je hoeft geen michelin ster te halen zolang je maar verse ideeën meebrengt stayokay domburg zit in een supermooi kasteel, kasteel westhove, tussen oostkapelle en domburg. dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. het hostel heeft 23 kamers, een gezellige bar, een restaurant, een mooie tuin en 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van zelfstandig werkend kok. jij gaat...
samen met jouw keukencollega's of zelfstandig koken voor onze gasten
aan de slag met alles wat met de keuken te maken heeft, van keukenmaterialen onderhouden en bestellingen plaatsen tot planningen maken en ideeën uitwisselen
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en je vindt het leuk om te koken
relevante werkervaring, je weet wat er moet gebeuren in de keuken en hoe je nieuwe en lekkere (kostenbewuste) recepten klaar maakt, wij leren ook graag van jou
gewerkt met het haccp-kwaliteitssysteem en werkt volgens die regels
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, afwisseling, verantwoordelijkheid én lekkere koffie
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkers feest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft niet strak in pakmaar gewoon lekker in een jeansstayokay domburg zit in een supermooi kasteel, kasteel westhove, tussen oostkapelle en domburg. dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. het hostel heeft 23 kamers, een gezellige bar, een restaurant, een mooie tuin en 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap.ben jij graag het eerste aanspreekpunt en klaar voor een wisselende uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van receptionist / front office medewerker.jij gaat...
gasten ontvangen, in- en uitchecken en zorgt tijdens jouw shift voor een goede gang van zaken bij de front office
aan de slag met pms, ons reserveringssysteem, voor zowel groeps- als individuele reserveringen
nauw samenwerken met jouw collega's en helpt waar nodig
jij hebt...
relevante werkervaring of een (afgeronde) opleiding bijvoorbeeld richting toerisme, wij leren ook graag van jou!
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
als echte 'local know it all' de leuskte tips voor onze gasten
geen moeite met de nederlandse en engelse taal en bij voorkeur ook kennis van de duitse taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer een duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
functiebeschrijving:samen met jouw directe leidinggevende, hoofd technische dienst, vormen jullie het hart van de afdeling en zorgen jullie voor ons hotel. een mooie verantwoordelijkheid dus! je hebt een afwisselende functie waarbij jij makkelijk kan schakelen bij ad-hoc werkzaamheden. jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw … collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family! wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
de mogelijkheid om veel te leren;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.
wat ga je doen?
het ondersteunen van de hoofd technische dienst tijdens het uitvoeren van allround (technische) werkzaamheden binnen ons hotel;
het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan apparatuur, verlichting, hang en sluitwerk, hotelkamers, zalen en overige ruimtes;
bijhouden van de werkvoorraad en van de eigen werkruimte en apparatuur.
jij bent onze nieuwe collega als:
je ook in de weekenden en/of tijdens de feestdagen werkt tussen 09.00 uur en 17.00 uur - het hotel is natuurlijk 24/7 geopend;
je leergierig bent en een brede interesse in techniek hebt;
je binnen een straal van 25 kilometer van middelburg woont (in verband met bereikbaarheid calamiteiten want ja – dát hoor er ook bij);
je een technisch inzicht hebt en de gastbeleving voor ogen weet te houden.
functiebeschrijving:onze keuken is groot en ingericht met moderne apparatuur. jij gaat als zelfstandig werkend kok, onder begeleiding van onze chef-kok en sous-chefs, aan de slag met onze bastard bbq om de lekkerste burgers te bakken, met onze ovens voor mooi gestoomde groenten én natuurlijk ook gewoon met “ouderwetse” potten en pannen. daarnaast wordt er iedere dag een ontbijtbuffet en lunchbuffet klaargezet waar veel voorbereidend werk wordt gedaan, ook hier ga je ons bij helpen.jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw … collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family! wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
per 4 weken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
geregeld een weekend vrij, een flexibel of een stabiel werkrooster? geen probleem, in overleg is alles mogelijk!;
óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
de mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
werkkleding hoef je niet te wassen;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.
het recept
voorbereiden en uitgeven van à la carte gerechten;
(voor)bereiding van buffetten;
bewaken van de kwaliteit van de gerechten;
bewaken en controleren haccp.
jouw ingrediënten
je hebt een koks opleiding en beschikt over enkele jaren relevante werkervaring;
je bent creatief en je hebt een grote passie voor koken;
je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team.
wat beiden wij jou?
geld!
flexibel rooster en werktijden
zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
vele leuke extra’s zoals: korting op je zorgverzekering, 2x per jaar een personeelsuitje en 1x per jaar een personeelsfeest
het recept
je helpt met het voorbereiden van gerechten zoals bijvoorbeeld het snijden van groentes en het portioneren
je bereidt de basisproducten
je vult het buffet aan
je assisteert bij het bereiden van voorgerechten en desserts
als keuken assistent help je onze koks in de à la carte keuken en (wanneer nodig) in de live cooking keuken. daarnaast is er iedere dag een groot ontbijtbuffet en lunchbuffet. ook hier help je mee met het voorbereidend werk in de keuken.jouw ingrediënten
je wilt graag (beter) leren koken
je wilt in een moderne en grote keuken werken
in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfect!
functiebeschrijvingin de spoelkeuken ben jij degene die ervoor zorgt dat alle andere afdelingen hun werkzaamheden kunnen voortzetten. een hele belangrijke spin in ons web! in deze rol ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de spoelkeuken en het schoonmaken/afwassen van keuken- en restaurant materialen. je wordt zeer gewaardeerd door het team, want jij zorgt keer op keer weer voor schone werkmaterialen. jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw … collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family! wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
per 4 werken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
geregeld een weekend vrij, een flexibel of een stabiel werkrooster? geen probleem, in overleg is alles mogelijk!;
óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
de mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
werkkleding hoef je niet te wassen;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.
wat ga je doen?
afwassen van serviesgoed en bestek;
sorteren van serviesgoed en bestek;
afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed en bestek;
zo nodig nadrogen en poleren van afgewassen stukken.
jij bent onze nieuwe collega als:
je minimaal 16 jaar bent;
je een flexibele instelling hebt;
je de handen uit de mouwen durft te steken;
je stressbestendig bent.
jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw … collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family!wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
per 4 weken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
geregeld een weekend vrij, een flexibel of een stabiel werkrooster? geen probleem, in overleg is alles mogelijk!;
óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
de mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
werkkleding hoef je niet te wassen (dit geldt niet voor alle afdelingen);
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.
jij bent onze nieuwe collega als:
je onze gasten weet te entertainen;
je het leuk vindt dat elke dag anders is;
je van het gevoel van een nieuwe familie houdt in plaats van collega’s;
je het niet erg vindt om op feestdagen en in het weekend te werken.
functiebeschrijving:deze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega’s zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle; because you never get a second chance to make a first impression! geen dag is hetzelfde en als aanspreekpunt van het hotel wordt verwacht dat je alles, echt alles, weet!jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw … collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers en suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt en à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family! wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
per 4 weken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
geregeld een weekend vrij? geen probleem, in overleg is alles mogelijk!;
óók in de wintermaanden hebben wij jou nodig;
de mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk, personeelsuitje en elk jaar een personeelsfeest.
wat ga je doen?
checkt onze (binnen- en buitenlandse) gasten in- en uit op een warme en professionele manier;
je maakt en verwerkt reserveringen– zowel telefonisch als aan de receptiebalie;
beantwoordt alle mogelijk vragen van onze gasten;
communiceert met andere afdelingen van het hotel over bijzonderheden en/of specifieke wensen van onze gasten;
iedere dag zorg jij ervoor dat onze gasten aan niets ontbreekt. dit doe je samen met jouw collega’s van ’s morgens 7:00 uur tot ’s avonds 23:00 uur, 7 dagen per week;
administratieve handelingen.
jij bent onze nieuwe collega als:
je ervaring hebt binnen de branche (pré maar zeker geen vereiste);
je kennis hebt van hotelconcepts, zoals idpms (pré maar zeker geen vereiste);
je naast een uitstekende beheersing van de nederlandse en engelse taal, in zowel schrijven als spreken, ook de duitse taal beheerst.
functiebeschrijving:als junior sous chef leid je je eigen partie en ondersteun je de (sous)chef bij het toezicht houden op de hele keuken. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de keukenwerkzaamheden. je zorgt ervoor dat al onze gerechten er perfect uitzien en dat elke keukenmedewerker deze gerechten op dezelfde manier bereidt, presenteert en serveert. samen met je collega sous chefs en de chef-kok stel je de vaste menukaart samen, die vier keer per jaar wisselt.jouw nieuwe werkplekwerken bij valk exclusief hotel middelburg voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. het hotel beschikt over 164 luxe hotelkamers, suites, 11 multifunctionele zalen, een speeltuin en een uitgerust wellness center met o.a. een zwembad, sauna’s, massages en fitnessfaciliteiten. uiteraard beschikt het hotel ook over een ontbijt, à la carte restaurant en een hotelbar. nieuwsgierig naar onze familie? come join the family! wat bieden wij jou?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! daarom bieden wij:
per 4 werken een (h)eerlijk salaris naar ervaring en inzetbaarheid;
25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
de mogelijkheid om veel te leren en doorgroeimogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% korting op jouw restaurantrekening in onze eigen hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd in je pauzes;
mooi-meegenomen extra’s: elk jaar is er een personeelsfeest, personeelsuitje en je mag zélf gebruik maken van onze gloednieuwe fitness en wellness voor of na je werk.
het recept
het verrichten van de mise-en-place van de betreffende partie;
het bereiden van de gerechten van de lunch- en dinerkaart voor het à la carte restaurant;
het bereiden van de gerechten voor de afdeling banqueting;
bijdragen aan wijzigingen in de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen.
jouw ingrediënten:
je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart;
je fantaseert, verfrist en verrast men met nieuwe ideeën;
je beschikt over goede haccp kennis;
je beschikt over een afgerond koks opleiding en hebt enkele jaren werkervaring;
je wilt met jouw ervaring ons keuken niveau naar een hoger level brengen;
je bent stressbestendig en houdt het overzicht tijdens de piekmomenten in de keuken;
je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team.