wat ga je doen?
nadat onze gasten heerlijk hebben geslapen in een van de 190 comfortabele kamers, ben jij het eerste vriendelijke gezicht dat hen begroet bij het ontbijtbuffet. met een warme glimlach sta je klaar als gastheer of gastvrouw. je zorgt ervoor dat tafels snel en efficiënt worden afgeruimd en weer keurig worden gedekt voor de volgende gasten. bovendien ben jij degene die het ontbijtbuffet klaarzet voor de volgende dag. ben jij klaar voor een ochtend vol gastvrijheid?
wat mag je verwachten?
een sfeervolle werkplek in de mooiste stad van limburg: valk exclusief hotel maastricht ligt op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van maastricht.
een team van fijne collega's: ons team is een mix van jong talent en ervaren professionals, en we staan bekend om onze goede teamgeest en samenwerking.
een vast team: we hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit, daarom bieden we je de kans om deel uit te maken van ons vaste team.
een flexibel rooster dat rekening houdt met jouw thuissituatie: we begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom geven we jou de keuze om 2, 3, 4 of 5 dagen per week te werken.
werkuren tussen 05.30 en 16.00 uur: geniet van vrije middagen en avonden om je eigen ding te doen en te ontspannen.
uitstekende verzorging met betrekking tot eten en drinken: bij ons wordt goed voor je gezorgd, zowel tijdens als buiten je werktijd.
wat wij jou bieden
een marktconform salaris tussen de 2370 en 2500 bruto per maand op fulltime basis.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
deelname aan het pensioenfonds horeca & catering.
voordelig overnachten: voor € 75,00 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in ons hotel.
wat vragen wij van jou?
je bent gastvrij en hebt ervaring in de horeca. je hebt een positieve en gastvrije uitstraling, bent flexibel en kunt zelfstandig werken. daarnaast beheers je de nederlandse en engelse taal en vind je het niet erg om in de weekenden en op feestdagen te werken.
van timmer- tot schilderwerk en van werkzaamheden als elektricien tot loodgieterswerk. dit ga jij allemaal leren als leerling technische dienst van een groot hotel met eventlocatie in amsterdam. en we zorgen goed voor je. van een hapje, een drankje en een dak boven je hoofd onder werktijd tot verzorgde kleding. en dat alles in een sociale omgeving. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessbij mövenpick zet jij een stapje meer dan enkel jouw werkzaamheden als leerling technische dienst. je leert hoe je moet schilderen en hoe je een boor in je handen houdt. maar dat is niet het enige. is de kamer vrij? is de kamer schoon? mag ik boren? zijn de kamers naast, onder en boven de kamer waar ik aan de slag moet bezet? allemaal zaken waar jij bij jouw werkzaamheden rekening mee houdt. en kom je een gast op de gang tegen die vragen heeft? dan help je die natuurlijk verder. de ene dienst zit jij op de preventieve werkzaamheden zoals het schilderen van een kantoor, een terras dat klaargemaakt moet worden of het beheer van legionella preventie van legionella op een kamer. en een andere dienst pak jij de storingen samen met een collega op zoals een bed dat kapot is, een wc-bril die loszit of een badkamerkraan die blijft lopen. jij zorgt dat kamers op orde zijn voor onze gasten. geen limieten aan jouw kunnen. hiernaast ben je:
een student die de mbo opleiding tot technische dienst volgt niveau 2, 3 of 4.
een leergierig en ambiteus persoon. je gaat geen uitdaging uit de weg.
ook een soort gastheer die gasten helpt als gasten vragen hebben. dan maar even de schilderkwast laten rusten.
als medewerker technische dienst draai je verschillende diensten. deze diensten zijn tussen van 07:00 en 20:00 uur met een dienst van 7.6 uur. soms werk je doordeweeks twee dagen niet en werk je zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur.proud to presentmövenpick, dé plek om te genieten van het leven. binnen creëren we de plek voor onze gasten om te genieten, ontspannen aan de bar met een heerlijke cocktail of een romige cappuccino. in onze restaurants zijn de meest overheerlijke bijzondere gerechten te ontdekken. oorspronkelijk komen we vanuit zwitserland en deze noordelijke bourgondische gastvrijheid nemen we mee. enjoying life to the fullest. dat is onze mantra voor onze gasten én ook voor jou als medewerker.en dat genieten doe jij met jouw vijf collega’s in ons prachtige 4-sterrenhotel gelegen in amsterdam uitkijkend op het ij. de sfeer in het team is gezellig. er worden leuke gesprekken gevoerd en er is altijd de wil om elkaar te helpen en elkaars diensten over te nemen als dat nodig is. er zijn lunch momenten en er zijn momenten waarin samen gezeten wordt om werk goed over te dragen. je werkt in een hotel die samenwerkt met de passenger terminal amsterdam, een totale gecombineerde conferentieruimte van meer dan 1900m2, incl. 11 moderne en ruime conferentie- en directiekamers. door middel van ijvenues, het nieuwe beurscentrum van amsterdam, wordt alles alleen maar groter en meer. op een mooie zonnige dag kun je ervoor kiezen om binnen 10 minuten te lopen of 5 minuten te fietsen naar het centraal station. of anders stap je aan de overkant van ons hotel op de tram. kortom, we hebben het allemaal. don’t work. do what you love insteadjij wordt gelukkig in een sociale werkomgeving. je stelt je flexibel op en gaat opgewekt naar je werk. of dat nu om 07:00 uur is of om 12:00 uur. met een glimlach loop jij door de gangen en begroet je de gasten. daarnaast zorg je dat je er verzorgd uitziet. is er door het schilderen een vlek in je broek gekomen? dan snel jij even naar het magazijn om een andere aan te trekken. alles voor een toegankelijke en nette look. daarbij beschik jij over:
passie voor het vak.
een goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift en het liefst ook engels.
we offernatuurlijk willen wij als mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. daarom bieden wij jou:
een bbl leerling salaris volgens de horeca cao.
een contract voor 32,15 uur per week (4 dagen werk en 1 dag op school);
een reiskostenvergoeding tot €169 per maand, op basis van het aantal kilometers;
een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%.
een extra dag vrij in je verjaardagsmaand.
aansluiting bij pensioenfonds horeca & catering;
nationale en internationale doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als engineer en opleidingsmogelijkheden.
een uniform, wasservice en maaltijden.
kortingen op kamers en eten en drinken binnen mövenpick hotels & resorts vanwege accor & revo hospitality group.
geniet van een overnachting met ontbijt en diner in het hotel waar je werkt tijdens je mövenpick experience.
aanbrengbonus voor nieuwe collega.
50% f&b korting bij verschillende hotels in amsterdam.
diverse personeelsuitjes.
this is the right time to say yesja, jij ziet jezelf hier al helemaal werken. wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv naar de hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com. nog vragen over de vacature? deze kun je stellen aan het hr-kantoor via hotel.netherlands.hr@movenpick.com of 020 – 519 12 22.zien wij jou hier ook rondlopen? we call you! jouw gesprek is met een medewerker van de afdeling hr en de technische dienst supervisor. are you ready?
you will satisfy the guests in our hotel with our food and beverage services. with us, food & beverage trainee is more than only bringing the plates in a restaurant. as a trainee in our large hotel, you are responsible for the restaurant, lobby & lounge bar and in-room dining, together with an international team. at mövenpick we make moments, do you?be limitless with your colleagues, you will make sure that guests have a nice stay in our restaurant, in the lounge bar or in their room through room service. you do not just take the order, but you go the extra mile for our guests, and sense their needs, "would you like ice cubes in your cola or a piece of lime? would you like a piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? i see you have the map on the table, are you going to do something nice? if you have any questions about the city, feel free to ask." you proudly talk about local products, and you take your time for every guest even though it is busy. one day you will work during breakfast and the next day in the bar in the evening. and you help your colleagues with in-room dining when needed. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
a student from hotel school or tourism education (hbo or mbo level)
responsible for welcoming the guests and making them feel at home at our food and beverage outlets. good service is number one;
giving the correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way;
making drinks and taking orders. you are also willing to have a real chat with our guests about their visit to amsterdam;
preparing the restaurant for evening service or tidying up breakfast;
refilling drinks in the bar so that all drinks are available.
your working hours depend on where you need to work, bar, restaurant, or room service. for our restaurant and room service, working hours are from 7:00 to 15:00 and from 15:00 to 23:00. you are open to work different shifts. for the bar, working hours are from 9:00 to 15:00, 15:00 to 23:00 and 16:00 to 0:00. proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. you start every working day together with twenty national and international colleagues in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam. the team consists of young colleagues who are collegial and friendly towards each other. despite the different nationalities, we can definitely speak of a close group of colleagues. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.“if our staff is happy, our guests are happy.” – restaurant & bar manager mövenpick. don’t work. do what you love insteadmaking sure guests have a good time is what you are all about. full of enthusiasm you start a conversation with them. for instance, you try to suggest local products. meanwhile, you keep an eye on all tables or places at the bar and make sure everything runs smoothly. so, the guest can enjoy the experience to the fullest. guest satisfaction, that is your full focus, which means you also know how to tell great stories about our food and drinks and sell our products without being too obvious. just subtle and pleasant for our guest.we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
night-shift allowance of 20% and sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of f&b waiter or f&b supervisor and national and international training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yescan you already see yourself working here? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and restaurant & bar manager. are you ready?
just imagine the possibilities: a hotel in amsterdam, with in-house and adjacent spaces for 15 to 1,200 guests. a unique opportunity for an assistant banqueting manager to organize conferences, events, and meetings for guests from all over the world. at mövenpick we make moments, do you? be limitlesstoday’s agenda: a 15-person meeting, a 20-person lunch meeting, and a 30-person gathering. just another day in the life of an assistant banqueting manager. the f&b manager scheduled your staff, arranged all the supplies, and ensured every detail is in place. ready, set, go. the day kicks off and you’re everywhere you're needed. you help clear plates at the 20-person lunch, quickly train your external team members so they’re fully up to speed by the afternoon and find a suitable space for a last-minute meeting that wasn’t booked but definitely needed. no problem you’ve got it all under control. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
you work closely with both internal and external staff guiding the team and bringing out the best in everyone.
you have a sharp eye for service quality and take proactive steps whenever there’s room for improvement in our performance scores.
proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with an international team in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all. "work hard, play hard" perfectly describes what it's like to work at mövenpick. working hard? absolutely – and with teammates who are passionate about the job and about each other, every day at work feels like a celebration." – operations manager at mövenpick hotel amsterdam city centredon’t work. do what you love insteadwhat you love most is making sure everything runs smoothly. if it’s not plan a, then it’s plan b. you think along, offer solutions, or suggest alternatives. “yes” is your starting point. by now, you know the planning inside and out, allowing you to think ahead and adapt quickly. you support the f&b manager in coordinating the day, the week, and even the larger events on the calendar. at the same time, you understand how important it is to know your team. you're approachable, enjoy working together, and believe in strengthening those around you. everything to get the best results. you must have:
at least 2 years of experience as a banqueting supervisor, events, or catering.
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.829 and €3.588 in accordance with scale 7 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry.
a contract of 38 hours per week.
25 leave days.
extra day off during your birthday month.
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres.
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%.
pension contributions with the horeca & catering pension fund.
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities.
a uniform, laundry service and meals.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels.
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience.
recruitment bonus for a new colleague.
50% f&b discount at various hotels in amsterdam.
various staff outings.
this is the right time to say yes you can already see yourself walking through our hotel and you are excited to every opportunity that comes your way. don’t wait any longer—send your motivation letter and cv to hr office at hotel.netherlands.hr@movenpick.com. will we see you walking around here soon too? we call you! you can expect one interview with the f&b manager and someone from human resources. are you ready?
you will satisfy the guests in our hotel with our food and beverage services. with us, a waiter is more than only bringing the plates in a restaurant. as a waiter in our large hotel, you are responsible for the restaurant, meeting rooms, room service and coffee & wine lounge together with an international team. at mövenpick we make moments, do you?be limitlesswith your colleagues, you will make sure that guests have a nice stay in our restaurant, in the lounge or in their room through room service. you do not just take the order, but you go the extra mile for our guests, and sense their needs, "would you like ice cubes in your cola or a piece of lime? would you like a piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? i see you have the map on the table, are you going to do something nice? if you have any questions about the city, feel free to ask." you proudly talk about local products, and you take your time for every guest even though it is busy. you enjoy working during our breakfast or evenings to make sure that out guests have a good start or end of their day with us. in between you also provide room service and make sure that our meeting rooms always look great. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
responsible for welcoming the guests and making them feel at home at our food and beverage outlets. good service is number one;
giving the correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way;
making drinks and taking orders. you are also willing to have a real chat with our guests about their visit to the hague;
preparing the restaurant for evening service or tidying up breakfast;
refilling drinks in the bar so that all drinks are available.
your working hours depend on where you need to work. for our restaurant and room service, working hours are from 6:00 to 14:00 or 07.00 to 15.00 and 15.00 to 23.00. you are open to work different shifts. proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee.you start every working day together with national and international colleagues in our beautiful 4-star hotel located in the hague. the team consists of young colleagues who are collegial and friendly towards each other. despite the different nationalities, we can definitely speak of a close group of colleagues. you will work in a hotel with 72 rooms, a restaurant, coffee & wine lounge and 3 meeting rooms. on a lovely, sunny day, you can choose between a 15-minute walk or a 10-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the bus or tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.“being part of our team, is like winning the lottery’ - f&b manager mövenpick.don’t work. do what you love insteadmaking sure guests have a good time is what you are all about. full of enthusiasm you start a conversation with them. for instance, you try to suggest local products. meanwhile, you keep an eye on all tables or places at the bar and make sure everything runs smoothly. so, the guest can enjoy the experience to the fullest. guest satisfaction, that is your full focus, which means you also know how to tell great stories about our food and drinks and sell our products without being too obvious. just subtle and pleasant for our guest.we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.395 - 2.519 in accordance with scale 3 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry;
a contract of 38 hours per week;
25 leave days and time off for any overtime;
extra day off during your birthday month;
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres;
a night-shift allowance of 20%;
pension contributions with the horeca & catering pension fund;
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
use the sport facilities in the hotel;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience;
recruitment bonus for new a colleague;
various staff outings.
this is the right time to say yescan you already see yourself working here? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by the f&b manager. are you ready?
jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.
als (junior) sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok tim kouwenberg en sous-chef ahmed bouchla. samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken en het aansturen van het keukenteam van 30 medewerkers, leerlingen en stagiaires.
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. jij zorgt er als professionele (junior) sous-chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
over je werkplek:
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een hedendaagse kaart geïnspireerd op de seizoenen. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. als onze nieuwe (junior) sous-chef kom je te werken in onze grote en moderne keuken met de nieuwste apparatuur. naast dat je alleen nog maar op inductie kookt hebben we vijf doorloopkoelingen en één grote doorloopvriezer waar alle producten ordelijk zijn opgeslagen.
werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. een team met verschillende culturen, met ieder zijn of haar kwaliteiten. samen grapjes maken, rekening houden met elkaar en behulpzaam zijn.
“van der valk maastricht is een groot bedrijf, je hebt hier een goede toekomst en veel vrijheid. ik ben intern opgeleid tot de functie die ik nu bekleed en werk hier al 25 jaar. ik voel me hier echt thuis! het respect wat je van alle collega’s krijgt, betekent heel veel voor mij. wanneer de directeur binnenkomt en mij complimenten geeft of een praatje maakt, geeft mij dat een fijn gevoel. dat gevoel is niet vanzelfsprekend”– ahmed, sous-chef
jouw inzet levert beloningen op
werken met 150 collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het
binnen handbereik. bovendien krijg je als (junior) sous-chef op basis van een 38-urige werkweek:
een (h)eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning;
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen;
doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep;
voordelig overnachten voor € 75,- per nacht in onze valk exclusief hotels;
gratis sporten en gebruik van onze wellness en zwembad in het hotel;
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
een (zo veel mogelijk) vast rooster; privé is immers ook heel belangrijk
regelmatig een gezellige borrel in het hotel;
gratis parkeren;
reiskostenvergoeding (buiten maastricht);
diverse extra's via onze valk workapp.
de ingrediënten die maken wie je bent
als (junior) sous-chef ben je enthousiast én zelfstandig. jij hebt de leiding bij afwezigheid van de chef-kok. daarnaast heb je:
enkele jaren werkervaring als leidinggevende in een soortgelijk restaurant;
een afgeronde koks opleiding;
interesse in culinaire trends en je hart gaat sneller kloppen bij het brainstormen over de nieuwe menukaart en de stijl van ons restaurant.
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die naast de studie/ school ons gezellige team komen versterken!
kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist.
wij bieden jou een all-in bruto uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 17,19
20 jaar => € 15,10
19 jaar => € 13,43
18 jaar => € 11,74
17 jaar => € 10,07
16 jaar => € 8,39
wat bieden wij:
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat vragen wij van jou:
veel beschikbaarheid in vakanties;
twee dagen per week beschikbaar om te komen werken, ook tijdens school of studie;
eén dag in het weekend beschikbaar;
dat je minimaal twee jaar ons team komt versterken.
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannen
hoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:
werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!
het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
aldus chef kok tim: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 38-urige werkweek:
een marktconform salaris tussen €2444,- bruto en €2960,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je bent
als zelfstandig werkend kok ben jij doortastend, hulpvaardig én initiatiefrijk. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler want je werkt tenslotte met 30 collega's. ook heb je:
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een keuken bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse taal.
functieomschrijving: als leidinggevende van de afdeling zalen/banqueting heb je een zeer afwisselende baan! de partijen zijn heel divers: van een brunchbuffet of feestavond met 300 gasten tot een intieme vergadering van 3 personen. jij regelt dat alles goed verloopt! (dit betreft geen sales/ kantoorfunctie) jouw taken omvatten onder andere:+ leidinggeven: coördineren en organiseren van de werkzaamheden op de banqueting/zalen afdeling en het motiveren en aansturen van medewerkers;+ gastbeleving: je treedt op als gastheer/gastvrouw en bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. met jouw vriendelijke en oplossingsgerichte houding zorg je dat vragen snel beantwoord worden en eventuele uitdagingen soepel worden opgelost.+ samenwerking: naadloze samenwerking met verschillende afdelingen om de werkzaamheden goed met elkaar af te stemmen;+ meewerken: je houdt orde en overzicht, bewaakt de kwaliteit én steekt zelf ook de handen uit de mouwenhoe ziet een werkdag eruit?je start de dag met het doornemen van de planning en maakt een overzicht voor je team. daarna geef je een korte briefing, zodat iedereen precies weet wat er te doen staat en met energie aan de slag kan. gedurende de dag houd je overzicht, stuur je bij waar nodig én steek je zelf ook de handen uit de mouwen om te helpen waar het nodig is. aan het einde van de dag rond je samen met je collega's alles netjes af en zet je de zalen klaar voor de volgende dag. zo ga je met een voldaan gevoel naar huis!wat verwachten wij van jou?+ je bent gastgericht en representatief;+ sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail;+ stressbestendigheid en flexibiliteit in een dynamische omgeving;+ je hebt werkervaring in de horeca en bij voorkeur als leidinggevende;+ uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;+ beschikbaar in de weekenden en op feestdagen. de werktijden worden afwisselend, verdeeld inverschillende diensten (ochtend/middag en/of avond).wat bieden wij jou?+ een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team;+ een plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving;+ voldoende ruimte voor coaching, zelfontplooiing en zelfstandigheid;+ een functie met verantwoordelijkheid en met veel eigen inbreng;+ marktconform salaris (functieschaal 6);+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg.extra voordelen:+ trainings- en opleidingsmogelijkheden;+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;+ vele personeelskortingen, zo kun je oa. bij alle van der valk exclusief hotels een kamer boeken voor € 75 p.n. incl. ontbijt of lunchen / dineren met 20% korting;come join the family
voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven chef bediening met uitstekende leidinggevende kwaliteiten die ons team versterkt. in deze rol werk je nauw samen met je team, begeleid je hen in hun ontwikkeling en zorg je ervoor dat elke gast zich welkom voelt. wij verwelkomen jou graag in dé horecafamilie van nederland. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk: daar draait het bij ons om.
jouw rol in het team
als echte teamspeler krijg je energie van samenwerken met anderen en streef je ernaar om de gasttevredenheid continu te verbeteren. je communiceert helder, hebt sterk ontwikkelde leiderschapsvaardigheden en vindt het leuk om collega's te coachen en motiveren. samen met het team zorg je voor een naadloze dagelijkse gang van zaken in het restaurant en spring je bij tijdens piekuren. met drie restaurants onder één dak en ruimte voor 1.200 gasten werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. je krijgt de vrijheid om mee te denken over processen en verbeteringen, en je bouwt mee aan een organisatie die vooruit wil.
jouw verantwoordelijkheden
aansturen van het team tijdens dag- en avonddiensten
toezicht houden op de dagelijkse afsluiting en voorbereidingen voor de volgende dag
coachen, opleiden en motiveren van medewerkers
actief meewerken op de vloer en ondersteunen bij alle werkzaamheden
professioneel en gastvrij omgaan met vragen en klachten van gasten
wat bieden wij jou
maandsalaris van €2.800,- tot €3.100,- (op basis van een fulltime contract)
25 vakantiedagen (bij een fulltime contract)
reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (eerste 5 km enkele reis is voor eigen rekening)
een warme werkomgeving met ruimte voor groei, initiatief en ontwikkeling
wat jij meebrengt
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal
enkele jaren operationele ervaring, met een focus op leidinggeven
minimaal mbo-denk- en werkniveau
bereidheid om te werken in wisseldiensten, inclusief middag- en avonddiensten, weekenden en feestdagen
functieomschrijving:als ontbijtmedewerker zorgt je voor een gastvrij ontvangst van onze hotelgasten. je vult het buffet aan in samenwerking met de ontbijtkok. ook het schoonmaken van het buffet vind jij geen probleem! tijdens en na het ontbijt ruim je en dek je de tafels op voor de lunch! als ontbijtmedewerker ben je de schakel tussen ontbijt en lunch. het serveren van dranken en gerechten doe jij dan ook met plezier! graag maken wij kennis met kandidaten, die beschikken over de volgende functie-eisen, eigenschappen en vaardigheden:
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal;
je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie;
je bent een vroege vogel die dag graag met een glimlach begint;
enthousiast, gemotiveerd en weet hoe je gasten kunt entertainen;
je bent een teamspeler;
je krijgt een kick tijdens piekmomenten;
een positieve en professionele houding aannemen ten opzichte van collega’s en gasten;
flexibel instelling en beschikbaar op horecatijden en feestdagen.
arbeidsvoorwaardenalles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
flexibel rooster en werktijden;
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
de mogelijkheid om heel veel te leren;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
at our large hotel and event venue in amsterdam, the high level of service comes first. that means that you make guests feel welcome and take on all the tasks of the reception. taking it easy is not an option, and as a front office trainee you will experience the dynamic and hectic pace of the day with a smile. at mövenpick we make moments, do you?be limitless.you are the first and last contact of our guests. therefore, you make sure they feel welcome, and the positive feeling stays during their stay. "oh, you are celebrating your wedding anniversary in amsterdam? congratulations!", and immediately note that the couple receives a bottle of champagne and in their room. you also make sure that this is overhanded to the afternoon shift if they need to take care of it. and is there a guest that is looking for the meetings floor? then you show the way clearly, detailed, and friendly. everything with a smile and empathy, even during complains. you are always in the spotlight and perform on the stage of mövenpick. you work hard, even if your shift is running a bit later, for the guests that will choose our hotel again. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week;
responsible for checking in and out guests;
the point of contact for all questions in the hotel, from a to z;
the face of our hotel.
this position works in morning and afternoon shifts. the morning shift starts at 06:45 and the afternoon shift at 14:45. this always includes a 15-minute handover at the start. the night shift is outsourced and is therefore not part of your duties.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of twenty colleagues, four shiftleaders and the (assistant) front office manager in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."the true success of a hotel is not just in providing a comfortable bed and a good meal, but in creating an experience that leaves a lasting impression on our guests." – front office manager mövenpickdon’t work. do what you love insteada warm feeling is what you offer the guests, during their entrance, their stay and when they leave. during the check-in, with you behind the counter, the conversation with the guest is on-going while you fill in the information in the system. and you do not get irritated if a guest has a lot of questions, or it takes longer to check-in, creating a long line. you attend on them in a serious and empathetic manner. it is important that the appropriate departments are also informed about any useful information acquired. you act as the voice of the hotel. and does handling this complain make the line longer? then you make contact with the rest of the guests that you will attend to them immediately. this requires a good portion of self-knowledge and self-reflection. and your humour? you make good use of that when the situation calls for it. we enjoy having fun with our guests. you must have:
preferably knowledge of the opera it system;
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth, for instance towards the role of receptionist or shiftleader and national and international training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222.if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and front office manager. are you ready?
bij ons grote hotel en eventlocatie in amsterdam ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële transacties in ons hotel. rustig aan doen is er niet bij en de dynamiek en hectiek van de dag beleef jij met een glimlach. at mövenpick we make moments, do you?be limitlesswerken met cijfers geeft jou energie. of het nu gaat om het opstellen van financiële rapporten, het verwerken van facturen of het beheren van budgetten, jij doet het met een glimlach en een hoge mate van nauwkeurigheid. ook werk je nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle financiële informatie correct wordt verwerkt. there are no limits to your abilities. hiernaast ben je:
bezig met het verwerken en controleren van correcties, kortingen;
verantwoordelijk voor het bewaken van complimentary reserveringen en f&b items;
bezig met actie te ondernemen op achterblijvende correcties en de back-up hiervan;
bezig met administratieve werkzaamheden voor de lobby shop;
facturen en credit notas aan het inboeken en controleren;
controles op omzet en kasstromen aan het realiseren.
in deze functie werkt je kantoortijden van maandag tot en met vrijdag. proud to presentmövenpick, dé plek om te genieten van het leven. binnen creëren we de plek voor onze gasten om te genieten, ontspannen aan de bar met een heerlijke cocktail of een romige cappuccino. in onze restaurants zijn de meest overheerlijke bijzondere gerechten te ontdekken. oorspronkelijk komen we vanuit zwitserland en deze noordelijke bourgondische gastvrijheid nemen we mee. enjoying life to the fullest. dat is onze mantra voor onze gasten én ook voor jou als medewerker. en voor die experience zorg jij met een team van zeven collega’s, in ons prachtige 4 sterrenhotel gelegen in amsterdam uitkijkend op het ij. de sfeer zit er goed in en we helpen elkaar op drukke momenten zodat alles in het hotel goed loopt. je werkt in een hotel die samenwerkt met de passenger terminal amsterdam, een totale gecombineerde conferentieruimte van meer dan 1900m2, incl. 11 moderne en ruime conferentie- en directiekamers. door middel van ijvenues, het nieuwe beurscentrum van amsterdam, wordt alles alleen maar groter en meer. op een mooie zonnige dag kun je ervoor kiezen om binnen 10 minuten te lopen of 5 minuten te fietsen naar het centraal station. of anders stap je aan de overkant van ons hotel op de tram. kortom, we hebben het allemaal. don’t work. do what you love insteadfinanciële precisie en vlekkeloze administratie, daar ga jij voor. met gedrevenheid duik je in de wereld van cijfers en financiën. je houdt nauwlettend de financiële processen in de gaten, zorgt voor accurate registraties en draagt bij aan een gestroomlijnde financiële administratie. daarbij beschik jij over:
bij voorkeur ervaring in de hotelsector;
affiniteit met de front office afdeling van een hotel;
een vloeiende mondelinge en schriftelijke beheersing van de nederlandse en engelse taal.
we offernatuurlijk willen wij als mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. daarom bieden wij jou:
een salaris tussen de € 2.443 en € 2.958 ingeschaald in schaal 5 van de horeca cao.
een contract voor 38 uur per week;
25 vakantiedagen en tijd voor tijd;
een reiskostenvergoeding tot € 200,- per maand, op basis van het aantal kilometers;
een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%;
een extra dag vrij in je verjaardagsmaand;
aansluiting bij pensioenfonds horeca & catering;
nationale en international doorgroeimogelijkheden, crosstrainingen en opleidingsmogelijkheden;
een uniform, wasservice en maaltijden;
kortingen op kamers en eten en drinken binnen mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
geniet van een overnachting met ontbijt en diner in het hotel waar je werkt tijdens je feel like a guest mövenpick experience;
aanbrengbonus voor een nieuwe collega;
50% f&b korting bij verschillende hotels in amsterdam;
diverse personeelsuitjes.
this is the right time to say yesjij ziet het als een uitdaging om een glimlach te toveren op het gezicht van alle gasten die ons hotel bezoeken. wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv naar hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com. deze kun je stellen aan het hr-kantoor via hotel.netherlands.hr@movenpick.com of 020 – 519 12 22.zien wij jou hier ook rondlopen? we call you! je kunt rekenen op één gesprek met iemand van afdeling hr en de credit manager. druipt het enthousiasme er vanaf? dan ben jij onze nieuwe collega. are you ready?
in deze moderne keuken met de nieuwste apparatuur en werk je samen met gemiddeld 15 koks op een dag. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommige net om de hoek komen kijken. een heel dynamisch team dus. en daar zijn we trots op!van carpaccio en een kipschnitzel tot van coquilles en een chef's table. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als nieuwe luxe gerechten op onze kaart. wekelijks verwelkomen wij een groot aantal gasten in ons restaurant, we hebben plaats voor 200 man in het a la carte restaurant. bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, opleidings,- / doorgroeimogelijkheden en gezellig team!en het belangrijkste: altijd een weekenddag vrij zodat je ook tijd kunt doorbrengen met je familie of vrienden.hoe ziet werken bij hotel nootdorp eruit:het bereiden van de lekkerste en mooiste gerechten, daar word jij echt blij van! als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. je bent verantwoordelijk voor je eigen partie en we zien graag dat je meedenkt bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart. tijdens de piekmomenten of rust momenten zien wij altijd je plezier en passie terug in je gerechten. door jou en je collega’s biedt ons restaurant een culinaire ervaring om nooit te vergeten!wat zien we graag van jou?
je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten;
je hebt oog voor detail;
je hebt een afgeronde koksopleiding op niveau 3 opleiding of soortgelijk;
je vindt het heerlijk om in een groot, dynamisch team te werken.
je werkt goed onder druk. kom maar door met dat rush hour!
wat zit erin voor jou!alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
een contract tussen de 24 en 38 uur per week;
een startsalaris per vier weken, startend in schaal 5 conform horeca cao, afhankelijk van ervaring;
vanaf € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels in nederland inclusief ontbijt voor 2 personen;
een vierdaagse werkweek en altijd 1 weekend dag vrij;
onze keuken sluit om 21:00, dus geen late avonden;
opleidingsmogelijkheden;
een leuke korting van 20% op je restaurantrekening in de valk exclusief restaurants.
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren!
je doel is om een glimlach op de gezichten van alle gasten te toveren. als assistent restaurant manager ben je ondersteunend aan onze restaurant manager en samen ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het restaurant, denk hierbij aan het;
begeleiden van feesten en partijen of het a la carte restaurant
hebben van de verantwoordelijkheid voor de organisatie en de dagelijkse leiding van het bedienend personeel;
hebben van de verantwoordelijkheid voor het trainen en opleiden van het personeel;
jouw inzet levert beloningen op
werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt het binnen handbereik. bovendien krijg je als assistent restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek:
een salaris tussen de €2.300 en €2.580 per maand, kennis en ervaring uiteraard meegenomen.
een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’?
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen valk exclusief hotels.
25 vakantiedagen: op basis van een fulltime dienstverband.
8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. met onze opleidingen tillen we met jou het niveau naar het volgende level.
20% korting op je restaurant rekenig bij alle valk exclusief hotels.
heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
gastvrij zijn is een talent
je begint de dag met een briefing met het team. iedereen op de hoogte stellen over wat ze kunnen verwachten. ondertussen heb jij de personeelsplanning al gemaakt en zorg je er voor dat alle talenten optimaal worden benut. tijdens de service loop je actief mee als meewerkend voorman en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. aan het einde van de dienst zorg je voor het financiële gedeelte van het restaurant, en zorg je ervoor dat na je sluitronde alles weer netjes is afgesloten.
hotel leiden is mooi gelegen aan de oude rijn. ons hotel is dicht bij het centrum van leiden te vinden. wij bezitten over diverse luxe kamers en suites. daarnaast hebben wij een knus restaurant en een sfeervolle brasserie waar onze gasten heerlijk kunnen genieten van onze moderne lunch en diner kaart.
“de gezelligheid met de collega’s in het hotel is wat het werk extra leuk maakt” – marijn, restaurant leidinggevendede ingrediënten die maken wie je bent
een snufje gezelligheid met een toefje hard werken. that’s you! tegelijkertijd ben je als assistent restaurant manager geduldig én goed in plannen. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
eerdere ervaring met leidinggeven
passie voor de horeca
ook in de weekenden en op feestdagen leg je de gasten graag in de watten.
tijd voor actie
sluit je als restaurant leidinggevende aan bij onze collega’s! meer informatie nodig of solliciteren? dat is super eenvoudig: bel met tamara van personeelszaken via 071 5731 731. je mag ook direct op de sollicitatiebutton klikken. daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten!
over valk exclusief hotels
wist je dat je onze prachtige hotels overal in nederland vindt? we hebben 42 unieke hotels, elk met hun eigen karakter. onze missie? een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren! hoe? met topservice, fantastische kwaliteit, een fijne beleving én betaalbare prijzen. gastvrijheid zit in ons dna en dat voel je meteen als je bij ons binnenstapt.
hotel rotterdam blijdorp
bij ons hotel voel je je meteen thuis, alsof je bij vrienden of familie bent. we werken hard, maar vooral met veel plezier! ons motto? de handjes laten wapperen! gelegen naast diergaarde blijdorp, bieden wij 189 luxe kamers en suites, een gezellig restaurant, een trendy hotelbar en inspirerende zalen.
jouw uitdaging als onze sous-chef!
ben jij de creatieve en energieke rechterhand van onze chef-kok? heb je passie voor koken én leidinggeven? wil je jouw talent inzetten in een bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is? dan is deze uitdaging perfect voor jou!
wat ga je doen:
met jouw enthousiasme en passie zorg jij voor de ultieme gastbeleving door de lekkerste gerechten te bereiden volgens recept;
je denkt actief mee over het samenstellen van onze menukaart, jouw ideeën maken het verschil;
tijdens de afwezigheid van de chef-kok neem jij de leiding over de keukenbrigade en zorg je dat alles op rolletjes loopt;
je motiveert, coacht en inspireert onze leerling-koks zodat zij groeien in hun vak.
waarom jij onze ideale collega bent:
je hebt een afgeronde koksopleiding en enkele jaren ervaring in de keuken;
je bent creatief, hebt een passie voor koken en weet streek- en seizoensproducten te vertalen in verrassende gerechten;
je kent de haccp-regels en handelt hiernaar;
je neemt initiatief, toont leiderschap en durft verantwoordelijkheid te nemen;
je blijft kalm en presteert onder druk;
flexibiliteit? daar ben jij klaar voor. ook in avonden, weekenden en feestdagen!
wat bieden wij jou?
een passend salaris volgens de horeca cao;
25 vakantiedagen bij een fulltime contract;
flexibele werktijden en roosters;
opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
overnacht voor slechts €75 bij alle valk exclusief hotels;
extra’s zoals korting je zorgverzekering en 20% korting op f&b bij andere valk locaties.
come join the family!
you are responsible for creating an unforgettable experience for our guests. you have an extensive knowledge of drinks and cocktails and know how to prepare them in a professional and creative way. you are attentive, friendly and know how to exceed guests together with an international team. at mövenpick we make moments, do you?be limitless with your colleagues, you will make sure that guests have a nice stay in our bar. you do not just take the order, but you go the extra mile for our guests, and sense their needs, "would you like ice cubes in your cola or a piece of lime? would you like a piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? i see you have the map on the table, are you going to do something nice? if you have any questions about the city, feel free to ask." you proudly talk about local products, and you take your time for every guest even though it is busy. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
responsible for welcoming the guests and making them feel at home at our food and beverage outlets. good service is number one;
giving the correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way;
making drinks and taking orders. you are also willing to have a real chat with our guests about their visit to amsterdam;
refilling drinks in the bar so that all drinks are available.
you are open to work different shifts. for the bar, working hours are from 9:00 to 15:00, 15:00 to 23:00 and 16:00 to 0:00. proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee.you start every working day together with twenty national and international colleagues in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam. the team consists of young colleagues who are collegial and friendly towards each other. despite the different nationalities, we can definitely speak of a close group of colleagues. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.“if our staff is happy, our guests are happy.” – restaurant & bar manager mövenpick. don’t work. do what you love insteadmaking sure guests have a good time in our bar is what you are all about. full of enthusiasm you start a conversation with them. for instance, you try to suggest local products. meanwhile, you keep an eye on all tables or places at the bar and make sure everything runs smoothly. so, the guest can enjoy the experience to the fullest. guest satisfaction, that is your full focus, which means you also know how to tell great stories about our food and drinks and sell our products without being too obvious. just subtle and pleasant for our guest.we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.402 and €2.710 in accordance with scale 4 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry;
a contract of 38 hours per week;
25 leave days and time off for any overtime;
extra day off during your birthday month;
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
pension contributions with the horeca & catering pension fund;
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & hr-group hotels;
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience;
recruitment bonus for new a colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yescan you already see yourself working here? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and restaurant & bar manager. are you ready?
imagine the possibilities: a hotel in amsterdam, spaces in-house and next door for 15 to 1200 people. a unique opportunity to work as a banqueting operations supervisor to provide conferences, events and meetings with guests from all over the world. one moment you are serving the guests together with your team and the next you are busy setting up the rooms. at mövenpick we make moments, do you?be limitlesstoday on the schedule: a meeting of 15 people, a meeting with lunch of 20 people and a meeting of 30 people. an ongoing day for you and with your colleagues you make sure the guests have a good time with us. if your colleague cannot solve a complain, you jump in to help. you train external or internal team members and make sure that the shift runs smoothly. you don't just take the order or help the guests; you go the extra mile. "would you like ice cubes in your coke or a piece of lime? would you like a lovely piece of cake with your cup of coffee, or would you like a glass of wine with a dish? these are questions you ask, and you immediately feel if the guest needs them or not. you proudly talk about local products and take time for each guest despite the crowds. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
involved in complex questions, complaints or feedback from our guests.
responsible for supervising and training the employees.
preparing and/or cleaning up the meeting rooms.
responsible for welcoming guests and making them feel at home. good service is number one.
making desired adjustments to the rooms during or shortly before use.
giving correct information about the drinks and dishes and serving them in the right way.
making drinks and taking orders. you are also willing to have a chat with our guests about their visit to amsterdam for example.
proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with an international team in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."work hard, play hard" perfectly describes what it's like to work at mövenpick. working hard? absolutely – and with teammates who are passionate about the job and about each other, every day at work feels like a celebration." – operations manager at mövenpick hotel amsterdam city centredon’t work. do what you love insteadthrough your great feeling of responsibility, you know exactly what your team needs to do their job well. even during busy moments, you keep your head cool. with your empathy, you ensure that guests have a great time, and the employees serve the guests well. you have:
relevant background in hospitality or events.
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.580 and €3.209 in accordance with scale 6 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry.
a contract of 38 hours per week.
25 leave days.
extra day off during your birthday month.
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres.
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%.
pension contributions with the horeca & catering pension fund.
national and international opportunities for growth and (cross) training opportunities.
a uniform, laundry service and meals.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels.
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience.
recruitment bonus for a new colleague.
50% f&b discount at various hotels in amsterdam.
various staff outings.
this is the right time to say yes you can already see yourself walking through our hotel and you are excited to every opportunity that comes your way. don’t wait any longer send your motivation letter and cv to hr office at hotel.netherlands.hr@movenpick.com. will we see you walking around here soon too? we call you! you can expect one interview with the f&b manager and someone from human resources. are you ready?
ben jij de bar manager die onze brasserie naar een hoger niveau tilt? wij zijn op zoek naar een ervaren leider met een oog voor gastvrijheid en een talent voor het creëren van de ultieme barbeleving.je bent het gezicht van de brasserie en weet met jouw passie en expertise zowel onze vaste gasten als nieuwe bezoekers te verwelkomen en te verrassen.
wij verwelkomen jou graag in dé horecafamilie van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. nieuwsgierig naar onze familie? klik dan hier!
teamwork makes the dream work!
als echte teamspeler krijg je energie van samenwerken met anderen en streef je ernaar om de gasttevredenheid altijd te verbeteren. je communiceert helder, hebt sterk ontwikkelde leiderschapsvaardigheden en vindt het leuk om collega’s te coachen en motiveren. samen met het team zorg je voor een naadloze dagelijkse gang van zaken in het restaurant en spring je bij tijdens piekuren.
jouw verantwoordelijkheden
aansturen van het team tijdens de avond en sluitdiensten, en zorgen voor uitstekende service en tevreden gasten.
toezicht houden op de dagelijkse afsluiting en voorbereidingen voor de volgende dag.
coachen, opleiden en motiveren van medewerkers om hun vaardigheden te ontwikkelen.
actief meewerken op de vloer en ondersteunen bij alle werkzaamheden.
professioneel en gastvrij omgaan met vragen en klachten van gasten.
wat bieden wij jou?
bij ons werk je in een dynamische en warme werkomgeving. verder kun je rekenen op:
maandsalaris van €3.100,- tot €3.600,- (op basis van een fulltime contract).
25 vakantiedagen (bij een fulltime contract).
reiskostenvergoeding van €0,23 /km (eerste 5 km enkele reis is voor eigen rekening).
en nog veel meer benefits! bekijk ze hier.
wat jij meebrengt
we zoeken een servicegerichte en gedreven supervisor die zich herkent in de volgende eigenschappen:
goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
enkele jaren operationele ervaring, met een focus op leidinggeven.
minimaal mbo/ hbo-denk-/werkniveau.
bereidheid om te werken in wisseldiensten, inclusief middag- en avonddiensten, weekenden en feestdagen.
come join the family!
zie jij jezelf als de perfecte aanvulling voor hotel schiphol als bar manager? stuur dan je sollicitatiebrief en cv in via ons sollicitatieformulier!
nog vragen?
neem gerust contact op via +31 252 67 53 35 of stuur een whatsapp-bericht naar renée kol via 0252-629287.
jouw hart klopt sneller van gastvrijheidjij kan jezelf omschrijven als sociaal, een multitasker en een doorpakker. jij voelt niet alleen aan wat de gast wenst, maar ook wat jouw medewerkers nodig hebben. jij draait je hand niet om voor een perfect lopend servies. een ruime dosis ervaring is fijn, maar mocht er toch nog wat kennis ontbreken is dat helemaal niet erg. wij geloven erin dat je je altijd kan blijven ontwikkelen en groeien. uiteraard willen we je daarmee helpen. dus, jij daar! trek je uniform aan en draag 40 uur per week bij door het: :
voortouw te nemen op het gebied van training, motivatie en enthousiasme; kennis is macht, maar kennis delen is kracht!
opstarten en afsluiten van de diensten, waarbij de taakverdeling staat als een huis; communication is key.
actief meewerken in het operationele proces, bijsturen en afhandelen van vragen en of opmerkingen van gasten; 1 team, 1 taak!
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna.werken bij van der valk hotel rotterdam-nieuwerkerk voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. flink aanpakken is niet voor niets ons motto. jouw 130 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.van der valk hotel rotterdam-nieuwerkerk is een luxe viersterrenhotel met 149 kamers en 7 zalen. het restaurant is net verbouwd, we gaan vernieuwen. van der valk hotel rottterdam-nieuwerkerk staat aan de vooravond van een nieuwe fase. een grondige verbouwing, een aangescherpte visie en een stevige ambitie. wij willen dé huiskamer van het groene hart worden – warm, ambachtelijk en met een open blik naar de toekomst. de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie en een toefje behulpzaamheid. that’s you! tegelijkertijd ben je als restaurant manager:
flexibel als het om werktijden gaat: werken tijdens weekend- en feestdagen is voor jou geen probleem.
een sfeermaker: het is hard werken, maar we vinden het ook belangrijk dat jij plezier maakt op je werk.
ervaren in de hospitality branche.
jouw inzet wordt beloond!
een marktconform salaris volgens de horeca cao en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
gratis parkeren op onze parkeerplaats;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
20% f&b korting in alle valk-exclusief restaurants;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, valk exclusief producten en wijnen;
mooi-meegenomen-extra: korting op je zorgverzekering;
gratis gebruik van onze fitness met een personal trainer;
elk jaar een gezellig personeelsfeest.
time for action!
zie jij jezelf al helemaal als restaurant manger? solliciteer dan via de oranje button.
meer informatie nodig? mail dan patricia, van personeelszaken via personeelszaken@nieuwerkerk.valk.nl of bel naar 0180-321103.
en wie weet join jij ons super gezellige restaurant team.
we like your cv but we love your personality! stayokay utrecht centrum is een supertof en hip hostel aan de neude, op 10 minuutjes lopen vanaf utrecht centraal. een echte ontmoetingsplek voor reizigers, gezinnen, maar ook voor studenten die in onze splinternieuwe living area én restaurant the 5th komen borrelen. heb jij f&b ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van f&b supervisor! jij gaat...
samen met de f&b manager en het team zorgen dat alles rondom f&b en the 5th goed geregeld is
als sturend voorman jouw team informeren, trainen en motiveren en bent de eindverantwoordelijke tijdens jouw shifts
meedenken over procedures binnen dit hostel en komt met creatieve ideeën en oplossingen
het team stimuleren in upselling en cross-selling van het menu
jij hebt…
bij voorkeur een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau afgerond, maar in ieder geval enkele jaren aantoonbare (leidinggevende) ervaring in de f&b/horeca
bruisende ideeën, durft keuzes te maken, legt makkelijk contact en bent gedreven
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt…
een functie met veel vrijheid, afwisseling, verantwoordelijkheid én lekkere koffie
salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen. de functie is ingedeeld in schaal 5 of schaal 6 afhankelijk van je ervaring
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
at our large hotel and event venue in amsterdam, the high level of service comes first. that means that you make guests feel welcome. as a manager on duty trainee, you will experience the dynamic and hectic pace of the day with a smile. at mövenpick we make moments, do you?be limitless.you are the first and last contact of our guests. therefore, you make sure they feel welcome, and the positive feeling stays during their stay. "oh, you are celebrating your wedding anniversary in amsterdam? congratulations!", and immediately note that the couple receives a bottle of champagne and in their room. you also make sure that this is overhanded to the afternoon shift if they need to take care of it. and is there a guest that is looking for the meetings floor? then you show the way in a clear, detailed, and friendly approach. everything with a smile and empathy, even during complains. you are always in the spotlight and perform on the stage of mövenpick. you work hard, even if your shift is running a bit later, for the guests that will choose our hotel again. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week;
a person that is always open to assists all operational departments if necessary;
the point of contact for all questions in the hotel, from a to z;
familiar with safety and hygiene standards, as it is important to you that these are observed by guests and colleagues;
the face of our hotel.
this position has morning and afternoon shifts (according to busy times or events). the morning shift starts 09:00 and the afternoon shift at 12:00. "the true success of a hotel is not just in providing a comfortable bed and a good meal, but in creating an experience that leaves a lasting impression on our guests." – front office manager mövenpickproud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with a team of duty managers, f&b and rooms employees in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.don’t work. do what you love insteadyou always start your day with a tour of the hotel to check that everything looks good and is safe. you make sure you are up to date with everything that is happening or about to happen in the hotel and through good communication you stay ahead of things and solve them in a creative way. you act as a liaison between the guests, the management team, and all operational departments in the hotel. although there is an administrative aspect to the role as manager on duty trainee, most of the time you will be in operations, on the floor. moreover, when things escalate, you will be the person responsible for a smooth recovery from any incidents or complaints. you must have:
preferably knowledge of the opera system;
fluent written and spoken knowledge of the english language, and preferably the dutch language as well.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth and training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by a member of the hr department and operations manager. are you ready?
bedrijfsomschrijving
ontdek de passie, het plezier en de sfeer van werken bij hotel rotterdam blijdorp! als onderdeel van de valk exclusief familie met 42 hotels door heel nederland, staat gastvrijheid bij ons centraal. we streven naar topservice, kwaliteit en een onvergetelijke beleving voor onze gasten, met een enthousiast team dat alles met passie doet. gastvrijheid zit echt in ons dna – dat voel je elke dag weer!
bij ons is werken een avontuur vol plezier en vriendschap, alsof je met goede vrienden samenwerkt. ons motto? ‘de handjes laten wapperen’ – en dat doen we met enthousiasme! gelegen naast diergaarde blijdorp, bieden we 189 luxe kamers, een knus restaurant, trendy bar en inspirerende vergaderzalen. word onderdeel van onze familie en ervaar hoe leuk werken bij van der valk is. kom jij ons team versterken? we kijken uit naar je komst!
wat ga jij doen?
als onze sprankelende banqueting held(in) ben jij het stralende middelpunt tijdens bruisende feesten, zakelijke evenementen en bijeenkomsten. jij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is: van het opzetten van onze onlangs gerenoveerde zalen tot het bedienen van onze enthousiaste gasten. geen dag is hetzelfde, en jouw vrolijke energie brengt elke bijeenkomst tot leven!
het aankleden en voorbereiden van de zalen, inclusief audiovisuele snufjes;
gasten ontvangen met een glimlach en hen adviseren over onze mogelijkheden;
drankjes serveren en zorgen voor een vlotte, perfecte service;
alles soepel laten verlopen tijdens het evenement, inclusief afbouw en opruimen;
afstemmen met de contactpersoon over het programma, menu en speciale wensen;
samenwerken met je collega's van het restaurant en de keuken voor een vlekkeloze organisatie;
ondersteunen bij overige werkzaamheden in het hotel.
waarom jij onze ideale collega bent?
jij bent een echte sfeermaker en straalt enthousiasme uit
gastvrijheid en service zijn jouw tweede natuur
afwisseling houdt jou energiek en gemotiveerd
je bent flexibel en geen probleem met werken in het weekend of op feestdagen
sociaal, representatief en een echte teamspeler
wat bieden wij jou?
bij hotel rotterdam blijdorp geloven we in jouw groei en plezier in werk! daarom bieden wij:
een marktconform salaris dat past bij jouw enthousiasme
flexibele werktijden en een afwisselend rooster
de kans om veel te leren en door te groeien binnen onze hospitality familie
overnachten voor slechts €75,- in alle valk exclusief hotels
vanaf augustus: werken in gloednieuwe, moderne zalen die helemaal van nu zijn
kortom: bij ons werk je niet alleen, maar word je onderdeel van een warm, energiek team dat samen voor de ultieme gastbeleving gaat. wil jij jouw hospitality skills laten stralen en deel uitmaken van onze familie? wacht dan niet langer en solliciteer nu! maak van elke dag een feestje bij hotel rotterdam blijdorp!
lunch, diner, conference en banqueting events. van een tafeltje voor 2 tot een event van 1.000 man alle facetten van het koken komen voorbij als leerling kok in ons hotel. en juist die afwisseling maakt jouw dag. want waar jij ook staat, jij verzorgt samen met jouw collega’s, voor een ware beleving voor onze gasten bij mövenpick in amsterdam. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessjij bent de ondersteunende factor van ons team. is het rustig? dan is het tijd voor jou om mee te helpen met de voorbereidingen. is het druk? dan ben jij het die de andere koks ondersteunt met de taak die je hebt gekregen. een goed lopende keuken daar gaan we voor. afwassen hoeft bij ons niet dat besteden we graag uit zodat wij ons op belangrijkere zaken kunnen richten. wel ben je mede verantwoordelijk voor de hygiëne in de keuken en dus zorg je dat alles spik en span is. zodra je ziet dat er voorraad nodig is geef je het door. heb je een top idee voor een nieuw recept? ook dat deel je met ons. we zijn één team, één taak en daar ben jij onderdeel van. geen limieten aan jouw kunnen. hiernaast ben je:
een student die een opleiding volgt om kok te worden. niveau 2, 3 of 4;
een leergierig en ambiteus persoon. je gaat geen uitdaging uit de weg;
schoon van aard. jij houdt je eigen station schoon en helpt hierbij andere als dit nodig is;
goed in de engelse taal. door onze internationale roots is onze voertaal op de werkvloer engels.
middagen, avonden, weekenden. deze diensten komen allemaal voorbij. proud to presentmövenpick, dé plek om te genieten van het leven. binnen creëren we de plek voor onze gasten om te genieten, ontspannen aan de bar met een heerlijke cocktail of een romige cappuccino. in onze restaurants zijn de meest overheerlijke bijzondere gerechten te ontdekken. oorspronkelijk komen we vanuit zwitserland en deze noordelijke bourgondische gastvrijheid nemen we mee. enjoying life to the fullest. dat is onze mantra voor onze gasten én ook voor jou als medewerker. enjoying food is een mantra voor jou en je team. met hoeveel mensen je samenwerkt is altijd verschillend en ligt aan de dienst die je draait in ons prachtige vier sterrenhotel gelegen in amsterdam uitkijkend op het ij. aan afwisseling bij ons geen gebrek. je staat net zo lief op de snacks als dat je in de keuken bij het diner helpt. alles om onze gasten de ware beleving mee te geven. je werkt in het hotel en de passenger terminal amsterdam, een totale gecombineerde conferentieruimte van meer dan 1900m2, inclusief 11 moderne en ruime conferentie- en directiekamers. door middel van ijvenues, het nieuwe beurscentrum van amsterdam, wordt alles alleen maar groter en meer. op een mooie zonnige dag kun je ervoor kiezen om binnen 10 minuten te lopen of 5 minuten te fietsen naar het centraal station. of anders stap je aan de overkant van ons hotel op de tram. kortom, we hebben het allemaal. “from omelette to fish, at mövenpick we have every dish” – executive chef mövenpick.don’t work. do what you love insteadtevreden gasten, stilstaan en rennen, smaakvolle gerechten dit is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. je houdt van afwisseling en het allermeest ben je een fan van eten. alles gecombineerd maakt jou de perfecte leerling kok. daarbij beschik jij over:
team player vaardigheden.
passie voor het vak.
we offernatuurlijk willen wij als mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. daarom bieden wij jou:
een bbl leerling salaris volgens de horeca cao;
een contract voor 32,15 uur per week (4 dagen werk en 1 dag op school);
een reiskostenvergoeding tot €169 per maand, op basis van het aantal kilometers;
een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%;
een extra dag vrij in je verjaardagsmaand;
aansluiting bij pensioenfonds horeca & catering;
nationale en internationale doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als demi chef de parti. en opleidingsmogelijkheden nationaal en internationaal.
een uniform, wasservice en maaltijden;
kortingen op kamers en eten en drinken binnen mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group;
50% f&b korting bij verschillende hotels in amsterdam;
diverse personeelsuitjes.
this is the right time to say yesja, jij ziet jezelf hier al helemaal werken. wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv naar de hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com. nog vragen over de vacature? deze kun je stellen aan het hr-kantoor via hotel.netherlands.hr@movenpick.com of 020 – 519 12 22.zien wij jou hier ook rondlopen? we call you! jouw gesprek is met een medewerker van de afdeling hr en de executive chef. are you ready?
functieomschrijvingsamen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor ons ontbijt- en lunchbuffet. elke dag verzorgen wij een goede start van de dag voor onze gasten. deze gasten lopen uiteen van de directeur van het bedrijf om de hoek tot het gezin die komt voor een gezellig weekendje weg. niet alleen bereid je de gerechten voor dit buffet, ook sta je klaar om onze gasten te voorzien van een versgebakken eitje of informatie over de producten op het buffet. graag maken wij kennis met kandidaten, die beschikken over de volgende functie-eisen, eigenschappen en vaardigheden:
leuke passende ervaring in de keuken;
je bent een vroege vogel die met een glimlach de dag begint;
je hebt oog voor detail in onze grote moderne keuken;
met jouw creativiteit kun jij gerechten aanpassen aan de wensen van al onze gasten;
oplossingsgericht denken en de rust bewaren tijdens piekmomenten;
een positieve en professionele houding aannemen ten opzichte van collega’s en gasten;
je hebt een teamgevoel en ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s graag de gasten in de watten.
dit bieden wij jou graag aan:
salaris volgens horeca cao, op basis van ervaring
25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
een flexibel rooster, zodat je werk en privé goed kunt afstemmen
een deel van de fooien – zo voel je de waardering van onze gasten direct
voor slechts €75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
20% korting op eten en drinken binnen alle valk exclusief hotels
toegang tot ons exclusieve benefitsprogramma met kortingen op kleding, vakanties, brandstof, en nog veel meer
je hoeft geen michelin ster te halenzolang je maar verse ideeën meebrengt blue collar hotel – stayokay eindhoven is een hip ho(s)tel met de perfecte mix van nostalgie en rock & roll, gevestigd in een oude philipsfabriek in het bruisende strijp-s in eindhoven. ijskoude drankjes, heerlijk eten en comfortabele bedden tegen betaalbare prijzen. wij hosten regelmatig concerten in het blue collar theater, maar we zijn ook de coolste spot voor (zakelijke) events en bruiloften. de robuuste bar is het centrum van het hotel waar zowel locals en hotelgasten kunnen genieten van een drankje en een maaltijd.ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van zelfstandig werkend kok. jij gaat...
ideeën inbrengen voor de menukaart, we houden van afwisseling, initiatief en creativiteit
samen met jouw keukencollega's of zelfstandig, koken voor onze gasten, à la carte , buffet of shared dinners
aan de slag met alles wat met de keuken te maken heeft, van keukenmaterialen onderhouden en bestellingen plaatsen tot planningen maken en ideeën uitwisselen
mee vormgeven aan het concept "blue collar cafe"
jij hebt...
er vooral heel veel zin in en vindt koken leuk
relevante werkervaring, je weet wat er moet gebeuren in de keuken en hoe je nieuwe en lekkere (kostenbewuste) recepten klaar maakt, wij leren ook graag van jou!
gewerkt met het haccp-kwaliteitssysteem en werkt volgens die regels
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
jij krijgt...
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn. ook als je part time beschikbaar bent ben je van harte welkom!
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie.
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen.
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest.
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
rich gastronomy of all sorts plus a dash of swiss charm—that is what you will love as our chef de parti at mövenpick in the hague. bring your ideas to the table on the dishes we serve and ensure excellent preparation and the tastiest courses in a hygienic working environment. in doing so, you will make sure that our guests have a true experience. at mövenpick, we make moments. do you?be limitlessrunning and standing are part of this profession and can happen at all times throughout the day. whether it is lunch, dinner, or a banqueting event, you will ensure the right preparation, so when it gets busy, you and your team can get to work quickly and efficiently. in this way the best dishes on the menu are created. do you have your own ideas for dishes? great! contribute them and think along on how we can improve our menu and continuously innovate. we are one team with one task, so if you notice that the inventory is dwindling or if you need other products, then ring the bell. are other departments involved in the dinner or event? then you will also ensure open and accessible lines of communication with them. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
versatile. lunch, dinner, snacks, or banqueting—no matter where we put you, you will ensure the best quality.
responsible for hygiene. you will keep your own bench clean and help others if necessary.
proficient in english. because of our international roots, our working language is english.
afternoons, evenings and weekends— all these shifts will come along.proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee.‘enjoying food’ is the motto for you and your team. you start every working day together with national and international colleagues in our beautiful 4-star hotel located in the hague. the team consists of young colleagues who are collegial and friendly towards each other. despite the different nationalities, we can definitely speak of a close group of colleagues. you will work in a hotel with 72 rooms, a restaurant, coffee & wine lounge and 3 meeting rooms. on a lovely, sunny day, you can choose between a 15-minute walk or a 10-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the bus or tram from the other side of our hotel. in short: we have it all."how you experience it is how you remember it" - chef mövenpick. don’t work, do what you love insteadif anyone has a true passion for food, it is you. and you know rich gastronomy above all. you are always busy trying out new tastes and dishes. you work in a clean and orderly manner and you enjoy working with others. and that’s great because here, you will communicate closely with all departments; not only the kitchen. you must have:
at least two years of experience as a (demi) chef de parti or independent chef.
preferably an svh chef’s diploma or another similar diploma.
knowledge of the haccp regulations or the willingness to follow the training course for this.
we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that’s why we are offering:
a monthly gross salary of between €2.580 and €3.209 in accordance with scale 6 of the collective labour agreement for the dutch hospitality and catering industry.
a contract of 38 hours per week.
25 leave days and time off for any overtime.
extra day off during your birthday month.
a travel allowance up to €200 per month, on the basis of the actual number of kilometres;
a night-shift allowance of 20%.
pension contributions with the horeca & catering pension fund.
national and international opportunities for growth and cross training opportunities;
a uniform, laundry service and meals.
use the sport facilities in the hotel.
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels.
enjoy an overnight stay with dinner and breakfast in the hotel where you work at with feel like a guest mövenpick experience.
recruitment bonus for new a colleague.
various staff outings.
this is the right time to say yescan you already see yourself working here? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222.if it is a match, you will be interviewed by the chef. are you ready?
je hoeft geen michelin ster te halen zolang je maar verse ideeën meebrengt stayokay domburg zit in een supermooi kasteel, kasteel westhove, tussen oostkapelle en domburg. dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. het hostel heeft 23 kamers, een gezellige bar, een restaurant, een mooie tuin en 2 terrassen met een fantastisch uitzicht op de slotgracht en het omringende bos- en duinlandschap. steek jij graag de handen uit de mouwen en houd je van afwisseling? dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van allround hostelmedewerker! jij gaat...
het verblijf van onze gasten zo prettig mogelijk maken. je zorgt voor een soepele in- en uitcheck en houdt tijdens jouw shift de front office en bar draaiende
vrienden worden met ons reserveringssysteem pms, wat we gebruiken voor zowel groepen als solo-avonturiers
als allrounder samen met jouw collega’s o.a bar-, ontbijt- en keukendiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt
wisselende diensten werken, ook in de weekenden
wisselende diensten draaien (ook in weekenden) en flexibel meewerken in bar-, ontbijt- en keukenteam.
jij hebt…
zin om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel
geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden
geen moeite met de nederlandse en engelse taal en bij voorkeur ook kennis van een andere taal
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
affiniteit met koken is mooi meegenomen
jij krijgt...
een functie met veel vrijheid, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met een reiskostenvergoeding (indien >10km) en aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectiviteitskortingen
wisselende werktijden en -dagen waarbij het aantal uur en je beschikbaarheid in overleg met jou zijn
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
over onsmet 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al bijna 100 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
are you looking for a challenge where trust and personnel are key? do you enjoy working in an international team? a human resources internship at mövenpick hotel is all about diversity, learning and being see in your own development. there is a good balance between humour, work, and a cup of coffee within the hr team. at mövenpick we make moments, do you?be limitlessnot only one day is the same at our human resources department. you are the linchpin for our employees. you make sure that new employees have a great start on their first working day. you prepare the first day and make sure that all important administration is taken care of. if employees have hr-related questions, they can come to you. you answer and help the employees with full of enthusiasm. if we have any sick employees, you are aware of this, keep this administrative record and starts a conversation, if needed. there are no limits to your abilities. in addition, you will be:
available mbo or hbo student for a minimum of 20 weeks, 5 days a week;
doing the selecting and hiring activities, such as creating function profiles, opening and closing positions on websites and informing candidates about their application procedure;
responsible for selecting and hiring of trainees, including job interviews and contact with schools;
responsible for organizing the staff events (christmas drink, sinterklaas and the staff party).
assisting with the organization of school visits;
busy with administrative tasks with regards to new- and leaving employees;
assisting with daily tasks of the hr department;
updating and completing personal files;
available for questions with regards to labor law, collective labor agreement, contract, etc.;
welcoming new employees including paperwork and tour through the hotel;
responsible for organising personal events, such as preparing birthday cards and celebrating an employee's work anniversary.
proud to presentmövenpick: the place to enjoy life. inside, we create a space for our guests to enjoy by relaxing at the bar with a delicious cocktail or a creamy cappuccino. in our restaurants, you can discover the most delicious special dishes. we are originally from switzerland, and we carry this luxurious gastronomic hospitality with us. ‘enjoying life to the fullest.’ that is our mantra for our guests, but also for you as an employee. and you provide that experience with an international team of two hr officers, training manager and hr manager in our beautiful 4-star hotel located in amsterdam overlooking the river ij. with a beautiful atmosphere in our team, we help each other during busy moments so everything runs smoothly. you will work in a hotel that works together with the passenger terminal amsterdam, a total combined conference space of over 1900 m2, including 11 modern and spacious conference and directors’ rooms. through the emergence of ijvenues, amsterdam’s new exhibition centre, everything only becomes bigger and better. on a lovely, sunny day, you can choose between a 10-minute walk or a 5-minute cycle ride from the central station. or you can hop on the tram from the other side of our hotel. in short: we have it all.“the only way to do great work is to love what you do.”- human resources manager mövenpick we offerof course, we want you to have an optimal experience at mövenpick. that is why we are offering:
a trainee allowance of €750,- per month (including study- and travel allowance);
38-hours work week;
a night-shift allowance of 20% and a sunday allowance of 5%;
national and international opportunities for growth and national and international training opportunities;
a uniform, laundry service and meals;
discounts on rooms, food and drink at mövenpick hotels & resorts, accor & revo hospitality group hotels;
recruitment bonus for a new colleague;
50% f&b discount at various hotels in amsterdam;
various staff outings.
this is the right time to say yes you see it as a challenge to put a smile on the face of all guests visiting our hotel? then do not hesitate any longer: send us your motivation letter and cv, or if you have any questions you can contact the hr office via hotel.netherlands.hr@movenpick.com or by phone at +31 (0)20 519 1222. if it is a match, you will be interviewed by two members of the hr department. are you ready?
ben jij de kok die zich thuis voelt tussen de duinen én de drukte?gasterij kruisberg is geen doorsnee horecazaak. gelegen midden in de prachtige heemskerker duinen, combineren wij een sfeervol restaurant met het boerenleven. met een veestapel van ruim 800 dieren, een boerderijsfeer én een gezellig, hecht team, maken wij van elke dag een beleving voor onze gasten.en nu zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die met liefde en energie ons keukenteam komt versterken!
zelfstandig werkend kok (fulltime)
wat ga je doen?je bereidt heerlijke lunchgerechten (check vooral even onze kaart), zorgt voor een goede mise-en-place en draait soepel mee tijdens de piekmomenten. je bent een teamplayer die graag zelfstandig werkt, maar net zo makkelijk bijspringt waar nodig – van de keuken tot een handje helpen op rustige momenten.wat wij jou bieden:
een fulltime baan van woensdag t/m zondag
werktijden van 9:00 tot 17:00 (en in het weekend tot 18:00) – dus 's avonds lekker vrij!
werken op een unieke locatie midden in de natuur
een leuk en loyaal team waar hard gewerkt én gelachen wordt
vast dienstverband bij een goede klik
salaris tussen de € 2.000 en € 2.500, afhankelijk van ervaring
wat wij van jou verwachten:
minimaal 1 jaar ervaring als (zelfstandig werkend) kok
passie voor koken en kennis van lunchgerechten
snel kunnen schakelen tijdens piekmomenten
flexibiliteit, ook bij andere werkzaamheden als het rustiger is
een hands-on mentaliteit: je houdt van aanpakken en van een beetje drukte
over gasterij kruisbergonze locatie is net zo bijzonder als ons team. in de zomer genieten gasten van ons zonnige terras en de boerderijtuin, en bij minder weer zorgen houtkachels en haarden binnen en buiten voor sfeer. met onze dieren dragen we bovendien actief bij aan natuurbeheer in samenwerking met pwn.