd uitzien voor de gasten. de werkzaamheden betreffen onder andere: bedden afhalen en weer opdekken, stofzuigen, stof afnemen en sanitair reinigen. ook is het belangrijk dat je zelf mankementen signaleert en rapporteert aan je leidinggevende. het betreft een functie waarbij we zijn opzoek naar medewerkers die beschikbaar zijn in het weekend. in de vakanties ook op doordeweekse dagen. tijdens reguliere weken zijn de doordeweekse dagen in overleg en op basis van beschikbaarheid. bedrijfsomschrijvingvan der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! ons hotel beschikt over 140 hotelkamers en suites. verder beschikken wij over een sfeervolle hotelbar, luxe ingerichte wellness en een fitness. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!functievereisten
je werkt precies en snel;
flexibele instelling;
doorzettingsvermogen en een goede teammentaliteit;
representatief, servicegericht, enthousiast, proactief ingesteld;
bent flexibel in te delen (weekenden en feestdagen);
in bezit van eigen vervoer, woonachtig in een straal van 15 kilometer.
wat bieden wij jou?
arbeidsovereenkomst en salaris volgens de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
je start met een min/max contract. vaste uren zijn nadien bespreekbaar;
een dynamische en gezellige werkomgeving;
flexibel rooster en werktijden;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, bekende merken en extra’s als een personeelsfeest.
wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?als supervisor housekeeping stuur je medewerkers aan op verschillende afdelingen. je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en op een positieve manier het team helpt aansturen. je werkt mee met je team en zorgt voor controle rondes.doordat wij een hotel zijn vinden de werkzaamheden van maandag t/m zondag plaats waarbij er wordt gewerkt met een flexibel rooster. de werkzaamheden starten om 09.30/10.00 uur. de werktijden zijn afhankelijk van de bezetting. wat verwachten wij van jou:+ dat je flexibel bent+ dat je snel en precies werkt;+ je beschikt over doorzettingsvermogen - goede teammentaliteit;+ ervaring is een pré;wat bieden wij:+ arbeidsovereenkomst conform cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf+ je start met een min/max contract. vaste uren zijn nadien bespreekbaar+ aantrekkelijk salaris, startend vanaf € 16,11 bruto per uur (functiegroep 3)+ een viersterrenplus werkomgeving+ doorgroeimogelijkhedencome join the family...wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een heerlijk verblijf voor hotelgasten in het prachtige van der valk hotel in zwolle reageer dan snel.
functieomschrijvingben jij opzoek naar een leerbedrijf voor het schooljaar 2025/2026? jouw nieuwe collega's staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega's voor dat je werkplek weer spik en span is.je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij dat ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo'n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!jouw recept:+ je start september 2025 en volgt de opleiding tot (zelfstandigwerkend) kok+ je bent een smaakmaker+ gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren+ je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen+ je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega's de gasten in de wattenarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken+ opleidingsmogelijkheden+ flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels + 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering en elk jaar een personeelsfeest.+ om te investeren in de toekomst van ons mooie vak betaalt van der valk hotel zwolle graag het cursus/boekengeld van jouw opleiding (voorwaarden van toepassing).wat ga je verdienen?16 jaar, € 8,64als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1105,92*17 jaar, € 10,08als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1290,24*18 jaar, € 11,52als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1474,56*19 jaar, € 12,96als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1658,88*20 jaar, € 14,40als je 4 dagen per week werkt á 8 uur per dag krijg je per periode van vier weken € 1843,20*je krijgt 5 weken vakantie doorbetaald en in de maand mei vakantiegeldcome join the family
en loop je over van enthousiasme bij het horen dat je in veelzijdige en moderne keuken alles kan leren? ja?! stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar henk@vandervalk.cloud of whatsapp ons op: 0683651249van der valk hotel zwollet.a.v. dhr. h. (henk) swanknieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
functieomschrijving:onze chique en multifunctionele vergaderzalen zijn jouw speelveld. als medewerker meeting & events ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de banqueting afdeling.zo zien jouw taken eruit: + door middel van een dagelijkse planning zorg je dat de zalen in de juiste opstelling geplaatst worden. + voorraden aanvullen en bijhouden. + het opbouwen en verzorgen van buffetten, zowel voor dranken, lunch en diner.+ het opruimen, afbouwen en het schoonmaken van de vergaderzalen en de afdeling.+ het assisteren bij vragen/problemen vanuit de zalen.wat verwachten wij van jou?+ een vriendelijke, gastvrije en professionele uitstraling.+ een proactieve houding en bereid zijn om een stapje extra te doen;+ stressbestendig, flexibele instelling en betrokken bij zowel de gast als de organisatie;+ beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;+ beschikbaar in de weekenden en op feestdagen. de werktijden worden afwisselend, verdeeld in verschillende diensten (voornamelijk de avonden, zo nu en dan de middagen).wat bieden wij jou?+ een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team vanaf 1 september 2025 ;+ een plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving;+ voldoende ruimte voor coaching, zelfontplooiing en zelfstandigheid;+ een functie met verantwoordelijkheid en met veel eigen inbreng;+ marktconform salaris (functieschaal 3);+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg.extra voordelen:+ trainings- en opleidingsmogelijkheden;+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;+ vele personeelskortingen, zo kun je oa. bij alle van der valk exclusief hotels een kamer boeken voor € 75 p.n. incl. ontbijt of lunchen / dineren met 20% korting;+ collectiviteitskorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.
werken bij van der valk doe je met de tofste collega's in een gezellige omgeving. gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden! kom bij ons werken en come join the family!bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!begin jij in september 2025 met de bbl opleiding gastheer/gastvrouw of zoek je een leerbedrijf? is het jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenjij bent onze collega's als:+ je per september 2025 een leerbedrijf zoekt voor de opleiding gastheer/gastvrouw+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega's je familie wilt noemen+ in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect isarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ salaris conform horeca cao en passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ flexibel rooster en werktijden+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw zorgverzekering en een breed scala aan andere kortingen, variërend van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, dit alles via ons benefitsprogramma+ om te investeren in de toekomst van ons mooie vak betaalt van der valk hotel zwolle graag het cursus/boekengeld van jouw opleiding (voorwaarden van toepassing).wat ga je verdienen?16 jaar, € 10,08als je 7 uur per week werkt = € 282,-*17 jaar, € 11,76als je 12 uur per week werkt = € 564,-*18 jaar, € 13,44als je 12 uur per week werkt = € 645,-*19 jaar, € 15,12als je 12 uur per week werkt = € 725,-*20 jaar, € 16,80als je 12 uur per week werkt = € 806,-*(*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten)come join the family
word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.
functieomschrijvingben jij opzoek naar een leerbedrijf voor het schooljaar 2025/2026? jouw nieuwe collega's staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega's voor dat je werkplek weer spik en span is.je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij dat ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo'n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega's bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!jouw recept:+ je start september 2025 en volgt de opleiding tot (zelfstandigwerkend) kok+ je bent een smaakmaker+ gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren+ je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen+ je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega's de gasten in de wattenarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken+ opleidingsmogelijkheden+ flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels + 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering en elk jaar een personeelsfeest.+ om te investeren in de toekomst van ons mooie vak betaalt van der valk hotel zwolle graag het cursus/boekengeld van jouw opleiding (voorwaarden van toepassing).wat ga je verdienen?16 jaar, € 10,08als je 7 uur per week werkt = € 282,-*17 jaar, € 11,76als je 12 uur per week werkt = € 564,-*18 jaar, € 13,44als je 12 uur per week werkt = € 645,-*19 jaar, € 15,12als je 12 uur per week werkt = € 725,-*20 jaar, € 16,80als je 12 uur per week werkt = € 806,-*come join the family
en loop je over van enthousiasme bij het horen dat je in veelzijdige en moderne keuken alles kan leren? ja?! stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar henk@vandervalk.cloud of whatsapp ons op: 0683651249van der valk hotel zwollet.a.v. dhr. h. (henk) swanknieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?als supervisor housekeeping stuur je medewerkers aan op verschillende afdelingen. je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en op een positieve manier het team helpt aansturen. je werkt mee met je team en zorgt voor controle rondes.doordat wij een hotel zijn vinden de werkzaamheden van maandag t/m zondag plaats waarbij er wordt gewerkt met een flexibel rooster. de werkzaamheden starten om 09.30/10.00 uur. de werktijden zijn afhankelijk van de bezetting. wat verwachten wij van jou:+ dat je flexibel bent+ dat je snel en precies werkt;+ je beschikt over doorzettingsvermogen - goede teammentaliteit;+ ervaring is een pré;wat bieden wij:+ arbeidsovereenkomst conform cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf+ je start met een min/max contract. vaste uren zijn nadien bespreekbaar+ aantrekkelijk salaris, startend vanaf € 15,55 bruto per uur (functiegroep 3)+ een viersterrenplus werkomgeving+ doorgroeimogelijkhedencome join the family...wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een heerlijk verblijf voor hotelgasten in het prachtige van der valk hotel in zwolle reageer dan snel.
de functie
schone borden, glanzende glazen, glimmend bestek en schone pannen... op jou kunnen we rekenen!het lijkt misschien niet zo, maar de afwas is de belangrijkste afdeling van het restaurant en de keuken. zonder blinkende vaat is er geen beginnen aan. maar dat betekent natuurlijk niet dat we geen lol maken.
bedrijfsomschrijving
van der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. van gasten die een weekend weg zijn en in de watten gelegd willen worden tot een zakelijke ontmoeting of afspraak. en alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!
het profiel
je beheerst de nederlandse taal;
je bent fysiek sterk, weet van aanpakken en kunt zelfstandig werken;
je woont in deventer of omgeving.
wij bieden
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
doorgroeimogelijkheden;
50% toeslag bij het werken tijdens feestdagen;
leuke bijbaan, prima te combineren met bijvoorbeeld jouw studie.
deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening te vullen! kom bij ons werken en come join the family!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ als keukenhulp assisteer je onze koks in de à la carte keuken en live cooking keuken. dit doe je door:+ te wokken bij het live cooking buffet+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ basisproducten te bereiden + buffet aan te vullen+ assisteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je wilt graag (beter) leren koken+ je wilt je collega's je familie kunnen noemen+ het lijkt je leuk om live te koken aan onze buffetten+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring.+ flexibel rooster en werktijden+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is parttime en fulltime beschikbaar, uren in overleg+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, en elk jaar een personeelsfeest.wat ga je verdienen?16 jaar, € 10,08als je 7 uur per week werkt = € 282,-*17 jaar, € 11,76als je 12 uur per week werkt = € 564,-*18 jaar, € 13,44als je 12 uur per week werkt = € 645,-*19 jaar, € 15,12als je 12 uur per week werkt = € 725,-*20 jaar, € 16,80als je 12 uur per week werkt = € 806,-*come join the family
functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:+ het uitvoeren van bereidingen+ het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden+ het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ asissteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk+ je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken+ je hebt kennis van de haccp regels+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectjij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij?+ een contract voor 32-38 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw sportschoolabonnement en zorgverzekeringcome join the family
welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle biedt leerlingen die een horeca gerelateerde bbl of bol opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken.de afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn de banqueting (meeting&events), het restaurant, de keuken en de front-office.op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.jij bent:+ gemotiveerd, representatief en gastgericht+ flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen)+ je beheerst de nederlandse taalwij begeleiden al jaren leerlingen en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!afhankelijk van de stageduur krijg je ook een stagevergoeding!als stagiair profiteer je net zoals onze werknemers van extra's:+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ diverse kortingen op onder andere weber, phillips, bol.com, valk slagerij, swiss sence en op je collectieve zorgverzekering+ verschillende personeelsuitjes en personeelsfeest+ lekker eten gedurende de pauzes+ gelegenheid voor een gezellige borrel met collega's na werktijdsolliciteer nu en come join the family...
van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team! come join the family!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:+ mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart+ werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden+ elke dag goed voorbereid te zijn+ plezier in je werk te hebbendoor jou en je collega's bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!wat verwachten wij van jou?+ je hebt oog voor detail+ je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten+ je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten+ je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk+ je wilt in een moderne grote keuken werkenwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ fulltime contract;+ 25 vakantiedagen;+ opleidingsmogelijkheden;+ flexibele werktijden en geregeld een (dag in het) weekend vrij;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels; + mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family
functieomschrijving: onze chique en multifunctionele vergaderzalen zijn jouw speelveld. als medewerker meeting & events ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de banqueting afdeling.zo zien jouw taken eruit: + door middel van een dagelijkse planning zorg je dat de zalen in de juiste opstelling geplaatst worden. + voorraden aanvullen en bijhouden. + het opbouwen en verzorgen van buffetten, zowel voor dranken, lunch en diner.+ het opruimen, afbouwen en het schoonmaken van de vergaderzalen en de afdeling.+ het assisteren bij vragen/problemen vanuit de zalen.wat verwachten wij van jou?+ een vriendelijke, gastvrije en professionele uitstraling.+ een proactieve houding en bereid zijn om een stapje extra te doen;+ stressbestendig, flexibele instelling en betrokken bij zowel de gast als de organisatie;+ beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;+ beschikbaar in de weekenden en op feestdagen. de werktijden worden afwisselend, verdeeld in verschillende diensten (voornamelijk de avonden, zo nu en dan de middagen).wat bieden wij jou? + een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team;+ een plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving;+ voldoende ruimte voor coaching, zelfontplooiing en zelfstandigheid;+ een functie met verantwoordelijkheid en met veel eigen inbreng;+ marktconform salaris (functieschaal 3);+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg.extra voordelen: + trainings- en opleidingsmogelijkheden;+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;+ vele personeelskortingen, zo kun je oa. bij alle van der valk exclusief hotels een kamer boeken voor € 75 p.n. incl. ontbijt of lunchen / dineren met 20% korting;+ collectiviteitskorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.
functieomschrijvingdeze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega's zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! jij bent de wikipedia van ons hotel, je hebt het antwoord op elke vraag. van vragen over een hotelkamer tot aan vragen over de banqueting afdeling! je bent iemand die alle 100 keer goedemorgen zegt met een glimlach. en één van je favoriete quotes is: ''let's do this!''bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, als aanspreekpunt van het hotel wordt verwacht dat je alles, echt alles, weet! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!functievereisten+ aantoonbare en recente werkervaring in een grote hotelreceptie.+ kennis van hotelconcepts (idpms) is een pre.+ je spreekt vloeiend nederlands en goed engels. kennis van andere talen? hoe meer hoe beter!+ je werkt graag in teamverband+ ook in de weekenden en op feestdagen leg je de gasten graag in de watten+ 4 of 5 dagen per week, 32 a 38 uur+ woonachtig in (de buurt van) zwollearbeidsvoorwaarden+ alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ salaris conform hoeca cao en passend bij je functie en ervaring+ flexibel rooster en werktijden+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ never-a-dull-moment job+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement en een collectieve zorgverzekeringen die geef jij aan onze gasten met een grote glimlach! kom bij ons werken en come join the family!