geen driedelig pak, wel 3x zo gezellig ben jij onze nieuwe front office supervisorwerken op de tofste plek in amsterdam, dat doe je bij stayokay amsterdam vondelpark. in het vondelpark staat het grootste hostel van stayokay, inclusief een restaurant genaamd 'the 5th' met een open keuken en heerlijk eten.heb jij ervaring in het aansturen van een team en ben je klaar voor een afwisselende uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou! voor stayokay amsterdam vondelpark & stadsdoelen (verdeelt over twee locaties middenin de stad) zijn wij op zoek naar een front office manager.jij gaat...
direct leidinggeven aan zes supervisors en stuurt het front office team aan (uiteraard spring je als sturend voorman ook zelf bij wanneer nodig)
aan de slag met pms, het reserveringssysteem van stayokay, en hebt kennis van revenue management
als lid van het management team nauw samenwerken met jouw f&b en housekeeping collega’s en bepaalt samen de koers
jij hebt...
aantoonbare leidinggevende ervaring in de front office, bij voorkeur in de hospitality
bruisende ideeën, durft keuzes te maken, legt makkelijk contact en bent gedreven
in ieder geval goede kennis van de engelse taal in woord en geschrift, nederlandse taal en/of een extra taal is een plus
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én lekkere koffie
de vrijheid om jouw eigen werktijden en -dagen te bepalen
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao (schaal 8), aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan in hartje amsterdam waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je doel is om een glimlach op de gezichten van alle gasten te toveren. als assistent restaurant manager ben je ondersteunend aan onze restaurant manager en samen ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het restaurant, denk hierbij aan het;
begeleiden van feesten en partijen of het a la carte restaurant
hebben van de verantwoordelijkheid voor de organisatie en de dagelijkse leiding van het bedienend personeel;
hebben van de verantwoordelijkheid voor het trainen en opleiden van het personeel;
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als assistent restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2.450 en €2.850 per maand, kennis en ervaring uiteraard meegenomen.
een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen valk exclusief hotels.
25 vakantiedagen: op basis van een fulltime dienstverband.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. met onze opleidingen tillen we met jou het niveau naar het volgende level.
20% korting op je restaurant rekenig bij alle valk exclusief hotels.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
gastvrij zijn is een talent
je begint de dag met een briefing met het team. iedereen op de hoogte stellen over wat ze kunnen verwachten. ondertussen heb jij de personeelsplanning al gemaakt en zorg je er voor dat alle talenten optimaal worden benut. tijdens de service loop je actief mee als meewerkend voorman en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. aan het einde van de dienst zorg je voor het financiële gedeelte van het restaurant, en zorg je ervoor dat na je sluitronde alles weer netjes is afgesloten.
hotel leiden is mooi gelegen aan de oude rijn. ons hotel is dicht bij het centrum van leiden te vinden. wij bezitten over diverse luxe kamers en suites. daarnaast hebben wij een knus restaurant en een sfeervolle brasserie waar onze gasten heerlijk kunnen genieten van onze moderne lunch en diner kaart.
“de gezelligheid met de collega’s in het hotel is wat het werk extra leuk maakt” – marijn, restaurant leidinggevendede ingrediënten die maken wie je bent
een snufje gezelligheid met een toefje hard werken. that’s you! tegelijkertijd ben je als assistent restaurant manager geduldig én goed in plannen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
eerdere ervaring met leidinggeven
passie voor de horeca
ook in de weekenden en op feestdagen leg je de gasten graag in de watten.
tijd voor actie
sluit je als restaurant leidinggevende aan bij onze collega’s! meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met tamara van personeelszaken via 071 5731 731. je mag ook direct op de sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten!
van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team! come join the family!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:+ mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart+ werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden+ elke dag goed voorbereid te zijn+ plezier in je werk te hebbendoor jou en je collega's bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!wat verwachten wij van jou?+ je hebt oog voor detail+ je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten+ je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten+ je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk+ je wilt in een moderne grote keuken werkenwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ fulltime contract;+ 25 vakantiedagen;+ opleidingsmogelijkheden;+ flexibele werktijden en geregeld een (dag in het) weekend vrij;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels; + mooi-meegenomen-extra's: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family
als office management & support specialist (bbl) ben jij de spil van onze backoffice. jij ondersteunt de afdelingen hr, administratie en directie bij administratieve en organisatorische werkzaamheden. dankzij jouw proactieve houding en oog voor detail zorg je ervoor dat processen soepel verlopen en collega’s optimaal worden ondersteund. graag maken wij kennis met kandidaten, die beschikken over de volgende functie-eisen, eigenschappen en vaardigheden:
administratieve ondersteuning bieden (o.a. agendabeheer, e-mailbeheer, documentatie)
interne communicatie verzorgen en optimaliseren
voorraadbeheer kantoorbenodigdheden
ondersteunen bij het organiseren van interne evenementen of bijeenkomsten
aanspreekpunt zijn voor leveranciers en externe partijen
ondersteuning bij ontvangst van gasten of zakelijke relaties
volgt een (horeca) gerelateerde bbl-opleiding op mbo-niveau 3 of 4;
je hebt aantoonbare ervaring in de hospitalitysector (vereist)
je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
je bent representatief, communicatief vaardig en organisatorisch sterkje hebt een positieve houding en weet goed prioriteiten te stellen
dit bieden wij jou graag aan:
een leerzame en veelzijdige bbl-werkplek binnen een professioneel hotelteam
begeleiding van ervaren collega's
een salaris conform horeca cao, passend bij de functie en ervaring;
tegen personeelstarief overnachten bij alle valk exclusief hotels;
mogelijkheid om door te groeien binnen het hotel
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en uitjes, via ons benefitsprogramma;
20% korting op je restaurantrekening in bij alle valk exclusief hotels;
gebruik van onze zwembad en gym uitsluitend voor sportdoeleinden.
personal training met je collega’s op de woensdag avond!
come join the family!
werken bij van der valk hotel schiphol betekent werken in een modern 4-sterrenhotel waar kwaliteit, service en beleving centraal staan. achter de schermen draag jij als medewerker technische dienst dagelijks bij aan die hoge standaard.
je zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een vlekkeloos verblijf, van een perfect functionerende kamer tot goed onderhouden algemene ruimtes. storingen, onderhoud of reparaties? jij pakt ze zelfstandig en professioneel aan, zodat alles blijft draaien zoals het hoort.
jouw taken
verhelpen van 1e-lijns storingen en kleine technische problemen
uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan kamers en algemene ruimtes
verrichten van algemene technische werkzaamheden
signaleren van technische gebreken en doorgeven aan externe specialisten indien nodig
zorgen voor een nette, veilige en goed georganiseerde werkplek
jouw profiel
ervaring als medewerker technische dienst, onderhoudsmonteur of klusjesman;
technisch inzicht en een praktische instelling;
zelfstandig en servicegericht;
zorgvuldig en met oog voor detail;
wij bieden
salaris van €2.900,- tot €3.300,- per maand (o.b.v. 38 uur);
een baan van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:00.
overnachten bij alle valk exclusief hotels vanaf €75,- per nacht;
gratis of voordelig sporten met onze trainers en gebruik van onze fitnessfaciliteiten;
reiskostenvergoeding van €0,23 per km (eerste 5 km enkele reis voor eigen rekening);
korting op zorgverzekeringen bij cz en vgz;
een collegiale en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.
jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega's bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenwat verwachten wij van jou?+ je hebt ervaring met wijklopen (must)+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega's je familie wilt noemen+ je geregeld in het weekend en met feestdagen kan werkenwat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ marktconform salaris (functieschaal 3)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is fulltime (38) en parttime (32) beschikbaar, uren in overleg+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20 % korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraarsde werktijden worden afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, verdeeld in verschillende diensten (ochtend/middag/avond).come join the family
je hoeft geen michelin ster te halen zolang je maar verse ideeën meebrengt stayokay domburg zit in een supermooi kasteel, kasteel westhove, tussen oostkapelle en domburg. dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. het hostel heeft 23 kamers, een gezellige bar, een restaurant, een mooie tuin en 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van kok. jij gaat...
samen met jouw keukencollega's of zelfstandig koken voor onze gasten
je collega's bijstaan en samen zorgen dat elke dag weer een nieuw avontuur is, geen dag is hetzelfde en daar houd je van!
indien nodig onze gasten in de bar voorzien van een koud drankje tot een goed gesprek, jij zorgt voor de gezelligheid!
wisselende diensten werken, ook in de avonden en weekenden. uiteraard in overleg
lekker op tijd naar huis om 20:30 uur!
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en je vindt het leuk om te koken
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
zin om te leren, want horecaervaring is geen must
geen moeite met de nederlandse en engelse taal en bij voorkeur ook kennis van een andere taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, afwisseling, verantwoordelijkheid én lekkere koffie
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkers feest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
bij ons hoef je niet strak in pakmaar lekker in een jeansstayokay domburg is een bijzondere werkplek in kasteel westhove, een 13e-eeuwse kasteel compleet met torens en een slotgracht. het hostel bevindt dit op 5 minuten loopafstand van het strand en beschikt over 23 kamers, een gezellige bar en restaurant, een mooie tuin én 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap.ben jij een échte dromer en vind je het niet erg om af en toe te pauzeren? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van bar- en droommedewerker.jij gaat…
2 à 3 dagen per week aan de slag in het hostel
jouw werkdag beginnen met een bardienst
vervolgens slapen in het hostel tijdens jouw aanwezigheidsdienst (00:00 tot 07:00), maar kunt natuurlijk als eerste en enige aanspreekpunt in de nacht gewekt worden voor eventuele calamiteiten
wanneer nodig de telefoon opnemen, vragen beantwoorden en gasten in- en uitchecken (ook na sluitingstijd)
verder gewoon lekker snurken
jij hebt…
ervaring in de f&b en front office, maar dit is geen must
het vermogen om snel en kalm te handelen
een groot verantwoordelijkheidsgevoel
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit én een lekker bed
een "droombaan” in een prachtig kasteel met een wisselend rooster waarbij je het grootste deel van de nacht lekker kunt slapen
een all-in uurloon vanaf €17,38 (op basis van kennis en ervaring) wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten. tijdens het slapen bij je slaapdiensten verdien je het minimumloon. wanneer je wordt gewekt krijg je een verhoging op jouw standaard uurloon met een nachttoeslag van 15%
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
je hoeft geen michelin ster te halen zolang je maar verse ideeën meebrengt stayokay domburg zit in een supermooi kasteel, kasteel westhove, tussen oostkapelle en domburg. dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. het hostel heeft 23 kamers, een gezellige bar, een restaurant, een mooie tuin en 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap. steek jij graag de handen uit de mouwen en houd je van afwisseling? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van allround hostelmedewerker! jij gaat...
het verblijf van onze gasten zo prettig mogelijk maken. je zorgt voor een soepele in- en uitcheck en houdt tijdens jouw shift de front office en bar draaiende
vrienden worden met ons reserveringssysteem pms, wat we gebruiken voor zowel groepen als solo-avonturiers
als allrounder samen met jouw collega’s o.a bar-, ontbijt- en keukendiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt
wisselende diensten werken, ook in de weekenden
wisselende diensten draaien (ook in weekenden) en flexibel meewerken in bar-, ontbijt- en keukenteam.
jij hebt…
zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
geen moeite met de nederlandse en engelse taal en bij voorkeur ook kennis van een andere taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
affiniteit met koken is mooi meegenomen
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
een all-in uurloon vanaf €17,38 (op basis van kennis en ervaring) wanneer je 20 jaar of ouder bent (19 jaar: €15,65; 18 jaar: €13,91). een all-in uurloon betekent dat je vakantietoeslag en opgebouwde vakantie-uren iedere maand direct uitbetaald worden en je er dus niet op hoeft te wachten
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
een contract met vaste uren of een flexibel contract waarbij werktijden en -uren in overleg gaan. beide opties zijn bespreekbaar
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
waarom hotel van der valk?
aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.
het sfeervolle à la carte restaurant, die plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.
veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren. de diversiteit vraagt om een grote flexibiliteit. geen avond is hetzelfde!
chef-kok tim en zijn keukenbrigade streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. dit zorgt voor een ultieme belevenis bij onze gasten.
door actief bezig te zijn met lokale producten en wijnen willen wij gasten continue blijven verrassen. ook streven wij naar het continue verbeteren van onze service en gasttevredenheid.
ons restaurant is een plek waar wij klaarstaan voor al onze gasten en waarbij een persoonlijke en unieke ervaring key is!
hotel van der valk is een familie bedrijf, dit is voelbaar in ons dna.
collega’s zijn vrienden; het team is je familie. ons doel is dat elke gast zich welkom voelt alsof zij deel zijn van onze familie. wij laten gasten kennis maken met onze limburgse producten, smaken en gastvrijheid!
word jij hier enthousiast van en ben je op zoek naar een veelzijdige functie? een functie waarbij je je kunt ontwikkelen? waar je de rechterhand bent van onze f&b manager? en dus veel verantwoordelijkheid krijgt?
dan zoek niet verder!
wie zoeken wij en wie ben jij?
je hebt uiteraard een enorme passie voor de horeca;
het geeft je energie om gasten een fantastische tijd te bezorgen;
je wordt enthousiast van een team coachen en ze te zien groeien;
stress is aan jou niet besteed en bij drukte bewaar jij het overzicht;
wat ga je doen?
je denkt actief mee over verbetermogelijkheden binnen de service & processen;
je zoekt naar verkoopmogelijkheden en omzetkansen;
je vindt het een uitdaging om een avond zo soepel mogelijk te laten verlopen;
dit doe je o.a. door een goede wijkindeling en briefing aan jouw team te geven dat dagelijks bestaat uit 8 tot 15 medewerkers;
je coördineert de werkzaamheden van je collega’s op de vloer en springt bij waar nodig;
je bent met je team verantwoordelijk voor het zetten en controleren van de banqueting zalen;
je controleert de reserveringen, maakt de tafelindeling en communiceert met de keuken over speciale wensen;
je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem;
verder heb jij:
zin om 32 tot 38 uur per week aan de slag te gaan;
minimaal mbo 4 denk- en werkniveau;
minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie; waarbij je een team hebt aangestuurd;
kennis van haccp en allergenen;
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal;
en wat bieden wij jou?
een salaris tussen €2580,- en €3209,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
de mogelijkheid om een leermeester diploma te behalen en deel te nemen aan diverse trainingen;
het rooster is drie weken vantevoren klaar en wordt in overleg met jou gemaakt;
vaste vrije dagen zijn mogelijk;
wij letten op je uren en zorgen voor een goede werk-privé balans;
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen op die welverdiende vakantie;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
voor € 75,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
mooi meegenomen extra’s zoals korting op je zorgverzekering en andere aangesloten bedrijven zoals fietsvoordeelshop, gaiazoo en nog meer;
hotel maastricht biedt stagiairs die een opleiding in de horeca volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij een stagiair kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de hotelreceptie. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.
als stagiair ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht
een student die zijn opleding serieus neemt
en spreek je nederlands en engels
heb je geen ervaring? geen probleem!
wij begeleiden al jaren stagiairs en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!
voor de keuken en bediening moet je minimaal 10 weken stage lopen. voor de receptie moet je minimaal 20 weken stage lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.
wat wij jou bieden:
een stagevergoeding van €20 per dag;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:
werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat ga je doen?
samen met het sales team ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van 2 hotels! maximale omzet genereren met betrekking tot onze zalen en groepsreserveringen. jouw uitdaging wordt om de 15 multifunctionele zalen en ruim 300 kamers zo optimaal mogelijk te verkopen. het hele jaar door!
hoe ga je dit doen?
jij beheert & onderhoudt bestaande accounts en breidt deze verder uit;
je zoekt actief naar potentiële klanten om meer omzet te genereren. je weet hen te vinden en passende voorstellen te doen;
jij bent continue op zoek naar kansen en mogelijkheden om nieuwe omzet binnen te halen;
je stelt een commercieel jaarplan op aan de hand van de doelstellingen;
je monitort de omzet en stuurt bij indien nodig;
je stelt offertes op voor evenementen en groepsreserveringen en volgt deze op. jij wilt omzet zo goed mogelijk genereren; het juiste event op het juiste moment;
jij geeft leiding aan twee gedreven collega's. je ondersteunt hen waar nodig bij offerte-aanvragen, het inboeken van reserveringen, facturatie en debiteurenopvolging;
je stelt rapportages op aan de hand van cijfers en feedback van gasten;
je draagt verbeteringen en vernieuwingen aan om het serviceniveau te verhogen;
tijdens de dagelijkse en wekelijkse meetings bespreek je samen met je collega’s van het f&b- en front office-management de voorbije, lopende en aankomende evenementen. je deelt de ontvangen feedback met de teams en kijkt vooruit naar aankomende evenementen.
hoe ziet je werkplek eruit?
jij gaat werken voor onze 2 hotels in maastricht:
het super deluxe hotel van der valk maastricht-maas opent medio 2026. dit hotel beschikt over verschillende kamertypes van comfort tot suites. in totaal telt het hotel 113 kamers en 5 vergaderzalen. het restaurant heeft 220 zitplaatsen en is open voor ontbijt, lunch en diner. direct gelegen aan de oever van de maas kunnen gasten hier genieten van een prachtig uitzicht. uniek is ook de wellness & fitness die zich bevindt op de bovenste verdieping. met zijn unieke locatie direct aan de maas wordt dit hotel een fantastische uitdaging om in de markt te zetten.
het reeds gevestigde hotel van der valk maastricht beschikt over 190 luxe hotelkamers en suites. het hotel beschikt over een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. de 10 prachtig zalen zijn sfeervol ingericht voor vergaderingen, beurzen, congressen en bruiloften. het saleskantoor ligt op de eerste verdieping in de nabijheid van onze zalen, zo kan er snel geschakeld worden als gasten vragen hebben. het aantal gasten varieert sterk: soms ontvangen we 10 gasten, en bij een volgend event kunnen dat er 300 zijn. iedere dag is anders!
wat verwachten wij van jou?
je bent een echte netwerker en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de sales op het gebied van hospitality of de evenementenbranche. daarnaast herken je je in de volgende punten:
jij bent het visitekaartje van het hotel;
je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur een commerciële opleiding of hotelschool;
uit je cv blijkt je ervaring in sales;
je streeft naar resultaten, bent proactief en denkt in oplossingen;
jij bent commercieel sterk, representatief & hebt lef;
met jouw sterke netwerkvaardigheden weet jij op elk event de juiste mensen te spreken en te overtuigen van onze unieke locaties en services;
je beheerst de nederlandse en engelse taal vloeiend in woord en geschrift, als je daarnaast nog duits en/of frans spreekt is dat mooi meegenomen;
je vindt het leuk om bij grote evenementen 's avonds en in het weekend aanwezig te zijn (niet wekelijks hoor, don't worry).
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou!
in ruil voor het delen van jouw talent als salesmanager meeting & events bieden we je op basis van een 38-urige werkweek:
een bruto maandsalaris tussen €2.850 en €3.550 afhankelijk van je ervaring;
in de meeste gevallen: werken van maandag t/m vrijdag;
25 vakantiedagen en 12 adv dagen o.b.v. 40 uur per week;
8% vakantietoeslag;
deelname aan het pensioenfonds horeca en catering;
een jaarcontract met daarna kans op een vast dienstverband;
mooie personeelskorting op overnachtingen bij valk exclusief hotels en korting in ons eigen restaurant;
hoe gaan we jou inwerken?
van der valk maastricht is onderdeel van de van der valk exclusief groep. de eerste periode als onze sales manager meeting & events zul je dan ook worden ingewerkt door onze sales collega’s in het hotel en bij diverse van der valk exclusief hotels. een win-win situatie! want zo leer je van elkaar en ervaar je de gastvrijheid van onze mooie hotels.
at our large hotel and event venue in amsterdam, you will be responsible for tracking the financial transactions for our hotel. taking it easy is not an option, and you'll experience the dynamics and hectic pace of the day with a smile. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessworking with numbers gives you energy. whether it's helping to prepare financial reports, processing invoices or managing budgets, you do it with a smile and a high degree of accuracy. you also work closely with various departments to ensure that all financial information is processed correctly. there are no limits to your abilities. in addition, you are:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week;
unrolling credit cards and receipts;
preparing and/or correcting accounts;
reviewing commission invoices;
entering debit and credit invoices;
supporting factor of administration during monthly/quarterly/annual closings.
in this position, you will work office hours monday through friday.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of seven colleagues in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all. don't work. do what you love insteadfinancial precision and flawless administration, that's what you go for. with passion, you dive into the world of numbers and finance. you keep a close eye on the financial processes, ensure accurate registrations and contribute to a streamlined financial administration. you must have:
preferably experience in the hotel industry;
fluent written and spoken knowledge of the english and dutch language.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & hr-group hotels;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and the credit manager. are you ready?
tandoori express is een echt familiebedrijf in amsterdam met passie en liefde en dat ziet u terug in onze gerechten. onze tandoori gerechten worden dagelijks op traditionele wijze bereid door onze professionele chefs. het geheim van de populariteit van onze tandoori gerechten zit hem in onze werkwijze en in de producten waarmee wij werken. om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen gebruiken wij alleen de mooiste en meest verse premium producten én worden alle tandoori gerechten vers gemaakt.
zelfstandig werkende kok voor het bereiden van indiase gerechten
standplaats: amsterdam
dienstverband: fulltime baan / 38 uur per week
toezien op en bereiden van gerechten
de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten is beoordeeld en (hulp)middelen zijn klaargezet.
voorbereidende werkzaamheden (wassen, snijden, mengen e.d.) zijn uitgevoerd, en vervolgens zijn (delen van) gerecht(en) (tegelijkertijd) bereid.
tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) zijn uitgevoerd en waar nodig bijstellingen/bijdoseringen gedaan.
bestellingen zijn doorgeefgereed gemaakt (door hulpkrachten).
werkzaamheden conform voorschriften (haccp, arbo, veiligheid e.d.)
voorraad- en bestelbeheer
dagelijkse werkzaamheden zijn gepland en voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen zijn besteld.
de bestelde artikelen zijn ontvangen, gecontroleerd en opgeslagen.
de houdbaarheid en hygiëne van de voorraad is gemonitord.
opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
de werkomgeving en keukenapparatuur is schoongemaakt en afval is afgevoerd.
bijzonderheden/mankementen zijn gesignaleerd en indien nodig zijn kleine storingen zelfstandig opgelost.
verbetervoorstellen en optimalisatie
verbruikte hoeveelheden ingrediënten en half(fabricaten) zijn gecontroleerd en verantwoord.
inbreng is geleverd voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.
recepten zijn ontwikkeld/aangepast en indien er sprake is van afwijkende menu’s is dit besproken.
voorstellen zijn uitgewerkt in receptuurinstructies e.d.
profiel
kennis en betekenisvolle vaardigheden
mbo-niveau 3 werk- en denkniveau
aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
competenties
toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt
weet te motiveren en enthousiast te maken
geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken
laat anderen voorbeeldgedrag zien
begint uit zichzelf, wacht niet af
heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit
kijkt in het eigen werk vooruit en komt in actie als dat nodig is
ziet als zaken (ook buiten het eigen werk) blijven liggen en pakt ze op als dat kan
corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan
vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service
komt met voorstellen om zaken beter te doen
blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig
herstelt snel na tegenslag of teleurstelling
dit is wat we je te bieden hebben
gevarieerde diensten
leuke collega’s
salaris conform horeca cao: €2500-3000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden
prettige werksfeer en een werkomgeving met duidelijke structuren
reiskostenvergoeding
dagelijks schone bedrijfskleding
wij bieden interne opleidingen aan
at a unique location in one of amsterdam's major hotel and event venues, you, together with your team, are faced with a new challenge. as a groups reservations trainee, you are the first contact for group bookings and play a key role in creating unforgettable experiences for our guests for all our revo hospitality group hotels. from handling and selling various requests to discussing the specific wishes and requirements of our clients in detail, you know exactly how to exceed expectations. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessfrom approaching potential customers to maintaining existing relationships. that is what you take care of together with your team. selling group reservations energizes you. you handle the request from a to z. you create a plan, arrange the contract, and ensure that all other related matters run smoothly. successful group reservations are your goal, and you keep this in mind. this also means that, under the guidance of a colleague, if necessary, you sometimes give tours in the hotel and work closely with the organization, ensuring that reception and housekeeping staff receive the correct instructions. if you do your job well, along with your colleagues, the booking becomes an experience for the customers and, therefore, a great success. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week.
responsible for group bookings from a to z, including.
handling incoming requests;
discussing wishes and requirements with the client, preparing competitive cost estimates and group offers, finalizing contracts, and making definitive arrangements.
processing the rooming lists from the conference & events department in the reservation system.
being responsible for welcoming accounts and arranging/conducting site inspections together with the group coordinators.
acting as the link between the organization and its clients.
managing administrative tasks, such as processing agreements and communicating them to colleagues in the hotel’s operational departments.
applying hotel policies regarding cancellations, no-shows, etc.
being responsible for after-sales follow-up.
in this position, you will work monday to friday from 09:00 to 17:00. you will learn to work for all the six revo hospitality group hotels and based in mövenpick amsterdam.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of six to ten colleagues in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."at mövenpick, we take good care of our people and ensure that we can deliver successful events and conferences for our customers, where they can enjoy a great atmosphere that also prevails in our team." - director of sales & marketing, mövenpick.don’t work. do what you love insteadwhat makes you happy is working with a large team and feeling the rush of achieving good results. you are a driven sales person, very precise when it comes to administration and enthusiastic about working with numbers. you keep an overview of small and large events, and you don't like to say `no’ to a request "yes, we can" sounds better to you. you must have:
preferably knowledge of the opera it system.
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week.
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%.
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of conference & events executive and (cross) training opportunities.
a uniform, laundry service and meals.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & hr-group hotels.
recruitment bonus for a new colleague.
50% f&b discount at various hotels in amsterdam.
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and groups manager. are you ready?
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel rotterdam-nieuwerkerk is een luxe viersterrenhotel met een eigentijdse en goed uitgeruste keuken.het restaurant is recent verbouwd, we gaan vernieuwen. van der valk hotel rottterdam-nieuwerkerk zit in een nieuwe fase. een grondige verbouwing, een aangescherpte visie en een stevige ambitie. wij willen dé huiskamer van het groene hart worden – warm, ambachtelijk en met een open blik naar de toekomst. in deze transitie zoeken wij medewerkers in de bediening, voor de afdeling banqueting. banqueting. dé afdeling die zorgt dat alle vergaderingen, congressen, trainingen en feesten vlekkeloos verlopen. onze chique en multifunctionele zalen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. als banqueting medewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op deze afdeling. jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. van het plaatsen van en uitleg geven over de av-apparatuur, zalen vergroten of verkleinen door de verschuifbare wanden tot het uitserveren van smaakvolle hapjes en drankjes. geen dag is hetzelfde!wat je zoal doet:
het verzorgen van succesvolle evenementen. je regelt de partij van a tot z;
je draagt jouw steentje bij aan een gastvrije en professionele sfeer;
door middel van een dagelijkse planning zorg je dat de zalen in de juiste opstelling geplaatst worden;
voorraden aanvullen en bijhouden;
het opbouwen en verzorgen van buffetten (drank, lunch, diner);
opruimen, afbouwen en schoonmaken van de afdeling / vergaderzalen;
enthousiast, gemotiveerd en weet hoe je gasten kunt entertainen;
wat bieden wij jou graag aan:
salaris volgens horeca cao, op basis van ervaring
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
een flexibel rooster, zodat je werk en privé goed kunt afstemmen
een deel van de fooien – zo voel je de waardering van onze gasten direct
.voor slechts €75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op eten en drinken binnen alle valk exclusief hotels
toegang tot ons exclusieve benefitsprogramma met kortingen op kleding, vakanties, brandstof, en nog veel meer
elk jaar een personeelsfeest
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel rotterdam-nieuwerkerk is een luxe viersterrenhotel met een eigentijdse en goed uitgeruste keuken.het restaurant is recent verbouwd, we gaan vernieuwen. van der valk hotel rottterdam-nieuwerkerk zit in een nieuwe fase. een grondige verbouwing, een aangescherpte visie en een stevige ambitie. wij willen dé huiskamer van het groene hart worden – warm, ambachtelijk en met een open blik naar de toekomst. in deze transitie zoeken wij medewerkers in de bediening. wat ga je doen?jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:
gasten verwelkomen en begeleiden;
opnemen en invoeren van bestellingen;
gasten de menu- en wijnkaart toelichten;
tafels uitruimen en indekken;
voorraden aanvullen;
schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten.
jij bent onze collega als:
je een echte sfeermaker bent;
je graag je handjes laat wapperen;
je geen-dag-hetzelfde baan wilt;
je, je collega’s je familie wilt noemen;
in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect is.
dit bieden wij jou graag aan:
salaris volgens horeca cao, op basis van ervaring
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
een flexibel rooster, zodat je werk en privé goed kunt afstemmen
een deel van de fooien – zo voel je de waardering van onze gasten direct
voor slechts €75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op eten en drinken binnen alle valk exclusief hotels
toegang tot ons exclusieve benefitsprogramma met kortingen op kleding, vakanties, brandstof, en nog veel meer
elk jaar een personeelsfeest
at our large hotel and event venue in amsterdam, the high level of service comes first. that means that you make guests feel welcome and take on all the tasks of the reception. taking it easy is not an option, and as a receptionist you will experience the dynamic and hectic pace of the day with a smile. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessyou are the first and last contact of our guests. therefore, you make sure they feel welcome, and the positive feeling stays during their stay. "oh, you are celebrating your wedding anniversary in amsterdam? congratulations!", and immediately note that the couple receives a bottle of champagne and in their room. you also make sure that this is overhanded to the afternoon shift if they need to take care of it. and is there a guest that is looking for the meetings floor? then you show the way in a clear, detailed, and friendly approach. everything with a smile and empathy, even during complains. you are always in the spotlight and perform on the stage of mövenpick. you work hard, even if your shift is running a bit later, for the guests that will choose our hotel again. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
responsible for checking in and out guests;
the point of contact for all questions in the hotel, from a to z;
the face of our hotel.
this position has morning and afternoon shifts. the morning shift starts at 06:45 and the afternoon shift at 14:45, including a 15-minute handover at the start of each shift. the night shift is outsourced and is therefore not part of your duties.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of twenty colleagues, four shiftleaders and the (assistant) front office manager in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."the true success of a hotel is not just in providing a comfortable bed and a good meal, but in creating an experience that leaves a lasting impression on our guests." – front office manager mövenpickdon’t work. do what you love insteada warm feeling is what you offer the guests, during their entrance, their stay and when they leave. during the check-in, with you behind the counter, the conversation with the guest is on-going while you fill in the information in the system. and you do not get irritated if a guest has a lot of questions, or it takes longer to check-in, creating a long line. you attend on them in a serious and empathetic manner. it is important that the appropriate departments are also informed about any useful information acquired. you act as the voice of the hotel. and does handling this complain make the line longer? then you make contact with the rest of the guests that you will attend to them immediately. this requires a good portion of self-knowledge and self-reflection. and your humour? you make good use of that when the situation calls for it. we enjoy having fun with our guests.you must have:
preferably knowledge of the opera it system;
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.443 and €2.958 in accordance with scale 5 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry;
a contract of 38 hours per week;
25 leave days and time off for any overtime;
extra day off during your birthday month;
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
pension contributions with the horeca & catering pension fund;
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of shiftleader, training and crosstraining opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam
various staff outings.
this is the right time to say yesdo you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and the front office manager. are you ready?
imagine the possibilities: a hotel in amsterdam, spaces in-house and next door for 15 to 1200 people. a unique opportunity to work as a banqueting operations supervisor to provide conferences, events and meetings with guests from all over the world. one moment you are serving the guests together with your team and the next you are busy setting up the rooms. at mövenpick we make moments, do you?be limitlesstoday on the schedule: a meeting of 15 people, a meeting with lunch of 20 people and a meeting of 30 people. an ongoing day for you and with your colleagues you make sure the guests have a good time with us. if your colleague cannot solve a complain, you jump in to help. you train external or internal team members and make sure that the shift runs smoothly. you don't just take the order or help the guests; you go the extra mile. "would you like ice cubes in your coke or a piece of lime? would you like a lovely piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? these are questions you ask, and you immediately feel if the guest needs them or not. you proudly talk about local products and take time for each guest despite the crowds. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
involved in complex questions, complaints or feedback from our guests.
responsible for supervising and training the employees.
preparing and/or cleaning up the meeting rooms.
responsible for welcoming guests and making them feel at home. good service is number one.
making desired adjustments to the rooms during or shortly before use.
giving correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way.
making drinks and taking orders. you are also willing to have a chat with our guests about their visit to amsterdam for example.
proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with an international team in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."work hard, play hard" perfectly describes what it's like to work at mövenpick. working hard? absolutely – and with teammates who are passionate about the job and about each other, every day at work feels like a celebration." – operations manager at mövenpick hotel amsterdam city centredon’t work. do what you love insteadthrough your great feeling of responsibility, you know exactly what your team needs to do their job well. even during busy moments, you keep your head cool. with your empathy, you ensure that guests have a great time, and the employees serve the guests well. you have:
relevant background in hospitality or events.
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.580 and €3.209 in accordance with scale 6 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry.
a contract of 38 hours per week.
25 leave days.
extra day off during your birthday month.
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres.
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%.
pension contributions with the horeca & catering pension fund.
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities.
a uniform, laundry service and meals.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels.
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience.
recruitment bonus for a new colleague.
50% f&b discount at various hotels in amsterdam.
various staff outings.
this is the right time to say yes you can already see yourself walking through our hotel and you are excited to every opportunity that comes your way. don’t wait any longer send your motivation letter and cv to hr office at hotel.netherlands.hr@movenpick.com. will we see you walking around here soon too? we call you! you can expect one interview with the f&b manager and someone from human resources. are you ready?
van timmer- tot schilderwerk en van werkzaamheden als elektricien tot loodgieterswerk. dit ga jij allemaal leren als leerling technische dienst van een groot hotel met eventlocatie in amsterdam. en we zorgen goed voor je. van een hapje, een drankje en een dak boven je hoofd onder werktijd tot verzorgde kleding. en dat alles in een sociale omgeving. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessbij mövenpick zet jij een stapje meer dan enkel jouw werkzaamheden als leerling technische dienst. je leert hoe je moet schilderen en hoe je een boor in je handen houdt. maar dat is niet het enige. is de kamer vrij? is de kamer schoon? mag ik boren? zijn de kamers naast, onder en boven de kamer waar ik aan de slag moet bezet? allemaal zaken waar jij bij jouw werkzaamheden rekening mee houdt. en kom je een gast op de gang tegen die vragen heeft? dan help je die natuurlijk verder. de ene dienst zit jij op de preventieve werkzaamheden zoals het schilderen van een kantoor, een terras dat klaargemaakt moet worden of het beheer van legionella preventie van legionella op een kamer. en een andere dienst pak jij de storingen samen met een collega op zoals een bed dat kapot is, een wc-bril die loszit of een badkamerkraan die blijft lopen. jij zorgt dat kamers op orde zijn voor onze gasten. geen limieten aan jouw kunnen. hiernaast ben je:
een student die de mbo opleiding tot technische dienst volgt niveau 2, 3 of 4.
een leergierig en ambiteus persoon. je gaat geen uitdaging uit de weg.
ook een soort gastheer die gasten helpt als gasten vragen hebben. dan maar even de schilderkwast laten rusten.
als medewerker technische dienst draai je verschillende diensten. deze diensten zijn tussen van 07:00 en 20:00 uur met een dienst van 7.6 uur. soms werk je doordeweeks twee dagen niet en werk je zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur.proud to presentmövenpick, dé plek om te genieten van het leven. binnen creëren we de plek voor onze gasten om te genieten, ontspannen aan de bar met een heerlijke cocktail of een romige cappuccino. in onze restaurants zijn de meest overheerlijke bijzondere gerechten te ontdekken. oorspronkelijk komen we vanuit zwitserland en deze noordelijke bourgondische gastvrijheid nemen we mee. enjoying life to the fullest. dat is onze mantra voor onze gasten én ook voor jou als medewerker.en dat genieten doe jij met jouw vijf collega’s in ons prachtige 4-sterrenhotel gelegen in amsterdam uitkijkend op het ij. de sfeer in het team is gezellig. er worden leuke gesprekken gevoerd en er is altijd de wil om elkaar te helpen en elkaars diensten over te nemen als dat nodig is. er zijn lunch momenten en er zijn momenten waarin samen gezeten wordt om werk goed over te dragen. je werkt in een hotel die samenwerkt met de passenger terminal amsterdam, een totale gecombineerde conferentieruimte van meer dan 1900m2, incl. 11 moderne en ruime conferentie- en directiekamers. door middel van ijvenues, het nieuwe beurscentrum van amsterdam, wordt alles alleen maar groter en meer. op een mooie zonnige dag kun je ervoor kiezen om binnen 10 minuten te lopen of 5 minuten te fietsen naar het centraal station. of anders stap je aan de overkant van ons hotel op de tram. kortom, we hebben het allemaal. don’t work. do what you love insteadjij wordt gelukkig in een sociale werkomgeving. je stelt je flexibel op en gaat opgewekt naar je werk. of dat nu om 07:00 uur is of om 12:00 uur. met een glimlach loop jij door de gangen en begroet je de gasten. daarnaast zorg je dat je er verzorgd uitziet. is er door het schilderen een vlek in je broek gekomen? dan snel jij even naar het magazijn om een andere aan te trekken. alles voor een toegankelijke en nette look. daarbij beschik jij over:
passie voor het vak.
een goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift en het liefst ook engels.
we offernatuurlijk willen wij als mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. daarom bieden wij jou:
een bbl leerling salaris volgens de horeca cao.
een contract voor 32,15 uur per week (4 dagen werk en 1 dag op school);
een reiskostenvergoeding tot €169 per maand, op basis van het aantal kilometers;
een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%.
een extra dag vrij in je verjaardagsmaand.
aansluiting bij pensioenfonds horeca & catering;
nationale en internationale doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als engineer en opleidingsmogelijkheden.
een uniform, wasservice en maaltijden.
kortingen op kamers en eten en drinken binnen mövenpick hotels & resorts vanwege accor & revo hospitality group.
geniet van een overnachting met ontbijt en diner in het hotel waar je werkt tijdens je mövenpick experience.
aanbrengbonus voor nieuwe collega.
50% f&b korting bij verschillende hotels in amsterdam.
diverse personeelsuitjes.
this is the right time to say yesja, jij ziet jezelf hier al helemaal werken. wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv naar de hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com. nog vragen over de vacature? deze kun je stellen aan het hr-kantoor via hotel.netherlands.hr@movenpick.com of 020 – 519 12 22.zien wij jou hier ook rondlopen? we call you! jouw gesprek is met een medewerker van de afdeling hr en de technische dienst supervisor. are you ready?
you will satisfy the guests in our hotel with our food and beverage services. with us, food & beverage trainee is more than only bringing the plates in a restaurant. as a trainee in our large hotel, you are responsible for the restaurant, lobby & lounge bar and in-room dining, together with an international team. at mövenpick we make moments, do you?be limitless with your colleagues, you will make sure that guests have a nice stay in our restaurant, in the lounge bar or in their room through room service. you do not just take the order, but you go the extra mile for our guests, and sense their needs, "would you like ice cubes in your cola or a piece of lime? would you like a piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? i see you have the map on the table, are you going to do something nice? if you have any questions about the city, feel free to ask." you proudly talk about local products, and you take your time for every guest even though it is busy. one day you will work during breakfast and the next day in the bar in the evening. and you help your colleagues with in-room dining when needed. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
a student from hotel school or tourism education (hbo or mbo level)
responsible for welcoming the guests and making them feel at home at our food and beverage outlets. good service is number one;
giving the correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way;
making drinks and taking orders. you are also willing to have a real chat with our guests about their visit to amsterdam;
preparing the restaurant for evening service or tidying up breakfast;
refilling drinks in the bar so that all drinks are available.
your working hours depend on where you need to work, bar, restaurant, or room service. for our restaurant and room service, working hours are from 7:00 to 15:00 and from 15:00 to 23:00. you are open to work different shifts. for the bar, working hours are from 9:00 to 15:00, 15:00 to 23:00 and 16:00 to 0:00. proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. you start every working day together with twenty national and international colleagues in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam. the team consists of young colleagues who are collegial and friendly towards each other. despite the different nationalities, we can definitely speak of a close group of colleagues. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.“if our staff is happy, our guests are happy.” – restaurant & bar manager mövenpick. don’t work. do what you love insteadmaking sure guests have a good time is what you are all about. full of enthusiasm you start a conversation with them. for instance, you try to suggest local products. meanwhile, you keep an eye on all tables or places at the bar and make sure everything runs smoothly. so, the guest can enjoy the experience to the fullest. guest satisfaction, that is your full focus, which means you also know how to tell great stories about our food and drinks and sell our products without being too obvious. just subtle and pleasant for our guest.we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
night-shift allowance of 20% and sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of f&b waiter or f&b supervisor and national and international training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yescan you already see yourself working here? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and restaurant & bar manager. are you ready?
just imagine the possibilities: a hotel in amsterdam, with in-house and adjacent spaces for 15 to 1,200 guests. a unique opportunity for an assistant banqueting manager to organize conferences, events, and meetings for guests from all over the world. at mövenpick we make moments, do you? be limitlesstoday’s agenda: a 15-person meeting, a 20-person lunch meeting, and a 30-person gathering. just another day in the life of an assistant banqueting manager. the f&b manager scheduled your staff, arranged all the supplies, and ensured every detail is in place. ready, set, go. the day kicks off and you’re everywhere you're needed. you help clear plates at the 20-person lunch, quickly train your external team members so they’re fully up to speed by the afternoon and find a suitable space for a last-minute meeting that wasn’t booked but definitely needed. no problem you’ve got it all under control. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
you work closely with both internal and external staff guiding the team and bringing out the best in everyone.
you have a sharp eye for service quality and take proactive steps whenever there’s room for improvement in our performance scores.
proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with an international team in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all. "work hard, play hard" perfectly describes what it's like to work at mövenpick. working hard? absolutely – and with teammates who are passionate about the job and about each other, every day at work feels like a celebration." – operations manager at mövenpick hotel amsterdam city centredon’t work. do what you love insteadwhat you love most is making sure everything runs smoothly. if it’s not plan a, then it’s plan b. you think along, offer solutions, or suggest alternatives. “yes” is your starting point. by now, you know the planning inside and out, allowing you to think ahead and adapt quickly. you support the f&b manager in coordinating the day, the week, and even the larger events on the calendar. at the same time, you understand how important it is to know your team. you're approachable, enjoy working together, and believe in strengthening those around you. everything to get the best results. you must have:
at least 2 years of experience as a banqueting supervisor, events, or catering.
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.829 and €3.588 in accordance with scale 7 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry.
a contract of 38 hours per week.
25 leave days.
extra day off during your birthday month.
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres.
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%.
pension contributions with the horeca & catering pension fund.
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities.
a uniform, laundry service and meals.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels.
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience.
recruitment bonus for a new colleague.
50% f&b discount at various hotels in amsterdam.
various staff outings.
this is the right time to say yes you can already see yourself walking through our hotel and you are excited to every opportunity that comes your way. don’t wait any longer—send your motivation letter and cv to hr office at hotel.netherlands.hr@movenpick.com. will we see you walking around here soon too? we call you! you can expect one interview with the f&b manager and someone from human resources. are you ready?
wat ga je doen?
nadat onze gasten heerlijk hebben geslapen in een van de 190 comfortabele kamers, ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat hen begroet bij het ontbijtbuffet. met een warme glimlach sta je klaar als gastheer of gastvrouw. je zorgt ervoor dat tafels snel en efficiënt worden afgeruimd en weer keurig worden gedekt voor de volgende gasten. bovendien ben jij degene die het ontbijtbuffet klaarzet voor de volgende dag. ben jij klaar voor een ochtend vol gastvrijheid?
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in de mooiste stad van limburg: valk exclusief hotel maastricht ligt op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van maastricht.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van studenten en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren tussen 05.30 en 16.00 uur: geniet van vrije middagen en avonden om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een marktconform salaris tussen de 2370 en 2500 bruto per maand op fulltime basis.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
voordelig overnachten: voor € 75,00 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wat vragen wij van jou?
je bent gastvrij en hebt ervaring in de horeca. je hebt een positieve en gastvrije uitstraling, bent flexibel en kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken.
deze vacature is niet geschikt als bijbaan.
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.
als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
over je werkplek:
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.
werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen op
werken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het
binnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bent
als (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
in de keuken staan is jouw passie!
het toepassen van verschillende bereidingen en het experimenten met smaken spreekt jou aan. het samen werken in een ambitieus & hecht team waarmee je elke avond zorgt dat de gerechten foutloos worden meegegeven, geeft jou energie. daarnaast is het jouw droom om te werken in een grote keuken met de nieuwste apparatuur en grote koelingen voor opslag. ook is er een mooie kantine waar met het hele team elke avond gezamenlijk gegeten wordt.
als bovenstaande tekst je enthousiasme gewekt heeft dan is hotel van der valk zeker een werkplek voor jou!
wat ga je doen?
het verzorgen van de mep;
het bewaken van de kwaliteit en opmaak van de gerechten;
dit kan op verschillende afdelingen in onze keuken: afhankelijk van waar jouw kracht en passie ligt;
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom;
helpen met het opleiden van nieuwe collega’s;
meewerken in de a la carte keuken maar ook het meegeven van gerechten voor de brasserie en het voorbereiden van de live cooking buffetten.
over je werkplek
aan de rand van maastricht ligt het mooie van der valk hotel. een modern hotel met een groot à la carte restaurant, live cooking concept, banqueting zalen en een dynamische brasserie.
het sfeervolle à la carte restaurant, dat plek biedt aan 150 tot 200 gasten, is een plek waar beleving, smaak & gastvrijheid samenkomen.
veel gasten betekent ook veel verschillende ervaringen en wensen. van gasten die romantisch komen dineren tot aan groepen die uitgebreid een verjaardag komen vieren.
chef-kok tim en zijn team streven naar het vinden van de beste smaak combinaties. ze serveren de klassiekers zoals je ze mag verwachten maar verrassen ook met innovatieve gerechten. van carpaccio en schnitzel tot oesters en shortrib. het keukenteam laat zich ook inspireren door de klassieke franse keuken met een moderne twist.
de menukaart wisselt 4 keer per jaar, met behoud van de klassiekers uiteraard, hierdoor is er veel ruimte om creatieve input te leveren voor nieuwe gerechten.
als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 40 collega’s waarvan je op dagelijkse basis samenwerkt met 8 tot 10 collega’s. wat zorgt voor veel gezelligheid!
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel! voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
salaris tussen €2444,- bruto en €2960,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien;
een flexibel rooster passend bij je privé situatie; daarbij houden wij je uren goed in te gaten zodat je een goede werk-privé balans behoudt
je rooster is altijd 3 weken van tevoren bekend; zo kun je goed vooruit plannen
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
voor € 75,- (incl. ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten in het hotel;
gratis gebruik maken van het zwembad én de spa & welness in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje & sluitborrel;
uiteraard 8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen;
en 25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
de ingrediënten die maken wie je bent
als zelfstandig werkend kok ben jij een doorzetter, behulpzaam en creatief. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler want je werkt tenslotte met 40 collega's. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een keuken bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker;
kennis van haccp;
een goede beheersing van de nederlandse taal of
een goede beheersing van de engelse taal waarbij je gemotiveerd bent om de nederlandse taal te leren.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komen versterken!
kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, bediening of de afwas. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor het perfect gebakken stukje vlees of getapte biertje bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist. heb je geen ervaring in de keuken of bediening? geen probleem! wij leren jou alles wat je moet weten.
wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 17,19
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8,39
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
veel beschikbaarheid in vakanties;
twee dagen per week beschikbaar om te komen werken, ook tijdens school of studie;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel rotterdam-nieuwerkerk is een luxe viersterrenhotel met een eigentijdse en goed uitgeruste keuken.het restaurant is net verbouwd, we gaan vernieuwen. van der valk hotel rottterdam-nieuwerkerk zit in een nieuwe fase. een grondige verbouwing, een aangescherpte visie en een stevige ambitie. wij willen dé huiskamer van het groene hart worden – warm, ambachtelijk en met een open blik naar de toekomst. in deze transitie zoeken wij een medewerkers in de bediening. wat ga je doen?als ontbijtmedewerker zorgt je voor een gastvrij ontvangst van onze hotelgasten. je vult het buffet aan in samenwerking met de ontbijtkok. ook het schoonmaken van het buffet vind jij geen probleem! tijdens en na het ontbijt ruim je en dek je de tafels op voor de lunch! als ontbijtmedewerker ben je de schakel tussen ontbijt en lunch. het serveren van dranken en gerechten doe jij dan ook met plezier! je bent onze collega als:
je een vroege vogel bent die dag graag met een glimlach begint;
je enthousiast, gemotiveerd bent en weet hoe je gasten kunt entertainen;
je een teamspeler bent;
je je collega's je familie wilt noemen;
in het weekend en met de feestdgen werken voor jou perfect is
dit bieden wij jou graag aan:
salaris volgens horeca cao, op basis van ervaring
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
een flexibel rooster, zodat je werk en privé goed kunt afstemmen
een deel van de fooien – zo voel je de waardering van onze gasten direct
voor slechts €75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op eten en drinken binnen alle valk exclusief hotels
toegang tot ons exclusieve benefitsprogramma met kortingen op kleding, vakanties, brandstof, en nog veel meer
elk jaar een personeelsfeest
at our large hotel and event venue in amsterdam, the high level of service comes first. that means that you make guests feel welcome and take on all the tasks of the reception. taking it easy is not an option, and as a front office trainee you will experience the dynamic and hectic pace of the day with a smile. at mövenpick we make moments, do you?be limitless.you are the first and last contact of our guests. therefore, you make sure they feel welcome, and the positive feeling stays during their stay. "oh, you are celebrating your wedding anniversary in amsterdam? congratulations!", and immediately note that the couple receives a bottle of champagne and in their room. you also make sure that this is overhanded to the afternoon shift if they need to take care of it. and is there a guest that is looking for the meetings floor? then you show the way clearly, detailed, and friendly. everything with a smile and empathy, even during complains. you are always in the spotlight and perform on the stage of mövenpick. you work hard, even if your shift is running a bit later, for the guests that will choose our hotel again. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week;
responsible for checking in and out guests;
the point of contact for all questions in the hotel, from a to z;
the face of our hotel.
this position works in morning and afternoon shifts. the morning shift starts at 06:45 and the afternoon shift at 14:45. this always includes a 15-minute handover at the start. the night shift is outsourced and is therefore not part of your duties.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of twenty colleagues, four shiftleaders and the (assistant) front office manager in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."the true success of a hotel is not just in providing a comfortable bed and a good meal, but in creating an experience that leaves a lasting impression on our guests." – front office manager mövenpickdon’t work. do what you love insteada warm feeling is what you offer the guests, during their entrance, their stay and when they leave. during the check-in, with you behind the counter, the conversation with the guest is on-going while you fill in the information in the system. and you do not get irritated if a guest has a lot of questions, or it takes longer to check-in, creating a long line. you attend on them in a serious and empathetic manner. it is important that the appropriate departments are also informed about any useful information acquired. you act as the voice of the hotel. and does handling this complain make the line longer? then you make contact with the rest of the guests that you will attend to them immediately. this requires a good portion of self-knowledge and self-reflection. and your humour? you make good use of that when the situation calls for it. we enjoy having fun with our guests. you must have:
preferably knowledge of the opera it system;
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of receptionist or shiftleader and national and international training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222.if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and front office manager. are you ready?
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse ideeën meebrengt blue collar hotel – stayokay eindhoven is een hip ho(s)tel met de perfecte mix van nostalgie en rock & roll, gevestigd in een oude philipsfabriek in het bruisende strijp-s in eindhoven. ijskoude drankjes, heerlijk eten en comfortabele bedden tegen betaalbare prijzen. wij hosten regelmatig concerten in het blue collar theater, maar we zijn ook de coolste spot voor (zakelijke) events en bruiloften. de robuuste bar is het centrum van het hotel waar zowel locals en hotelgasten kunnen genieten van een drankje en een maaltijd.ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van zelfstandig werkend kok. jij gaat...
ideeën inbrengen voor de menukaart, we houden van afwisseling, initiatief en creativiteit
samen met jouw keukencollega's of zelfstandig, koken voor onze gasten, à la carte , buffet of shared dinners
aan de slag met alles wat met de keuken te maken heeft, van keukenmaterialen onderhouden en bestellingen plaatsen tot planningen maken en ideeën uitwisselen
mee vormgeven aan het concept "blue collar cafe"
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en vindt koken leuk
relevante werkervaring, je weet wat er moet gebeuren in de keuken en hoe je nieuwe en lekkere (kostenbewuste) recepten klaar maakt, wij leren ook graag van jou!
gewerkt met het haccp-kwaliteitssysteem en werkt volgens die regels
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn. ook als je part time beschikbaar bent ben je van harte welkom!
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie.
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen.
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest.
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
first things first
hotel rotterdam-nieuwerkerk is de huiskamer van het groene hart met: 147 kamers (waarvan 8 suites), een restaurant met bar, 12 multifunctionele vergaderzalen (op de begane grond en 4e verdieping), een wellness met 3 sauna’s en een gym. kortom, onze gasten worden helemaal in de watten gelegd.
en daarom zijn wij opzoek naar een front office medewerker die onderdeel wil uitmaken van ons gezellige front office team en een leuke uitdaging zoekt in ons hotel!
wat ga je doen?
you never get a second chance to make a first impression! jij zorgt er dus voor dat jij als eerste aaspreekpunt gasten ontvangt en ontzorgd en;
jij bent onze alleskenner van het hotel en de omgeving. mocht een gast een vraag hebben dan heb jij de antwoorden. van het boeken van een hotelkamer tot het verwijzen naar de bezienswaardigheden in de buurt, jij zoekt uit wat mogelijk is!
stress komt niet voor in jouw woordenboek. je bent altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties;
je draagt zorg voor het in- en uitchecken van onze gasten en beantwoordt de inkomende telefoon. wil een gast een late check-out? geen probleem, jij regelt het! of een ontbijt op bed? jij schakelt direct met je collega’s van de keuken en het restaurant;
met oog voor detail zorg jij dat de kamers er romantisch uitzien, wanneer de gasten leuke extra’s zoals een romantisch pakket bij het verblijf boeken;
wil een gast graag een wake-up call? dan heb jij die vrolijke stem die zij het eerste horen als ze wakker worden;
oh ja, en het verrichten van een aantal administratieve handelingen, zoals het verwerken van reserveringen, behoort natuurlijk ook tot de functie.
wat vragen wij van jou?
nothing is impossible voor jou! jij bent creatief en denkt mee met zowel onze gasten als jouw collega’s;
door jouw vriendelijk lach en service komen gasten graag weer terug;
je bent een doorpakker, altijd positief en kan snel schakelen, waardoor gasten ontzorgd worden;
je spreekt en schrijft vloeiend nederlands en engels. heb je kennis van meerdere talen? hoe meer hoe beter!;
je werkt graag in teamverband;
je hebt gedegen kennis van een pmsa systeem, het liefst idpms;
ook in de weekenden en op feestdagen ben jij het visitekaartje van het hotel en leg jij onze gasten in de watten;
win-winsituatie
say hi to een uitdagende baan in hotel rotterdam-nieuwerkerk;
een marktconform salaris volgens de horeca cao en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
gratis parkeren op onze parkeerplaats;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% f&b korting in alle valk-exclusief restaurants;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, valk exclusief producten en wijnen;
mooi-meegenomen-extra: korting op je zorgverzekering;
gratis gebruik van onze fitness met een personal trainer;
elk jaar een gezellig personeelsfeest.
time for action!
zie jij jezelf al helemaal als front office medewerker in hotel rotterdam-nieuwerkerk? solliciteer dan via de oranje button.meer informatie nodig? mail dan patricia, van personeelszaken via personeelszaken@nieuwerkerk.valk.nl of bel naar 0180-321103.en wie weet join jij ons super gezellige front office team.